ЦИК глоби bTV заради голи снимки на Сидеров

ЦИК състави акт на bTV за излъчването на материал, уронващ престижа на кандидат- депутата на "Обединени патриоти" и лидер на "Атака" Волен Сидеров.

Обратно в новината

Коментари - ЦИК глоби bTV заради голи снимки на Сидеров | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ама как така да не искат да педизвикат психоза, депресии и масови самоубийства? някой може да посегне на очите си след такива отвратителни гледки.

За БСП и приятелите им по медиите както за умрелите - или хубаво или нищо. Не забравяйте кой командва сега !

Искаме го по прашки в НС. Боже,не съм бил така възбуден от времето на Чешката инвазия през 1968 -ма година.

За некви 5 хилки ли иде реч, Тя БТВ плаща много повече за далеч по малък ефект върху рейтинга си. С тази публикация, СЕМ ще препрати в сайта на БТВ толкова прегледа, на колкото телевизията не може да се похвали и за полугодие. Трябва да предложат ЦИК за медал! ;)

А кога ЦИК ще спре клиповете на партия атака с руски политици в тях?

пременен с приказните одежди на царя ама вие просто не ги виждате и ви се струва съвсем погрешно,че е гол. На фона на умствените нудисти от парлаМЕНТАТА доста се е навлякъл в тази зимна жега, наричана за кратко глобално затопляне.

Снимките негови ли са или са монтаж?

Какъв монтаж бе, това си е голата истина за един луд боклук!

Волен-чо пеераса ,скатал казармата, щото имал проблеми с зрението ха-ха. Патриотарете обаче му се кефат ,дебилите :D . Вероятно същите скатавки ,като патронЯ си.

А ти като патриот кво правиш?

е установено правилото който е с по-голям кур да е по-голям началник. Сидеров ефективно се възползва от това преимущество и не забравя да го оповестява за кой ли път точно преди изборите.

Не че му е голяма оная работа а му е малко телцето

Цялата работа може да се окачестви като порнография. Не защото Сидеров е бил гол на някакви снимки. А защото ни занимавате въобще със Сидеров!

ТОПКАНЕ НА ТОПКАТА,ДА МИНАВА ВРЕМЕТО! ДНЕС -ТОВА,УТРЕ-ДРУГО,МАЛОВАЖНО,НО ВАЖНОТО Е ДА МИНАВА ВРЕМЕТО,ДА ИЗТИЧА ДАВНОСТТА ЗА НЯКОИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ,ДА СЕ ПРИКРИЕ ПОРЕДНОТО НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО...ТОВА Е!!! И В БИЛИЯТА Е КАЗАНО: ПОСЛЕДНИТЕ ЩЕ СТАНАТ ПЪРВИ!

СЛЕД ТАКИВА НЕКОРЕКТНИ,ПОШЛИ ПРОЯВИ,СЕ СЕЩАМ ЗА ПРОЗОРЛИВОСТТА НА АЛЕКО КОНСТАНТИНОВ!!!НО ЗА ЖАЛОСТ НЯКОЙ БЪЛГАРИ ВСЕ ОЩЕ МОГАТ ДА СЕ ОХАРАКТЕРИЗИРАТ НА НЕГОВИЯ ГЕРОЙ!!!

Бай ти Алеко Константиов е масон, на когото е поръчано да омаскари образа на българина.......

снимките са факти и не уронват ничий престиж, волен се е снимал не против волята си

Телевизийте се оплакват от езика на омразата ,а те какво демонстрират.Мислят си ,че са недосегаеми.

