Сидеров този път дойде с пистолет в парламента

След като вчера Волен Сидеров дойде на работа с палка, днес се появи с пистолет. От ДСБ настояха да бъде свален имунитетът му, а а президентът Желю Желев - да го освободят от председателския пост на комисията за борба с корупцията и парламентарна етика.

Обратно в новината

Коментари - Сидеров този път дойде с пистолет в парламента | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Adit0

Не плюйте по Волен Сидеров, той е единственият, който дава радикални решения на проблемите ни. Има право за много неща: за снемането на държавните субсидии, а единствено той е готов да се откаже от тях; за това, че някакви малки намаления като в цената на тока са само временно решение и че се нуждаем от по-дългосрочни промени. Атака имат добри решения, а сегашният кабинет ни срива.

Сидеров има право на самозащита, особено след като имаше организирани безредици срещу него, даже един човек му се нахвърли, а отгоре на всичко го замеряха със стъклени шишета. Има си ред, по който се дава оръжие, съвсем законно, а внасянето на оръжие от депутат в НС също не е престъпление. Решил е да се защитава сам, отделно и не харчи пари за охрана. Странно е обаче като всички се нахвърлят срещу него за това, а Бойко Борисов ходи с оръжие навсякъде необезпокояван.

Много е трудно човек да повярва в национализма - толкова години е мачкан и лъган най-вече от свои! Да бъдем националисти е единственото спасение, защото иначе ще се изгубим като нация! Единствено партия Атака работи и иска да работи за българското и за национализма и затова е нападана постоянно! Предишните депутати са свикнали на продажният си живот толкова години, затова сега плащат за да се втълпява че национализма е лошо нещо, че Атака и Волен са луди, защото искат да продължат с кражбите си! На предишните управляващи не им изнася да работят за страната, иска да работят за себе си!

И БАРЕКОВ Е ПРЕПАСАЛ ПИСТОЛЕТ.

Добре,че развалиха танковата бригада в Горна Баня, иначе в понеделник - с ТАНК!!!!

следващия път може да доиде с автомат или базука?

"Каратист" е като си пусне порното.. Иначе е с памперси :)

Ей, Другарю- Сидер-ефенди, Заврете си пистолета отзад, и натиснете спусъка! И така няколко пъти!

Не знам дали Сидеров знае ,че при закупуване на огнестрелно оръжие първата работа на собственика е да изпили напълно мушката на оръжието. Защото обикновено при вкарване на цевта в задните части на човешкото тяло човек изпитвал болка.А при изваждане на още по вече боляло.

Цацаров спиш ли, Цацаров...??? Какво трябва да направи този лумпен за да се задейства прокуратурата и да го прибере там, където му е мястото - в затвора или в лудницата! може би трябва да убие някой, а? защо му се плашите на това недоразумение ??

Цацаров го бива да имитира работа срещу Цветанов и Борисов. Сега точно мята пържолите, с които хамстера го черпи за имитацията на работа.

Не спи бре с Бареков смятат бюлетини

Ураааа, вся власт советам

Така значи, протестиращите може да носят плакати "мразя ви безплатно", а депутат не може да каже, че ще се защитава. Либералска работа.

ЩОМ ТОЗИ ПЛЪХ МОЖЕ ДА ХОДИ В ПАРЛАМИНТА С ПИСТОЛЕТ, И НЯКОИ КОМУНОХИЕНИ ГО ОПРАВДАВАТ, УТРЕ НА ПРОТЕСТА ИДВАМ С АКато И 1000 ПАТРОНА

Тоя "калашник" си го заври отзад!

Герб са шайка разбойници и е логично да се ходи с пистолет.

КАКВО ОБЩО ИМА сИДЕРОВ С Герб?Ако някой иска да го убие няма спасения, смятай го за пътник.Няма да го спаси никой.

Абе тоя е прост циркаджия. Комплексар и тотален боклук!

Ти си много зле! Тогава да си носи картечница.. :) И въже- че да се самообеси най- накрая..

Пожелавам на тоя психар, тъй като го гони параноята, да си издейства от парламента, да може да си носи за всеки случай гранотомет.

Главният Прокурор,жив ли е,бе?!

На този гнусен предател-Волен,няма ли кой да му напъха пистолета в задника?!

В Абсурдистан лудите ходят с оръжие!!!!!Кой му е дал разрешителното да се разследва!

кои знае колко са му дали да се прави на луд...ма маиче пак автогол ще има!!

