ДПС оглави ключови комисии, Сидеров - антикорупционната

БСП, ДПС и "Атака" разпределиха ръководствата на парламентарните комисии в съотношение 11-6-1. Гласуването на 2 от комисиите бе отложено за четвъртък.

Обратно в новината

Коментари - ДПС оглави ключови комисии, Сидеров - антикорупционната | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Adit0

Много добър избор за този пост. За разлика от всички подкупни политици, Волен Сидеров не може да бъде подкупен. По-скоро всеки опит за подкуп ще бъде рикушет върху корумпираните ни политици. А ГЕРБ, които отново се опитват да бойкотират, не заслужават нищо.

Сами си го сътворихме - ако преброим само в този форум колцина са гласувалите на 12 май, ще ни се стъжни съвсем. Е, демокрацията изисква да се вдигнеш първо да пуснеш бюлетинката, пък после да вдигаш лозунги по площадите.

всички тези комисии означават лапане на по-големи заплати

Сидеров и Пеевски щяха да бъдат голям тандем , язък че не можа да оглави ДАНС опитния Пеевски , сега щяха да треперят от страх бандитите и да се опитват масово да емигрират.Пък Сидера щеше да ги малтретира интелектуално и да ги прави свои поклонници , но народа обърка и се намеси , спря катарзиса а не биваше.

Разкатай ги ,Волене!Разкрий всички мръсни далавери на престъпниците от ГРОБ!

мислех, че и най -слабоумните фенове на Волен ефенди са разбрали истината

Какъв фен. Ти да не мислиш, че само на борци и охранители плаща за клакьори пред централата си. То и на можещи поне да четат и пишат и за писане по форуми, сигурно заделя по някой лев и парче пица. Като гледам не са много (или парите му се свидят или толкова е намерил) защото то и клакьорските постове са почти идентични. Кво да правят клакьорите, докато хапват пица, по едно копи пейст през няколко минути. Този фенове вече няма. Само платени клакьори.

махат Ботев нали тази е министърка от квотата на ДПС и каза че предстои да се носи буквар и на майчения език, Обазование, Държавна сигурност, Разознаване, Обаластни управители всичко от ДПС с помоща на Юруш и БСП предателите остава само да се пресъединим като провинция на Турция след има няма един мандат

Това положение в Народното ни събрание налага ЕДИН авежн ИЗВОД: НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ - ВСИЧКИ ДО ЕДИН ДА ГЛАСУВАМЕ? Друго средстнво при демокрацията не съществува. Сега и да протестираме, и да насрочат нови избори, ако не гласуваме - и ДПС, Атака, и партията на СКАТ с дългото име ще ни се натресат с повече депутати.

Към тия свирки от НС,липсва само Кунева и всичко ще е бетон!!

искат воина , натам отива!

Един болен с психически отклонения човек да оглави комисия в българския парламент. Вярно е, че зад него стоят определен брой гласове на мутри и мутренски настроени хора и той има право да е в парламента, но защо трябва да оглавява комисия? Това явно е част от сделката за подкрепа.

Ами какъвто Парламента, какива и комисиите!!

34 представители на ТУРЧЕЕЩИТЕ се ПОМАЦИ откъснаха ГОЛЕМИЯ пай от баницата!! Ще се КРАДЕ ЯКО ако не ги ИЗРИТАМЕ !!! ВСЕКИ ДЕН НА ПРОТЕСТ!!! ДО ДУПКА ПРОТЕСТИ!!! Ножа опря в кокала :: или ние тях или те нас!! НА ПРОТЕСТИ!!!

БОЖЕ ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!!!Ти си единствената надежда всички останали псевдополитици са пладнешки разбойници захапали я от всички страни и ръфат ли ръфат...то не остана кокал за глозгане в скоро време ще се започмнат по между си и тогава....

ЧУВСТВАМ СЕ ПРЕДАДЕН , ОГРАБЕН , УНИЗЕН , СМАЧКАН ! СРАМ МЕ Е ЧЕ ДОПУСКАМ ТОВА ДА СТАВА В РОДИНАТА МИ ! СРАМ МЕ Е , ЧЕ НЕ ЗНАЯ ДО КОГА ЩЕ ТЪРПЯ ! ЗНАЯ ОБАЧЕ , ПАДНАТ ЛИ МИ ЗАДРЪЖКИТЕ , ЩЕ ИСКАМ ГЛАВАТА ИМ , НА СЕМЕЙСТВАТИ И ЦЕЛИЯ ИМ РОД ! ДАНО УСТИСКАМ .... МОЛЯ СЕ ...!

ЛУДИТЕ И ОТКАЧАЛКИТЕ са завзели НС.

