БСП и ДПС избраха новите членове на Сметната палата

БСП и ДПС не приеха условието на ГЕРБ да оттегли вота на недоверие срещу кабинета, ако те се откажат да приемат нов състав на Сметната палата. Той бе избран.

Обратно в новината

Коментари - БСП и ДПС избраха новите членове на Сметната палата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Правилна постъпка! Така подставените лица, ще заметат всички следи от злоупотреби и на изборите, БСП и ДПС ,ще се явят като чисто нови !

Какво има да избират, те вече приключиха. Сега идва момента, в който АТАКА ще получи мнозинството.

ИЗРОДИ!!!!!!!!!!

Абе другари комунисти, що не вземете да направите Делянчо Пеевски шев на Сметнта палата, та усирането Ви да бъде ПЪЛНО !!!

Заради Ширин и Мустафа ли беше зора да се гласува Сметната палата днес??????? УРОДИ МРЪСНИ СТЕ КОМУНЯГИ ГАДНИ!!! Но знайте КАДРУВАНЕТО ВИ БЕШЕ ДО ТУК !!!!

Големи далавери стават в Сметната палата!!! Това го знам от вътрешни хора, на които им се нарежда какво да пишат!!! Наглите, крадливи псета бързат да назначат свои хора там, но тр. моментално да ги махнат, като падне правителството!!!

Не сме забрявили вкуса на асфалта!Първо второ и трето асфалт!След това затегни коланите!Малка пица но само за гледане!Много сте я да затворим няколко болници!Кой има печеливш бизнес да ни го "подари"!Напред гербаджии "Всяко РПУ банков клон!"Пенсионерите са просто минало важна е макрорамката!!Лекарите са убийци!Полицаите да не пушат по градинките!Аз съм дал какво искате от мен Станишев е виновен!Това ли ни чака!?

ДА НЕ СМЕ ЗАБРАВИЛИ И СМЕ ОСЕТИЛИ ПОЛЗАТА ОТ АСФАЛТА,НО ТЕПЪРВА ЩЕ ОСЕТИМ,ЧЕ ЩЕ ПЛАЩАМЕ ДО ГРОБ,А И ВНУЦИТЕ НИ МИЛИЯРДИТЕ,КОИТО ИЗТЕГЛИХА НАБЪРЗО И ОТКРАДНАХА "СОЦИАЛНИТЕ" БЕСЕПАРИ,ВСИЧКО УНИЩОЖИХА И СЕГА БЯГАТ КАТО ДИВИ ЗАЙЦИ,ГОЛЕМИЯ УСПЕХ Е ЧЕ ЩЕ ДАДАТ ПО-2% НА ПЕНСИОНЕРИТЕ,ЗА ДА ИМ ЗАПАЛЯТ СВЕЩИ ЗА ЗАУПОКОЙНА МОЛИТВА.ТОВА МОГАТ ТОВА ПРАВЯТ.БРАВО ,ГОЛЯМ УСПЕХ,ЗАКОПАХА,КАКТО ВСЕКИ ПЪТ,КОГАТО УПРАВЛЯВАТ БЪЛГАРИЯ.

Не знам какво ще Осетиш, тапире, но това за милиЯрдите са градски легенди, ако знаеш какво означава това. Дори дясно стоящи икономисти признават, че всъщност кредитите, които се теглят отиват за покриване на стари кредити и облигационни заеми. Някои от времето на Милен Велчев, някои от триглавата ламя, а някои от времето на "корифея" НаБрадПитБратМу - Дянков. А общата задлъжнялост е увеличена някъде с 500 милиона, но за сметка на това фискалния резерв е нараснал двойно. А това не е характерно за комунистическо управление, защото те са свикнали да харчат здраво за социална политика. Явно Орешарски е много добър икономически експерт и си води работите много разумно, а това не се харесва на дебили, пожарникари и милиционери.

Нема такава държава. Да започва световното в Бразилия, та покрай футбола, плажовете и бразилките, да видим нормалните хора как живеят.

Корнелия Нинова ги направи смешни. Държавен дълг при ГЕРБ -приели властта 2009-при дълг 9 млр. оставили дълг 2013-13 млр. Държавен резерв-приели при 8 млр- сдали властта при 3,8 млр. При правителството на Орешарски- дълга остава в размера оставен от Герб 13 млр,а резерва от 3,8млр-става 6 млр. Спука се герберския балон.

