Цацаров поиска имунитетите на Сидеров и Чуколов

Главният прокурор внесе в НС искания за разрешение за възбуждане на наказателно преследване срещу Волен Сидеров и Десислав Чуколов. Те са ударили двама полицаи

Обратно в новината

Коментари - Цацаров поиска имунитетите на Сидеров и Чуколов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трябва всички да се хванат за ръчички и дружно да подадът оставка, откраднатите милиарди, и да се гръмнат с каквото е останало от "BG Army iea".

Политическа партия Атака - уж българска националистическа партия, а пък защитава интересите на чужда държава! Всъщност, те от коя държава са?

Ми и те не са сигурни, но не са като ДПС от Турция, ГЕРБ от Германия, РБ от САЩ, ПФ от САЩ. От Атака малко се лутат, коалират се с всички Германия, Турция и САЩ, а като нямат парички се връщат при дядо Иван. Той нали е благ старец, та е свикнал да прощава на продажните си чеда. Всъщност това което обединява всички партии е мафията и сивият сектор. БСП са затънали най-много в мафията.

В тази наша държава няма ли психиатрии?! Защо този не го лекуват, ами го произвеждат постоянно в депутат (риторичен въпрос)?

браво, най-накрая един прокурор, който не се страхува..

Не се страхува, защото Волен още не го е стиснал за вратлето.

Само не разбрах,коя е дамата от двете лица на снимката?!

Няма и да разбереш,а не ти и трябва. Ти нали си третополов соросоид,какъв ти е проблема? :)

Че то, ако беше тъй, сичкото сиган щеше да е атакист! Не се заблуждавай - циганите са неграмотни, но не и бедни - имам лични наблюдения. Проблемът е, че доходите им са от тези афери, срещу които се бори Атака - измами, наркотици, проституция, контабанда...

Защо ли си припомням вица от соц-време "ма вий шо бийте негрите?". И така за какво иде реч - 40 полицаи се събират около един клекшоп заради сигнал за продажба на цигари без бандерол. Ченгетата, вместо да разследват сигнала, почват разправия с гражданина, подал сигнала, - какво право имал да им разваля рахатлъка? И толкова го ядосват, че въпросният 60-килограмов господин пребива полицаите барабар с контрабандистите (хахаха!). Сега искат да го съдят за назидание - да не би някой да си помисли да разбива хубавата далаверка на ченгета, трафиканти и политици! А сега май ще се окаже и на магистрати?

Хехе, гати парадокса. Това което не те убива те прави по-силен Волене. Дръж се! Волен ужким бил ударил 2 полицаи, ми те уй ли държат в ръцете, че не отвръщат на ударите? Тез полицайчета в БГ много нежни бе, ма много чувствителни бе! За ужким 2 шамара имунитета му търсят на човека, а за ЦЦ, тоя лизач и подлога на американски задници при веществени доказателства, че е подслушвал цялата страна, дори и себе си по погрешка..... нищо. 3 години му се влачат делата и нищо. Вместо Цацаров да каже бе ей, дай да видим има ли контрабанда, няма ли...ама как да каже така, като му се плаща да мълчи или ако не му се плаща е заплашен. Бахти толупа мръсен.

Крайно време е някой да им тегли един здрав бой на тия!

В България съществуват две партии: Атака и всички останали партии. Единствено Атака има смелостта да разкрива престъпните деяния на янките в Близкия изток. Единствено Атака показва техните злодейства по света. Единствено Атака подкрепя Русия - нашата освободителка. Единствено Атака настоява за референдуми за присъствието на България в НАТО и Европейския съюз. Единствено Атака води национално отговорна политика. Единствено Атака се бори срещу вихрещата се корупция в България, както беше в последния случай. Затова всички останали партии, ръководени от американското посолство, са единни в действията си срещу Волен Сидеров и Атака. Това обяснява и последния "инцидент", в който Сидеров се опита да задвижи полицията срещу продажбата на контрабандни цигари без бандерол и дрога. Естествено, това му действие беше възприето като нарушение на реда в България. От властимащите, които, както е добре известно, ръководят контрабандата и нашенските мафии. Гледах видеата на няколко телевизии за този случай и НИКЪДЕ не видях Сидеров и Чуколов да удрят полицаи. Полицаите лъжат, принудени от своите началници. Не се оставяйте да ви зомбират.