ТАКА КАКТО СА СЕ ОПЛЕЛИ КАТО СВИНСКИ ЧАРВА,СКОРО ДОБРО НЯМА ДА ВИДИМ.ВРЕМЕ Е ДА ИМ ПОКАЖЕМ КАКВО МОЖЕМ,ЗАЩОТО НЕ Е НУЖНО ДА СИ МНОГО МЪДЪР ЗА ДА КАЖЕШ:ПАЗИ СЕ ОТ ГНЕВА НА ТЪРПЕЛИВИЯ.

Е!СЕГА Я ВТАСОХМЕ!

Комисия по земеделието и храните - Калина Балабанова от Атака - МИ ТО ГОРКОТО ЗНАЕ ЛИ КАКВО Е ЗЕМЕДЕЛИЕ И ЖИВОТНОВЪДСТВО.

Имаше преди време една такава, де-путатка,дето се опита да издои селския бик.

такова падение на българският парламент не имало

Президентът да тропне по масата и да напомни, че освен да има представителни функции е и главнокомандващ. И да не забравя, че има милионната подкрепа на хората от улицата. МВР вече подсказа, че не желае повече да опазва лудите от Атака, а искат да пазят жените и децата си, които са на протеста! Покажете, че сте българи - излезте на протеста, покажете на децата как трябва да се брани съдбата на България. Не оставяйте собствената си съдба в ръцете на тези, които провалиха живота на родителите ви! Накарайте ги да плачат както плачат майките на стотици хиляди българи принудени да се махнат от България за да живеят по-добре! Стига сте седели по кафета на биричка. Сега е момента да извикате с пълно гърло, а не да се стопите в безпомощност и алкохол! Направете нещо с живота си!

абе вие ли сте наи хубавите хора в даржавата, ми оставете хората да видем какво ще направят може пак да се пооправим,за 3 дни чудо не става.

Ами те не спят де. Правят всеки ден по нещо. Вчера Делян Пеевски за шеф на ДАНС (ако мине), Днес сикаджия за зам. вътр. министър (ако мине) - все в този сектор се въртят - силовия. Ако вече не си забелязал Българската армия се управлява от турци, а от вчера вече и финансовия сектор.

Ами научи се първо да пишеш на български, и тогава се изказвай, бе неграмотник.

Той е само за тази комисия. Знае механизмите на корупцията от собствен опит,взел е пари от много хора даже и от Доган. И прави това което може най добре, да говори глупости без да свърши нищо.

Сидеров оглави "Комисията по Парламентарна етика"! Цинизъм до безкрая! Същото както "Пеевски-шеф на ДАНС"! "Дорде е мъничка змията, елате да се съберем - с крака да и строшим главата, Свободни да се назовем!" Ботев

Отвращавам се от тия "управници".Побъркани от злоба не са в свяст и незнаят какво правят.Само глупости. Тая Мая пчеличката да си вземе шапката и да ходи при простаците атакисти. Тя не по-малко опростачена от тях. Злобата й е нечовешка. Има време и тя да си получи заслуженото.На предателя - предателство това е.

Адолфчо Сидеров е много опасен елемент всъщност. Има потенциала да предизвика гражданска война в мирна, но раздирана от вътрешни конфликти България. Изключително вреден човек. Господата експерти по Национална сигурност би трябвало вече да са анализирали потенциалните опасности от влиянието на човечето с вдигнатото юмруче. Именно сигурността на нацията е застрашена от неговото въздействие върху определени прослойки от обществото ни.

СРАМ!!! ГОЛЯМ СРАМ!!! 34 турчеещи се помаци да КАДРУВАТ и УПРАВЛЯВАТ БЪЛГАРИЯ???? БЪЛГАРИ , ДОВЕЧЕРА ВСИЧКИ НА ПРОТЕСТ!!! В ЦЯЛА Б-я!!!Да им ПОКАЖЕМ :: ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ М А Х А Т ::Стига сме ги търпяли!! ДПС - нямат място в Парламента на Б-я!!!

mi te ako se mahnat togava shte stane mizeria

marto ( нерегистриран ) 20.06.2013 11:45 .абе вие ли сте наи хубавите хора в даржавата, ми оставете хората да видем какво ще направят може пак да се пооправим,за 3 дни чудо не става. marto ( нерегистриран ) 20.06.2013 11:38 .mi te ako se mahnat togava shte stane mizeria Eй фейсал, айде ходи да си вземеш хонорарчето от Местан и се махай от форума с тъпните си !