Сега ще видиш резила на москва и нейните подлоги от бсп, дпс и атака.

герберите какво става в държавата и огромните лъжи на ГЕРБ? Гледай вота и малко ще загрееш,Разбиха герберските лъжи.

Стига с тия общи лафове и бойковизми! Това са цифри! А когато числата говорят даже и дебилите мълчат. Дебилите да, но герберастите не! Но и това не е важно! По-важно е че ние го усещаме по собствения си джоб. И по това, че дишаме по-леко, защото примата не ни стиска за гушата.

СПУКА СЕ ФЕКАЛНИЯ БАЛОН НА ПИНОКИО И НЕДОРАЗУМЕНИЕТО С ЯЙЦЕВИДНАТА ГЛАВА ФИНАНСОВ МИНИСТЪР-ЛЪЖИТЕ НА НЕАНДАРТАЛЦИТЕ НЕ СЕ ПРИЕМАТ.СЛЕД ИЗГОНЕНИТЕ ОТ КОРАБОСТРОИТЕЛНИЦАТА В БУРГАС,ЗАВОДА ЗА АКУМУЛАТОРИ В ТЪРГОВИЩЕ,В РАДНЕВО И КЪДЕ ЛИ ОЩЕ НЕ НЕДОРАЗУМЕНИЕТА ФИНАНСОВ МИНИСТЪР НИ КАЗВА,ЧЕ СЕ УВЕЛИЧИЛИ РАБОТНИТЕ МЕСТА,БОЙ ПО ТОЗИ ЖАЛЪК КРАПРАСЕШКИ КРАДЕЦ,КОЙТО НИ ЗАРОБИ С МИЛИЯРДИТЕ,КОИТО ИЗТЕГЛИ,ЗА ДА ПАОДХРАНИ КОКШИЯ СИ МОЗЪК И ПРАСЕШКАТА СИ ФИГУРА-ИЗРОДИ!

Ало, герберасти, пуснете някой по-умен, че тоя крещи само глупости!

КУР НЕЛИЯ НИНОВА ГИ НАПРАВИ СМЕШНИ КОЛЕГИТЕ СИ ОТ БСП.ЩО СЕ ОТНАСЯ ДО РЕЗИЛА ИМА ЛИ ПО-ГОЛЯМ РЕЗИЛ ОТ ШУТА ДЕТО ВИ ТЕГЛИ ПАРТНЬОРА ВИ В УПРАВЛЕНИЕТО,ДЕТО МУ ЦЕЛУНАХТЕ ЗАДНИКА НА ОРЛОВ МОСТ И ТОЙ ВИ ОТВЪРНА-НАДЕНА ВИ ПОСРАНИТЕ ГАЩИ НА ГЬОН СУРАТИТЕ,АМА МНОГО ПОСРАНИ,ПО-ГОЛЯМ РЕЗИЛ ОТ ТОВА НЯМА-НАРОДА СЪЩО ВИ БИ ШУТА С ПРОЦЕНТИ = НА ТЕЗИ НА ДПС,А БОЙКО ВИ БИЕ ПО КУХИТЕ ПРАЗНИ ГЛАВИ МНОГО ,МНОГО ПЪТИ И ПАК ЩЕ ВИ БИЕ,А ВИЕ СИ РЕВЕТЕ И СЕ ДРАЗНЕТЕ-ЛОШО НЕМА.