За КЛОАКА ли,става дума бе,сандък?!

Волен Сидеров първо да се разведе официално с бившата си съпруга Капка Сидерова. Тя отдавна е подала документи за развод и още няма решение.

Ако го няма Сидеров няма да имаме нито един истински националист в парламента! Сидеров ни е нужен за баланс и премахването му е против българските интереси! Някой трябва да бие камбаната!

Накрая ще го отнесе тоя натегач Чуканов.

Натегач с вид на олигофрен?Нещо не се вързват нещата,май?!

Няколко въпроса към кривосъдната система, проституиращите медии на колониалната мафия и зомбираните идиоти тук. Първо, е ли Сидеров престъпник и ако да, по кое съдебно решение му се иска имунитета? Второ, КОЙ, КОЙ, КОЙ и ЗАЩО съобщи на проституиращите журналя да налазят организирано и за отрицателно време "инцидента"? Трето, откъде налазиха десетките "свидели" на колониалната протестна мрежа? Четвърто, към зомбираните мишлета тук: направи ли впечатление ухилената, победоносна физиономия на "травмираната" собственичката на клека, кое я направи щастлива; това ли е най-важното събитие за държавата ни, в момент, в който по цяла нощ прелитат чужди реактивни самолети над София, когато тече купуване на гласове за изборите, когато тежките престъпления в София са ежедневие, когато кривосъдната система защитава не жертвите, а престъпниците, когато непрекъснато измират хора в катастрофите по фалшивия асфалт на мафията, когато се подготвя ново увеличение на акцизите и населението измира в бедност? Толкова ли сте тъпи бе, мишлета, та допускате да ви вкарват в животинския свят без да се усещате? И накрая, пита ви като човек абсолютно дистанциран от Сидеров, предвид миналото му на седесар, рушител на съвременна България. Айде, цъкайте минуси да преброим оскотелите.

Цацаров обслужва ГЕРБ. Вероятно е зависим с компромати.

А Долен, обслужва Москва-интерсно от какаво ли е зависим?!

да го вкарат в лудницата тоя боклук?

Тия отпадъци още ли не са в затвора?

веднъж "компромат",втори "компромат"...ама сумасшедший сам взе да се компрометира вече! ...а и винаги съм се чудил,за какъв им е този имунитет-да не би да ги е страх нашите дупетайци,че някой ще ги урочаса!?

Много сте тъпи, тролове, всички.родоотстъпници и...защитници на дрогатс. Да, все пак ви разбирсм, трудно се оцелява без стимуланти, трудно е за съвестта предимно. но какво ви интересува съвест и подобни тинтири минтири, нали. Хм...ще видим има време

Вижда ви се края.... дупе да ви е яко... само ако знаете какво ви чака.....господ ще ви съди....

съди народът - по законите на дедите.

Статията "Наш политик поиска 2 милиарда долара от САЩ за военните бази в България"-пише в Bulgarias in California-Издание на българите в Калифорния.Статията се отнася за Сидеров,писана е отдавна,Сидеров е представил сметки на Уорлик ,САЩ колко трябва да платят за периода 2006-2011 год.за базите си в България.Посланика го е заплашил.Така ,че лудоста ,които му преписват някои на Сидеров е доста полезна в някои случаи за България и народа.

И като не му ги дали решил, че ще е по-добре да си получава заплатата в рубли.

"полезно" луд е бил и Хитлер.

Мичмана ( нерегистриран ) 12.10.2015 18:28 В България съществуват две партии: Атака и всички останали партии. Единствено Атака има смелостта да разкрива престъпните деяния на янките в Близкия изток. Единствено Атака показва техните злодейства по света. Единствено Атака подкрепя Русия - нашата освободителка. Единствено Атака настоява за референдуми за присъствието на България в НАТО и Европейския съюз. Единствено Атака води национално отговорна политика. Единствено Атака се бори срещу вихрещата се корупция в България, както беше в последния случай. Затова всички останали партии, ръководени от американското посолство, са единни в действията си срещу Волен Сидеров и Атака. Това обяснява и последния "инцидент", в който Сидеров се опита да задвижи полицията срещу продажбата на контрабандни цигари без бандерол и дрога. Естествено, това му действие беше възприето като нарушение на реда в България. От властимащите, които, както е добре известно, ръководят контрабандата и нашенските мафии. Гледах видеата на няколко телевизии за този случай и НИКЪДЕ не видях Сидеров и Чуколов да удрят полицаи. Полицаите лъжат, принудени от своите началници. Не се оставяйте да ви зомбират.

