Мъртвороденият вот на недоверие

Пет часа личностни нападки в пленарна зала, а не дебати за политики. Това бе вчерашният вот на недоверие. Очакван ялов резултат за БСП.

Обратно в новината

Коментари - Мъртвороденият вот на недоверие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази калинка ще да е от калинките на Бойко ...толкова е журналист ,колкото аз съм доктор ...такъв плосък анализ на събитията ...

Общественият строй ражда обществените отношения. В момента държавата практикува капитализма и всичко е точно. Прехода беше такъв. И корупция, и експлоатация и неравенство са факт. Държавата трябва да се бори да станат по-поносими за хората. Има такива държави, те трябва да са ни за пример. Полека, но сигурно вървим натам. Това е грозната действителност, колкото до БСП, не са в час, алчни за власт, но дай им власта нищо няма да се промени. Само си мислят, че са панацеята на обществото.

Видимо от заглавието ,изказванията на управляващите депутати в парламента и някои коментарии за вота на недоверие е очевадно,че некачественият човешки материал останал в България се състои от дебили и неставащи за чепове на каци с кисело зеле.Като пример за парламентарна и политическа дебилност е изказването на Цветан Цветанов,притурката му Валери Симеонов и личният лекар на Бойко Борисов депутата геноколога и плагиат( добавете ,как се наричаше този невзрачен мушморок ?)

Уважаема Калинке, драга ми Петрова задръж малко де.Пришки ти излязоха на езика от лизане на ГЕРБЕ$-РАСТКИ задни части.Според Вас не трябва да говорим за корупцията и масовата феодализация на общините от ГЕРБЕ-/РЮГИТЕ а да прилагаме християнското правило "АКО ТИ ОТКРАДНАТ ПАРИТЕ ОТ ЕДИНЯ ДЖОБ ДАЙ СИ ПАРИТЕ И ОТ ДРУГИЯ ДЖОБ".Ахааааа забелязах и нещо друго, според Вас вота е безмислен щото видите ли математическото действие СЪБИРАНЕ показвало че той няма да мине.Драга моя май гънките в черепната Ви кутия нямат възможността да осмислят факта, че държава не се управлява с математически действия и от МАТЕМАТИЦИ а от ПОЛИТИЦИ.Браво мила ми Калинке, аферим-машалла драга ми Петрова.

от мъртвородените към парламента и всички патриоти Патриот Патриот е - душа дава за наука, за свобода; но не свойта душа, братя, а душата на народа! секиму добро струва, само, знайте, за парата, като човек - що да прави? продава си и душата. И е добър християнин: не пропуща литургия; но и в черква затуй ходи, че черквата й търговия! И секиму добро струва, само, знайте, за парата, като човек - що да прави? залага си и жената. И е човек с добро сърце: не оставя сиромаси; но не той вас, братя, храни, а вий него със трудът си! И секиму добро струва, само, знайте, за парата, като човек - що да прави? изяда си и месата

Явно гънките в черепната Ви кутия не са достатъчни.Държава не се управлява със събиране и изваждане, дори и с умножение, деление, степенуване, логаритмуване и т.н.А може би държавата се управлява чрез политики в отделните сфери на социално-икономическия живот.Иииии след сериозно напъване се сетих че на управниците и народните представители не им викат МАТЕМАТИЦИ а ПОЛИТИЦИ бре мило мое ГЕРБЕ-РАСТЧЕ.

е да ама се оказа че клошаря росен има племеник замесен в сужукгеит и вилата с интернета е на негово име, и в сапарева баня са търсели дрога, и публикацията за тортата на кети е от 31, боби схемата има 5000 приятели, и си е направил профил с нанси без нито един лаик, защо му е на росен да размества телата , след като е оставил пет трупа...и много още, само за това герб трябваше да минат под гилотината, ама са навързани като свински черва и с бандюгите от бсп

в българия всички медии са купени няма една независима

КОМУНОИДНАТА СГАН СА КАТО ЗЕЛЕНИ МУХИ НА ЛАЙНА. ЩЕ УДАВЯТ В ТЯХ, НО НЯМА ДА СПРАТ ДА ГИ ЯДАТ.

