Сидеров: Кърджали може да бъде анексиран

Лидерът на партия Атака Волен Сидеров обяви днес в Кърджали, че градът е особено възлов, но в момента е заплашен от опасността да бъде откъснат от България и да остане извън страната.

Обратно в новината

Коментари - Сидеров: Кърджали може да бъде анексиран | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТРАКобългари,такава измишльотина на болен мозък,няма,но пък е очевидно,че дъската на тоя мозък ТРАКА и скърца ,много яко и е късно за лечение.ОТ ООН,са му отговорили на Болен Сидеров,че с психопати не се занимават и щом е толкова изкукуригал ,ще разгласят от къде идват неговите пари.А Костов е проверяван от всякъде и е ЧИСТ И ПОЧТЕН.

Виж с какво опозиционерстват нашите приятели от ДСБ и СДС. Не могат идеологически да се противопоставят, щото са кухи и празни глави, а предпочитат да измъкват евтини компромати от старите досиета на ДС преди 1989 г. или да пишат нови досието на политическите си противници. За това Атанасов отиде да става член на Бордния съвет на Информационно обслужване с една цел- да се добере но данните на политическите си противници. А иначе от IТ технологии измисления генерал Атанасов няма и понятие- Политическо назначение на топло и доходно местенце. Не отвориха досиетата през тяхното управление, предпочетоха да ги държат в ръцете си, като на своите хора унищожиха досиетата, другите ги преправят и ги използват в сюблимни случаи като този да злепоставят политическите си противници За това искаме лустрация и за СДС и ДСБ, до дупка ще ги гоним за политическа и всякаква корупция! Показахте, че най големите ченгена сте вие- СДС+ДСБ! Мръсници! Страхът за огромните престъпления, които имате в двете си правителства, ви гони и на сън! Идея за България

Въпросната част от Родопите е извън санстефанска България дори - южно от Кърджали. При Съединението Кърджали остава в Турция. Това че Кърджали и по-голяма част от Родопите днес са в България е пропуск на недълновидните ни политици от 1913-1918 година. Просто не са се сетили да подарят и тоя край някому. Ама сегашните са още по-зле като имам пред вид след 1989 година. Значи не е късно да останем и без Родопите. Не защитавам Сидеров. Просто смятам ДПС за язва. Тя трябва да се изреже. Нямам нищо против турците, но много от тях никога няма да нарекат България своя родина. Не знам защо - може да ги е срам просто, а ДПС определено помага за това да не се чувстват българи. Затова ДПС краде повече от другите - защото не краде своята , а чужда родина. Просташки ли го обясних според вас? Да просташко е, но повярвайте ми ДПС като краде краде чужда родина и краде като за последно, защото знае че ако затрие България ще дойде Турция. Нека да ви е просташко обяснението. Аз живея в смесен район и още от комунизма наблюдавам как крадат турците. Повярвайте ми има разлика с нашето крадене.

Ти да не би да си гост от Марс?! Отговорът на въпроса ти изисква да прочетеш една "книжка" със заглавието "Кроватова България" от Ганчо Ценов. Книгата е писана през 40 год. на 20-то столетие.

В тази книга ДНК изследвания ли има, снимки на "тракобългари" ли ?

