Напусналите ”Атака” дават Сидеров на прокурор заради заеми

Депутати от "Атака" бяха принудени да подписват документи, с които стават гаранти по заеми на офшорни фирми, потвърди напусналият парламентарната група на партията депутат Валентин Николов. Даваме случая на прокуратурата, съобщи той.

Обратно в новината

Коментари - Напусналите ”Атака” дават Сидеров на прокурор заради заеми | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не са хубави такива "мерки", но и другото е вярно- като цяло в България се гласува за партии а не за личности. Дори и за мажоритарните кандидати, пак е според партията. Така че - не е много редно да се изпопачава вота на хората, които са гласували за партията, а не конктретно за Гумнеров или Николов или който и да е. Зад всеки депутат стоят хиляди гласове които са за партията, на които вотът им се подменя. Не е ли така?

Тези тримата ги водят съвсем други интереси. Първо не е вярно че напускат заради джамията. Просто са си търсили повод и са използвали този, което е доста противно защото все пак тиражират една неистина. Излиза че не е вярно че атакистите са нападали мюсюлмани. Тези тримата за съжа;ение не проговарят, а просто се оправдават. Така че нищо няма да разберем от тях.

А кво ли ша излезе га Бойковите проговорят...

Точно! Щях да напиша същото!

Ще бъдеш ошашавен! Щом Болен е сътворил такива неща, то представяш ли си една мутра на какво е била способна? Нищо чудно и пищол да е размахван.

да го дадат и на психятар

За да се подписват под такива неща за такива суми само и само да влезнат в НС задавате ли си въпроса какъв по голям келепир като депутат има а нас баламурниците ни залъдват колко "мислят" за избирателите си.

Никой не може да ме накара НАСИЛА да стана поръчител за заем! А когато се подписвам, винаги си правя сметката, дали ще мога да го изплатя, ако се случи случка. Какво значи "депутатите били принудени"? С пистолет? И досега са си мълчали? И чак сега, разправията пред банята им отвори очите? А, стига бе!

Точно такъв коментар мислех да напиша, но ти си ме изпреварил! Тъкмо си мислех как ли са ги принудили, дали не са им счупили по някой пръст? Доброволно са го направили, ДОБРОВОЛНО, само и само да влязат в НС! За да се облажват яко, разбира се. МОШЕНИЦИ С МОШЕНИЦИТЕ ГАДНИ!!!

Евала брато.

Ами как така чак сега се сетихте да го давате на прокурор. Досега не я ли знаехте тази работа. Или га ядохте кюфтетата не ревахте

НЯМА КАКВО ДА СЕ ЖАЛИ СЕГА. КАТО СИ Е КУПУВАЛ ДЕПУТАТСКОТО МЯСТО МУ Е БИЛО ДОБРЕ, А СЕГА НЕ . 2/3 ОТ ДЕПУТАТИТЕ БЕЗ ОГЛЕД НА ПАРТИЯ СА С КУПЕНИ МЕСТА. ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ТАКАВА Е НАШАТА ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ. АЗ СИМИСЛЯ НЕ Е ЛИ ПО ДОБРЕ НИКОЙ ДА НА ГЛАСУВА, ЗАЩОТО АКО ИЗБОРИТЕ МОЖЕХА ДА ПРОМЕНЯТ НЕЩО ТО ПОЛИТИЦИТЕ БИХА ГИ ЗАБРАНИЛИ СЪС ЗАКОН.

Много закъсняло "осъзнаване" - така е много удобно!!!!! Не съм привърженик на Волен и "Атака", но единствено на него "му стиска" да се изправи и да каже истината на ГЕРБ за обстановката в София и страната (смесените райони). И в замяна на това - всички "парламентарни" партии скочиха срещу него. Това че не търпи слободията, демонстрирана от мусулманците (в името на религиозните права) не го прави по-виновен от управляващите в Община-София. Ако ви стиска господа гербовчици, въведете "реципрочност" спрямо религиозните свободи в Турция и останалия арабски свят, където на християните им режат гърлата, защото не са мусулмани. Не призовавам към друго, а към реакция на турските намеси в религиозните отношения у нас.