ЗАЩО ЩЕ ИМА НОВИ ИЗБОРИ И ХАРЧЕНЕ НА НАРОДНИ ПАРИ ЦАЦАРОВ ДА СЕ САМОСЕЗИРА И ДА ИМ ХВАНЕ ПАРИТЕ КОИТО СА ИМ ПЛАТЕНИ ЗА 4Г ЗАЩОТА СА СТАНАЛИ ДЕПУТАТИ И ДА СИ ГИ ВЪРНАТ ОСТАЛАТА ЗА ОСТАНАЛИТЕ ГОДИНИ СЛЕД КАТО ТОЛКОВА ИСКАТ ИЗБОРИ КАКВО ЩЕ СТАНЕ С ТЕЗИ ПАРИ И ВТОРО ЗАКОНИТЕ НА БГ НЕКАЗВАТ ЧЕ ВЕДНАГА ТРЯБВА ДА ИМА ИЗБОРИ КАКВО НОМА ЩЕ ИМА АКО ИМА НОВИ ИЗБОРИ ПО ДОБРИЯ ВАРИАНТ Е АКО НАИСТИНА ИСКАТ ДА РАБОТЯТ ЗА БГ НАРОДА ДА СЕДНАТ И ДА НАПРАВЯТ ПРАВИТЕЛСТВО ОТ ВСИЧКИ ПАРЛЕМАНТАРНИ ГРУПИ ЗОЩОТО ВИЖДОМЕ ЧЕ ТЕ САМИ ИЛИ С ДВЕ ПАРТИИ НЕ МОГАТ ДА УПРАВЛЯВАВ ПРАВИЛНО ТАЗИ ДЪРЖАВА

аз пък си мислех, че цацаров е юрист. ама може тайно да е завършил и унсс

Така ! Отказаха се от условията на ГЕРБ, защото като има вот, могат да се повтарят заучени думички и опорни точки по радиото. Т.е. използваме ефира за пропаганда. Истината е , че ГЕРБ завариха държава с 7,6млрд.резерв,но за 4 млрд.задължения по договори и далавери- Цанков камък, АЕЦ,самолети,кораби,хеликоптери и 10 % увеличени пенсии на 1.Юли. При това,Станишев повтаряше,че няма криза, само България е "стабилна". Повтарят комунистите,че ГЕРБ били взели резерва на здравната каса- ами здравната каса се финансира през бюджета-данъци и осигуровки, значи имаме едни пари,други им трябват ! Сега, като дойдат следващитне на власт, ще лъснат истинските числа,състояние......но ще е минало време което е загубено.

единственото сигурно нещо е, че атака няма да влезе в следващия парламент

са станали още по зле като професионалисти,отколкото преди една година. Абсолютни неграмотници. Оказва се че държавата си е в много прилично финансово състояние. Той затова и Баце иска отново да я яхне.

Ти да не живееш в чужбина бе баце, че ти се струва, че държавата е в много прилично финансово състояние? Друго обяснение няма за твърдението ти...

къде се оказа,че държавата е финансово много добре,бе необработено захарче,за непросветените-чукундур.твоите хора се оплетоха в толкова лъжи,че вече и те не си верват и затова искат избори,а ти понеже си необразован и неук като основната част от електората-вервай им,ама ние останалите6 милиона българи не верваме.

Слушах малко от дебатите в Парламента и отвратен изключих радиото. ГЕРБ, увлечени от апетита за власт на всяка цена, минават границите на разумно поведение. Не слушат никакви аргументи, обвиняват правителството за неща, които вършеха самите те. Нахално е да смятат, че не помним как и защо завърши тяхното управление. Ужасявам се от възможността отново да се събират министри на случаен принцип, юристка, която може да бъде само пациент, да дава съвети как се управлява здравеоразването, сякаш тя направи нещо полезно, докторка да говори за Здравната каса, забравяйки, че те изхарчиха парите. Ако отново бъдат избрани, нищо добро не ни очаква.

ГЕРБ бяха свалени - рязкото увеличаване цената на тока не беше случайно, трябва да си много наивен, за да смяташ, че някак си случайно стана. После костинбродския случай също не беше случайност.

Правилно, БСП и ГЕРБ са едно и също.

ами недоразумението бареков,дудуков или както го нарича кеворкян-бюреков подпомогнат от магистрати ивсички дс дружинки,като преса на първа страница и кой ли не,включително веещите се папагали наричащи се "журналисти","доказаха",че герб ще 4опорочи изборите като как не е важно важнотое да се качат мераклиите да крадат и да ни заробват със заеми,още тогава правилно позна мира янова,че герб печели с голяма преднина и за за да я намалят включиха шимпазето от тв 7,което" звездите му го говорят" да свърши мръсната работа,е хитрата сврака с двата крака,който гроб копае другиму сам пада в него-пада им се.

