Коментари - Хамид Хамид: Догодина ще има вот след вот на недоверие | Днес.dir.bg

Хамид Хамид: Догодина ще има вот след вот на недоверие

През следващата година ще има не само един вот, а вот след вот на недоверие. През 2017-а има сериозно отстъпление от демократичните принципи.

Обратно в новината

Коментари - Хамид Хамид: Догодина ще има вот след вот на недоверие | Днес.dir.bg

Коментари

Когато не са на власт ,няма лапаница и крадене . КТБ я обраха , но явно са набелязали нова банка със ШИШИ и хидро-инжинера .

Баден Баден, йсиктир

не заблуждавайте народа. кой от малцинствата е луд да гласува за бсп-то. вие вярвате ли си. та именно те им смениха имената. не съм упълномощен от тяхно име, но са много над всички ни вече. съгласявайте не съгласявайте, картинката е тази, която ви я описвам. не е лъжа. отдалече няма как да ни разбереш, а и те са хора, дори ми става мъчно за младите. идват на квартира и се наложи на етажа да отида ... и започна младото момиче да ми се оплаква(а аз прост човек), работих в един завод в к-ли теклас ми казва тя, много е трудно, не мога да обядвам от отровите(тук това са нейни думи, не зная как стоят нещата в завода, за което се извинявам на управителите на завода) , наложи се да напусна България, отидох в Германия и там нещата са много трудни и се завърнах пак в к-ли, от селата съм, приеха ме пак в завода, но ... не се издържа там, а е неомъжена, на 30 г, объркан е народа, а кой да им помогне, аз ли, поне утеха да има, не съм им адвокат, не съм упълномощена, но си казват мъката на мен, но и нашето не е розово, а и нас няма кой--идват отиват , щом шефове в града търсят връзки за работа българин на завършилата си щерка на запад, в системата, няма работа, а и не всеки може на отровата, имахме оцк, мои приятелки, които останаха в бг, сега пари дават луди в пловдив, добре, че децата им са синът бизнесмен, а щерката в нои, та им помагат материално, а жената макар, че е туркиня е много, много добра, от тях има много добри хора и когато чета лоши работи за тях ми става неприятно. очакваше се нещо да се случи и точно по празниците ни помрачиха настроението с малкото момиченце от Мастанли. И да спрат с тая завист, не ви завиждаме, защото знаем, колко бедни бяхте, а сега сте х живейте си във вашият измислен свят, живи и здрави, а всичко останало е бош лаф, както казват мнозина. народа се моли за здраве, дори и богатите от малцинствата-кравари, овчари.., а децата им бизнесмени, нищо сигурно няма в този свят,

Тоз "българин" Хамид, скоро ще лапне дебелия симид! Такава ще е диагнозата за задавянето му.

ще им се износят ноктите от драскане за власть.

Не видях някакви сериозни износвания от напъни за власт на последния конгрес на БСП. Не, че страната няма нужда от спасителен план и то сериозен, немутренски и непопулистки, нешенгенски, нееврозонски, а просто роден български план за спасение на изчезващата нация и възраждане на родината.. По-скоро мутрите ви е страх какво ще стане след деня на истината, когато тоталитарния ви режим падне , както стана в 1989та. Ами страшничко ще е.

за страната е да прислючи с развития "социализъм" и носителите му, като ваксинира по план последните.

мутри бе другарю "социалист"..То вие само за мутри говорите и тем подобни термини. Ми посетете некое лечебно заведение да се отървете от тия натрапчиви понятия.

Огладняхте лииии!!!!??

Докато има кой да се връзва на подобни лайномети, няма да има просперитет. Ей такива, като тоя, като Жаблянов, Бойчев, Кутев и малък Кольо, затънали до уши в далавери и г0вна ви говорят как всички други са маскари, но не и те! И вие им вярвате, щото обещават пари срещу нищо! Е не срещу нищо, ама срещу гласуване за тях. И всички са доволни - малък Кольо прибира 20 милиона всеки месец, бай мангал прибира 50 лв за гласуване + 5 лева социална помощ повече, вечно бременната Айше има 40 лв повече всеки месец. Само тъпите бачкатори са недоволни, ама те вече и без това са малцинство и никой не ги пита за нищо, а само ги дои, дои, дои, докато не им писне и се изнесат в чужбина!

Прибирай и ти. Въпросът сега е да изметем мутрите, Ти май си от тях.

Това е ваш въпрос. Нашия въпрос е никога повече БСП + ДПС на власт. Само в лаеща опозиция.

Нека има вотове до дупка докато не изметем крадливата шайка от управлението !

ела си на село! тук си е безплатно!

Брей, много е лоша тази корупция! Но само, когато вие не сте от играчите в нея. Бесни сте, че паричките не идват при вас.