Поредната гавра с конституцията, парламента, хората. Как може този ЛУД човек, който има само гимназиална диплома да е шеф на антикорупционна комисия??!! За тази длъжност човека трябва да е поне с икономическо или юредическо образование, ако не с двете. Тези май наистина искат да бъдат свалени от власт УЖ насилственно от улицата. Не смеят да си признаят безсилието и провала и да си хвърлят оставките като достойни мъже.

Достойнство ли, хах-ха-ха. Просълзих се. Тя една въшлясала гнида има поече достойнство.

Ето затова трябват нови избори. Не може 4% партия ДПС да ползва цялата държава в свои интереси! А БСП защото позволи етническа партия да ни се качи по главите трябва да изчезне завинаги!

Този ли ще следи за етиката!Та на него му липсват първите седем години, да не говорим за куп други неща. Явно държавата ни се срива щом такива ни управляват.

Разпределят си държавата,като топъл хлебец! Турците взеха всичко,за резания Болен оставиха да се бори с корупцията! Продажници,за пари продадоха България!!!!!!!! За пари продадоха народа си!!!!!! Това се наказва единствено със смърт!!!!!!!!!!!!!!!

Спомнете се как тръгна Орешарски в началото.Първата му задача беше да отмени забраната срещу тютюнопушенето.Сега май му се струпаха по-големи проблемчета на главата.

не знам каво точно иска да направи това "национал ляво ДПС" правителство - може би е назначено именно с цел да се придизвика гражданска война. Ако това стане ви обещавам да ви гоня по чял свят, вас и децата ви и жените ви и внуците ви и родителите ви.

Гадните свине сега няма да пуснат властта и ще си показват среден пръст на народа, докато всичко не отшуми. Това е срамота. Тези идиоти и нещастници да ни управляват. Лошото е, че едиствения начин, които виждам те да пуснат всластта е парламентът да бъде сринат до основи с камъни, но всички помним как полицаите счупваха от бой всичко де що пипнат по заповед на Станишев по време на другата изродлива тройна коалиция.

Кой ги допусна до властта? Всички, които се назландисваха и не отидоха да гласуват, всички, които повярваха на "фурнаджийската лопата" -Бареков. Никоя партия не е идеална защото и ние не сме идеални. Но се гласува за тези, които са най-малкото зло и имат най-големи шансове да влязат в парламента. Колкото повече хора гласуват доброволно-толкова по-малко купени гласове ще има.

Хулиганът Сидеров-шеф на парламентарната етика, та това си е разиграване на живо "1984" на Оруел, хаха, а на ДПС-най-важните комисии. Добре, че на БСП не й предстои да раздава и части от територията ни.

Цвьк

Не си прав, колега. Напротив, раздаде части от територията на страната...забравяш областните управители.

Точно този ли ще отговаря за парламентарната етика и антикорупцията? Този ли необуздан екземпляр, който се задъхва от ярост и злоба и езика му е каруцарски?? Защо не лае сега, че членове на ДПС участват като председатели или зам председатели в по две, а дали не и в три комисии? Кадърни и способни хора! Тяхното денонощие сигурно е от 36 часа. Да работят в по две комисии, да са в праламента, да са на среща с избиратели, да окажат внимание на собствените си семейства, да почиват?? Нима в ПП "ДПС" няма други депутати, които да влязат в комисии за да не се дублират едни и същи хора, които разбират от всичко?? Извода, който се налага е, че не е необходимо да разбираш от нещо. Избора е партиен. Подреждането става на друго място. Бойко ги избираше по пътищата, а тези дори не ги избират - прочитат имената от листчето! "къде отиваш българино" / в понятието българи включвам всички етноси, които живеят в България - всички сме еднакво потърпевши"

Яко, Сидеров и парламентарна етика. Кои щаха да се бият преди 2 седмици?

Назначавайте си се. Престъпници сте всичките в БСП, ДПС и Атака (три проекта на БКП)! Ще се видим довечера на протеста. А в Събота и Неделя ще сме 100 000 на улицата, мамка ви престъпническа!!!! МВР вече не ще да ви пази така, че със сигурност ще се видим от близо!

Протеста от Пеевски трябва да бъде пренасочен към Сидеров !!!

Не обичам ГЕРБ, нито БСП, но най - мразя неспазването на законите и етиката. Няма ли вече кой да го арестува този лумпен, длъжни ли сме да му търпим глупостите. Откакто се е появил България върви само надолу !!!!!!

не съм подстрекател, но не е лошо сидеров да изяде вече един кютек за да му се намести това , което ме замества мозъка.

Защо СПРАВЕДЛИВИЯТ ЦАЦАРОВ мълчи за ПРЕДОСТАВЕНАТА КВАЛИФИЦИРАНА ИНФОРМАЦИЯ на ПЕЕВСКИ, преди да е избран. ТОВА НЕ Е ЛИ НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО?