МНЕНИЕ НА ИДЕЯ ЗА БЪЛГАРИЯ Сидеров отново заигра етническата карта и старата си предизборната си стратегия заплахата от ново турско робство, без да назове ясно процесите, причините и на покаже решения на въпроса. Критикува правителството с половин уста, както и ДСБ прави. Явно е видял потъващия кораб на ГЕРБ и се стреми да се дистанцира от него, по този начин да избегне възмездието след пропадане на управлението му като негов поддръжник. Ние сме го казали отдавна, че Турция използва унищожената икономика на България за да навлиза в смесените райони и мирно ни завзема чрез икономически инвестиции и чрез тях да носи ислямицация и турцизация. Турцицията се налага на мюсюлманското население в Кърджали, ислямизацията и турцизацията се налага на циганското население. По този начин им сменя цивилизационната основа, откъсва ги( отчуждава ги) от цивилизационната основа на мнозинството- българите и ги прави лоялни граждани на Турция, а не на България. Особено застрашителни са тези процеси след циганите, в последно време 300 000 цигани са се обявили за турци и не желаят да учат български и да се образоват в български училища. Тези процеси след циганите Сидеров не забелязва. Той само развява старата карта на етническата заплаха и за от откъсване на територии. Защо Сидеров като съуправляващ на ГЕРб не ги попита: (1) Защо правителството на ГЕРБ няма създадена икономическа политика за съживяване на икономиката в Кърджали? Тази политика трябва да бъда насочена към цяла България за пълно възстановяване на българската икономика и създаване на силна икономика, произвеждаща от пила мляко по почина на западноевропейските развити страни и демокрации. Само такава икономика може да тушира всички етнически конфликти и да интегрира малцинствата в нашата по-висока българска европейска цивилизация. Силна икономика елиминира всички опити за анексиране и прави ни народа богат и свободен! Но Сидеров няма и помен от показване на решения за това. (2) Защо Сидеров не поиска правителството на ГЕРБ да създаде специална противодействаща политика към Турция за прекратяване на нейните домогвания към нас? ( 3)Защо Сидеров не попита Дянков защо напълни отново фонд Тютюн и по този начин осигури субсидии и твърд електорат на ДПС и Доган за наближаващите президентски избори? Сидеров влезе в парламента като използва манипулативно най-тънката струна в сърцето на българина патриотизма.Като влезе там веднага се съюзи с ГЕРБ, за да осигури бизнеса на своя елит и забрави патриотичните си 20 точки- програма и обещанията си пред избиаргтелите? Този популистки номера и приказки въобще няма да осигурят на Сидеров дори едно място в новия български парламент и ще го изхвърлят окончателно и завинаги от политическата сцена на най нова България. Идея за България алтернатива на статуквото

"ДНК - изследванията сочат, че ние всички сме наследници на тракобългарите." ДНК - изследвания, тракобългари?? ... някой да ми разшифрова тези понятия, че ми са тъмни ...

Втори ден темата буни съзнанието на хората (било по коментарите, било по разговорите навсякъде ). Ако това е било целта - значи е постигната ; А дали !?

ама защо не виждате проблема а се занимавате сас сидеров....тоъ е посочил един сериозен проблем но глупавите хора сипят обидни думи срещу него- ето това е проблема на булгаря- не разрешаваме проблемите а се заяждаме с хората които ни ги посочват...толкова глупаци пишат по форумите и само простотии дето няма как да каят на глас а тук анонимно всеки се изкарва патриот и много смел...пхев! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

А къде е проблемът, казва ли Сидеров ПРИЧИНИТЕ И РЕШЕНИЯТА ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ НЕГО? Смешна и глуповата Нела...Аман от безмозъчни избиратели като теб!

Тези изказвания, в качеството си на председател на комисията за държавна сигурност ли ги прави?!

Смеете му се на Сидеров. Болен бил, луд бил и т.н но накрая да не излезе прав:) Тогава ще си говорим отново. Не че го оправдавам за някои дивотии, които е вършил но това не му пречи да казва истината.

В година 2010 не е достатъчно само да констатираш и "казваш истината"-Нужно е да се казват вече ЯСНО ПРИЧИНИТЕ за тези явления и задно с това да се предлагат и ясни РЕШЕНИЯ за ликвидирането им. Друго поведение на политик се начина ПОПУЛИЗЪМ. Идея за България алтернатива на статуквото

Толкова си хубав с тези бели коси!Ако не приказваше,можеше да минеш дори за умен.И да схванеш,че анексирането на Кърджали е проблем на Европейският съюз,не на България.Но пак те обичам, палячо мой!

Коефициентът Ви на интелигентност май май клони към 0!

От ЕС нищо добро не очаквай! Дано не става конфликт защото отново ще разберем колко НЕ ни обичат 'европейците'.

Стискам ти ръката приятелю,абсолютно си прав. България си заминава заради продажни и некадърни политици включително и сега управляващите.

Турчето, скоро време ще разберете , че едни хора само ви използват за своя угода и цели. И когато това стане (колкото и да сте примитивни като племе), ще усетите цялата мизерия на битието си. Впрочем вие го знаете в себе си, макар и да не можете да го признаете на глас... Погледнете се само какво представлявате: физически ви облик, език, "култура"...с това ли ще се налагате на културните народи във време , когато светът е на прага на най-значителната еволюционна промяна в своята история, а Турция (и турците) - като отрицание на всичко това, се опитват (манипулирани от невидим госродар) да рушат създаденото от християнска Европа. Все едно да пуснеш прасе в английски парк... Много боли , когато човек се чувства аутсайдер и нефелен след нормални хора. Вашият случай е точно такъв. Затова толкова драпат аркадашите ви от Турция да влезнат в ЕС и мечтаете да я осерете като отмъщение за това, че никога не можете да бъде част от нея...