Дългата РЪЪЪЪЪЪЪЪЪКА на Москва ДПС-Дорожное Проверовочноя Служба(РОССИЯ) ДПС-Движение за Права и Свобода (България) ДПС-Демократична Партия на Социалистите(Църна Гора)

Турците са силно недоволни. И разбира се, БКП ще застане твърдо зад тях (така де, кой зад кой, да се разбират сами). Но ми е интересно, ако по някакво чудо вотът мине, какво смятат, че ще се случи след това? БКП ще спечели избори и заедно ще си спретнат коалицийка с която да управляват?

Народът е важен. Плюенето по ДПС и БСП вече не е достатъчно бе мутряга гробарски.

ви гласува за червен резидент бе нашенец..Ко още искате.

какъв вот след вот , целта ви е да дестабилизирате държавата , това е най - успешното правителство досега ,дибили долни

В провинцията няма успехи. Само мизерия, зплахи, кражби, изнудване, смешни заплати. Неплащане даже на смешните заплати. НАродът бяга в чужбина. Престъпност, битова, циганска. Вдигане на цени. Вдигане на данъци и такси.

Колкото и вота да има при тия 80 % няма да се получи ?

отлюспиха ви от хранилката, нали?

Ти ли, Хамиде, се заканваше от трибуната на НС да последваш примера на терористите, които през 80-те години взривиха вагон с майки и деца? Ако греша, извинявай!

До каквото се докосне тази партия , провалът му е задължителен ! За справка вижте историята !

Ако щете и до 2020 да правите вотове на недоверие пак няма да дойдете на власт. Вие сте прокажени, до когото се докоснете хаир не е видял. Разсипахте СДС и НДСВ. За БСП не говоря, защото те да са във властта са готови да продадат и майка си, ама и на тяхната мама и разказахте играта. Само ГЕРБ не ви се дава и сте бесни. Ние помним, не ни правете на абдали, както правите вашия електорат.

за едната кражба герб продаде и народа и родината си. Американски гъзолизци и корупционери. Крадци и калинки. Мутри. Треторазредни дебили с купени илиизмъчени дипломи. Пази боже от гробари.

сте крадци, дебили и некадърници. Няма какво да ви прави някой наа нещо. Вие за нищо не ставате.

Имаш голяма грешка. Никога не съм бил гербажия и няма и да бъда от която и да е партия. Но ВИНАГИ подчертавам ВИНАГИ съм гласувал против БСП и ВИНАГИ ще гласувам пак против БСП.

Тодор Първи Живков и той се мислеше за вечен ама даваше и за народа хлебец та се позадържа, а Тодор Втори Борисов е милиардер и скоро ще хване пътя за Америка та мутрите ще осиротеете.

Ти като какъв се явяваш тук? Нещо като врачка ли? Толкова ли си съпричастен, какво ще правят мутрите? Не се притеснявай! Лисицата и до ден днешен ходи подир коча, с надеждата да му паднат клатещите се алати.

Вот след вот! Краставите помияри си лаят, кервана си върви!

Проблемът не е в участието на ПФ във властта! ГЕРБ заслужават вотове на недоверие заради демагогията, с която ни убеждават колко по-добре живеем. "Боже, Боже, колко мъка има по този свят!" - възкликнал Йовков. Всеки ден по няколко пъти си спомням тези думи сега, преди празниците, когато слушам изповедта на толкова много страдащи хора и се чудя с колко ще им помогнат нашите SMS-си. Къде е държавата? Къде са онези с огромните "заслужени" предколедни бонуси???

При Жан МРЗ - 1$ При Бойко МРЗ - 307$ Кое е по-добре?

Ти чакай правителството, което и да е то, да дойде и да те оправи ;)))

За онези, на които им е тудно да се ориентират в политическата джунгла има един много добър показател, а именно реакцията на разбойниците - БСП/ДПС. Всичко, което те казват и правят е в полза на други две държави и винаги в ущърб на България.

Съгласявам се дотолкова, че няма партия, която да заслужи безапелационна подкрепа. Това не означава, че ГЕРБ управляват добре. Точно те, поради ширеща се некомпетентност, въведоха повсеместен хаос и всички вече го усещаме.

Когато няма идеално решение, разумните избират най-малкото зло. Дебилите следват моментните емоции. Хитреците плюят всички, но пропускат тези които им плащат. Ти от кои си???

А геноцида от герб е дар божи. Долу мутрашката партия. Долу тиквата, долу гиуменката.

По време на Тройната коалиция, където ДПС беше ключов играч, беше пикът на корупцията!!!!!!

"През 2017-а има сериозно отстъпление от демократичните принципи." А ваш'та партия не се ли бие в гърдите, че е демократична? Какъв е смисъла да пускаш вотове като така или иначе отчиташ отдръпване от идеалите, които и твоята партия има? Или признаваш, че ДПС са етническа консервативна групировка

Демонтаж е синоним на фашизъм. Една от характерните черти на фашизма е непризнаването на демокрацията. ДПС не признава вота на българския избирател от последните избори. Те искат да демонтират резултата от демократични избори. Това си е елемент от ФАШИЗМА!