ТОВА ЛИ Е РЕЗУЛТАТА ОТ МИРНИЯ НИ ПРОТЕСТ ? СИДЕРОВ И ЕТИКА ?НЕ Е ЛИ ВРЕМЕ ДА ОСТАВИМ ДЕЦАТА В КЪЩИ ИЛИ КУЧЕТАТА СИ ЛАЯТ КЕРВАНА СИ ВЪРВИ И ДОКОГА?

Мисля, че наистина ще дойде времето за нещо по-сериозно

Случващото се ме подсети за един виц: Срещнали се българският и турският премиер. Нашия попитал: Знаеш ли каква е разликата между нашите две държави? А тя е: че у нас 95% са грамотни и само 5% неграмотни, а у вас е обратно! Тогава турския премиер попитал нашя: А ти знаеш ли каква е приликата между нашите две държави? А тя е: че и в двете държави управляват 5-те %.....

Президентът Росен Плевнелиев обяви 15 минути още преди да е открил заседанието на Консултативния съвет по национална сигурност. Той помоли юристите си да проучат дали има процедура, по която може да отстрани Волен Сидеров от заседанието. EEEEEEEEEEEEEE???? Лидерът на Атака провокира Плевнелиев с въпроси и не му даде думата. В знак на протест лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов напусна заседанието.

Пичове, докога ще го търпите тоя луд бе, гледам го на консултативния съвет, той е идиот бе!

Абе човекът сигурно само е "обслужил" турците, а са му обещали да му платят "после".

Лумпен Сидеров, иска оставката на ПРЕЗИДЕНТА ! Волене, хората на улицата, настояват за твоята оставка и се ОМИТАЙТЕ ОТ ПАРЛАМЕНТА !...

link точка php?id=122244 извини се бе поне на своите гласоподаватели и кажи Волене колко взе , знаем че, младото гадже иска доста разходи

dnes.dir точк bg/tag_live.php?id=122244

Нямам думи. Този, който получи крупна сума да се съюзи с най-големите си врагове, този, който крещи неистово и напада опоненти, инакомислещи, журналисти и народа си , този, който има най-вулгарния език - председател на антикорупционната и етична комисии. ЗАЩО ЛИ? ЗАЩОТО НА БСП И ДПС ИМ ТРЯБВА ПОРЕДНОТО ЧУЧЕЛО, КОЕТО ЩЕ ИМ ВЪРШИ РАБОТАТА, КОЕТО ДА ВАДИ КЕСТЕНИТЕ ОТ ОГЪНЯ. ТЕ ЩЕ СТОЯТ НАСТРАНА, НО ВОЛЕН ЩЕ СЕ РАЗВИХРИ - ТОЙ Е ОТЯВЛЕН РЕВАНШИСТ, ОТМЪСТИТЕЛЕН ЧОВЕК И КАТО ДОБАВКА ПСИХИЧНО НЕУРАВНОВЕСЕН. ЦЕЛТА Е ТОЙ ДА Е ОРЪЖИЕТО ЗА УНИЩОЖЕНИЕТО НА ГЕРБ И ХОРАТА В НЕГО. /не мисля, че те са безгрешни и не ги оправдавам/ НО ВОЛЕН ЩЕ ИМА ПРЕТЕНЦИИ ДА унищожи ВСЕКИ, КОЙТО ГО "ДРАЗНИ". НЕ УСПЯХА С ПРОЕКТА ПЕЕВСКИ. За мене ТОВА СЪС СИДЕРОВ Е вариант 2. И тази тройна коалиция иска ДОВЕРИЕ?!?!?! Те явно живеят в някакъв техен си свят, НО НАРОДЪТ ЖИВЕЕ ТУК И СЕГА. Затова ще си понесат последствията. БОЖЕ, ПАЗИ БЪЛГАРИЯ И НАРОДА Й, МОЛА ТЕ !!!

Всички сте психо и си избрахте първенеца.

Болен Сидеров е луд . Той е за затвора или в клиника за душевно болни. Каква комисия ? Корупция и ЕТИКА тези се самозабравихз Този лумпен дето буйства по улиците и се мисли за Господ. Всички червени боклуци да се махат! Мразим ви безплатно! Дебили Няма да ви търпим да правите грешка- опит, грешка -опит даже няма и случаен успех. Вън! Ууууу.

моля някой да ми обясни - този кабинет в някаква паралелна България ли съществува??? Невиждат ли какво се случва на улицата??? Главните виновници за създалата се ситуация е СЕГАШНОТО ПРАВИТЕЛСТВО!!!