от 3,8млр.оставен от ГЕРБ,"лошото" правителство е вдигнало на 6 млр. Финансовия министър повтаря като на олигофрени през 15 минути едни и същи цифри ,белким им влезе нещо в кратуните.

олигофрените са в бсп и то те тези,които още вярват на лъжите на далавераджиите,скоро ще им излезнат далаверите и ще се види,колко са крали и яли от нас.

Гнусните червени и турски уроди не спряха да мърсят страната и не спряха да унищожават България дори в агонията си при падане от власт. Рано или късно и ние като украинците ще излезем и ще унищожим тая гнусна комунистическа пасмина.

Герб неграмотни и разбити.

недоверие.Разбиха ги на пух и прах. Дариткова има нахалство да говори за пари в здравната каса. На въпроса къде са парите над един млр,от здравната каса зададен от Дора Янкова, отговор нема .

Добре че не се хванаха на въдичката на ГЕРБ , Б.Б. цяла година си разиграваше коня в парламента , то ходи то неходи на работа! И непрестанно вика оставка ,добри пари плащаше на професионални протестиращи, ходеше по медии и говореше всеки божи ден по една глупост! Наглото държание на Б.Б. и неговата парламентарна група, пречеше да се приемат нормални закони! Колкото за компетентноста на парламентарната група на ГЕРБ е много на ниско ниво !

Турски скакалци изгризват България

Къде се скрихте ,съсляци ?

тука са, не им ли четеш глупостите

Тихо мъртвият казал не комунист - парламентарист. Назначават червени боклуци до последно издихание, че и след политическата си смърт....

каквото и да приказва ОРЕХА той документи не показва, какво ще се дебатира като не дадоха ни един отчет черно на бяло, не показаха ни един договор знаете ли какво ще правят до петък, ще унищожават документи за далаверите дето ги правиха една година

Какви далавери? Пеевски не успяха да направят шеф на ДАНС, АЕЦ Белене не построиха, Американски реактори за АЕЦ Козлодуй не успяха да ни набутат да плащаме, на ГАЗ пром дори задниците си не успяха да продадат. Та каква далавера те за това я подават оставката ако имаше далавери които да са успяли нямаше да я подадат никога. Което е добре ! :)

Няма нищо по добро от това сметната палата да е опозиция на следващото управление. В този ред на мисли Борисов просто трябва да приеме избора.

Но както казва Конфуций: "Ако ти говорят за главния брамин, мисли си за императора". Баналната истина е, че Мустафа Занков, бащата на Ерман, е стар съратник и верен финансист на Доган. Толкова верен, че в момента е главен счетоводител на цели две държавни институции, харизани на турската партия - Агенцията за закрила на детето, която се оглавява от съпругата на Лютфи Местан - Ширин и Комисията срещу дискриминацията, чийто председател е друг верен съратник на Доган, Кемал Еюп.

още ли сме в България... ужас

може и да си прав, ама като им знам номерата на социалистите, едва ли ще е за добро

МАМА ВИ КОМУНИСТИЧЕСКА.ПАК ЛИ?

постоянно я настъпват с фалшиви търгове и общ. поръчки и тя реве. Трябват си свои хора за мазола - да не врещят, че у ЕС чак се чува. То вече всичко е предизборно, но от тези сеири активността стигна до задължително гласуване. Може би със задължителното гласуване следва и задължение да се купува само от магазини и фирми на БКП-ДПС. Явно, че е важна СП.

pompai

От тези един Българин не виждам?

Членовете на одитната институция положиха клетва. По формално предложение на председателя на Сметната палата Лидия Руменова постовете заемат Мустафа Занков - баща на бившия шеф на Агенцията по рибарство и аквакултури Ерман Занков, който през 2006 г, който беше обвиняем за злоупотреба със служебно положение. Кандидатурата на активистката на ДПС и дългогодишна шефка на Националната агенция за приходите (НАП) в Кърджали Елван Гюркаш беше оттеглена по нейно искане "по лични причини" и мястото й зае Ширин Сабри Исмаил. Член на Сметната палата вече е и юристът в проектите "Набуко" и "Южен поток" Златина Русева, главният асистент в УНСС Тома Дончев.

"Кариерата й започва в Министерството на външната търговия през 1978 г." - наше момиче, веднъж като се закачиш и така до края. Да ни е честита!