Никога не съм приемал етническата партия и считам, че отдавна конституцията трябваше да се спази и точно тя да бъде "демонтирана". Но по едни или други причини, очевидно е удобна за всички. Кой пи кафе с г-н Местан в Кърджали? Не беше Нинова, нали? Защо удобно забравяте този факт?

Давайте, докато окончателно ни вбесите та никога да не управлявате нито с БСП, нито с когото и да е......

Какво представлява ДПС всички сме до болка наясно. Че под прикритие и в момента те подкрепят ГЕРБ също. Просто за пред публиката знаят, че това е истински гейбрак. Хората са против, но чувствата са по-силни от морала. Има даже и ревност заради изневярата не с друг партньор, който типично по гейски до вчера твърдеше, че мрази ГЕРБ докато съдбата не ги събра заедно и сега се консумират денонощно - ПатрЕотите. Та ДПС просто ревнува. Нека не храним илюзии. Есента когато евро чичаците с облекчение и ръце на ушите и очите напуснат тази мафиотска обрулена територия тук войната ще избухне веднага. Предсрочни избори и ПатрЕотите са довиждане. Никой няма да жали за тях а и те ще могат да си харчат спокойно парите, които днес заработват покрай Пеевски и Цеко /Юлен, Банско, втора кабинка и т.н./. А ние няма какво да ги обвиняваме. Не е луд тоя дето яде баницата а тоя дето гласува без грам мисъл в главата.

И какво е демокрация ? И къде сме ние хората? Стига сте се надценявали от единия и другия бардак, всички сте еднакви боклуци. ДЕМОКРАЦИЯ, ОЗНАЧАВА ХОРАТА. А ТОВА ОЗНАЧАВА ПРОМЯНА В КОНСТИТУЦИЯТА - ДА МОЖЕ ВСЕКИ НОРМАЛЕН ГРАЖДАНИН ДА ОТЗОВАВА БОКЛУЦИТЕ

ви даде бележки за нормалност..

добре, да приемем че в някакъв момент на баба бойка пак й писне и пак фърли нацупено оставка в обичайния й бабешки стил. сефте комендантски. първо. колко двете влюбени гълъбчета, т.е, двете срастнали се метастази-бсп и дпс, ще спечалят на поредните парламентарни избори. щото корни техноимпексата, и присъдружните й зарко внучето, кирчо кантрабандата, таско ахмака, кутю спина, желю дильекта, ивчо дебилчо и тям подобни титани на мисълта не съдействат за добри резултати. да не говорим каква радост за българската публика е непрестанното наглото лендзене на данчо ибрик-ментата и катил-катил или там както се казват. второ. добре, двете метастази печелят достатъчно и идват отново на власт. тогава? орешарскииии, къде сииии, пак почвамееее....защото паметта народна е къса. а, разбрах. очаква се групата 2.96 да спечели 3.14...ами, пак не стигат. за това питам-после какво?!

Путлер е наредил на агентите си в БСП и дпс да дестабилизират България. И ПамидПамид изпълнява.

Ревизия на Прехода, а? Защо ЦУМ бил купен за 5 милиона, при цена на МОЛ в София от 240 милиона евро, а? Защо Прокопиев купил Каолин за 7, пък после го продал за 120? На ви вот на недоверие, като не разбирате нищо от ПРАВАТА на обикновените бизнесмени!

И Кремиковци беше продаден за един долар, и БГА "Балкан"беше продаден на цената на един апартамент, и много държавни предприятия с активи над 30 милиарда долара бяха раздържавени, кат в хазната влязоха само 3 милиарда, но това е друга бира!

а кога ще правите политика(добра),ще ви остане ли време?

изпитват носталгия по времето, когато Доган разпределяше порциите в държавата и се хвалеше с обръчи от фирми

Всички политици уж, на прехода сте корумпирани и омаскарени, затова ВЪРВЕТЕ СИ С МИР! Прошка няма да има, рано или късно ще има възмездие!

Какъв език на омразата, какви глупости говори този? На руските агенти са им наредили да започнат дестабилизиране на държавата за пореден път. Никакво национално отговорно поведение :(

Не се наплямпаха тези.

Докъде стигнахме само ДПС - да ни говори за корупция и език на омразата? Да не би Доган вече да е символът на почтеноста, а Нинова ангелът на любовта?

Смешник- вот след вот!? Ако можехте да свалите Мутрата от власт, един вот щеше да е достатъчен!

Ами, изискано казано, даже и да се п*серете от вотове, никога повече Халиловци, Мехмедовци, Салита, Ниновици, Галевици, Станишевци, няма да обират банки. Туй го запомнете. Никагда..И да не е баце Боко, друг ще ви бие като тъпани, но повече няма да управлявате. След три фалита, безброй ошушкани банки и заменки...Няма как да стане ваш'та

Яваш-яваш с вотовете, Гьотферен Гьотферен

Колкото и да хейтя ДПС съм 100% съгласен за разходите на публичния ресурс и корупцията. В монета започна саниране на блока, в който живея и една врата на стълбище обикнивена алуминева с армирано стъкло са я писали 5500 лв. бройката !!! Воронка на покрив, която струва 400 е 2000 по цените, които общината с кмет от ГЕРБ е одобрила... какво да си говорим повече.

