Волен Сидеров опита да нахлуе в "Арена Армеец", полицията не му позволи

Политикът се усъмни, че това може да не са служители на МВР, които са си купили униформи от пазара

Обратно в новината

Коментари - Волен Сидеров опита да нахлуе в "Арена Армеец", полицията не му позволи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този хулиган, нахалник, неадекватен екземпляр, "патриот" развяващ руско знаме, срам за политическата класа, България, Европа и света печално известния Болен Сиктеров трябва да бъде въведен приоритетно в лечебно по възможност психиатрично заведение, да му се забрани да пътува извън България с публични превозни средства (влакове, автобуси, самолети - пак ще забърка някой скандал с марка БГ), за изстъпленията си по БНТ, Министерски съвет, Президентство, печатни медии и много други публични прояви несъвместими с положението на лидер на ПП политическа партия ДА БЪДЕ: - публично порицан; - подобаващо глобен; - осъден на полагане на обществено полезен труд - най-малко три месеца!! - отлъчен от всички медии, в т.ч. социални мрежи и пр. канали за изява. ТОВА Е ВРЕДНО ЗА БЪЛГАРИЯ СЪЩЕСТВО!!

В Дира не от вчера има един трол, който пише глупости против Сидеров. Троле, избори са, защо не напишеш нещо за програмата на Сидеров? Ти друго, осевн за 4 километър не можеш да измислиш. Вярно, че Сидеров е луд. Вместо да си гледа кефа и се наслаждава на живота, тръгнал да помага на хора, които сами не желаят да си помагат. Изборите са пълни с фалшификации, какво лошо има в това Сидеров да наблюдава какво става в залата. Ако става на въпрос за други, сигурно няма да се употреби думата нахлува, а влиза. Волен не влиза, той винаги нахлува. Той и Ботев така "нахлу" неканен в България, за това жителите на Борован така го посрещнаха, че и до сега се повторят думите му, Борован спи и вечно ще спи. Волен е непризнатият преживе пророк.

Тиквите са си Тикви ! Сидеров показа че Диктатурата Управлява България ! Плюйте Сороси и Тиквофекалии !

Волен е фрапантен шматкаджия, но и аз искам да вкарвам данните..... кеф ти риба, кеф ти паламуд, на всекигу по нещо!

Волен разбира се е луд за връзване. Ама за едно нещо е прав - тия изобщо не приличат на полицаи. Бил съм в почти всички страни в ЕВропа, но такава разпасана пасмина като нашите ченгета няма никъде. Без шапки, с разкопчани униформи, щръкнали шкембета... Вие сами сте ги виждали. Служителите в охранителните фирми с техните измислени униформи са доста по-стегнати от "родната полиция".

До министъра на ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО Фанете го да не уапи некой

Мамин убавец

Тоя се е объркал - искал е да влезе на 4-ти км - двете сгради са доста близо - няма 1 км ;)

Нещастник си,нали знаеш?

Леле тоя верно не добре меко казано не се подиграва те на болен човек

Ти си болен Алексчо ,простотията те мори

Да, Воленчо е с отявлени психични отклонения, параноя и кой знае още какво. Човек атрябва да се лекува, не знам кои са мноооого глупавите (няма друга дума, освен ако и те не са болни), които му се връзват ...

Десенце ,мила соросоидке,не се е опитал да НАХЛУЕ ,а се е опитал да влезе за което има право

Е там е работата, че няма право да влезе.

Добре де, защо на 4ти километър не си заключват клиниката, а оставят лудите да се лутат насам натам в квартала?

защото ти още си навън,като те въдворят ,ще заключат

А бе какъв ви е проблемът с Волен, щом като с кеф и наслада си избирате от раз един НЕскандалджия, НЕпохотливец, НЕпияница и Неимотен като Портних Варненчик, например.....

е сложен човек както поведение, но ако честно трябва да и признаем - много българи мислят като него в този кобен час.

;) ГЕРБ ОТДАВНА СА ПРИГОТВИЛИ ЧУВАЛЧЕТАТА С "ПРАВИЛНИТЕ" БЮЛЕТИНИ. Е КАК ЩЕ ГО ДОПУСНАТ СИДЕРОВ ВЪТРЕ ДА РАЗОБЛИЧИ ИЗМАМАТА.. НЯМА НАЧИН! :D

Бялата Златка сама си намаза ските и се пусна по пързалката!

Естествено, че ще предизвика скандал, нали трябва да си поддържа имиджа.

Чудя се дали беше пиян или дрогиран?

Хайде пак - на всяко гърне мерудия. Имал право на тома, имал право на онова. Много права, много нещо бе!... Ама законът казва друго. Докога ще иим се разминават безобразията на тия двама хулигани - Сидеров и Чукалов.