Съветникът по имотните въпроси и връщането на земи Лидия Руменова държи 25% от "Консултантска група Интегра" ООД. Съдружници са й Емил Големанов и литовският гражданин от руски произход Александър Смагин. Компанията участва като консултант по много проекти, свързани с европейските програми. Емил Големанов е в управителния съвет на сдружение "Българско дипломатическо дружество", в който членуват друг от съветниците на премиера - Валентин Радомирски, съветникът в политическия кабинет на МВР Стоян Ризов и близкият приятел на Станишев Калин Митрев. Последният е бивш шеф на Центъра за масова приватизация по времето на кабинета "Виденов", а сега е представител на България в Съвета на директорите на Европейската банка за възстановяване и развитие

qui bene? Или кому е изгодно. Очевидно на БСП й е изгодно да има вот на недоверие. Защото се извадят премълчани истини за управлението на ГЕРБ. На ГЕРБ не им е изгодно, защото трябва вместо да обвиняват да се защитават. Вотът се ще превърне в ПРЕДИЗБОРЕН ДЕБАТ. Ще видим какво ще направи в тази ситуация ДПС. Политическата криза е интересно нещо.

ОТ ГЕРБ В ПАРЛАМЕНТА В МОМЕНТА- НЕГРАМОТНОСТТА У НЕГО КРЕЩИ!

АВЕ, ЗАЩО ОТНОВО СПРЯХА ВСИЧКИТЕ КИНТИ ОТ ЕВРОПА,...НА ДПС/бсп....А???

Никаква оставка.Много е лесно така.Не трябва да напуснат безнаказано парламента!

Ще дадът на Сидеров още 10 000 лева и той ще се продаде отново... АТАКА ,...партия на повикване ,с/у заплащане ---,като РЗС.

Толкова злоба, ненавист и глупост, че и безхаберие, няма никъде на този свят! Ей, българино, изтриват ни от картата на света с дебела гума!!!!! Ще се удавим в собствената си плюнка!

ПСЕВДО- ДЕМОКРАТИЧНА, РУСОФОБСКА ПЛЮНКА!

Пак някой друг виновен, а? А че всички храним с черен хайвер българофобите ни е екстра?!

НАДДЕЛЯВАЛ И СЕ НАДЯВАМ ДА НЕ ПАДНЕ ОРЕШАРСКИ. АКО ОБАЧЕ ВСЕ ПАК ТОВА СТАНЕ- ТЪЙ КАТО ОСВЕН ЯРОСТ И ОМРАЗА НЯМА НИЩО ГРАДИВНО В ОПОНЕНТИТЕ МУ, ТО СЛЕД НОВИ ИЗБОРИ ПАРЛАМЕНТЪТ В МОМЕНТА ЩЕ ВИ СЕ СТРУВА ЦВЕТЕ!

Поздравления за избора на членовете на Сметната палата. Тази институция трябва да работи, а не да й се пречи да си върши работата.

Внезапно ме обзе непреодолимо отвращение към Кадивев, към Станишев, към Местан, към Борисов, към ГЕРБ и котараците, към Бареков, към всичките им мерзки сметчици и неутолимата алчност... А може би и това е в тяхна полза....

До тук - добре! Пълен набор от престъпни извлеци!!! Какво предлагаш?

Не е лошо,тези които поне малко разбират от икономика да изслушат дебатите по вота на недоверие.Троловете са ясни-това тях не ги интересува,пък и едва ли нещо ще разберат.

Хехе. Червените червенотиквиничковчета към Марс червената планета. На тази синя планета няма живот за червени глави.

КАКЪВ ЦВЯТ ВИЖДАШ?

НАСЕЛЕНИЕ ДОКАРА ОТНОВО ГЕРБ НА ВЛАСТ, НАЙ- ДОБРЕ Е ДА СЕ САМОИЗОЛИРА ТОТАЛНО И ДА СЕ САМОПОГРЕБЕ!