Знаеш ли какво е ЕЖК? Една жена казала. Дай документи да ги видим тези работи, пусни сигнал до институциите. Стига само лаене, вземете да направите нещо.

браво! и ти се дореди до свещеното санране! а преди това, прочете ли дребния шрифт, какво си се ангажирал да правиш като участник в етажната собственост? хихих :) безплатното, първо ще платиш от твоите данъци цените които сам си цитирал, след това, ако държавата реши да спре да финансира този кредит за саниране - ти като част от етажната собсвеност ще го платиш още веднъж! (кредит от банки е, по който държавата е гарант, а ет. собстерност е ползвател)

Не участвам в сдружение на собствениците и бях против този пладнешки грабеж ама прошляците нали искат безплатна дограмица...

ние на общия вход на къщата имаме врата алум. за 200 лева, кафява , имитира дърво и тя направи 10 години вече без да се повреди нищо по нея. Какви ги говориш бе? То 5500 не струва цялата дограма на етажа ми, а е най-скъпата дето я продаваха в града (пвц с външен алуминиев профил, който формира външна камера и дограмата даже е студена лятото) с най-скъпия троен пакет и не съм пестил от отваряеми прозорци, даже умишлено съм прекалил за да не ме е чд някога, че съм спестил от глупост и т.н. Пази боже България. Като знам и каква дограма сега слагат реално и какви майстори....

Кромид Кромид да си гледа работата

Истината за прехода още не е налице. Трябва да изчерпим този въпрос. Дължим този отговор на хората А защо за лустрация никой не говори, а?

какво те топли теб реваншиският метод на лустрацията? не те вълнува как да оправиш живота на теб и семейството ти, а си взел да ми дрънкаш за лустрация? (да им бъде гадно на едни хора) така нема да стане, пич!

Голям х_й лапни, голяма дума не казвай. Всичко започва от там. Много модерна тази дума реваншизъм. Трабва да се види кой какъв е бил и да се изкара от кацата с меда, веднъж завинаги.

Ами много просто: когато на тези хора (дето щяло да им стане гадно) им беше готино, на останалите им беше гадно! Нека и те да опитат какво е друг да обира каймака, а те да сърбат суроватка. Иначе излиза: който крал-крал, който не е крал- да е крал!!!

Хамид Хамид явно се е загрижил да вдигне рейтинга на провалените псевдопатриоти. Тези две организации наистина са като скачени съдове, водят активна пропаганда една срещу друга с цел мобилизация на безумно тъпите си електорати, в крайна сметка губят нормалните българи. Тези две организации ДПС и ОП трябва да бъдат забранени със закон за доброто на България.

Ефенди!!! Обвинявате патриотите че защитават българските национални интереси!А вие като етническа партия, чии национални интереси защитавате? На Турция на Русия, Сърбия, Гърция и т.н.т БЪЛГАРИЯ не ли и ваша родина?.

Странно ми се вижда турчин да е загрижен за България. В НС са депутати а като се приберат само турска телевизия гледат и семействата им са там.

Ислямокомунистическата сган за бой се стяга, ноо греда... кво става в Австрия я да видим кой ще демонтира австрийското правителство....сус бе мръсно ислямокомунистическо псе!!!

а дали хамид хамид хамид може да се досети, че в 43нс имаха 38 народни представители, в 44 нс имат 26 депутати, а в следващото може и да е само карадайъауъто? може би дост няма да се мъчи да потопи лодката в която сме всички!

ГЛАААААД...

Пълни глупости! Народът вкара националистите във властта, мой човек!

Народът ли вкара лъжепатриотите във властта, дебилчо? Пенсиите гласуваха за тях, щото им обещаха мин. пенсия от 300 лв. Даже им обясниха, че ще вземат пенсиите на инвалидите, та да дадат на тях. Оказа се обаче, че не могат да оставят болните без пенсии, щото са подписали едни международни договори, дето ще им вземат кокала от устата веднага, ако посегнат на болните, а пък фалшивите инвалиди се оказаха толкова малко число, че парите от тях няма да стигнат и за по една боза пенсионерска. И сега се въртят като шашави и се чудят откъде да вземат, та да дадат на пенсиите, че като им дойдат сметките за парно и ток след Нова година, дъртите пак ще излязат да ги горят на улицата. Ама и европедалите ще са тук и ще гледат....хахаха.....Задава се интересно време, а?