"Комисията се позовава на Изборния кодекс, който забранява използването на материали, накърняващи добрите нрави, честта и доброто име на кандидатите." - Това за Волен ли се отнася, ХАХАХАХАХА, ДОБРО ИМЕ, ЧЕСТ, в тая комисия да не са някои "Смотаняци - 10"

Лидерът на ВМРО и съпредседател на Обединените патриоти Красимир Каракачанов разкритикува намерението на правителството да улесни изборния туризъм от Турция. "Служебното правителство прави глупост след глупост. Това ли е национално отговорната позиция на българско правителство!?" Така Красимир Каракачанов коментира в профила си във Фейсбук информацията, че Министерският съвет ще отвори границите, за да пропусне всички желаещи от чужбина да гласуват на извънредните избори за български парламент на 26 март. "Патриотите ще затворим границата. Няма да позволим наглата и груба намеса на Турция във вътрешнополитическия живот на България да продължава", категоричен е Каракачанов. Изявлението на вицепремиера Стефан Янев гласи, че противно на исканията за ограничаване на изборния туризъм, който организират изселническите организации в Турция, правителството ще създаде всички възможности автобусите и автомобилите, които идват у нас за изборите, да бъдат обслужвани по-бързо. В отговор на това лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов завява: Интересно ще е да видим как същият този велик министър ще разпореди на полицията да ни изгони и арестува, когато затворим границата.

Това, че след 3 години, започваме процедура, по връщане на заема от 30 милиярда, които Боко Бухалката от Герб открадна,а тогава ще има да страдаме, като мъченици, защото Е С не ни ги е подарил, а ние ще връщаме с лихвите, ЗА ТОВА Бтв дума не казаха, как ще живеем след 2020 година, когато Световните банки си поискат парите от България? НАЙ-ГОЛЕМИЯ ВИ ПРОБЛЕМ Е ВОЛЕН И СНИМКИТЕ!

какъв авторитет и престиж има тоя та да бъдат уронвани. Трябвали му пари, решил да се снима гол. Тия които са решили да гласуват за него имат право да знаят че е гола вода.

Ама всичко в държавата ни България е наред, цъфнахме и вързахме, няма аккво да се коментира и опрехте да снимките на Волен Сидеров, така ли утайки?

трябва да се види има ли смисъл да се гласува за една утайка на мястото на друга такава

Ама, интересно ми е едно: До някакви разголени снимки на Волен Сидеров ли се определят ПРОБЛЕМИТЕ на България? Това ли е най-големия проблем в страната ни Волен Сидеров и снимките му? Отговорете еничари от Бтв и Герб?

А и Бсп и те могат да отговорят, защото Герджиков се разбра, че е марионетка на Боко Бухалката?

Тъй! Това разбрах! Дали го харесваме Сидеров,или не не е толкова важно. Въпрос на вкус. Никой няма право да уронва престижа и авторитета на личността. Мен друго ме вълнува. Това за първи път ли е на тази медия? Не е! Всеки божи ден го правят. Как така ли? Ами така. Вижте "Шоуто на Слави". Във всяка нормална страна това шоу щеше да е спряно! Трябва ли да обяснявам защо? А иначе,имаме СЕМ. За какво ни е? Какво върши той?

Това е изключително гадна и непрофесионална изява на тъпата патка от "Мармалад" Независимо за кой политик се отнася.

Аууууу милият Сайдер!

Коалиция "Обединени патриоти НФСБ, АТАКА и ВМРО" скочиха срещу отмяната на ограничения брой избирателни секции в Турция. Националистите изпратиха декларация до президента Румен Радев и служебния премиер Огнян Герджиков, с която настояват за прекратяване на недопустимата намеса на Република Турция във вътрешните работи на България по време на избори, както и за отзоваването на българския и турския посланик в двете страни Надежда Нейнски и Сюлейман Гьокче ИМА ЛИ ВРЪЗКА СЪС СНИМКИТЕ НА ВОЛЕН СИДЕРОВ И АТАКАТА НА ТУРСКАТА БТВ ?

Вместо, Бтв да покажат, колко е откаднал Боко от герб през кампанията си и заплахата от мигрантите и неадекватноста на държавата, те ми показват снимки на Волен Сидеров...........Грагли тъпаци от Бтв....

