Албания ще изпрати войници в Ирак против „Ислямска държава“

Албания ще изпрати войници в Ирак, за да подпомогне световната коалиция в борбата против „Ислямска държава“.

Обратно в новината

Коментари - Албания ще изпрати войници в Ирак против „Ислямска държава“ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Извод: Албанците ще са под турско командване т.е. Турция се примъква в Европа през Албания... Нищо ново...

Още един удобен и официален начин за снабдяване на ИДИЛ с оръжие.

Аре и тия "барабар Петко с мъжете"... А пък тая, как си е забола знамето на САЩ, на бюрото, вместо флага на държавата, която представлява... А може би, всъщност е забила точното знаме - на държавата, която ТЯ представлява...

то пък една армия имат и те...

Ееее, щом опряхме до тия главорези, няма начин да не настане мир и благоденствие по света.

и албанците барабар Петко с мъжете... нали ше стават еврпейци ите, завалиите... А тая шунда началник на сигурността - ма то така е в Европа и в бг. За тва дотук сме я докарали...

Накратко казано - Гасим пожар с бензин!!!

Забелязвам, че доста често думата "шиптър" се използва като нещо обидно.Истината обаче е друга.На албански названието шиптъри означава планинци , орлови синове, което е самоназванието на албанците, но в българския то често се използва с пейоративен оттенък и като обида. На Албснки Шкиптерия , значи Албания ( Земя на орлите).

Бе то и негър значи черен.

Но много им е лоша репутацията. По-скоро не на орли, а на лешояди.

Албанците имат да отработват като най-верните кучета на амариканците на Балканите. Подариха им част от Сърбия, следва част от Македония, които един ден ще бъдат присъединени към "Велика" Албания. А иначе американците явно могат да разчитат само на такива "съюзници" от банановите републики. Друг е въпросът как и на чия страна ще се бият албанските войници на терен.

ислямска държава ще праща войници срещу Ислямска държава. хептен са я оцапали натовците!

БРЦК

Да вземат да си оправят тяхната държава вместо да ходят чак до Ирак. Голяма част от Идилците са албанци.

Ми тя, световната коалиция, не спираше да подпомага и въоръжава Ислямска държава, така че не е чудно, че и Албания ще изпрати свои джихадисти. Освен това в Косово има пет лагера на ИД за обучението им и има откъде да ги вземе.

Кратко и ясно "Решението на Албания идва след призив на правителството на САЩ." Също бананова република, както и България. Не е ясно къде има повече мюсюлмани, защото България е с най-много джамии в Европа. Е, ово е и стандарт.

Да вземат да пратят и Албанската подводница!!!

Отдавна гребат натам.

евроатлантически ориентиран, Македония отдавна щеше да е разделена между България и Албания.

а какво мислят гражданите на Македония? Не искат и да чуят за България. А ти мръснико, ще подаряваш български територии на шиптари.

К'ви български територии сънуваш, те сега са сръбско-съветски.

Има опасност част от албанците да дезертират и да се присъединят към Ислямска Държава. Албанското правителство съзтезава с Сърбия кой е по голям приятел на Америка. Сърбите пратиха войници за НАТО на учението в Румъния( там са и българите) което е до началото на март 2017. Албанците искат още по голям хизмет да правят - пращат войници за Ирак.

Посръбчена Македония, ще духа супата. Албанците се оказаха на светлинни години преди тях в мисленето - хахахахахах

В грешка си. Мисловният процес е типичен на хора, а не за такива примати като шиптърите.

Шегички преди 1 април. Западните разузнавания знаят, че от няколко години джихадистите имат бази в Албания, откъдето се придвижват безпрепяствено из Европа. Албанските военни веднага след пристигането си в Ирак ще се присъединят целокупно към идил, така да се каже со се духовата музика. Веселба да има!

Ако се чудите защо са се насочили към онзи ъгъл на Ирак с град Мосул, то е защото там е нефта!

Ще помагат на някой. Или на ИД или на УМЕРЕНИТЕ ТУПАНИ. После ще видим на кого

Егати коалицията щом и до шиптърите опряха както е тръгнало тоя Мосул цяла година ще го освобождават.

Ей са си е..а майката за ИД!!! Това е ултимативният им край. Щом албанската армия се заеме с тях, ще ги потроши като маче у дирек. Ще пратят и двата тaнка и 10 войника с прашки.

Що бе ? Удри по сърбите да се разцепят още ;)

За войната в Косово и военните престъпления на албанците там знаем всички. За войните в бивша Югославия, когато муджахидини участваха и колеха християни също знаем. Албанците ще се бият срещу идил само ако изпратят християни, каквито има много в Албания.

На това му се вика - "на гол тумбак - чифте пищови"

Браво, Албания!

шиптер гнусен