ТАКА КАКТО СТЕ Я ПОДКАРАЛИ НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ЩЕ ПРАВИТЕ КОАЛИЦИЯ С БСП ТА БЕЛКИМ МИНЕТЕ 4%;)

Коментари - Хамид Хамид: Догодина ще има вот след вот на недоверие | Днес.dir.bg

Хамид Хамид: Догодина ще има вот след вот на недоверие

През следващата година ще има не само един вот, а вот след вот на недоверие. През 2017-а има сериозно отстъпление от демократичните принципи.

Обратно в новината

Коментари - Хамид Хамид: Догодина ще има вот след вот на недоверие | Днес.dir.bg

Коментари

Когато не са на власт ,няма лапаница и крадене . КТБ я обраха , но явно са набелязали нова банка със ШИШИ и хидро-инжинера .

Баден Баден, йсиктир

не заблуждавайте народа. кой от малцинствата е луд да гласува за бсп-то. вие вярвате ли си. та именно те им смениха имената. не съм упълномощен от тяхно име, но са много над всички ни вече. съгласявайте не съгласявайте, картинката е тази, която ви я описвам. не е лъжа. отдалече няма как да ни разбереш, а и те са хора, дори ми става мъчно за младите. идват на квартира и се наложи на етажа да отида ... и започна младото момиче да ми се оплаква(а аз прост човек), работих в един завод в к-ли теклас ми казва тя, много е трудно, не мога да обядвам от отровите(тук това са нейни думи, не зная как стоят нещата в завода, за което се извинявам на управителите на завода) , наложи се да напусна България, отидох в Германия и там нещата са много трудни и се завърнах пак в к-ли, от селата съм, приеха ме пак в завода, но ... не се издържа там, а е неомъжена, на 30 г, объркан е народа, а кой да им помогне, аз ли, поне утеха да има, не съм им адвокат, не съм упълномощена, но си казват мъката на мен, но и нашето не е розово, а и нас няма кой--идват отиват , щом шефове в града търсят връзки за работа българин на завършилата си щерка на запад, в системата, няма работа, а и не всеки може на отровата, имахме оцк, мои приятелки, които останаха в бг, сега пари дават луди в пловдив, добре, че децата им са синът бизнесмен, а щерката в нои, та им помагат материално, а жената макар, че е туркиня е много, много добра, от тях има много добри хора и когато чета лоши работи за тях ми става неприятно. очакваше се нещо да се случи и точно по празниците ни помрачиха настроението с малкото момиченце от Мастанли. И да спрат с тая завист, не ви завиждаме, защото знаем, колко бедни бяхте, а сега сте х живейте си във вашият измислен свят, живи и здрави, а всичко останало е бош лаф, както казват мнозина. народа се моли за здраве, дори и богатите от малцинствата-кравари, овчари.., а децата им бизнесмени, нищо сигурно няма в този свят,

Тоз "българин" Хамид, скоро ще лапне дебелия симид! Такава ще е диагнозата за задавянето му.

ще им се износят ноктите от драскане за власть.

Не видях някакви сериозни износвания от напъни за власт на последния конгрес на БСП. Не, че страната няма нужда от спасителен план и то сериозен, немутренски и непопулистки, нешенгенски, нееврозонски, а просто роден български план за спасение на изчезващата нация и възраждане на родината.. По-скоро мутрите ви е страх какво ще стане след деня на истината, когато тоталитарния ви режим падне , както стана в 1989та. Ами страшничко ще е.

за страната е да прислючи с развития "социализъм" и носителите му, като ваксинира по план последните.

мутри бе другарю "социалист"..То вие само за мутри говорите и тем подобни термини. Ми посетете некое лечебно заведение да се отървете от тия натрапчиви понятия.

Огладняхте лииии!!!!??

Докато има кой да се връзва на подобни лайномети, няма да има просперитет. Ей такива, като тоя, като Жаблянов, Бойчев, Кутев и малък Кольо, затънали до уши в далавери и г0вна ви говорят как всички други са маскари, но не и те! И вие им вярвате, щото обещават пари срещу нищо! Е не срещу нищо, ама срещу гласуване за тях. И всички са доволни - малък Кольо прибира 20 милиона всеки месец, бай мангал прибира 50 лв за гласуване + 5 лева социална помощ повече, вечно бременната Айше има 40 лв повече всеки месец. Само тъпите бачкатори са недоволни, ама те вече и без това са малцинство и никой не ги пита за нищо, а само ги дои, дои, дои, докато не им писне и се изнесат в чужбина!

Прибирай и ти. Въпросът сега е да изметем мутрите, Ти май си от тях.

Това е ваш въпрос. Нашия въпрос е никога повече БСП + ДПС на власт. Само в лаеща опозиция.

Нека има вотове до дупка докато не изметем крадливата шайка от управлението !

ела си на село! тук си е безплатно!

Брей, много е лоша тази корупция! Но само, когато вие не сте от играчите в нея. Бесни сте, че паричките не идват при вас.

