Войници от САЩ нападнаха германски полицаи след спор в дискотека

Органите на реда са започнали разследване срещу трима от американските военни

Обратно в новината

Коментари - Войници от САЩ нападнаха германски полицаи след спор в дискотека | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Айде пак се напьлни и тук с русофили.. Взимам метлата. Всяка черга трябва да се изтупа от време навреме..

Хехе, точно така. Да ти помогна ли?

това е само началото......

Това учудвали някой трезвомислещ след като толкова показни по чужди територии са направели американските агресори????

Световната милиция миже да си вилнее безнаказано дори и в Германия. Друг въпрос е това Германия ли е вече?

Русофили, как сте днес?

Хи хи,точно така. Ако бяха в сферата на болшевиците боготворящи оня хайдутин с шапката- господин Ленин, щяхя да си живеят свободно, независимо. СССР е разкошна империя

Напълно смахнат си - смени си доктора !!

Само около това градче пет американсми гарнизона? Че то има ли американци в Америка, бре?

споко, окупаторите са недосегаеми

Американската полиция в германския град ще го накаже с лишаване от градски отпуск за цяла секунда.

ще им забранят да ходят на дискотека един ден

За да изгоните окупаторите ви трябват силни съюзници. Нямате голям избор и нямате много време - догодина може никой от силните да не ви иска за съюзници.

Ха, ето кои са окупанти и окупирани - поредното потвърждение..

Да се избият, кво ми пука! Пияни свини с оръжие!

Тотална американска окупация

Въпросът е какво правят още американските казарми по Европата, след като споразумението с Горбачов беше едновременно да се изтеглят и руските и американските войски. Излиза че решението на Путин да си възвърне позициите е правилно. Украйна е първата стъпка, следват страните от СИВ и няма кой да го спре, ще ги прегази бавно и методично като валяк.

по случая в Шпигел и Мюншен меркур е видно че става дума за негъри, сори за афроамериканци.

Понеже сега бившата германска империя е колония на американската империя, както и българия, тези войници агресори не могат да ги съдят. Предават си ги на американците, т.е.пускат ги дори и убийства да извършат. Жалка картинка, но правото е на по силния, в швабите са битите. Да не са губили 2те войни. Скоро няма д а им дадат шанс за реванш, те си го знаят и си траят. Срещу господаря чичо Сам не се рита.

Требе да учим китайски. И най-паче как е на китайски "да, другарю", "разбира се", "слушам", и - все пак за да разбираме како ни казват - как е "фък офф" на китайски.

Майтап. Полицаите следващият път ще внимават повече с войниците на господарят им. Добре, че не са били мигранти, че е могло да бъдат не само бити но и изнасилени.

бе не съм присъствал на сценката, ама новината ми напомня един виц. Ще се явява американски кандидат дипломат на изпит (писмен). Бише, брише, поти се, както си му е редът. Предана си работата. След време гледа - скъали го. Пита защо. Отговарят му - във " фък оф" оф се пише с две Фъ-та...

Според САЩ законите военните им извършили престъпления на чужда територия не носят наказателна отговорност на въпросната територия и всяка държава приела техни военни на територията си подписва в договора, че ще се съобразява с този САЩ закон.Така че всичко ще остане на ниво празни приказки за успокояване на населението. През годините е имало много случаи на изнасилвания ( особено много в Япония) и дори убийства , но никой не е осъден и дори дело не е заведено.

Как може някаква германска утрепка ф да се дърви на американските освободители?! Да бъде уволнен моментално!

Хитлер се върти в гроба и вика те, ако Американците не помогнаха на Сталин да отблъсне атаките им сега щеше Германия да държи света. Размазахме по-голямото зло, за да дойде по-малкото.

Германия не е независима страна, там още от края на втората световна война има американски окупационен корпус. Германската милиция няма правомощия над колониалните войски на САЩ. Сега да бъдат уволнени германските милиционери, с цел назидание. Германия е американски протекторат, и това са послидиците на загубената втора световна война. Германия не е независима държава. Поне още 20 години Германия няма да има пълна независимост-тоест трябва да мине поне един век от подписването на мирните договори. Американските войници могат да правят каквото си искат в колонията си Германия.

Баш. Но американците могат да правят каквото си искат навсякъде в държавите на техните "съюзници". Това е част от цената която плащаш за да те "пазят"

Тоя швабски шапкар къде се бута по изконно хАмерикански територии? Немците да внимават, че резерватите ги чакат и ще работят по казината

Абсолютно. Германия не е независима държава,и това към момента не е променено-Германия няма пълен суверинитет, а действието на мирните договори, отпреди десетки години и ограниченията са си валидни и до днес. Имат тежки ограничения след края на втората световна война, и нищо не е отменено и променено. В Германия командва колониалната американска администрация. Кой е решил,че това е променено? Германските милиционери нямат правомощия над войските на САЩ. Германската милиция има право да подаде жалба до американската колониална администрация, и до тук. Колонията да си знае мястото! Колонията да си произвежда автомобили и енергоспестяващи лампи, и до тук!

Аааа как някакви си местни полицаи ще се противопоставят на окупационните части?