сидеров си плямпа глупостите... да не би да спря ножините на турски? не се и опита даже! да не би да подкрепи и идеята за референдум СРЕщУ турция ж ЕС ? не, даже няма да подкрепи идеята в парламента... само си плямпа лицемера... дето се натряска в немскиясамолет а услужливите бг медии бързо замлъкнаха по темата...

Гърция да си вземе Македония (нищо че по новините македонци говорят по БНТ без превод), Кърджалито вече си е турско - и то мноого отдавна - някой да ми докаже обратното - ще се радвам дори! А нашите политичета, то само дето името им такова - иначе са си долнокачествени търгаши и мекерета. Хай отиди и вземи, не град, парченце земя само - я от Турция, я от Гърция , и ВИЖ за какво става на въпрос!!!

Всеки път, когато видех статия за Сидеров, я подминавах без да чета сериозно какво е казал. Днес се върнах от Македония и ми се доплака-както каза екскурзовода до няколко години Македония няма да я има. Яко ги превземат шиптарите-те вече искат да са с нас, а не с Албания, но много късно-Скопие е 50-50 а другите градове просто са 80-90% мюсюлмански по официална статистика. Милениумския кръст над Скопие-нещо грандиозно е със спряно осветление от шиптарите. Просто там славянството умира-навсякъде растат ракетни установки. Да не обръщаме внимание на Сидеров, но да не оставяме българските градове да стават провинция на Анадола!!!

Само не можах да разбера какво общо има тук Сидеров,освен ако не искаш той да е като Сл.Милошевич.Също и кога шиптърите станаха мюсюлмани.Едва около 30% от тях се определят като такива.Единственото общо не в твоя коментар а този на Сидеров е че и шиптърите в Македония и етн.турци,цигани,евреи и др. ги е срам да се определят като Македонци съответно в БГ българи заради недоразумения като Сидеров който се бие в гърдите като бай Ганьо булгар,булгар но за разлика от него се интересува само мат.облаги и би продал и майка си за пари.

Този лидер на създадена от ДПС партия наистина е солидно болен, потвърждение за това е, че собствените му най-близки роднини не го отхвърлят вече! В БЪЛГАРИЯ най-големият проблем е съществуването на дискриминация към малцинствата! В Кърджали в държавните институции преобладаващко работят българи (съставляващи 90% от работещите в службите НАП, РУСО, МВР, Областна администрация, Р "ИТ", Бюро по труда, Инспектората на МОН, дори и управляваната от ДПС Община, както и във всички други държавни и общински организации). Българите заемат тези места не защото са по-кадърни от другите етнически прослойки (турци, роми и помаци), а защото политици и администратори като Сидеров не могат да се откопчат от комплексираността си на бивши роби, каквито никога не са били, но им е насаждано това с непоправимо манипулираната история на страната България. Българите в България, а в частност и в Кърджалийско осъществяват дискриминация към хората с небългарски етнически произход, като единствено са по-благосклонни към арменци и католици. С такова отношение към малцинствата рано или късно ще се акумулира напрежение в страната, което ще се разреди незнайно как! Затова по-добре е да дойдат политици като ВАСИЛ ЛЕВСКИ, вместо да ни управляват БОКЛУЦИ като СИДЕРОВ, ДОГАН и БОРИСОВ!

този психопад пак ли е данкал тапизми?

Сидеров се нуждае от психическо лечение, дори е късно за това лечение!

Всеки има право на мнение, но все пак трябва малко по-интелигентно и с по-голяма отговорност да изрязава това мнение. Ако с този аршин, с който мериш В.Сидеров, го приложиш към плеяда друга бълг. политици, то тогава ще се смутиш и ще се почувстваш неудобно (а за това също се искат качества) от лекомисленото ти изказване. Много по-лесно е да се повтарят превърнали се в мантра мнения и така човек да се самозаблуждава, че има собствена позиция, отколкото да мисли със собствената си глава. Твоят случай май е тъкмо такъв.

Пророчиците Баба Ванга и Слава Севрюкова са го казали отдавна, че това тегне над България като"дамоклиев меч" , и че това ще се случи когато сме в Европа. Казват, че ако се пролее кръв, никога, ама никога не ще стане това , но по мирен път,да. Политици, време е за промяна на конституцията!!! Мислете за НАС младите, ВАШИТЕ ДЕЦА!!!

гамзе ! Много си се разпенил, бе ! Нямало да я има България без турция , а ?! И кой точно се натиска да се обединява с резаците ? Нещо си се объркал , тия даже в ЕС не ги искат. А такива като теб никой не ги спира тук , айде друм към анадола.