Болницата във Враца е на командно дишане

Врачанската МБАЛ „Христо Ботев“ ще остане на автопилот от началото на следващия месец.

Обратно в новината

Коментари - Болницата във Враца е на командно дишане | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тя цяла България е така.

Ами спрете да крадете! Такова е положението в повечето болници в България. Не може лекари да си раздават заплати по 5-10 хиляди лева, управител по 15 000, да си уреждат разни техни фирми за чистачи, пералня, хранене и прочее. Отделно теглят заеми, които потъват не се знае къде. Докато парите в здравеопазването са в ръцете на лекарите, все така ще е и по-зле ще става. Съвременните български лекари са преди всичко едни претенции за огромни заплати, а работа не им се върши никак, да не говорим, колко много са "компетентни".

Пак нашите са вършали! Докато не я разсипем тази държава няма да мирясаме!

Взехте ли заеми колкото можахте- взехте. Изплюскахте ли ги, вместо да ги инвестирате- изплюскахте ги. Сега обявете фалит и да ви купи някой по-умен, започвайки начисто.

А болницата в Свищов , дето е голяма колкото Св. Марина във Варна е тотално умряла. Всички болни , вкл. и спешните случаи се извозват с линейки до ........ село ( пардон) град Бяла. Добре дошли в хуманния капиталистически свят .

Абе гледай да не ти прелеят формалдехид като в болницата в уляновск. Здравеопазването е скъпо нещо. Някой трябва да го плаща.

Ами нормално е, Свищов, като се краде като за последно и едни странни индивиди кръжат около болницата от години. Болницата в Свищов се източва от поне 15 години. Управители се смениха, уж предния крадял, сменяме го, ама нито се търси отговорност, нито нищо, даже им се плащат обезщетения месеци наред, като се изгонят. Може ли в малък провинциален град да има лекари с по 6хиляди лева заплата? Управител с 12 000 лева заплата? Ето за това в Свищов болница няма да имате! Точка! И да не забравите да гласувате пак за същите!

НАПРАВО ДА НАЗНАЧАТ ФИДОСОВА ТЯ И БЕЗ ТОВА КОЛИ И БЕСИ В ЦЕЛИЯ СЕВЕРОЗАПАД И ЩЕ ГО ДОВЪРШИ ТОТАЛНО , НО КАКТО КАЗВА БОЙКО- ГОЛЕМИЯ НАЧАЛНИК ВИЖДА ВСИЧКО....

Мини през кабинета да обсъдим тази фобия.