Връчиха Нобеловата награда за мир на премиера на Етиопия (снимки и видео)

Приемам тази награда от името на етиопците и еритрейците, особено тези, направили върховна саможертва в името на мира, заяви Абий Ахмед

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

смешници!

Тва е шега Етиопия в момента е на прага на гражданска война за която е виновно и правителството.

Някoй

добре че не я дадоха на НАТО. Щеше да е пълен абсурд. Както дадоха същата на Обама, който проведе две войни.

Само 2?!!! Я помисли малко! Сирия, Либия, Украйна, Йемен и продължаващи войни в Афганистан и Ирак...

В статията пише,че Етиопия е раздирана от насилие в момента,но колегата на Баце е удостоен с Нобела за мир! Да се закрива не само България, да идва някъкъв потоп,и който оживее , пак отначало ! Явно човечеството се е изчерпало , и повече не може да мисли логично!

Бял човек скоро няма да види Нобел за мир. А бяла жена титлата "Мисс Вселена"

всичко това е пропаганда бе мангал, ем да опъват каша ем да се чустват щастливи

откъдето и да го погледнеш бял човек е инициатор на повечето съвременни конфликти и бял човек е основната причина изобщо да има нужда от Нобел за мир. Така, че тука претенциите за дискриминираност на Бял човек са леко неоснователни! За миските веднага се съгласявам само след един поглед към родните вселенски киборги ! :)

то чернокожите немат друга нобелова награда - ни за физика ни за медицина а само за мир въпреки че след некоя друга година либералите и либертините ша им раздават - например некъв ром от африка или исламист ше земе нобелова за математика щото ще е решил уравнението 3 плюс х е равно на 5 и - колко е хикс. Та глобалистите ще настояват да земе наградата щото иначе ще говорим на езика на омразата и нема да сме политкоректни-не мое само бели хетеро да са носители на нобеловата награда - 2020 требе да е от африка а 2021 да е мюсюлманин хетеро със хомо наклоности.

Тези награди в последните години взеха все повече да олекват! Някога е било голяма чест да получиш Нобелова награда и много заслужили личности с принос за целия свят в областта на науката, литературата и политиката са били лауреати, но сега девалвацията е пълна а понякога дори да са смехотворни избраниците на комитета!

А на нашия?

то црните мангусти немат друга нобелова награда - ни за физика ни за медицина а само за мир въпреки че след некоя друга година толерастите и еврогейовете ша им раздават - например некъв мангасарин от африка или резан гагаузин ше земе нобелова за математика щото ще е решил уравнението 3 плюс х е равно на 5 и - колко е хикс. Та хелзинкския комитет ще настоява да земе наградата щото иначе ще говорим на езика на омразата и нема да сме политкоректни-не мое само бели хетеро да са носители на нобеловата награда - 2020 требе да е маймун от африка а 2021 да е мюсли лезбиец със педо наклоности.

Преди да даваш коментар, вземи прочети някоя и друга книга. Гагаузите са християни. И то православни при това.

Не стига че си тъп и неграмотен, ами го и демонстрираш, та да ставаш за смях. Колкото някой е по-глупав, толкова повече обича да раздава акъл. Вземи се скрий и прочети някоя граматика - може да ти е от полза.