Каракачанов: Корупция има, но файда от дебати - йок

Корупция има, но от подобни дебати, от които някой може да си вдигне рейтинга или поне така си мисли, файда няма да има, файда - йок.

Обратно в новината

Коментари - Каракачанов: Корупция има, но файда от дебати - йок | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дано това което си допринесъл в политиката за 29год. е къщата ти ,,00". АЛЛАХ РААЗЪ ОЛСУН!! Дано можеш да си го преведеш.

Хах нашите патриоти покрай ГЕРБ и на труски проговориха. :D:D:D:D

Дебати и пак дебати, дебати до дупка! "Движението е всичко, крайната цел е нищо"!

То и от Каракачанов и неговите измислени националисти (фашисти) единствената файда е, че крепят правителството на мутрите (ГЕРБ), но да осъзнаеш това, е нужно по-вече багаж в главата, а не в корема.

ОТ ТОЗИ ШВЕЙК ФЙДА ЙОК.

Къркачанов е прав, стига приказки, хващайте тоягите!

Къркочанов е прав, корупцията е навсякъде: полицая те спира и си иска, доктора си иска да те прегледа и лекува, митничара си иска за да те пусне, банките те крадат направо без да си искат, чиновниците си искат, адвокатите, съдиите, дупетатите, министрите, абе всички искат да ти свалят и последната риза от гърба, деба и шибаната еврогейска демокрация и капутализъм

Как дебати, представи си вземе някои да пита къде изчезнаха парите на хората в приватизационния фонд на МВРО -Мизия, Тракия , Македония. И фонда и парите ги няма. Къде са отговаря шкембе войвода. Като гледам снимката дебатите са физически невъзможни , от тоя може да се очаква само грухтене и чакане на давност за престъпленията, защитен на депутатската банка . А казват, че имало и Коледа. Ама не, кочината е на власт ние сме за клане.

Конструктивен, кохезия абе много европейски хорица станахте ! За смях в света на интелигентните хора сте !

И от такива патриоти файда ептен баш ЙОК!!!!!!!!!!!!!!

Джендъри сте вие не политици.Сменихте си ,,пола,, по десет пъти за да се докопате до властта,лъгахте ,мазахте и като изплувахте като мръсна пяна отгоре воните ,ама воните та не се траете.Търпението е на изчерпване.

Корупцията е следствие в обществено-политическия строй. Демокрация=на капитализъм=корупция. Отърване няма, само ограничаване в поносими граници.

Самодоволна свиня си Каракачанка да знаеш.Ама ще изгрухтиш някой ден.

НАЛИ БЕШЕ ПРОТИВ ДОГАН А ГОВОРИШ НА ТУРСКИ

ако го беше казал дази дума през периода 1985-1989г щяха да глобят КАРАКАЧАНОВ 5ЛВ ЗА ДУМИЧКАТА ФАЙДА ЙОК

КАРАКАЧАНОВ СЪМ ГО ЗАСИЧАЛ В ЦЕНТРАЛАТА НА СИК В ХОТЕЛ ОРБИТА СРЕЩУ ХЕМУС ДА СЕ МОЛИ ЗА ПАРИ НА МАДЖО И МАРГИНИТЕ :)) ... ТВА ШКЕМБЕ НЕ Е ОТ ПОСТ :))

Прав си Каракачане, като не можиш я прибори, можиш да я оглавиш!!! Ма нещо бавно ги организираш покупките на корабчета , самолетчета , танкчета ... Бъди по -курназ и свали процента алчност за до има за рушвет и на другарите!!!

То и от теб файда йок.

Да, всички знаем че има корупция, всички идват на власт с обещанието да я борят и накрая даже не искат да се дискутира за корупцията. Българска мила родна картинка. Браво.

Машала Каракачан ага,машала.Аферим от султан Ердоган.

Това е примера за политик в БГ.Всичко е ясно утре ако например някой от шоуто на Бтв стане депутат от парламентарната група на Дългия също ще каже това.Това е манталитет.Това не се лекува и оправя.Тоя ЛАЙНАР преди една година друго говореше.

ОТКОГА ТУРСКИЯ ТИ Е СТАНАЛ ЛЮБИМ ЕЗИК АГЕН ИВАН? ВИЕ "ПАТРИОТИТЕ" НЕЩО СЕ РАЗКОЛЕБАХТЕ И КОЛОВОЗА ВИ СЕ ОГЪНА. ДА НЕ СЕ ОКАЖЕ , ЧЕ УТРЕ КОГАТО "ЕВРОРЕГИОН ТРАТИЯ" стане факт , вие да сте първите които припадат на Суртана. Не ви съветвам. Съдбата ви ще е същата като на този който е предал ТЪРНОВО и който ВАЗОВ е описал в стихотворението ЖИДОВ ГРОБ!