По рано ги "държаха" с досиетата на ДС:Георги Марков и Венци, при Костов.Сега със "записи на заповед".

Това е стара и изпитана практика ,която работи безотказно още от времето на БИЗНЕС БЛОКА и Жорж Ганчев. В Добрич подобен е случая с "набедения"депутат Иван Колев който си плати за славата да бъде или да не бъде.Нищо ново на политическия небосклон.Само на мястото на падналите звезди се появяват нови платежоспособни донори като Валентин Николов и сие. Не е луд този , който яде баницата а този който му я дава.

Сега пак изглупя, кандитат-президент, а? Бегом в прокуратурата щом ще излагаш демократичното правителство пред Брюксел. Нерде Юксел пред джамията, нерде Брюксел. Атака минус ДПС е равно на нула, ДПС минус Атака е равно на 75% ДПС. Уравнението е трудно, защото е политическо, Атака сама вече е нищо, но срещу ДПС придобива стойност. А Волен е послушен и умен само когато е подсъдим, след инцидента на магистралата се беше кротнал за дълго.

... виновни са ни цигани , турци, американце, марсианци...и още много фактори , за това , че сме непочтенни, хитреци на дребно , мошенници на едро, без скрупули и без достойнство, алчни, себични,страхливи и бездарни ... май природата е права в намерението си да затрие популацията тук ...

Абе , тея хора (ПОЛИТИЦИТЕ),как изобщо спят, милват децата си, правят любов със съпругите си, като знаят , колко избиратели им се канят, поне да ги кастрират?

Ибааааазмама и прецедателя по етика!! авеее овцииии - глейте кви игрички играят далаверажиите!!!!! сички депутати в ТЕЦ-овете!!!!!!

Не е въпросът за "заемите" в Атака, а за "заемите" в целия парламент. Моля, нека не действаме избирателно.

ВАЛЕНТИН НИКОЛОВ Е СТАР И ОПИТЕН ЛЪЖЕЦ, КОЙТО ПИШЕ,ЧАК СЕГА, ЗА ТЕЗИ 150000 ЕВРО. ЗА ТАЗИ ЗЛОУПОТРЕБА НА СИДЕРОВ СЕ ГОВОРЕШЕ ПО "СКАТ", МНОГО ОТДАВНА. ТОЧНО ТОГАВА СЕ ПОКРИ ТОВА ПРСТЪПЛЕНИЕ С ПОМОЩА НА Г-Н В.НИКОЛОВ

Ето това е поредният простак-политик.

Смятам,че Сидеров има право.... 1.Това е превантивна мярка против предателство 2.Да не са на 10 години,че не са си правили сметката 3.като са толкова велики,защо не влязоха като независими депутати.. 4.Крайно време е такива като тях - да се връщат на село и да влизат други от листата на партията която са напуснали 5.предателството не се толерира никъде....Може да се откажеш като не е за теб и марш на село!

Забавно, за да влезеш в парламента - плащаш 150 хл евро, а как се избиват тези пари за 4 години с 1000 евро заплата???????!!!!!!!!!!Дайте оттам да започнем.И няма какво да ги жалим, да им вземат тези пари и да имат да връюат цял живот , така , както нас ни карат да връюаме займи за фрегати, хеликоптери, ирак, афганистан, а сега и за спасителният фонд на Гърция:))))ние да спасяваме Гърция:)) като доста българи ходят в Гърция да изкарат някой лев - логично, няма що

Хубав, лош, Волен си го знаем! Как обаче не прочетох едно мнение за това, могат ли тия уруфлеци да останат в парламента? И ако не бяха подписвали, сега нямаше да "напускат", щото нямаше да ги има! И са подписвали, за да се предпази Сидеров от точно такива предателства. Да плащат до дупка, предатели!

От 9 до 12 юни в Гранд Хотел "Кемпински" в Сейнт Мориц Швейцария ще се проведе среща на клуба Билдерберг. Разобличителя

Всичките ни политици са на местата си, защото са зависими, удобни и лесни за манипулация. Държат ги за топките с гей скандали, записи на заповеди, педофилия и какво ли още не.

Крайно време беше около болен лидеров да се разсмърди... Крайно време е този безкруполен фашист да спре да експлоатира националистическата идея! Крайно време е и да го приберат в някоя лудница, само му вижте безумния поглед...