Отнемат ни вниманието с някакви снимки на Волен преди 27 години, за да прикрият откраднатото от Бойко Борисов и Герб през мандата му, като примиер.....

Снимките били голи! АМИ ДА НЕ СА ОБЛЕЧЕНИ?! Като не ще да се показват голите му снимки, що се е снимал? Аз не виждам нищо обидно, че някой казал да си направи бюлетина. Снимал ли се е? Снимал се е! Е, да си ги ....

Тия от ЦИК се взеха много на сериозно! А имат да отговарят за толкова много ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ... Направо да се уволнят всичките и хуубаво да им се прегледат имотите и банковите сметки...

МА МИ Е ИНТЕРЕСНО, СЛЕД 26, АКО НЕДАЙ СИ БОЖЕ, ТРЯБВА ДА ПОКАНЯТ, НОВИЯ МИНИСТЪР НА БЪЛГАРИЯ И ТОЙ СЕ КАЗВА ВОЛЕН СИДЕРОВ, КАК ОТ БТВ, ЩЕ ГО НАРИЧАТ ГОСПОДИН СИДЕРОВ И КАК ЩЕ МУ СЕ МАЗНЯТ И ЩЕ СА ГОТОВИ СВИРКА ДА МУ НАПРАВЯТ САМО ДА СИ ЗАПАЗЯТ ТЛЪСТИТЕ ЗАПЛАТИ В БТВ?

не ти е интересно, просто си се размечтал за невъзможни неща. Той ако имаше смелост и хората го уважаваха - нямаше да се надява на гласовете на истинските патриотични партии. Щото да си патриот и да си "-фил" на друга държава са две противоположности.

Слаба ти е опорната точка, защото си смотаняк с фес

не съм "а", но съм завършил филология. Доколкото виждам "а" пише граматически правилно. Ако мислиш, че има запетайка пред "че" не си прав. -"че" върви заедно с "освен".

Коалиция "Обединени патриоти НФСБ, АТАКА и ВМРО" скочиха срещу отмяната на ограничения брой избирателни секции в Турция. Националистите изпратиха декларация до президента Румен Радев и служебния премиер Огнян Герджиков, с която настояват за прекратяване на недопустимата намеса на Република Турция във вътрешните работи на България по време на избори, както и за отзоваването на българския и турския посланик в двете страни Надежда Нейнски и Сюлейман Гьокче А ТУРСКАТА БТВ, СКОЧИ НА ВОЛЕН, РАЗБИРАЕМО Е....

чак сега разбрах, че си атакист. Ама ти масата ли носеше или се криеше под нея?

пропуснала съм го - ама той дибидюз ли гол е сниман?

нищо не е пропуснато, търси в картинки на гугъл щом ти е интересно да му видиш онуй...

Тая глоба на БТВ няма голямо значение в материално отношение. Тя е важна за това, защото полага началото на обратното летоброене. СИДЕРОВ от вечният обвиняем, ще стане обвинител с главна буква. А да видим дали ще позная, че правосъдното министерство ще бъде дадено на АТАКА.

тоя дядка няма ли да се пенсионира вече:):):)

това не са журналя,а неграмотни говеда,нито правопис знаят,нито какво пишат,непрекъснато има противопоставящи се заглавия и писаници....

Лошото е, че не знаят значението на думите. Един речник нямат...за тълковен сигурно не са и чували. Неграмотна сган.

това НС ще бъде истинска порнография, щом и Тежко ми е Касиков и той се цани за депутатин. Абе показали го десетина пъти по телевизията и - хоп депутатин. Други - до вчера се плюеха и храчеха в буквалния смисъл и сега - заедно, а се канят и на първите места да бъдат. Правилно - що не - след като БСП се кани да бъде първа, като ВИНАГИ след нейното управление СЛЕДВА разруха и пак я избират - защо не и ТЕЖКО МИ Е КАСИКОВ да не стане министър председател. Впрочем коя партия го предлага на пазара?