Болен Лидеров - президент, президент! Белата Златка заслужава поне това, и то не на България, а на Интергалактическо ООН, или Вселенската Федерация! Буа-Ха-Ха-Ха

нищо,ще го изберем за президент или министър председател!Кмет за този бългаски лъв е жалка службица!

такъв български русофил като Волен вече пречи дори за партизаните ятаците аттивните борци против капитализъма и фашизъма,милиционерите и бившите фатмаци ,военни от армията на бай Тошо от село Правец и става за посмешище понеда се отдръпне с дотойнство тихомълком!Днес съвременните бизнес мутри на БСП,ДПС,ГЕРБ са феодалите на съвременна псевдоевропейска,псевдодемократична България !

Спечели първо място, ако се брои отзад напред, смешник.

Волен вече е непотребен дори и за любителите и лобитата на Русия!

Доста вяло, но и разбираемо зашо е така. просто онръзна на всички. Хайде в пенсия!

Цирка Дойде!!! Има и нови дресирани участници !!!

Все болен и недоволен...Като птица волен. Как само го гледаше и подсмихваше капитанчето... Сещам се за класика и репликата "Пази, Боже, сляпо да прогледа" плюс добавката на Радой "...И пази, Боже, слабо от победа!"

Какво капитанче те гони, служителите на МВР отдавна са девоенизирани и нямат чинове...

А вие сигурни ли сте, че това е бил волен. Може да е бил долен с перука на златка от пазара Атл

Има,няма риба,все по морето виси с въдицата...

Смешник.

възрастните съпрузи постоянно си търсят начин да не са в къщи при младите си съпруги

Да го бяхте завели малко по-нагоре.На 4ти километър.

Луд умора няма

Защо не пуснахте човека в залата,за има няма 20 минути щеше сам да си преброи гласовете.Представете си само този неуравновесен човек как щеше да се държи,ако беше реален кандидат?

Тоя още ли не са го ошляпали.

Arcadium

Обичайната наркоманска групичка с депутатски имунитет, мислещи се за нещо велико.

След това разгромно1.8% едва ли някой се съмнява, че Сидеров ще има повече място в политиката. Атака вече е маргинална партия и големия провал вече е налице. Така и с БСП, които предпочетоха акъл от Решетников вместо да работят за България. На практика с русофилството за няколко години , след тези избори, се свършва.

Не е редно да се подигравате на болен човек

Най-готиното е, че този идиот по всяка вероятност ще влезе в общинския съвет и ще е абсолютен цирк.

Той се бори за вашето болно общество.

I D I O T I N

защо не са го арестували за организиране на обществени безредици, придружено с изключителен цинизъм и дързост? така щяха да му докажат, че не са си купили униформите от пазара.

Общото между политиците и пелените е, че и двете трябва да бъдат сменяни редовно и то по една и съща причина.

Аз не разбрах какво лошо е направил? Искал е да наблюдава как се броят бюлетините. Това некво закононарушение ли е? Или в БГ не се подправят избори ли?

Бюлетини се броят в СИК. В Арена Армеец не се броят бюлетини. Само се вкарват в компютрите данните от протоколите.

Тези от Карлуково пак са го изпуснали преди да си довърши лечението!

Не от Карлуково а от Кремъл е изтърван.

Бялата Златка много яко прецакана! На кого ще хвърляш ръкавицата сега? На шефа на ЦИК, ли? Оня "педал" Жамбаски не се нави за дуел с теб, нито пък напусна депутатското си място! Ти много прецакан Волене, ама много! :):):)

Единственият , който пожела да види какво се случва с чувалите в мутренската Арена Армеец! Като спечели Даскалицата нЕма да ревете, щото ви лъжат всеки път!

Нищо не се случва в Арена Армеец. Вкарват се данните от протоколите в компютрите за обработка.

Този господин всеки път успява да опорочи и забатачи някой важен въпрос ... И все пак КАК ги броят тия бюлетини ?

Всеки път един и същи театър. Потдаде ли му под краката, започва с модерните танци. Важно е да се привлича вниманието, че хората те забравят. 20%, 2%, 0% и после нищо, само пусто и празно пространство.

болен сидераст?

ВИЕ ПСИХИАТРИ И ПСИХОЛОЗИ ЛИ СТЕ ДА ПОСТАВЯТЕ НА ОПРЕДЕЛЕНИ ХОРА МЕДИСИНСКИ ЕПИКРИЗИ

Ами да... такива сме. А ти си шизо, виж си ника...

От радиацията е.

Той, че Волен е за психиатрията от другата страна на кръговото всички знаем, но тези полицаи наистина изглеждаха много съмнителни. Всъщност е съвсем нормално под ръководството на министър-мутрафон и главсек дебилопипон.

Нямам "Алфа" ,но си направих труда да си я пусна по телефона... Думи нямам... Чудя се и на нервите и на търпението на тези полицаи... Тези идиоти -шепа боклуци остатъци от Атака ...са абсолютни боклуци ! Пуснете си я да се убедите.