Не пиши по този циничен начин за недостатъците и грешките на ГЕРБ ,ОПФ и бившият комунист Бойко Борисов.Демокрация сме и всеки има право на избор.

Вота не е мъртвороден .Който има пипе разбра още веднъж ,че управляващата финансово -икономическа и криминална мафия има интерес от корупционите практики.Въпроса не е в липсвашата политическа воля,а в запазване на порочните практики на управление на всички нива от съдебната система ,кметствата през министерствата до министър председателите и парламента след 1990година.

Нямало кои да доиде да ни управлява?Ние сме длъжни да ги махнем а пък следващите да му мислят как ще управляват.Тези си мислят ,че са наи добрите. Не е така убедени сме.Ще стане по добре.

Или поне няма как да стане по-зле.

Истинският вот Борисов и ГЕРБ, го загубиха и той не бе в Парламента Плупендери. А сетете се, къде се проведе и какъв , ще е резултата в мача.

Самия Вие сигурен ли сте, че имате съвест, та изисвате останалите да имат?

Търся мнения за докторската си.Помогнете- тези публични личности водят ли активен полов живот? Ще ви бъда благодарна за становищата!

Бойко и Меркел щели да се джендеросват. Реджеб Тайп е поканен за кум.

И щял да ги "опрашва" - и двете/двамата...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::))) Дааа...!!!

Мейзер!

Не мисля, че в момента най-важното е дали няма или има алтернатива на гробарите.Добра или не,добре че е Нинова да им скача.Че не ми се мисли,ако нея я нямаше и майката на нацията беше"главнокомандващ" в какъв абсолютен комфорт щяха да си живуркат боко и & .

Спецовете по фалити и обири на банки, искат отново властта, щото доста парици се събраха в банките и държавата.

Събраха се близо 30 млрд външен дълг при ПП ГЕРП.

Дааа, а доверието на чуждите инвеститори, които четат и други вестници освен ония на 6161 си е все така нулево към правителството ОПГ Борисов 3. Нула инвестиции, нула доверие в институциите в България, нула доверие в Прецедателя на Европа. Ама иначе нека си се целува с Меркел и с Ердоган... файда йок, както казва военния министър. На слюнка са щедри, ама защо на инвестиции са толкова стиснати. Сигурно са чели книги, дето само ги объркват.

Ама Бойко как ги отсвири комунетата, чак жал ми стана за кака кури, така се беше запенила горката

На мен пък ми е жал, за глупаци като теб.Герберски из,екяр.

едвам дишаше горкия от злоба ои безсилие!

Пачавра. Много ми хареса сравнението и с Анита Мейзер. Едно към едно, като два хермафродита.

...а ние как ще отсвирим Бойко ...

В БСП отдавна всичко е мъртво!

как да има особена рзлика между милиционерцкия комунизмо- тоталитаризъм налаган от ГЕРБ и "свободите" за които се "борят " от БСП. Наскоро работещите в цирка(истинския) настояха за строго определение на думата "циркаджия", защото едни 240 нехранимайковци, постоянно злоупотребяват със смисловото значение на тази дума. Фаворити лично за мен: 1. Валерката + Каракачанката 2.Нинова + Батето = комбина(имаше такъв филм) 3.Елена+ Добрев $Десито Атанасовата - сладкодумницата, умницата:) Липсва ми само Сидеров - спомнете си погледа с разширените зеници, леко повдигната лява вежда - един истински борец за справедливост!

Волен беловласи учил със монаси господа забравил левчета направил.

Виждайки как управлява ГЕРБ все повече се убеждавам, че правилният избор е БСП - там са не само амбициозни, но и по-добре образовани. Основната грешка на социалистите е в това, че вадят факти, които и без това всички виждаме и знаем. По-ефективно ще е да декларират какво ще направят, ако управляват те. Правилно изолираха вечните депутати, сега трябва да дадат гаранции, че могат да управляват държавата по-добре от ГЕРБ, в интерес не на своите, а на целия народ.

Ти виждаш това което искаш. Я кажи как управляват ГЕРБ, но цифри. И как биха управлявали БСП. Те били по-образовани. Това как го измери. Дрън, дрън...

злокачественият кретеноид Зарко Крумов!