- Все пак, какво бъдеще виждате вие за България? Никакво, не ме ли разбрахте, България вече не съществува, няма я. Мога да ви кажа, какво бъдеще виждам за територията, която някога е била наричана България. До десет години, вие не само няма да отворите седми блок на АЕЦ Козлодуй, но ще закриете централата и ще сложите кръст на атомната енергетика и ще внасяте руски енергийни ресурси от Турция. Богатствата на земята ви ще бъдат източени от чуждестранни концесионери, а нивите ви отровени от сондажи за шистов газ. Населението доколкото го има, ще се изхранва с вносни ГМО продукти, а децата ви няма да знаят, че дедите им някога са се наричали българи. Ще изчезнете не просто като държава, не само като народ, но и като страница в историята на света, а територията ви ще бъде използвана като плацдарм за реализиране на различни геополитически цели. - И, какво трябва да направим за да променим това? - Да направите ли, че вие сте неспособни на каквото и да е действие, ако то не е заплатено от някого, а никой няма да ви плати за да бъдете народ, още по-малко пък държава. Първо трябва да разберете, какво означават понятията чест и достойнство, идеал и саможертва. И да не ги бъркате с гордост и самочувствие, желание и безумие. - Да не би да намеквате за революция? - Говоря ви за ценности, за това, че трябва да се научите да различавате, кога едно нещо се прави за пари и кога в името на националния интерес. И когато видите, че някой прави нещо само в името на парите, или само защото му е платено за да го направи, то да го изолирате от каквото и да е участие в управлението на държавата ви, ако се наложи дори с цената на неговия или вашия живот.

Ей, тоя патриот ще проговори на турски?

И ЕТО, ЧУДОТО СТАВА И БСП И ДПС ИДВА НА ВЛАСТ. ВЪПРОСА Е, КОРУПЦИЯТА ЩЕ СТАНЕ ЛИ ПО МАЛКО ИЛИ ОБРАТНОТО.

Ей го Крокодила - стрелял с автомат по полицаите и пак невинен.

НАЙ ПРОТИВНИТЕ :.... Каракачана....който,ако не е на софра и той не знае къде е.... Татарсуратлъ Варели Винкелов....днес явно бе пиян....личеше му или си е такъв въобще.... Белокосият ,,ходещ калкулатор"....старата курва със златно пръстче.... Ваклото....ЯНЕ....дето щеше да уволнява тиквата....ряпа да лапа.... МИЗЕРАБЪЛИИИИИ !

На кого да вярвам? На Краси или на Деса, която ми бръщолеви за някакви комични компилации. Ще питам Волен.

Значи така - корупция има,но да няма вотове,да няма дебати - да си трайкаме и да не ви нарушаваме комфорта ?!? Доста нагло от страна на този патрЕот !

Карата нещо много хард взе да го да дава напоследък

Че корупция има, щом и Вие признавате гусин Каракачанов, значи верно има, но файда от борбата Ви с нея - ЙОК!!!

Краси...ай дай малко по сериозно а ??? Поне ти недей да пле3щиш глупости....

патриотин с малко "п"

"Той( shkembe voivoda) посочи, че корупцията не е само по висшите етажи на властта, а тя започва от най-обикновения чиновник, който, по думите му, мачка българския гражданин." Тъй, тъй , тя и "рибата се вмирисва откъм главата, но я чистят откъм опашката", нали войводо?;))

Българина е мъдър и знае, че политиката и политиците няма да го нахранят. Българина не чака на политиците да му оправят живота, а се оправя сам. Корупцията я има от как свят светува, имаше я и при комунизЪма и при прехода, има я и сега. Тя е част от човешката природа. Който ползва ''корупцията'' за политически дивиденти - губи. Сега цяла Бълагрия говори за ''честната Приватизаторка'', Корнелия Нинова-''БОРЕЩА СЕ ЗА СПРАЕДЛИВОСТ''.ХА ХА ХА.

Ахааа, така ли, Шкембе-войводо, имало корупция значи. И както така, ти, бидейки в управлението какво направи, за да няма корупция?

Как какво?! Прехвърли корупцията от горните към долните етажи на властта;))

Тъй то, винаги малките бурмички са най-виновни. Колко удобно, просто се възхитих на ума на Шкембе-войводата! КТБ сигур чиновници я окрадоха...

Жалко, че имаме такъв министър, който няма поведение, отношение и никаква мисъл, а мисли само за себе си.Не им пука, но и те няма да са вечни.

Българите вече са достигнали до такова ниво на мислене, че могат да бъдат манипулирани по-най елементарен начин. Политиците ни действат винаги в ущърб на България. Защото именно техните действие доведоха до там, че всички високоразвити държави изпитват към България и българите, нищо друго освен презрение.

Тези хора ама как не ги е срам да си развяват охранените туловища и простотията ???

Киряк, не восприемам!

Като говори така да си беше сложил и един фес ,да го познаем че е националист.

Къде са паралянгите за самальотите бе Кара?... Не е ли корупция опапването им в края на годината от "наглите" от "шайка"?... А?... И затова - ОСТАВКААА!!!... Дааа...!!!

Този Господин май взе да ми харесва!Както и Валерката-за разлика от ПРИВАТИЗАТОРКАТА и ордата около нея!

С една дума "я ж крада пък вий си уйте"!

Баш националиста - "файда", "йок". Аферим, ашколсун.

Не беше ли той сред радетелите на евентуален закон за българския език?