освен че е болен, този е гол, бос и гладен. Смятайте какво очаква България ако се домогне до повече власт.

абе видяхме как му се оправят чакрите.един в муцуната и стана човек:):):)

Правят това с Волен от БТВ, за да отклонят вниманието на хората от истинските проблеми на България и грабежa на Бойко Борисов над 30 000 000 000 милияеда евро.....

Шило

Много нули, браточка...И с това- милиярди...Че то има ли толкова пари по света?

не става така. Първо го вързали, съблякли го и го снимали, а може и да са го натупали, щото той се дърпал. ха-ха.

И гол и облечен, тоя "патриот" си е гола вода! Луд за връзване, и Русия се отказа от него.

азис като човек и душа е сто пъти по за предпочитане от волен сидеров,

ПОЗНАВАШ ОТБЛИЗО,НАЛИ ?! БЛИЗКИ ПРИЯТЕЛИ СТЕ ?!

Коалиция "Обединени патриоти НФСБ, АТАКА и ВМРО" скочиха срещу отмяната на ограничения брой избирателни секции в Турция. Националистите изпратиха декларация до президента Румен Радев и служебния премиер Огнян Герджиков, с която настояват за прекратяване на недопустимата намеса на Република Турция във вътрешните работи на България по време на избори, както и за отзоваването на българския и турския посланик в двете страни Надежда Нейнски и Сюлейман Гьокче А ТУРСКАТА БТВ, СКОЧИ НА ВОЛЕН, РАЗБИРАЕМО Е....

цик да бъде съден и да върне десетократно парите на бтв,а волен в пандиза за прадателство и уронване на имиджа на българия!тои не е патриот,а патриотар! защо тои е още в народното събрание и кои са хората зад него!да се разследват финансите им!

ДА ТЕ Е... И patriotА!

Зад нега са около 200000 човека само от АТАКА. Зад вас колко са.

БТВ съвсем изтрещяха ... Сега очаквам да видя голи на сайта им: А. Азис Б. Борисов Те и двамата са направили повече за България...

Шило

А бе Дир, махнали сте ми един пост. Не е болка за умиране, и не бих обърнал внимание, ама я кажете, какъв е този, който е осъден за извършено престъпление? Споразумението има сила на присъда, а пробацията е наказание. Нека и колегите да кажат...

За едно престъпление-едно наказание. След като наказанието е изтърпяно - край.

Шило

Е, трябва да изтече първо наказанието, а после и едни срокове за реабилитация...Но, май още изтърпява наказанието.

Другари патриоти-русофили, след като Сидеров доброволно се е разголвал публично за тъпоумна самореклама, в случая няма никакво уронване на престижа му! "Всеки е творение на самия себе си."- Шърли Маклейн

ЗА, КАКВО НЕ ИЗТИПОСАТ ПО БТВ, СНИМКИ, КОГАТО РАДАН КЪНЕВ ЛАПА УВИСНАЛИЯ КАЛФУН НА ВАШ БОКО БУХАЛКАТА?

Това го роди болния ти, напушен и нашмъркан мозък, нали?

Правят това с Волен от БТВ, за да отклонят вниманието на хората от истинските проблеми на България и грабежa на Бойко Борисов над 30 000 000 000 милияеда евро.....

... преброй нулите, които си изходил?

Бил е плейбой на млади години, ко толкова..!?

Не бил плей бой, а педер,,т.

бТВ, като няма как да си повиши рейтинга, пуска претоплена манджа с 20 годишна давност. Но кой е луд да я гледа, добре че са СЕМ и другите медии да разтегнат локума. А промитите антипатриотски мозъци, не забелязват новините за 10000 мигранти избягали от България, които ще ни се връщат тъпкано.

Тоя изрод гол си е еб*си извращението, за глоба са си отвсякъде. Доповръща ми се от тази новина.