Проблема с имунитета трябва да се реши веднъж за винаги.Функционален имунитет - да, Но тази защита която имат сега е прекалена.Те трябва да треперят от закона не по малко от всеки нормален човек в тази държава.Престъпниците,мафиотите и другите дето не зачитат закона в държавата сега по нищо не се отличават от депутатите.Само,че бандюгите поне се "трудят"за хляба сидокато тези получават всичко наготово и то срещу нищо.

Имотните само в НС, а на вън, като останалите.

Вижте за кво сте гласували, той не ме притеснява, ами това че бъдещето ми зависи от хора, които са на едни акъл с него...-

Страшно си прав! На същото мнение съм. Но това е и била целта на комунистите- прост народ, на който му дай чалга, пиене и забавления.. за да няма време да мисли за преврати. Простотията е в невиждани размери!

Господин Сидеров! Къде ще се скриете от "любовта на народа", след приключване на мандатът ви като депутат?

Г-н Сидеров знае БОГ ЗАБАВЯ НО НЕ ЗАБРАВЯ

Като му изтече мандата, определено ще се самоочисти по някакъв начин- дали ще се самоудави, самообеси или самозастреля- той ще си избере :)

Това е тапешник в кобур.Смешна работа....БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ(като територия) като държава отдавна е няма

Лелееее ма много го пазят Сидеров... Важна клечка стана и май го знае!ако беше някой от герб до сега да е в затвора! Но нали от него зависи бъдещето на Станишев... Така че си го пазят като писано яйчице! Горкото то да не му се сърдиме бая парички си е направило момченцето... Това му е шанса...

Не е случайно, че вече ни готвят изхвърляне от евросъюза.

Ами да,много ПЕС-ове се навъдиха последно време...

Еми защо после народа се въоръжавал е ми ето пример! Вече си мисля че на България не и трябва парламентарно управление, само надолу върви и нищо хубаво!

ДНЕС С ПИСТОЛЕТ УТРЕ С ГРАНАТОМЕТ! АМА ТЕ ЩЕ ГО ТЪРПЯТ ЧЕ БЕЗ НЕГО ИЗБОРИ!

Защо, все такива хора помогнали за съсипването на България им се дава трибуна, нима забравихме как Желю боклука продаде демокрацията на Боянските ливади. После беше Костов сега си отиде още един посмешко, 120 килограмовото бебе Борисов.

Незнам какъв е Сидеров но че не иска турци да вилнеят у нас евала а доколкото за пистолета всички имат какво се правят на умрели лисици

Е КАТО НЕ ИСКА ДА ВИЛНЕЯТ ТУРЦИТЕ ЗАЩО ДАДЕ ИМЕННО ТОЙ ГЛАСА СИ ЗА ТАЗИ ГУБЕЩА ДВОЙКА - БСП И ДПС , КАТО ПО ТОЗИ НАЧИН ИМ СТАНА ПАТЕРИЦА И ПОДЛОГА!

Този човек има големи здравно-психически проблеми!Лекувайте клетника!

Горкият палячо Сидеров! Не стига че става за резил, ами се взима на сериозно! Как може да се намери някой да гласува за такъв човек! В чужбина съм и тук има националисти , ама такова чудо няма!

ЖЕЛЮ ДА МЪЛЧИ!!! НИЕ ДЕСНИТЕ МУ ВИКАМЕ ПРЕДАТЕЛЯ ЖЕЛЮ!!!!!!!!!!!!!!

Шубето е голям страх! Дано си е изпилил мушката на патлака, че кат му го заврат, да нема много кръв! За всеки случай да ходи на работа и с памперс!

ПРЕДЛАГАМ,ОСВЕН СИДЕРОВ, ДА БЪДАТ ВКАРАНИ И ВСИЧКИ КРЕТЕНИ КОИТО СА ГЛАСУВАЛИ ЗА НЕГО.БЕ ТИЯ ГОЛЕМИ БАХАЛНИЦИ,КАКВО ЧАКАТ ОЩЕ ЧЕ НЕ СИ ДИГАТ ДИСАГИТЕ ОТ ПАРЛАМЕНТА?

де питам главния прокурор ако утре този психопат застреля протестант и той има имунитет как ще го съдим бе хора ебаси в каква държава живеем ......................

Дори ида няма имунитет, сигурно не, защото лудите не носят отговорност за действията си.

МИ ТОГИВА Я ИДУВАМ УТРЯ У ПАРЛАМЕНТО, С НЕКОЕ ПО ГОЛЕМО НЕЩО. И ДУМА ДА НЕМА, МА... ТИ ЖАЛНА!

Сигурно днес е с пистолет, само защото е закъсняла доставката на гранатомета.

Този Болен не беше ли вадил пистолет на магистралата срещу някои човечец. Тогава до колкото си спомням имаше разследване но нищо не му направиха.Сега явно е спрял да си взима хапчетата и пак е запретнал пищова. Не обвинявайте човека той не е виновен, просто няма пари за лекарства.

