Сидеров: Крим не е анексиран, а Москва действа с размах

Волен Сидеров заяви на форум в Крим, че България иска нормални отношения с Русия.

Обратно в новината

Коментари - Сидеров: Крим не е анексиран, а Москва действа с размах | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А бе ако питате и турците за България и те ще кажат, че е нямало робство тук. Така и руснаците на един акъл са двата народа или по-точно двата диктатора Ердоган и Путин.

Както е казал поета:"Не плачете НПО - та че баща Ви си отива".

ТЕМАТА ЗА ТОА, ЧИЙ Е КРИМ ВЕЧЕ Е ПРИКЛЮЧИЛА. МОЖЕ САМО ДА ПОЗДРАВИМ СИДЕРОВ, ЧЕ СЛЕД НЕГОВОТО ВКЛЮЧВАНЕ ВЪВ ВЛАСТА, РЕЙТИНГА НА ПРПАВИТЕЛСТВОТО ЗНАЧИТЕЛНО НАРАСТНА. И ТО ИМЕНО ЗАРАДИ НЕГОВАТА РАЗУМНА И ДОБРЕ БАЛАНСИРАНА ПОЛИТИКА. ПРИ ТОВА РОЛОЖЕНИЕ, СЛЕД ЕДИН УСПЕШЕН МАНДАТ, МОЖЕ ДА ОЧАКВАМЕ ЕДНИ ОЩЕ ПО УСПЕШНИ ИЗБОРИ. БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО.

Класически изрод е Болен Лидеров!!!

Крим е „исконно руска земя“ «Исконно руска» земя означава «такава, която в продължение на векове» принадлежи на «руснаците». Но това не е така. Крим има почти 3000 годишна история – от появата през IX век до нашата ера на първия известен нам етнос — кимерийците. А Руската империя установява своя суверенитет над Крим чак през 1783 година — след Кючуккайнарджийския мирен договор. При това руснаците стават етническо мнозинство чак през 1917 година, според руски данни от преброяване. Получава се , че полуостровът става „руски“ в началото на ХХ век, а руският период в етническата история на Крим заема само 3,5%.

явно г-н Сидеров е проспал наставленията на американския посланник

Ако Русия не беше окупирала Крим, там днес щеше да има американско ПРО срещу Москва. А България щеше да прави общи учения с Румъния по бреговете на Кубан и да дърпа руската мечка за опашката. По-добре е че Русия си върна непотопяемия самолетоносач Крим а България няма нужда да върши мръсната работа на НАТО. Така Русия стабилизира Балканите, Кавказ, северното черноморие и дори Близкия изток. А работа на политиците (не на клоуните от парламента) е да върнат на руския бездънен пазар селскостопанските продукти, където бахме монополист, вината и особено медикаментите. Сега е момента България да е заместител на американските лекарства. До днес в Русия "болгарка" се нарича флекса за рязане на метал...

доста отговорно и премерено изказване

Разбира се, че Крим не е анексиран. Анексията или анекс е едностранно, насилствено присъединяване на територия към друга територия. Както всички знаят 96,77 % от гласувалите в Крим на 16 март 2014 избраха Русия, а присъединяването беше без нито една жертва. Следователно не е едностранно и не е насилствено. За каква анексия тогава става дума?

Точно така, на определението за анексия отговарят северен Кипър и Косово, но не и Крим.

Защо не гласуваха за присъединяване през 2012 или 2013?? А го направиха след като руските войски окупираха Крим и парламента на Крим?? А на референдума гласуваха 40%?

Защото населението разбра, че трябва да се спасява от украинската фашизоидна и продажна политика!

Руските войски не окупираха Крим през 2014, а са там съгласно взаимен договор между Украйна и Русия, подписан от президентите им на 31.05.1997 в сила до 28 май 2017 в Крим под наем срещу сумата от 97,75 милиона долара годишно. Причината за референдума на 16.03.2014 е кървавия Корсунски погром на 20.02.2014, а на референдума гласуваха не 40, а над 80% от хората имащи право на глас, това го потвърдиха и българските наблюдатели.

Защо не наричате Съединението - анексиране на Източна Румелия от Княжество България?! В източна украйна се говори руски!!! Болшевиките подаряват Малоруссия(Запорожието, Одеса, Николаев, Херсон и т. н.) на хохлите !

Върховният съвет на Крим и Съветът на министрите бяха завладени от руски военнослужещи в нощта на 27 февруари 2014 г., а чак след това местните депутати обявиха решението да бъде проведен референдум за статута на полуострова (на 16 март 2014 г. – бел.ред.). А «декларацията за независимост на АРК и Севастопол» беше приета чак на 11 март — след като руските войски вече две седмици патрулираха улиците на кримските градове. Въвеждането на войски (или използването на военнослужещите от разположените на територията на Украйна военни бази на Черноморския флот) и завземането на органите на властта на територията на суверенна държава прави нищожни всички решения, социологически допитвания и плебесцити, които се провеждат впоследствие на окупираната територия.