Дългата РЪЪЪЪЪЪЪЪЪКА на Москва ДПС-Дорожное Проверовочноя Служба(РОССИЯ) ДПС-Движение за Права и Свобода (България) ДПС-Демократична Партия на Социалистите(Църна Гора)

Турците са силно недоволни. И разбира се, БКП ще застане твърдо зад тях (така де, кой зад кой, да се разбират сами). Но ми е интересно, ако по някакво чудо вотът мине, какво смятат, че ще се случи след това? БКП ще спечели избори и заедно ще си спретнат коалицийка с която да управляват?

Народът е важен. Плюенето по ДПС и БСП вече не е достатъчно бе мутряга гробарски.

ви гласува за червен резидент бе нашенец..Ко още искате.

какъв вот след вот , целта ви е да дестабилизирате държавата , това е най - успешното правителство досега ,дибили долни

В провинцията няма успехи. Само мизерия, зплахи, кражби, изнудване, смешни заплати. Неплащане даже на смешните заплати. НАродът бяга в чужбина. Престъпност, битова, циганска. Вдигане на цени. Вдигане на данъци и такси.

Колкото и вота да има при тия 80 % няма да се получи ?

отлюспиха ви от хранилката, нали?

Ти ли, Хамиде, се заканваше от трибуната на НС да последваш примера на терористите, които през 80-те години взривиха вагон с майки и деца? Ако греша, извинявай!

До каквото се докосне тази партия , провалът му е задължителен ! За справка вижте историята !

Ако щете и до 2020 да правите вотове на недоверие пак няма да дойдете на власт. Вие сте прокажени, до когото се докоснете хаир не е видял. Разсипахте СДС и НДСВ. За БСП не говоря, защото те да са във властта са готови да продадат и майка си, ама и на тяхната мама и разказахте играта. Само ГЕРБ не ви се дава и сте бесни. Ние помним, не ни правете на абдали, както правите вашия електорат.

за едната кражба герб продаде и народа и родината си. Американски гъзолизци и корупционери. Крадци и калинки. Мутри. Треторазредни дебили с купени илиизмъчени дипломи. Пази боже от гробари.

сте крадци, дебили и некадърници. Няма какво да ви прави някой наа нещо. Вие за нищо не ставате.

Имаш голяма грешка. Никога не съм бил гербажия и няма и да бъда от която и да е партия. Но ВИНАГИ подчертавам ВИНАГИ съм гласувал против БСП и ВИНАГИ ще гласувам пак против БСП.

Тодор Първи Живков и той се мислеше за вечен ама даваше и за народа хлебец та се позадържа, а Тодор Втори Борисов е милиардер и скоро ще хване пътя за Америка та мутрите ще осиротеете.

Ти като какъв се явяваш тук? Нещо като врачка ли? Толкова ли си съпричастен, какво ще правят мутрите? Не се притеснявай! Лисицата и до ден днешен ходи подир коча, с надеждата да му паднат клатещите се алати.

Вот след вот! Краставите помияри си лаят, кервана си върви!

Проблемът не е в участието на ПФ във властта! ГЕРБ заслужават вотове на недоверие заради демагогията, с която ни убеждават колко по-добре живеем. "Боже, Боже, колко мъка има по този свят!" - възкликнал Йовков. Всеки ден по няколко пъти си спомням тези думи сега, преди празниците, когато слушам изповедта на толкова много страдащи хора и се чудя с колко ще им помогнат нашите SMS-си. Къде е държавата? Къде са онези с огромните "заслужени" предколедни бонуси???

При Жан МРЗ - 1$ При Бойко МРЗ - 307$ Кое е по-добре?

Ти чакай правителството, което и да е то, да дойде и да те оправи ;)))

За онези, на които им е тудно да се ориентират в политическата джунгла има един много добър показател, а именно реакцията на разбойниците - БСП/ДПС. Всичко, което те казват и правят е в полза на други две държави и винаги в ущърб на България.

Съгласявам се дотолкова, че няма партия, която да заслужи безапелационна подкрепа. Това не означава, че ГЕРБ управляват добре. Точно те, поради ширеща се некомпетентност, въведоха повсеместен хаос и всички вече го усещаме.

Когато няма идеално решение, разумните избират най-малкото зло. Дебилите следват моментните емоции. Хитреците плюят всички, но пропускат тези които им плащат. Ти от кои си???

А геноцида от герб е дар божи. Долу мутрашката партия. Долу тиквата, долу гиуменката.

По време на Тройната коалиция, където ДПС беше ключов играч, беше пикът на корупцията!!!!!!

"През 2017-а има сериозно отстъпление от демократичните принципи." А ваш'та партия не се ли бие в гърдите, че е демократична? Какъв е смисъла да пускаш вотове като така или иначе отчиташ отдръпване от идеалите, които и твоята партия има? Или признаваш, че ДПС са етническа консервативна групировка

Демонтаж е синоним на фашизъм. Една от характерните черти на фашизма е непризнаването на демокрацията. ДПС не признава вота на българския избирател от последните избори. Те искат да демонтират резултата от демократични избори. Това си е елемент от ФАШИЗМА!