Ще съжалявате много за кабинета на Орешарски. В момента слушам цифрите за една година , за сравнение с годините на Борисов. Много ще съжалявате

НО НЕ ТЕ РАЗБИРАТ БАТЕ, ГЕНОФОНДА НА ГЕРБ Е ЯЛОВ. ФАНАТИЗЪМ...И НИЩО ДРУГО!

magit@abv.bg

Няколко пъти дадоха депутатите на ГЕРБ. Те дори не слушат, а се хилят по между си и си приказват неясно за какво... отвратително

За какво ще съжаляваш бе снайпер? И какви цифри слушаш? За новия 3 милиарден дълг ли? За новите цени на парното ли? За най-скъпите тръби за газопровод ли? За спрените еврофондове и задаващото се финансиране по загубените пари от бюджета ли? За задаващите се лавини в цената на еленергията ли? За какви цифри става въпрос, че не разбрах?

Щом тези цифри не разбираш,оди копай картофи.

НА ГЪРЦИЯ БЕ ГЛУПАК, КАКВО КАТО ИМАШ ДЪЛГ БЕ НЕЩАСТНИК. ВЪПРОСА Е КА ШЕ ГО ПОЛЗВАШ И УПРАВЛЯВАШ. ЗАЩО ТЕГЛИШ ДЪЛГ ЗА ЖИЛИЩЕ И ПОЧИВКА КАТО СИ ПРОТИВ ДЪЛГОВЕТЕ...ЦЯЛ СВЯТ ЖИВЕЕ НА ДЪЛГ, ГЕРБАДЖИЙО ПРОСТ, САМО БГ ПРИМАТИТЕ КАТО ТЕБ ХОДЯТ В "ЗАДЛЪЖНЯЛА И УМРЯКА ОТ ГЛАД ГЪРЦИЯ" ДА РИНАТ ЗА ЗА ТРОХИ...САМО ГЛУПАВИЯТ БГ ПРИМАТ ОТ ГЕРБ!

Ами то условието беше като на женския пазар: ти на мене, аз - на тебе!!! Едно си баба ..Цецка знае, едно си бае!!!

Правителството свърши работата за която беше назначено, подели комисионните по "южен поток" на правилните фирми, подписа куп неизгодни договори по които ще плащаме неустойки пак с правилните фирми, опрости задълженията на правилните хора, назначи верни хора навсякъде, където можа, открадна близо 4 милярда от дълга, който емитира при доста неизгодни условия... и ако този път им се разминат всичките тези зуулуми значи Боко е прав че мат'ряла лош !

АЙДИ УТИВАЙТИ СИ БЕЕЕЕЕЕ, ВИЖТЕ КАКЪВ СРАМ ЛЪХА ОТ ОНАЗИ ЗГРАДА

ДА МИ ДАДЕ ПОНЕ ЕДНО ОСНОВАТЕЛНО, ДОКАЗАНО ДЕЯНИЕ НА КАБИНЕТА, ВЛОШИЛО ПРЯКО БИТИЕТО МУ, ЗАРАДИ КОЕТО ТРЯБВА ДА СИ ХОДИ, ОСВЕН ГОЛАТА ВИ ФАНАТИЗИРАНА ЕМОЦИЯ!?

Питай съпругата на ченгето...Нали се сещаш?

1. Премахването на единната сметка на НАП. Всеки месец това ми струва допълнителни пари за преводи. 2. Заради проблемите с еврофондовете се забави авансовото плащане на проект, който трябваше вече да приключва. 3. Съкратиха позицията в МО на много близка моя роднина и след това откриха още 2 с близко наименование и функции, за "наши" хора - без образование и опит и умения.

от 1 год. не ми плащат като хората, фирмата седи без работа заради спрените евросредства икономиката е блокирана, в строителството е трагедия

Избори идват!Сидеров и Бареков ще участват в конкурса:"Най-всеотдаен еничар"!Жури-Местан!С големи количества лубриканти двете принцеси ще се състезават за 1то място!Предимство има по-младия и не -толкова износен кандидат Бареков!Но да не подценяваме стария свинктеропредложител Сидеров!Той знае повече за любовната игра!