Мъртвородено,живоспасено..... патриотите отекоха в обратната вода.На следващите избори- при др. Лукарски.Сега трябва бързичко,ден година храни!

Крадливите тараби се наредиха една до друга и направиха ограда - заслон насрещу борбата с корупцията. Герб-Патриоти-Воля. Ама оградата нефелна, червясала, грозна, килната и ще пада цялата скоро. Той майстор Валери все такива ги реди оградите.

ДИР ... КАК .... СЛЕД КАТО ГЛАСУВАНЕТО НА "ВОТ-А" Е УТРЕ - 25.01.2018 г. ... ВИЕ ДНЕС - 24.01.2018 РЕШИХТЕ ЧЕ "ВОТЪТ Е МЪРТВО РОДЕН" ...... тикви тикви .... нищо добро не ни очаква ... ПАПКАЙТЕ и СЛУШКАЙТЕ ..... а на ТИКВАТА просто му се вижда КРАЯТ ... това няма как да го скриете ....

Както и да го въртите няма да мине. Изчакайте до изборите.

13:1,ще е...

Народа не иска да чака до септември.

Вотът не е минал и не пишете на изуст или предубедено бре журналя,как не се научихте на журналистическа етика, и морал толкова години!?

вота не мина, вдигайте цените. Наказвам робите. Да плащат скъпо и да служат вярно без пари.

И 105 гласа няма да събере вота. ДПС и ГЕРБ отдавна са дупе и гащи. Още когато първично и вторично разграбиха една банка.

другарю, банката беше по време на патрона ви орешарски...

Просто банката я катурнаха точно тогава с определена цел.

забравихме ли,ги другари?

Мъртва родения вот ? А живота ни по добър ли ще стане утре, като не е минал вота ? Ще спре ли корупцията, картелните цени на горива и лекарства ? Ще спре ли необяснимото покачване на цените на ток, газ, вода, парно ? На какво се радвате тогава ?

Че моя живот и сега не е лош, лош е живота на мързеливите и некадърни комунисти

на теб, но се огледай за родителите си, за бабите дядовците, които са те отгледали. Те как живеят ?

Радвам се, че на БСП не им се получава. За другото, и сам мога де се справя.

Мъдрите хора са казали, че пилците се броят наесен. И че най-добре се смее, който се смее последен. Този вот няма да мине, следващия също... Но нищо не е вечно в този свят, България е видяла и по-лоши неща от управлението на ГЕРБ. Положителното при тях е че ламтят най-вече за пари, като се нагушат и ще оставят народа на спокойствие.

добре плащат герб и добре ги хвалят дираджиите. Няма лошо - платена журналистика. 109то място ама не в света а само от 150 наблюдавани държави. Кеф. Мъртвородена е демокрацията, защото я започнаха менте демократи като Филип Димитров и Костов, продължи я аристократичен крадец като Симеончо, включи се дясна левица като Станишев и на края дойдоха терминаторите на държавата герб. Те това е мъртвородено - демокрацията. За капак сега БСП ще спасява демокрацията. Щото демократите с кражби съсипаха всичко.

На авторката името Калинка ли е, или просто е от калинките на Бойко?

Не схаванах внушенията на статията. Не е бил нужен този вот ли? Говорело се корупция....колко пъти,да бъде уточнявано що е то корупция,какви милиардни беди носи на хората и пр.!? "Претоплянето на манджата"е типичен герберастки термин напоследък.Ами като няма др.манджа,ще се топли тази.Защото,никой не получи отговори за Гейтовете.НДК.....някой разбра ли,всъщност как и за колко пари иде реч-не.Много въпроси-нула ответност. Как да не се пита за Оградата-едно стана ясно-двойно по-надеждна гръцка ограда за двойно по-малко пари. Напълно тайната и незнайна приватизация на една добра банка,като Общинска,потъна мимиходом покрай преЦедателските фанфари и костюмчета ХХХХЛ на "Армани".Който се интересува-да провери КОЙ е приватизаторът Георги Самуилов.Авторката пита,за имена на олигарси-хайде холан,нима не ги знае!?Някой още ли вярва,че Делян ПееФски,няма нищо общо с "фалита"на тази Банка!?Авторката казва "А",за някои нещица,ами кажи и "Б",скъпа!Напр.КОЙ продаде Булгартабак на ПееФски и коя година???Не беше ли ББ и сегашният Министър на икономиката....?Или аз да припомня на Калина,че от тогава,този холдинг е почти разпродаден,неработещ и ние,народът сме на минус 3.6 милиарда??? Тук 3 милиарда,там 1,за санирането-цели два.....видя се нагледно КОЙ и КАК санира.....или КОЙ и КАК прави ремонти в София. За всичко това и за още хиляди неща,правещи краденето голямо,а българите-бедни,не си струваше да се говори в Парламента,защото е претопляне на манджата!? Авторке Калина,скрий се вдън гори тилилейски и от там обслужвай интересите на Партията-Майка.