Никога не съм приемал етническата партия и считам, че отдавна конституцията трябваше да се спази и точно тя да бъде "демонтирана". Но по едни или други причини, очевидно е удобна за всички. Кой пи кафе с г-н Местан в Кърджали? Не беше Нинова, нали? Защо удобно забравяте този факт?

Давайте, докато окончателно ни вбесите та никога да не управлявате нито с БСП, нито с когото и да е......

Какво представлява ДПС всички сме до болка наясно. Че под прикритие и в момента те подкрепят ГЕРБ също. Просто за пред публиката знаят, че това е истински гейбрак. Хората са против, но чувствата са по-силни от морала. Има даже и ревност заради изневярата не с друг партньор, който типично по гейски до вчера твърдеше, че мрази ГЕРБ докато съдбата не ги събра заедно и сега се консумират денонощно - ПатрЕотите. Та ДПС просто ревнува. Нека не храним илюзии. Есента когато евро чичаците с облекчение и ръце на ушите и очите напуснат тази мафиотска обрулена територия тук войната ще избухне веднага. Предсрочни избори и ПатрЕотите са довиждане. Никой няма да жали за тях а и те ще могат да си харчат спокойно парите, които днес заработват покрай Пеевски и Цеко /Юлен, Банско, втора кабинка и т.н./. А ние няма какво да ги обвиняваме. Не е луд тоя дето яде баницата а тоя дето гласува без грам мисъл в главата.

И какво е демокрация ? И къде сме ние хората? Стига сте се надценявали от единия и другия бардак, всички сте еднакви боклуци. ДЕМОКРАЦИЯ, ОЗНАЧАВА ХОРАТА. А ТОВА ОЗНАЧАВА ПРОМЯНА В КОНСТИТУЦИЯТА - ДА МОЖЕ ВСЕКИ НОРМАЛЕН ГРАЖДАНИН ДА ОТЗОВАВА БОКЛУЦИТЕ

ви даде бележки за нормалност..

добре, да приемем че в някакъв момент на баба бойка пак й писне и пак фърли нацупено оставка в обичайния й бабешки стил. сефте комендантски. първо. колко двете влюбени гълъбчета, т.е, двете срастнали се метастази-бсп и дпс, ще спечалят на поредните парламентарни избори. щото корни техноимпексата, и присъдружните й зарко внучето, кирчо кантрабандата, таско ахмака, кутю спина, желю дильекта, ивчо дебилчо и тям подобни титани на мисълта не съдействат за добри резултати. да не говорим каква радост за българската публика е непрестанното наглото лендзене на данчо ибрик-ментата и катил-катил или там както се казват. второ. добре, двете метастази печелят достатъчно и идват отново на власт. тогава? орешарскииии, къде сииии, пак почвамееее....защото паметта народна е къса. а, разбрах. очаква се групата 2.96 да спечели 3.14...ами, пак не стигат. за това питам-после какво?!

Путлер е наредил на агентите си в БСП и дпс да дестабилизират България. И ПамидПамид изпълнява.

Ревизия на Прехода, а? Защо ЦУМ бил купен за 5 милиона, при цена на МОЛ в София от 240 милиона евро, а? Защо Прокопиев купил Каолин за 7, пък после го продал за 120? На ви вот на недоверие, като не разбирате нищо от ПРАВАТА на обикновените бизнесмени!

И Кремиковци беше продаден за един долар, и БГА "Балкан"беше продаден на цената на един апартамент, и много държавни предприятия с активи над 30 милиарда долара бяха раздържавени, кат в хазната влязоха само 3 милиарда, но това е друга бира!

а кога ще правите политика(добра),ще ви остане ли време?

изпитват носталгия по времето, когато Доган разпределяше порциите в държавата и се хвалеше с обръчи от фирми

Всички политици уж, на прехода сте корумпирани и омаскарени, затова ВЪРВЕТЕ СИ С МИР! Прошка няма да има, рано или късно ще има възмездие!

Какъв език на омразата, какви глупости говори този? На руските агенти са им наредили да започнат дестабилизиране на държавата за пореден път. Никакво национално отговорно поведение :(

Не се наплямпаха тези.

Докъде стигнахме само ДПС - да ни говори за корупция и език на омразата? Да не би Доган вече да е символът на почтеноста, а Нинова ангелът на любовта?

Смешник- вот след вот!? Ако можехте да свалите Мутрата от власт, един вот щеше да е достатъчен!

Ами, изискано казано, даже и да се п*серете от вотове, никога повече Халиловци, Мехмедовци, Салита, Ниновици, Галевици, Станишевци, няма да обират банки. Туй го запомнете. Никагда..И да не е баце Боко, друг ще ви бие като тъпани, но повече няма да управлявате. След три фалита, безброй ошушкани банки и заменки...Няма как да стане ваш'та

Яваш-яваш с вотовете, Гьотферен Гьотферен

Колкото и да хейтя ДПС съм 100% съгласен за разходите на публичния ресурс и корупцията. В монета започна саниране на блока, в който живея и една врата на стълбище обикнивена алуминева с армирано стъкло са я писали 5500 лв. бройката !!! Воронка на покрив, която струва 400 е 2000 по цените, които общината с кмет от ГЕРБ е одобрила... какво да си говорим повече.