Излиза така, че Сидеров е търсил дрога в магазина за да си успокои болния мозък и като не намерил решил да се прави на голям мъж. Колко трябва да е бил дрогиран за да обикаля пред магазина до 5 ч. сутринта като муха без глава.

Аз също съм против обвързването ни със САЩ, против членството ни в НАТО и също смятам че политиците ни се управляват от Вашингтон. Винаги съм вярвал, че за България е полезно икономическо и културно сътрудничество с Русия. НО! Въобще не смятам, че хора като Сидеров и Чуколов имат място в политиката. Тези хора не зачитат правата на другите хора и не спазват нормите на поведение в обществото. Тези хора с липсващ морал са вредни за България. Те не искат да управляват (а и знаят, че няма да им се наложи) те лаят за да привличат последователи за да си живеят царски от партийните субсидии. Ако всички партии бяха на страната на Русия, Сидеров щеше да е на страната на САЩ (както когато е бил редактор във вестник Демокрация). Просто търси ниша да обедини недоволните около себе си.

На психично Болен най-здравословно ще му се отразят последователно по 1 месец в Карлуково, трудов лагер и после панделата!

На всеки скандал - мерудия.

Цацата страда от мания за величие. Той е абсолютна мижитурка и не може да осмисли реалността. Москва застава срещу върхушката в РБ, което означава близка трагедия за нея. Още повече, че доверието на народа е напълно изчезнало. Само гангстерите и охраната им от МВР са все още верни, но до време. България е в национална катастрофа, следва очистване на покварената върхушка. Иска ли го някой или не.

Идват избори и е по важно да накажем опонента вместо крадливите търговци и продажните полицаи.123.боко ме избра и тъй ми нареди

Малееееей ! Тоя се сети , че е главен прокурор ... Хайде сега пойскай имунитета на криминално проявения коняк от Самоков , на оня клиничен идиот - фен на някаква турска терористична групировка ... Абе , карай по азбучен ред - няма да сбъркаш , все са престъпници ! От парламента я останат двама -трима , я не ;))) Виж от прокуратурата 100% сте за пандиза и там ще свършите ! Не разчитай , че шефовете ти ще те изтеглят своевременно . Стиска ли ти , цаца ?!!

РЪЦЕТЕ НА ЦАЦАРОВ ПЕЕВСКИ ИСКРОВ ВЕЛЧЕВ И ГОРАНОВ СА ОЦАПЪНИ С ПАРИТЕ НА ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ-ТВ7

ще "сготвят" Цацаров. Ще използват да искат имунитета му, за да му направят разбор на дейността като главен прокурор. а.....разровиш ли го, ще мирише, че и у Европата даже!!!

Не съм фен на Цацата, но шанса е нулев! Атака ще е в пълна изолация. Подобно искане ще е подкрепено само от депутатите на атака и още двама трима други!

ще видим...Все някога идва видов ден, дай Боже, по-скоро!!!

Доход _ летото 8000 , а зимата около 5 000лева си заработвам. Не ми стигат , но не се оплаквам. Та аз и семейството ми гласуваме за АТАКА . ..... Долу лапи от СИДЕРОВ полирани безмоз. същества.

Съчувствам му на Сидеров! Бори се с либерастите, педерастите, герберастите, седерастите, турците, евреите, американците, соросоидите, Отворено общество, Америка за България, ЕС, НАТО, американския посланник, френския посланник, ... , американските бази, ГМО тата, шистовия газ! Как да не изперка човек! Но аз мога да му помогна!

Помисли за себе си , защото ти имаш спешна нужда от психиатрична помощ..........

става дума точно за психиатрия, където оказваме такава помощ!