Нищо не могат да им направят, защото америкнските военни не подлежт на съд освен , когто са в сащ.

Другите ще си ги приберат през "задната врата"... Така и вълкът сит , и агнето цяло! А и Народът е щастлив от Темида!?

Така правят съюзниците с техните атлантически ценности - имат се за у тях навсякъде. Но виновни са тези дето се продават и им слугуват - а такива не липсват даже и в Германия. За тук е ясно

Така става който се дръвчи на американски войници !

То у нас неотдавна нападнаха един цех - хората си работят, а безмозъчните нахлуват и стой не мърдай. Но нали сме верен пудел съюзник ще търпим

като си дал гъза си под наем ще търпиш - и да те бият и да те ебат. Както се казва: " Трай бабо за хубост".

Колко години вече минаха от края на ВСВ, а Германия и Япония продължават да бъдат окупирани от победителя си - Щатите. Доста нагло. Тази империйка просто трябва да бъде разтурена.

Горките , особено Япония ..а колко добре щяха да бъдат ако бяха попаднали в сферата на влияние на СССР ха ха ха

Хи хи,точно така. Ако бяха в сферата на болшевиците боготворящи оня хайдутин с шапката- господин Ленин, щяхя да си живеят свободно, независимо. СССР е разкошна империя хихи

Забележете: за нападение над полицай, американските военни не са арестувани, а предадени на военна полиция на САЩ в Германия. В Германия работи полиция на чужда страна, която е неподвластна на законите й.

,бе пич, ми много ясно че ВП ще е американска, каква да е- немска ли?! Преди години си спомням че американски военни застреляха италиански колеги и общо взето нищо не им се случи грешка писаха го така че полицайчето леко се отървал с малко натъртване и сега в болницата ще го оправят. Ти най-вероятно ще ги санкционира защото никой няма интерес от криви изпълнения на войници но не очаквайте наказание от немска полиция или правосъдие в случая

Германците ги мелят бежанците, германците ги мелят окупаторите, а германците чинно стоят и го поемат откъдето им го подадат... тъпи шваби

Логично, след като загубиха войната. А можеше да е друга ситуацията...

Чебурашките изревнуваха Германия от САЩ. Що бе чебурашки, взехте подкупа на Хелмут Кол от DM 50 МЛД и си извадихте Съветската армия от ГДР?

А можеш ли да си ебеш путката майна, соросоид нагъзен!

Шибаните германци, не знаят ли американските нрави когато стане бой в кръчата полицията не се меси докато не приключи.

Нормални взаимоотношения между окупатори и окупирани, между колонизатори и аборигени. Господарите от време на време понатупват робите си, ако не слушкат достатъчно качествено.

Човека е танцувал на сцената и се опитали да го свалят, но никой не е гласувал. Това не е демократично. Целият бой е в защита на демокрацията! А останалите войници са търсили Ъмерикански нефт в дискотеката и видяли че другарят им е свален от власт.

ЛоУем прАзд...

Тежко е да си окупиран 70 години..... Но пък е голяма ценност да лапаш краварския....

Само какви "добродетели" разпространяват другарите от сащ по света!

Да ги наградят с purple heart и medal of honor. Те обичат като оцелеят случки да има награждаване...

Хамериканците и.баха ли германецо или напротив?

То и тук до НДК едни скинари се пробваха на майка с един чернокож боец от американското посолство ,ама много бой ядоха. Хич не са за подценяване тез младежи и подготовката им, че и НАТО без тях ще им е нанагорно, нямат нищо общо с холандските меки китки в Сараево.

Лошо няма :)

АМЕРИКАНЦИ ДА СЕ МАХАТ ОТ ЕВПОРА

:)

Новина от последния час! Кметът на Коиловци изпраща в творческа командировка в Нюрнберг, Южна Германия, трима съселяни. Тримата са от специалните части за опазване на люцерната. 87% от личния състав на петте американски гарнизона в района е дезертирал.

едни френски командоси погрешка паднаха в България и няколко месни (тракторист, комбайнер и т.н.) им настроиха кратуните :) та едвам замазаха тази издънка.. Нека германците да дойдат на обучение за месец два в БГ и всичко ще си дойде на мястото...

go home1

Интересно ми е тия от Ново село къде ходят да се забавляват? За един приятел питам. И като се напият у нас не ги ли избива на агресия към коренното население? Че докат дойде полюцията - нашите такъв селски въргал могат да им спретнат на всички бази едновременно. А в София в кои дискотеки ходят или там вече мутро контингента на Сако, Таки и прочие ги респектират още на входа? Що не пишете тук какво е положението с тези нерези?? Интересно ми е защо е тази забрана да се социализират с местното население у нас. Селяните какво ги правят след като ги напият?? Ало, журналистите от дира - това е една чудесна идея за тема тук. Трафикът ще ви се дигне до небето. Стига с Путин, зелето и украйна. Че ни е втръснало до козирката. Направете едно проучване и напишете статия.

Забатачват делата още повече..На територията на Изсрайна ще се бият ,,с лошите руснаци...Как я мислят ??.Ще оцелее ли тая Изсрайна??