до напусналите депутати от атака знаете ли прикаската >>че и мама недава бес пари на тате *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тези заеми били подписани в офиса на нотариуската която делеше една кантора с Явор Нотев - адвоката който кове законите на България-кошмар:)

Политически мошеници.Уви,нито са първите,нито ще бъдат последните,както вървят нещата у нас.Гръмките проверки на НАП по отношение на родата на Цвъци,не установи нищо.Е,някои медии се опитаха да поизяснят тази класическа,съшита с бели конци,схема за пране на пари,но...Другата проверка на силно-властимащия председател на СОС,също премина по мед и масло.Невиновен,отсече проверяващият орган.То пък и ако някой е очаквал нещо по различно и по двата казуса,би трябвало спешно да се прегледа от психиатър.В този пореден случай,би трябвало да се самосизира и Прокуратура,и НАП,че даже е ДАНС да бъде привлечена.Очаквате ли това да се случи?И ако пък стане,нали се сещате,какви ще бъдат резултатите?Ето ви още една причина,към многото,каращи нормалните българи да напускат на талази страната.

Николов потвърди, че става въпрос за заем от 150 000 е. В bTV той каза, че не може да се ангажира с точната бройка на хората, които са подписали такива документи, но според него почти всички водачи на листи са били принудени. Той е един от тях. По думите му става дума за 15 действащи депутати и още хора, които не са успели да влязат в парламента.

Раздавали ги ама само на хартия..Къде са парите никой не иска да каже..

Абе Аланкоолу, ами сега пак ли те подведаха та те купиха да дигаш ръка за Боки в едно с всички купени ренегати

Виж ти, сетиха изведнъж чак сега, когато Атака вече не са близки до сърцето на ГЕРБарите.

Поредният пребоядисан лапач!!! Подведен бил!?!? Ми що подписва бе свиньо лакома? За да си купиш дупедатско местенце и да лапкаш, нали?! НЕЩАСТНИЦИ

защо почти две години след такива подписвания, докато Сидеров с хората си вдигаха ръце за герб, без да се замислят? Защо чак сега, когато тези трима депутати "прогледнаха", прокуратурата ще разглежда случая? Как може едни хора, които ще правят законите ни, да слагат подписите си без да поглеждат какво пише по-горе? Те за себе си не гледали, а сега как да вярваме, че няма да правят същото и когато се отнася за държавата ни? За тях важното било да са включени в листата на първо място, а срещу това са слагали подписите си където им покажат. Така както прокуратурата гледа на хората, дали парите си в пирамидите, по същия начин да отреагира и на тези. Виновни бяха хората, дали парите си за голямата лихва, според правораздавателните органи. Така са постъпили и тези, като са дали подписа си, срещу влизането във властта.

Волен Сидеров няма какво да го кометираме, защото има явен психо проблем. А тези келипираджии, да излязат и да се оплакват е толкова безумно и кухо, колкото лидера им. Мъже на възраст, уж с респект и претендиращи за мозък в главата, а се разписват, като селски кмет на каквото им дават. И тези са избрани за държавници - нима някой насила ги е бутал в листите и насила ги е карал да подписват.

Да се набута Ганю у БГ Парламенто си има цена!!! За 4 години лежачка и лапачка малко ви е взел!!!

Смешник! Като не ти е изнасяло защо си подписал, а не си се махнал от Атака??? Аман от хоботници в тази държава!

Е що сега бре пиле, що не го каза га плювахте по Яне, га защитавахте Боки .....

Га цъкаха кифтетата кат фъстъци ни риваха, ся ривът.

Тия на глупаци ли се правят или какво? Не са гаранти по заеми, нито трябва "да връщат" тия пари - чисто и просто си купуват депутатското място и това е част от цената (в случай че са броили друга сума на ръка).

най-вероятно повечето не са броили пари на ръка, но сега, след случилото се може да се окаже, че всъщност дължат по 150 хилки. Когато си гарант по заем кредиторът хич не се интересува как и при какви обстоятелства си подписвал. А ако длъжникът престане да плаща, като си подписал ти ставаш също длъжник. И ще трябва да плащаш.