Такава борба пада, не е истина... Чувам, че щял да почне и с китайците да се бори, щото ядосвали путинката. След това следвали марсианците и всички други извънземни. Дупенцето да им е яко...

Разликата между пациента и психиатъра, е че вторият има медицинска диплома и специализация по психиатрия.

Атака иска сваляне на имунитета на Цацаров! Главният прокурор за цял мандат няма свършена работа за пет пари! Да не говорим че си замижа не с едното, ами и с двете очи за грандиозната крабжа на КТБ, поредният обслужващ властта. Алооооооу, Цацаров, защо не разследваш престъпления, КОРУПЦИЯ, кражби на държавно и общинско имущество и пр. приоритети от дейността на един главен прокурор, а се занимава с дребни "хулигански" прояви, при това очевадно нагласени и съшити с бели конци! Народната мъдрост казва - който вади нож другиму, от нож умира! Абе поискай имунитета на десетките депутати - крадци, оплетени в конфликти на интереси с шуреи, баджанаци, шуринейки и прочие рода до девето коляно, които грабят ли грабят останалото общинско и държавно имущество и блага, разхищават парите на данъкоплатците, голям смешник, портрета ти трябва да краси цирк София. Само се сети за тефтерчетата на Златанов и тъпите обяснения за олигофрени, които ти ги приеха, точно как разхождате веществени доказателства на задната седалка и пикаете в градината като ги оставяте без надзор, смешници

Атака да си иска. Ама дали и стиска, цацата при моя да ги прати, за да ги поклати ;-)

Поискай си, и ще ти се даде! Така че Сидеров е хубаво да иска имунитета на главния прокурор, на градския прокурор, на говорителката на прокуратурата, на началника на СДВР, на гл. секретар на МВР! И на министрите да иска! Дано някой поне на него да му ги даде! Защото аз отдавна искам оставката на Путин, но никой не ми я дава!

Путин ти я прати с ракетите , засега в Сирия , но ако не си я получил нека ти я прати и тук до Пирогов та дано разбереш , а българите да се отърват от козяк.

Г-н Цацаров, подеведоха ви нашите уважения Прокуратурата не е мокра кърпичка.

Атака ще се ползва от правото да му иска имунитета и ще му извади на показ всичките покрити "разследвания" на тоя. Ще има много изненадани, най-вече г-н Цацаров, който горкият ще бъде персона нон грата и аут от системата. Ще го запомним само с това, че е лазил пред Пеевски

ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ

какво стана с разследването на подуправителя на БНБ?! За управителя не питам, щото той ви е "неприкосновен", както и повечето крадци в БГ не ги пипате с пръст, даже ако се сблъскате челно с тях замижавате, обаче като истинка цаца се хващате за простотии..Е нема такъв главен прокурор по света

Атака пак се О АКА..... :-) За пореден, но не и последен пьт..... :-) А атакистките тролчета вместо да пишат по форумите, да ходят да защитават болния си лидер-че както го е подкарал, ще му се радват скоро пандизчиите от Софийския централен затвор..... :-)

Това журналистика ли е? Първо не казвате, че обявеното преди няколко месеца дело не се е състояло както е обявено. Час и половина-два по-късно от обявеното в СГС са решили все пак да го гледат и едва тогава са избрали къде. Освен това е бил даден ход на делото В ОТСЪСТВИЕ НА ОБВИНЕНИЯ И НА НЕГОВАТА ЗАЩИТА - нещо недопустимо според законите на сраната за наказателните дела. В тяхно отсъствие са разпитвали свидетели и пр. и пр. Демоло НЕ Е ПРИКЛЮЧИЛО, а вие ОЩЕ СЕГА твърдите, че Сидеров във Варна е ударил полицай - твърдите го от първо лице. Защо тогаване закрият съда и да ви оставят вие да издавате присъдите. То не че в съда, ако съдиите са като "журналистите", ще се прилагат законите, де. Какъвто и да е Сидеров - въпросът с "журналистиката" и "съдиите" не касае него само, а всички нас. Затова тези начини на липсващи правила и липсващи институции, водени от правила, са ТРАГИЧНИ. ПЪЛНО БЕЗПРАВИЕ!!! "Националистът обаче не влезе в съдебната зала, където се гледа делото срещу него за други хулигански действия - когато в началото на миналата година удари полицай на летище Варна."