Знаеш ли какво е ЕЖК? Една жена казала. Дай документи да ги видим тези работи, пусни сигнал до институциите. Стига само лаене, вземете да направите нещо.

браво! и ти се дореди до свещеното санране! а преди това, прочете ли дребния шрифт, какво си се ангажирал да правиш като участник в етажната собственост? хихих :) безплатното, първо ще платиш от твоите данъци цените които сам си цитирал, след това, ако държавата реши да спре да финансира този кредит за саниране - ти като част от етажната собсвеност ще го платиш още веднъж! (кредит от банки е, по който държавата е гарант, а ет. собстерност е ползвател)

Не участвам в сдружение на собствениците и бях против този пладнешки грабеж ама прошляците нали искат безплатна дограмица...

ние на общия вход на къщата имаме врата алум. за 200 лева, кафява , имитира дърво и тя направи 10 години вече без да се повреди нищо по нея. Какви ги говориш бе? То 5500 не струва цялата дограма на етажа ми, а е най-скъпата дето я продаваха в града (пвц с външен алуминиев профил, който формира външна камера и дограмата даже е студена лятото) с най-скъпия троен пакет и не съм пестил от отваряеми прозорци, даже умишлено съм прекалил за да не ме е чд някога, че съм спестил от глупост и т.н. Пази боже България. Като знам и каква дограма сега слагат реално и какви майстори....

Кромид Кромид да си гледа работата

Истината за прехода още не е налице. Трябва да изчерпим този въпрос. Дължим този отговор на хората А защо за лустрация никой не говори, а?

какво те топли теб реваншиският метод на лустрацията? не те вълнува как да оправиш живота на теб и семейството ти, а си взел да ми дрънкаш за лустрация? (да им бъде гадно на едни хора) така нема да стане, пич!

Голям х_й лапни, голяма дума не казвай. Всичко започва от там. Много модерна тази дума реваншизъм. Трабва да се види кой какъв е бил и да се изкара от кацата с меда, веднъж завинаги.

Ами много просто: когато на тези хора (дето щяло да им стане гадно) им беше готино, на останалите им беше гадно! Нека и те да опитат какво е друг да обира каймака, а те да сърбат суроватка. Иначе излиза: който крал-крал, който не е крал- да е крал!!!

Хамид Хамид явно се е загрижил да вдигне рейтинга на провалените псевдопатриоти. Тези две организации наистина са като скачени съдове, водят активна пропаганда една срещу друга с цел мобилизация на безумно тъпите си електорати, в крайна сметка губят нормалните българи. Тези две организации ДПС и ОП трябва да бъдат забранени със закон за доброто на България.

Ефенди!!! Обвинявате патриотите че защитават българските национални интереси!А вие като етническа партия, чии национални интереси защитавате? На Турция на Русия, Сърбия, Гърция и т.н.т БЪЛГАРИЯ не ли и ваша родина?.

Странно ми се вижда турчин да е загрижен за България. В НС са депутати а като се приберат само турска телевизия гледат и семействата им са там.

Ислямокомунистическата сган за бой се стяга, ноо греда... кво става в Австрия я да видим кой ще демонтира австрийското правителство....сус бе мръсно ислямокомунистическо псе!!!

а дали хамид хамид хамид може да се досети, че в 43нс имаха 38 народни представители, в 44 нс имат 26 депутати, а в следващото може и да е само карадайъауъто? може би дост няма да се мъчи да потопи лодката в която сме всички!

ГЛАААААД...

Пълни глупости! Народът вкара националистите във властта, мой човек!

Народът ли вкара лъжепатриотите във властта, дебилчо? Пенсиите гласуваха за тях, щото им обещаха мин. пенсия от 300 лв. Даже им обясниха, че ще вземат пенсиите на инвалидите, та да дадат на тях. Оказа се обаче, че не могат да оставят болните без пенсии, щото са подписали едни международни договори, дето ще им вземат кокала от устата веднага, ако посегнат на болните, а пък фалшивите инвалиди се оказаха толкова малко число, че парите от тях няма да стигнат и за по една боза пенсионерска. И сега се въртят като шашави и се чудят откъде да вземат, та да дадат на пенсиите, че като им дойдат сметките за парно и ток след Нова година, дъртите пак ще излязат да ги горят на улицата. Ама и европедалите ще са тук и ще гледат....хахаха.....Задава се интересно време, а?

ТАКА КАКТО СТЕ Я ПОДКАРАЛИ НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ЩЕ ПРАВИТЕ КОАЛИЦИЯ С БСП ТА БЕЛКИМ МИНЕТЕ 4%;)