Не стреляйте по пианиста (Тиквата)! Той толкова си може!

Защо под тази статия няма надпис: "Платено съобщение"? И ако някоя далавера се е случила преди повече от три месеца прави ли я по-малко далавера? Оградата по границата струва два пъти повече и е четири пъти по-некачествена от гръцката. Има ли тук корупция? Явно няма след като не знаем кой на кого колко точно е платил. Държавното саниране е три пъти по-скъпо, отколкото ако си го направиш сам. А би трябвало големия обем работа да снижи разходите. Корупция пак няма, защото... погледнете по-горе защо. Возим се по най-скъпите и некачествени магистрали в Европа. ...без корупция. Един човек дал на друг (случайно управляващ) ЧЕТИРИ тона суджук. Подарък, не е корупция. Държавни служители нареждат на директорка в детска градина кои деца да приеме. Услуга, не е корупция. И така нататък.. без край!

Много ме изкефи това"Платено съобщение"!!!Минусите забелязваш ли ги?Яко тролене от платени гербероиди.

Цвък още не е привел парите. Чака няколко тира с цигари да изчезнат от системата. Те и троловете на гладно плющят левицата. Нещо паролата забрвил.

Кой ще лъже като подаде оставка? И какво да прави после? Приватизацията свърши!

Тотално безсилие и умопомрачение за едната единствена цел на тия-кой да краде! Тия отдавна трябваше най-малкото да гният по затворите а те "дебати" правят! До кога ще търпим е въпроса?

трети манат чакам крадливия герб да накаже крадливия Станишев. А той стана еврочиновник от висш ранг. Чакам. Изчака ми се чакането.

Само че, Еднокнижният надмина в пъти по крадене Станишев.

понеже стадото контролирано от боко гласува по него а команда,а не по съвест. те даже не знаят какво значи това. Но вие си мислете,че живеете в демократинча държава.

Добре де, с тези високопарни думи искаш да кажеш, че червените помяри не гласуват по команда ли хахахах

дааа! а от бсп и дпс гласуват по съвест!!

Повечето гласуваха по команда , другите по съвест .....и какво от това, всички знаем, че изборите са проформа и винаги печели този който трябва - нещо подобно на "държавната лотария"

ГЕРБ са сериозно изплашени от този вот! Не за друго, а защото трябва по партийна и коалиционна дисциплина да осигурят крехкото си мнозинство за отхвърляне на този вот! Отхвърлянето му ше стане не по справедливост, а по партийност! Естествено, това ще бъде забелязано в ЕС, ЕК и ЕП. Не, че там не знаят какви ги суче ГЕРБ, но, се дава възможност на заинтересовани да влязат в детайлите на Политиката на ГЕРБ документирано в протоколите на НС и да започнат да се дистанцират от прегръщащия ги мечок!

Споко! Маришки е винаги готов да подаде задни седалищни части! Иначе току виж "открият", че изнася дотирани лекарства или продава менте контрабанден петрол!

А след като дупетатите на бсп и дпс са точно 105, от общо 240, какво очакваш да се случи?

...да не ходим да гласуваме тогава, че и преброяването на бюлетините е така нагласено, демек "излишните" стават невалидни...

Ей патриотари! Дръжте се здраво за К -------на ББ. Ще видите пак парламент ама друг път!!

Къде да се хванат като ти си го налапал!