Не, тогава му спретнаха номер и той се оплете лошо. Сега обаче сам се омаза много, много по-лошо. Дори Деница няма да гласува за него на следващите избори. Като се вземе предвид психичното му състояние, вероятно и той няма да гласува за себе си.

Той е толкова изперкал, че сексуално е вече не активен и Деница ще си намери друг ездач

болен е създаден от до по поръчка , върши идеална работа да откланя вниманието на получовеците нарачени българи от важните въпроси и да го насочва в нормалната му животинска насока и при нужда да даде рамо на другарите и олигарсите..

Не съм лош човек, ама тоя го искам смачкан, унизен, изоставен от всички, да няма кой чаша вода да му даде.

Пълен Психар!

Какъв Желев??? Преглеждайте си текстовете!

Ти за Жельо Желев ли не си чувал?

Тоза невъздържан човек, склонен към конфликти и насилие; просто съм в недоумение как е минал психотеста за разрешителното. Според мен пистолета и другите му оръжия трябва да му се отнемат от МВР. Апелирам към всички който считат себе си честни и почтенни хора, да подписват мненията си с истинските си имена, дори да бъдете репресирани за това, а неби трябвало, ще е защото сте личност която защитава свойте убеждения.

Сидеров е единствения кретен ,в цял свят, които си позволява въоръжен да влиза в парламента. Дори във военните режим няма такова чудо. Вероятно утре ще дойде с картечница. Абсолютен катил

Как може Мая Манолова (която аз иначе не харесвам особено) да общува с демонстрантите, облечена в елегантно костюмче и въоръжена с чашка кафе, а този мутант да се разхожда кога с пищов, кога с базука. Каква е тази социалистическа партия, която му поверява парламентарна комисия и смята да управлява с него като мандатокрепител? Как ще го обяснят на света?

Он си е повЕрвал! Чичо ви путин го държи на каишка и тоя лае като побеснял пинчер по всеки на който господаря му каже - дръж!

Flioink

Това комплексирано леке на всяка цена трябва да напусне парламента и никога повече да не се занимава с политика! Не че не важи и за останалите, но да започнем чистката с душевно болните първо.

Брей,"демократичната"куховелщина е достигнала неимоверни висоти!"Демократичните"чужди и наши медии и журналя им пълнят главите с насъскване и обругаване на Сидеров и тия жалки безродни и повърхностни празноглавци веднага изпадат в унес да повтарят един и същ вулгарен и мисловно несъстоятелен репертуар в хорово надвикване по отношение на него.Е, те "умните и красивите"това си могат,защото,ако бяха наистина умни и отговорни със силно българско чувство,нямаше само като мода да носят българското знаме/при това само някои от тях/ и да си правят разходки по площадите, а щяха да знаят,че българската болка и нищета е в колониалната зависимост на България от сегашните й "приятели"и продажната крадлива каста на олигарси,национални предатели и обслужващата ги медийна кохорта,играеща по свирката на наши и чужди забулени в мъгла господари.

Виждам че си начетен бЪлгарин!Бравос а ма си стигнал само до книжлето на Болен.

А ти си глух, сляп и ... тъп

не ми е ясно кой гласува за този човек ,за да влезе в парламента.той няма никакъв морал,никаква етика,що за човек е този,да обижда и нападна стачкуващите и журналистите по късните часове,кой му дава право да се гаври с народа,този човек би трябвало да се освидетелства,защото никой нормален човек не постъпва така

Ех,Рени, на теб не ти е ясно,че името ти трябва да се пише с начална главна буква, а и изречението започва с такава и изобщо написаното не някакъв набор от думи без съобразяване с правилата на правописа.Така,че е напълно в реда на нещата да пееш в хора на обругаващите Сидеров,защото щом не ти е по силите дори да знаеш правописа,то то как ли ще разбереш неговите идеи и защита на българското! Повтаряй в хор като другите нелепици и врясъци за него,мисли се за умна и красива и ...пей сърце!ха,ха!

е каква тази НАЧАЛНА буква. Може би главна, многознайко. Тук малката означава друго нещо, ама нейсе

Извинявайл добри ми българино но защо и е на Рени да знае Български след като много скоро ще и се наложи да учи турски Какво друга алтернатива имаме след като и Атака влезе в коалиция с турците. Тук не става въпрос за пари а за много пари.....и Болен комплексар.

От кобура до слепоочието е едно кратко движение! Бъди смел поне веднъж! Избий бесовете, които са обсебили главата ти! Цяла България ще ти ръкопляска!