прав е ! искаме нормални отношения с россия! ние не им ходим, и те да не ни идват! ние сме купили от россия стоки за 5 334 200 000 $ те са купили от нас стоки за 707 000 000 $ отрицателно салдо 4 626 900 000 $ та искаме нормални отношения

за периода януари-август 2015-2016, износът за Русия е паднал с 23%, което отговаря на 1,45% от износа за трети страни, или 0,47% от целия износ. Но далеч по-важната и съществена за България новина е, че вносът от Русия е паднал с 30%, или 4% от целия внос (вероятно заради цените на петрола), което е довело до намаляване на търговския дефицит с 30%. Санкциите и международната изолация очевидно водят до сериозни икономически последствия за кремълския режим и подтикват „Роснефт“, „Лукойл“ и „Газпром“ да увеличават продукцията си в режим на падащи цени.

В конкретния случай е прав, но на човече, въртящо се като ветропоказател нямам вяра.

Русия отново е е Велика сила.И то, много по-велика от други велики сили.

Какво каза?

Що не остане там завинаги

А ДАНО! ДАЙ БОЖЕ!!!

Обаче може да е комбинирана атака на рашистите пРезитендът е предложил излизане от ЕС тази вечер и ще ходи в масква на инструктаж Може да са дръпнали кончетл к ба този рушки шпионин

Тоя БашШмок на Вси”наште” още ли НЕ е ПубличноАрестуван ?!

За Цветанов става дума, нали.

"Идва това време, в което ЕС да се еманципира от влиянието на САЩ и да започне по-самостоятелна политика. Това ще е шанс и за България, защото е силно зависима от Брюксел и Вашингтон" Ех, волене, Волене, умни приказки приказваш. Ама защо пристана на мутрофизкултурниците?! Защо се унижи???!!! Защо???

jingiby

Доколкото си спомням преди години и Сидеров беше действал със замах. Пиян на магистрала "Тракия" през нощта беше вадил пистолет на някакъв пенсионер и внука му, беше го размахвал, псувал и стрелял във въздуха...

Всеки знаещ историята е наясно, че Крим не е анексиран. Руснаците са го извоювали още през XVIII век и това, че в пристъп на местен патриотизъм украинецът Хрушчов го е подарил на Украйна в рамките на СССР не е имало значение. След политическите промени Крим е много важен, затова е тази бясна реакция срещу руснаците. Ако беше останал в Украйна, тя отдавна щеше да е в НАТО. Това е истината.

Всеки знаещ историята ще ви каже, че Крим е бил най-кратко руски. Гръцки, татарски, турски.......

излъга, нищо не разбираш от история, най-кратко Крим е бил украински - около 20 г., а руски е бил над 200 г, отиди на Калиакра и прочети на паметника на ген. Ушаков кога Крим става руски, освен това не съм чувал държавата "Татария" да си го иска, а също Гърция или Турция.

Болен пидеров си е заработил рублите но при тяхната стойност ще му служат за тоалетна хартия

Добрите отношения между България и Русия, трябва да се приемат за даденост, а не да бъдат цел ... въпроса е, защо точно Волен от П.така изплува от ... се изживява и възприема за техен знаменосец?!?!?!

Защото другите ни дупетати са западни подлоги на хранилка - продадоха народа и родината ни!

Мъкааааа, мъка соросоидна. Един ненормален Мунчо предсказа Освобождението чрез Русия, един ненормален Волен предсказа големия бой, който яде колониалния запад.

че бялата сидерка е змия в пазвата на премиера.

Сидеров и руските слуги в затвора ..... Нито една държава , няма да търпи такива нагли изменници ..

Достойна позиция!

На козяк 16 отново са бесни. Тъкмо народецът забрави, че говедата му ползват земята без пари, и Волен пак почна да приказва.

Тя и Екатерина велика не е завземала Крим. Търся добри думи за Путин и Сидеров и не намирам. Иначе са с добро име.

Значи ти е много беден речниковият запас от думи. ...

Сидоренко има 2 % поддръжници в България .... Може ли да ни занимавате с предатели ????

0,2. То и от роднините му не го подкрепят вече.

ще получат сидеров за президент в президентска република под егидата на москва ???