Тооопла пицааааа!!! пАриииииии! За вас колко парчета?

ИЗВИНИ-СЕ-БЕ ! ИЗВИНИ-СЕ-БЕ !

Представяте ли си руски депутат да блъска милиционер или да щипе жена на улицата ? И този индивид се изявява като русофил ! Президента Путин би го пратил в Сибир с еднопосочен билет в рамките на 24 часа.

Чудя се защо тия двамата не участват в "Биг Брадър" ? Ще си щипят на воля когото искат, ще си приказват простотии, ще си поркат и накрая и пари ще получат.

вероятно си прав,ИМА подставено лице в провокацията ,за което никой не пита...нито полицията,нито журналистите.

Крайно време е да се дадат законови правомощия на полицаите да арестуват и кретени с имунитет. полицаите не са длъжни да познават всеки един малоумник с имунитет в парламента, който прави скандали или напада полицаи. в Америка полицаите имат право да стрелят, когато някой ги нападне, а сидеров многократно си позволява да напада държавни служители и чуждестранни посланници.

Голям националист само българи напада, само българи заплашва. Що веднъж не удари някои мангал или турчин бе е Вулене

да се пробва в Столипиново или Факултета, но после със седмица няма да могат да го съберат.

То друг е въпроса тоз "националист" систематично напада и удря Българи. А доколкото ми е известно националистите не трябва да нападат своите. Та въпроса е Вулен към коя нация спада. Турчин ли е, мангал ли е по националност знае ли се

Статията "Наш политик поиска 2 милиарда долара от САЩ за военните бази в България"-пише в Bulgarias in California-Издание на българите в Калифорния.Статията се отнася за Сидеров,писана е отдавна,Сидеров е представил сметки на Уорлик ,САЩ колко трябва да платят за периода 2006-2011 год.за базите си в България.Посланика го е заплашил.Така ,че лудоста ,които му преписват някои на Сидеров е доста полезна в някои случаи за България и народа.

ЩО? ПЛАТИХА ЛИ НИ 2 МИЛИАРДА?

За мен това е отдавна замислен сценарий.Управляващите явно се страхуват от това че партия атака от ден на ден губи поддържници и решиха да скалъпят този така да се водевил.И така господата Сидеров и Чукалов изнемощели и отмалели от пиене а пропо от работа си тръгват за в къщи но нещеш ли Герб това и чакат и изпращат едно подставено лице което използвайки махмурлука а не умората на тези изтерзани и милеещи за пари.ее не пак сбърках-милеещи за народа депутати им подхвърля една кутия от цигари без бандерол и тъй като ги знае че те са единствените радетели за спазването на законите в страната и ги праща да правят ревизия на една лафка.За да добият смелост удрят по още една две ичкии и отиват да вършат работата за която народа ги е избрал но уви там срещат неразбиране и неподчинение от страна полиция и граждани и т. н т.Всичко се разбра от подкупните и дрогирани журналисти.Това е самата истина.

на сценария, ха ха ха

Дир, тука цитирате някого или сами го съставихте?!?!?! "Установено е също, че Сидеров и Чуколов поотделно са причинили леки телесни повреди на двама полицейски служители при изпълнение на службата им. Това потвърждава думите на потърпевшите и свидетелите на инцидента пред магазинчето за цигари на столичната улица "Раковски", докато двамата отричат да са извършили каквито и да било хулигански действия." Как така е "установено". Съдът УСТАНОВЯВА фактите, когато преценява доказателствата за твърденията на страните. И какво казвате, че е "установено" - че са причинени повреди или че било установено, че Сидеров и Чуколов са причинили "установените" повреди... Пълни безсмислици пишете. Не се излагайте. Вземете си юрист за редактор по такива теми.

пишеш пълни глупости, полицията и вещите лица установяват, прокуратурата приема кои факти и доказателства са надеждни и предлага, а съдът въз основа на фактите, вътрешна убеденост, съставомерност и т.н. преценя 'предложението' и отсъжда.