Калинка, за разлика от предната могат се учи от нея. Поне Корнелия Нинова. Направо и е написала мотивите дето трябваше да внесат на вота.

Няма, такава наглост като тази на премиера-мутра вчера се дебатира по въпроси свързани с корупцията той дори не благоволи да дойде в парламента и да дава отговори на тези въпроси. Тоя май вярно си е въобразил, че е незаменимо божество, но скоро ще му дойде края сигурно е.

Ти луд ли си бе? Аз искам Премиера на България да ме представлява пред ЕС, а не да отговаря на малоумните въпроси на крадлива лелка, идол на олигофрените.

Премиерът на България да те представлява пред ЕС!!!!!!! Абе хора,не виждате ли къде сме????? Премиерът го държат само за изгода. Всички европейски лидери знаят кой е и какво е миналото му. С какво се е занимавал. В това трябва да сте 200% сигурни. А не е изпълнил едно желание, а са изкарали мръсните му ризи. Тогава ще се срамувате, че сте българи.

Окей, налага се да ви помогнем, другари. Този комичен вот ще бъде подкрепен от цифром и словом 105(сто и пет) депутати и НЯМА да мине. Това е ясно на всички с повече от 1 гънка, както ни е ясно и защо беше иницииран същият този комичен вот.

със твоите две гънки (само) не схващаш ли, че твоята "аритметика" няма нищо общо с демокрацията и демократичните принципи на които БИ трябвало да е съставен Парламента?

в България отдавна депутатите гласуват след като им покажат червен или син флумастер! Затова сметката е проста - броят се столовете заети от съответната партия, а не "депутатски гласове"!Такива просто няма!Има партийни повели!

Да разбираме ли, че се отричат демократичните принципи и лостове в една правова държава и че е по-добре да живеем в дикататура може би? Авторът да ни осветли за държава в какъв строй иде реч.

Абе , Калинче, как да не си чула нищо за "провала на политиките за борба с корупцията", като той, вота си е точно за това?! Аааа, или може би искаш да кажеш, че нищо не чухме, че за корупцията , която днес се шири "предишните са виновни"!

Нали знаеш какво мисли всеки средностатистически човек острани? Курнелия Нинова/бсп внася вот на недоверие на тема корупция... Нямам повече коментари.

средностатистическият човек отстрани не си помисли как е възможно шеф на охранителна фирма и бивш съратник на борческите структури да управлява демократична държава?

Корупцията няма да изчезне ако правителството падне, г-жо Нинова, НЯМА. Ако да речем има нови избори и БСП ги спечели, тогава корупцията ще се намали ли поне??? Не, няма!!!Не е проблема в ГЕРБ или БСП. Просто мисленето на 99% от българите е такова, да бутне някой лев за да не плати по-голяма глоба, или съдията да го пусне под домашен арест, а после иди го търси, да вдигне хотел на плажа и т.н. и т.н НЕ Е ЛУД ТОЯ ДЕТО ЯДЕ БАНИЦАТА, ЛУД Е ТОЯ ДЕТО МУ Я ДАВА. Помните ли тазя приказка?

С тази власт даже ще се усили корупцията - болест е алчността, болест, влошаваща се болест.

И пак да ви кажа - КОМУНИСТ /потомствени кадри в ГЕРБ/ ВЛАСТ БЕЗ КРЪВ НЕ СДАВА .....

Два пъти вече подаваха оставка... това че "алтернативата" е безкрайно калпава и не може да се възползва, си е абсолютно неин проблем...

ТЕ не подаваха оставка ... а О СТАВ КА /всичко си беше точно премерена СТАВКА/... всичко и двата пъти беше СХЕМА - сети се какво следваше СЛЕД тези "оставки" ..... и ПОСЛЕ КАК ББ се връщаше .... на бял кон ....

На всеки нормален е ясно как се краде. Сметката се трупа. Колкото повече се правите, че няма корупция и кражби толкова повече ще платите после. За мен беше критично вече лужата герб да се пукне. Мислете му как ще плащата сметката. Не се майтапя. Това с тока и водата и горивата нищо не е. Още много ще има.

Някой някъде беше казал че депутатите са олицетворение на тези които ги избират. Погледнато от този ъгъл бъдещето въобще не е светло!