Премиерът на Япония е на историческо посещение в Пърл Харбър

Японският премиер Шиндзо Абе пристигна вчера в Хавай, за да признае нападението на Япония против американската военна база Пърл Харбър преди 75 години.

Обратно в новината

Коментари - Премиерът на Япония е на историческо посещение в Пърл Харбър | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Понеже ми отхвърлиха коментара от БНТ, националната телевизия та : По този повод нека призовем американците да изградят паметник на загиналите японски летци, участващи в нападението над Пърл Харбър ! Справка : Ние как изградихме паметник в София на загиналите американски летци, участващи в бомбардировките над самата София ?!

Японците нападат военна база. Унищожават я - факт. В последствие американците нападат два японски града - унищожават ги. Разликата е голяма. Едно са жители друго военни.

Що не вземете да се треснете по още веднъж,вместо това лицимерие...

Само да не вземе пак да ги бомбардира крайцерите там.Шегичка.

Шиндзо Абе и Обама каква рицарска чест и благородство да почетеш паметта на загиналите.Да сте видели руснак да почете убитите от тях деца,жени и старци???????

ЩО РЕВЕШ КАТО ИЗНАСИЛЕН САУДИТСКИ ХОДЖА ? Саудовская Аравия обвинила шиитское ополчение в Ираке в массовых убийствах

Къде видя в темата(и в американската военна база Пърл Харбър) да се засяга ходжи ??? или да дрънкаме само ама какво ще излезе ..ха.ха

Ти май история никак не си учил и грам идея нямаш що за изверги са били рицарите, а? Съгласен съм, същият "рицар" е маймуната обонго, неговите предшественици също. А, ограничеността ти е покъртителна, щом не можеш да разбереш, че това си е чисто и просто дипломация.

"е чисто и просто дипломация. "а видя ли руски дипломат да се поклони на жертвите на руския фашизъм?

ПЪРЛ ХАРБЪР Е ГРЕШКА НА МЕКОТО СЪРЦЕ НА АДМИРАЛ Исороку Ямамото - КОМАНДВАЩ АТАКАТА ... СЛЕД ПЪРВИТЕ 3 ВЪЛНИ ОТ ЯПОНСКИ САМОЛЕТИ , СЪЖАЛИЛ ОСТАНАЛИТЕ ЖИВИ АМЕРИКАНЦИ И ОТМЕНЯ 4-ТАТА ВЪЛНА :)) ТОВА ОСТАВА 2/3 ОТ АМЕРИКАНСКИЯ ФЛОТ ГОДЕН ЗА РЕМОНТ ...

И да е имало 4-та атака, самолетоносачите не са били в Пърл, а точно те са били бъдещето и са решили битката в Пасифика. Щели са да насметат останалите бойни кораби и толкоз. Те вече са били в миналото, въпреки, че все пак изиграват важна роля в артилерийската поддръжка през втората световна.

Да, но самолетоносачите се движат с ескорт да ги пази от подводници и тем подобни.

Две бомби са решили битката за Пасифика.

Детройте,не така брат. Допускаш грешка. Вълните са били ДВЕ-той отменя третата по целесъобразност.И без това успеха е пълен. В добавка-НЕ МОЖЕ няколко островчета да воюват срещу цял континент-няма как да стане. Дори да бяха избили всичко в Пърл И самолетоносачите да бяха потопили-американците щяха да построят нови,и в крайна сметка пак да победят. Но в едно да бъдем обективни-без БОМБАТА американците нямаше да могат да превземат Япония...