Българското правителство си сложи таралеж в гащите с допускането на Атака в управлението си. Бойко ли допусна подобни изяви на Сидеров с които срива изобщо ако има някакъв авторитет държавата ни. Ще има тепърва да пати Бойко с този повърхностен Сидеров, допуснат -там , където не му е мястото, вместо да лежи в затвора за хулигански прояви и вярна служба на чужда държава.

Авторитет пред колониалните кретени не ни трябва.

кой беше този болен пидеров?

Оня, който опраши майка ти.

Знаете ли какво е значението на думата "анекс"? Кво квичите бе, кретени? А референдум знаете ли кво значи??

Сороско воинство се е заело да ббрани сидеров ми е яснои защо България защо е натака дъното

Хапа, хапа много ти е дошъл, викам!!! Вземай четвъртинка!!!

Яснои ти натака воинството, ббрани ли?

Требе ГРЕБ да се подпира, докат толко ни додяе, та чак БСП ни домиляе, и после пак со златний пръст, нъл тъй, Волене.

Този гнусен изменник и рубладжия Сидеров да бъде изгонен от България !!! Другият вариант е да бъде съден от Военен съд за държавна измяна !!!!!!!!

Право да гони има само Избирателят. А вие - соросовите квичалници бяхте ИЗГОНЕНИ от властта с шутове.

Сидеров такъв-накъв-но от доста врене е неаобиколим фактор в българската политическа реалност-преди беше златен пръст,а сега желязно краче в трикракото столче на правителството,я се е махнал,я Бойко с всичката си тежест ще каже пльок на земята на новите избори- колкото до Крим да не се карат,той си е български,древна земя на втория кубратов син-Котраг,баткото на Аспарух

А дали им е цитирал Волен Сидеров на руски Да освободим Альоша от наряд на форума! м!

Цитирал им -Градил чалгаджия килия!

Този сидеров е срам за вас българите. Внимателно следим неговите изявления и действия и констатираме, че този човек се нуждае от много сериозен преглед при психиатър. Малко късно е да му се помогне, но трябва да се опита и невъзможното щото да се облекчи живота му.

прав е

и кой го оторизира да говори от името на България.България участва в санкциите на ЕС срещу Русия заради анексирането на Крим. Или Сидеров не знае това.

АЗ. Мое Величество Избирателят.

За малоумните съветофили-продажници, ето сценарий..Управляват значи, кретените от БСП-ДПС, но фалират държавата, както винаги. Българите ги подгонват с камъни и ги свалят от власт.Турците в Кърджалийско, викат '' а не, това е преврат, искаме си наще от дъпъсъ да управляват'. Правят си референдум и се присъединяват към Турция..И вие сте съгласни а, продажни рубладжии?

Леле,какво въображение имаш,как още не си издал някой фантастичен бестселър хахаха!!! ХО ХО ХО

тоест логиката ти е че ако Путин върне Крим, Турция ще каже 'ааа вярно че така беше, няма да ви вземем Кърджали' ? дообре

Този предава не само нашите братя украинци, последвали нашият пример и присъединили се като нас към прогресивното човечество, но най лошото той предава и вечните и непреходни евроатлантически ценности явяващи се нашето най голямо достижение за годините на прехода. За тях ние заплатихме огромна цена, нашата икономика, образование и история, но за сметка на това си осигурихме пътеводна светлина към светлото бъдеще.

Защо трябва да се плюе по Русия,за дза огаждаме на някой. Нещката непрекъснато се изменят и не се знае няьма ли да се наложи да плюем по някой друг.Смятам ,че плюенето е много вредно за България

Крим е Руски ,днес е годишнина от Присъединяването на Крим към Русия с Декрет на Екатерина -Велика !

Ама иди го обяснявай на тези, които не са чели история! Хората си плюят ей така - за спорта.

България колко години е била част от Османската империя бе, историк?

Каква Екатерина Велика бе? Тя самата е чистокръвна немкиня. Освен това е живяла преди векове. Путин нападна Украйна заграби Крим и Донбас и ще си плати, вярвай ми

Леко, бре!!! Ще се задавиш!!!

Добре, бе, ВВП, съгласен съм, че чествате Деня на Присъединяването на Крим към Россия. Пак ще напиша - съгласен съм. А можеш ли ти, драгинко драг, да ми обясниш, чий в действителност е бил Крим преди да бъде ПРИСЪЕДИНЕН? Защото самата дума "присъединен" означава, че преди този ден Крим не е бил никога част от Россия! Ще те поизчакам, докато попиташ Центъра за нови ОЦУ(особено ценни указания).

С референдум ли е станало?

Имаме двама бг политюнака, майстори на кавала - единия свири на запад ( у европарламента), другия - на изток ( и у нашия парламент)!;) Не знам защо обаче и двамата много обичат да се кичат с прозвището български патриот!