Борисов НЯМА ГЛАСОВЕТЕ ,КОИТО МУ БЯХА НАГЛАСЕНИ НА ЕВРОИЗБОРИТЕ. ТОЙ УСПЯ ДА ПОЛУЧИ МНОЗИНСТВО ВЪВ СЪСТАВА НА ВСЯКА СЕКЦИЯ. 2. СЪЩО ТАКА ЕДИНИЯТ ОТ СЕКЦИОННИТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО НА РАБОТА КАТО ОХРАНИТЕЛИ. Те упражняваха ДИКТАТ ВЪРХУ ЧЛЕНОВЕТЕ НА КОМИСИИТЕ КОИТО БЯХА ОТ ДРУГИ ПАРТИЯ ,ОСОБЕНО НА ТЕЗИ ОТ " АТАКА" 3. Вписваха в допълнителния под чертата списък хора без право да гласуват в секцията. 4. От кога пиша и изисквам ДА БЪДАТ ПРОВЕРЕНИ Т.Н. РАЙОНИ ВХасково, Харманли , тук в "Надежда и др. райони за вписвания на гласаподаватели с УДОСТОВЕРЕНИЯ ,ИЗДАДЕНИ ОТ МВР.ТЕ МАСОВО СА ГЛАСУВАЛИ ЗА ДПС. 5. НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ КАК ПЯНА ИЗЛИЗАШЕ ОТ УСТАТА НА МЕСТАН КОГАТО " АТАКА" ПОИСКА ОЩЕ ПРЕЗ СЕПТЕМВРИ ЗАТВАРЯНЕ НА ГРАНИЦАТА С ТУРЦИЯ. БСП ПОДКРЕПИ МЕСТАН . СЕГА ТРЯБВА ДА БЪДЕ ОКОНЧАТЕЛНО ИЗХВЪРЛЕНА НЕ САМО ТО ВЛАСТТА , НО И ОТ ПАРЛАМЕНТА ЗАВИНАГИ. МНОГО ВРЕДИ НАНЕСИ И ТОЗИ ВЪТРЕШЕН МИНИСТЪР- ЙОВЧЕВ ,КОЙТО БЕШЕ ПОДДЪРЖАН ОТ ДПС, СЪЩО И ДРУГИЯ ИЗМЕТ- АНГЕЛ НАЙДЕНОВ. ПИТАМ ЗАЩО НЯМА НАПРАВЕНА ПРЕГРАДА НА ГРАНИЦАТА? ЗАЩО СПРЯХА РАЗСЛЕДВАНЕТО ЗА ЗЛОУПОТРЕБА? ЗАЩО НИЩА НЕ НИ КАЗАХА?

Ама прав си, другарю! И най-лошото, което можа да направи Боко беше, че с черна магия даде бюлетина номер 15 на БСП! Негодник! Трябваше да е номер 1. Така де - да се съобрази с народа, или поне с неграмотния народ!

Е КРИТЕРИЙ ЗА КАЧЕСТВО НА ГЕРБ! САМО ДНЕС: 70% ОТ Т.НАР. ТИЙНЕЙДЖЪРИ НЕ ЗНАЯТ КАКВО Е ЗАПЕТАЯ, НО ЗНАЯТ КАКВО Е УБИЕЦ, СИК- АДЖИЯ, БАНДИТ, БАНКЯ, БОРИСОВ, ИЗРОД НА ПЪТЯ И ПР...

НА ВЛАСТ? БОРЦИ, СИК- АДЖИИ И ЧЕНГЕДЖИИ...?...НАСЕЛЕНИЕ..., ДИШАШ ЛИ ОЩЕ...?

Ами населението верно едва диша, ама това е от смрадта, дето се носи от сегашното управление. Всеки, ама всеки е по-добре от сегашната продажна шайка!

Един предизвестен край на правителство и парламент, една коалиция без коалиционно споразумение и една подрепа от шайка бандити национални предатели, които уж са против правителството. Първият партньор казал нещо, вторият и премиерът не знаели, вторият пратньор казал нещо първият и премиерът не знаели, премиерът се отказва от южен поток, партньорите не знаели!!! А шайката бандите си живеят като царе. От такива неща е произлязла поговорката манджа с грозде.

Имаме си действащо правителство, което РАБОТИ. А Цецо и Цецка нека си подпръцкват от злоба.

Ма то правителството умряло ма..

... имаме си и Трол, дето работи, ама не съзнава, че съвсем скоро ще му спрат стотинките, щото нема за сички!