Сидеров посрещна американски политик с ”f... the USA”

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров вдигна плакат „Mrs. Nuland, you know, f... the USA" за посещението на помощник-държавния секретар на САЩ.

Обратно в новината

Коментари - Сидеров посрещна американски политик с ”f... the USA” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тая мърда заслужава да я посрещне не с fuck, а направо с шутове и да я натоварят обратно в самолета. Тя няма право дори да стъпва по българската земя.

Депутат ли си,имаш ли някви дипломатически възможности та да ни претставляваш? You know Fuck you siderov!

(патриоти) от сащ Томас Джеферсън: 1816г.: Ако американският народ някога позволи частни банкери да контролират издаването на валута (което се и случва 1913г.), банките и корпорациите ще лишат хората от цялата им собственост, първо чрез инфлация а после чрез дефлация, и деца им ще се събудят бездомници на континент, който техните бащи покориха" Президента Андрю Джакъсн: 1829 - 1837 " Вие сте дупка със змии! Аз възнамерявам да ви измъкна навън, и чрез Вечният Бог ще ви изхвърля. Ако хората само разберат размера на несправедливост на нашата парична и банкова система, ще има революция още преди да съмне." Президента Уудроу Уилсън: 1916 " Аз съм най-нещастният човек. Аз несъзнателно разруших моята страна. Нашата велика индустриална нация е контролирана от система на кредити. Нашата система на кредити е концентрирана в ръцете на няколко мъже (евреи-сатанисти). Ние се превърнахме в едно от най-лошо управляваните, напълно контролираните и доминирани правителства в света - което не е вече правителство на свободното мнение, не е вече правителство на убеждението и вота на мнозинството, а правителство на принудата на малки групи от господстващи мъже" (Уилсън по повод подписването на закона за създаването на Федералният Резерв 1913г.)

В началото на Студената война 1947 г. - Алън Дълес първият шеф на ЦРУ - заявява: Ние ще хвърлим всичкото злато на САЩ, цялата сила на САЩ за измамване и оглупяване на хората от социалистическия свят. Незабелязано ще подменим човешките ценности с фалшиви. КАК? Ще намерим единомишленици в тези страни и Русия. Ще разгърнем грандиозна по мащаби разложителна работа, ще изтръгнем социалната същност на литературата, ще насърчаваме автори, които втълпяват в човека култ към секса, насилието, садизма, предателството тоест безнравствеността. Нужни са писания, осмиващи естествеността и почтеността като архаични отживелици. Простащината, наглостта, лъжата и измамата, пиянството и наркоманията, животинския страх сред хората, безсрамието, доносничеството и още много пороци заложени в човека трябва да се раздвижат. Така ще разклащаме поколение след поколение, ще предизвикваме ерозия и развращаване на младежта. Ще създадем човек с консумативна психика на елементарен потребител. Всичко това ще извършим под девиза: ЗАЩИТА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА И ГРАЖДАНСКИТЕ МУ СВОБОДИ.

Путин почна направо да се подиграва на западните сбърканяци... А на тях вече им е време да вдянат, че губят по всички линии и по всички фронтове... Ние също трябва да го вденем и спешно да се разкараме и от ЕС, и от НАТО. Голем ероплан, ама маторите сичките капут. Та да фащаме първио парашут, че от високо кофти се пада!

Единственната П.П с твърда позиция против всякакви санкции за Русия бе Атака! Вече стана ясно че всичко останали политически курви-гроб,комунистите и противоконституционната орда дпс са на пряко подчинение на хамериканското,юдейското и османското-посолство. Вече знам за кого ще гласувам на следвщите избори-АТАКА! И цялото ми семейство също!!!!! Да Живее България.

ЕДИНСТВЕНИЯТ ДОСТОЕН ПОЛИТИК И БЪЛГАРИН МЕЖДУ Т.Н. ПОЛИТИЦИ.

Господа, другари, братя, селяни, Едно е американската върхушка, друго е американския народ. Няма лош народ - има лоша политика и лоши лидери. Да псуваме САЩ е нелепо, те са постигнали много. Правете разграничаване на доброто от лошото при тях. Лесно е да се смразиш с някого, трудно е да намерим общ език и подходи към този великодушен, близък по манталитет със славяните , народ, нация. Липса информация, ние не пътуваме, не познаваме света. Затворили сме се в омразата си и търсим само врага. Ако е така, какво правим в Европа, НАТО и ЕС? Кого лъжем и защо Паси рева? Какво става с нас? И докога?

Като сееш ветрове, ще пожънеш бури.. какво друго? Християнският постулат, обърни и другата буза, отдавна не е актуален в нашия свят...

Браво на Волен! Лудият се оказа най-умен и нормален. F...и САЩ, и държавния секретар на САЩ, и EU за огромните поразии, които причиниха на България!

Егати коментарите! Променям си мнението!!!!!!!! Не Волен или някой политик са луди! Те просто са тарикати - населението е лудо - вие ги избирате!! Колкото до "Fck USA" - нормално е след като има "Fck EU"! Ние сме от EU!!! Вие какво искате? Всъщност би трябвало учтиво да се откаже визитата на подобен дипломат - тя дава ясен знак къде ни поставят в политическия театър (както се казва "от страната на булката"). Ама нямаме политици... Ако не вярвате проверете след този гаф къде е ходила Нуланд?

Този невъзпитан, застаряващ плейбой, харчещ за една нощ с любовницата си заплатата и пенсията на повечето българи за една година, трябва да бъде изгонен от парламента и въобще от политиката.

Уважаеми съграждани, някой може ли да посочи ползи (постижения) в името и подобряването живота на българския народ от обещанията (лъжите) на г-н Сидеров който плаща за нощувка 3000 евро в Париж?

ewreite mu pla6tat -te mnogo go obi4at

А как да я посрещне? С хляб и сол ли??? Той просто повтори думите и!!!!:)))))) Папагал с папагал:))))))))))

Тоя болен е верно голям нещастник!!!

Пейк, това, че изкарваш Волен нещастник, ти е голяма грешка. Наверно си искал да кажеш, че е щасливец. И всички му завиждат. За това и така злобеят срещу него. А ме светни какво му е нещастното, че аз го не виждам.

Прав си, психично болните са щастливи, поне така пише в книгите.

Мистър Обама бойкотира ЗИМНАТА ОЛИМПИЯДА В ГРАД СОЧИ РУСИЯ. В резултат РУСИЯ- първа, отборът на Обама - четвърти Мистър Обама бойкотира ЗИМНАТА ПАРАОЛИМПИЯДА В ГРАД СОЧИ РУСИЯ. В резултат РУСИЯ- първа, с НОВИ СВЕТОВЕНИ РЕКОРДИ -80 медала, от които 30 златни, отборът на Обама - осми 18 медала, от които 2 златни. Мистър Обама, бойкотирайте и СВЕТОВНОТО ПЪРВЕНСТВО по ФУТБОЛ!

Ще се отправя към Седеров да прегледа историята от 1920 година. Или е започнал първоаприлската с ден по-рано?? Питам се, ако не си коригира изказванията, дали ще гласувам за него???

не разбирам с какво малоумните исказваня на миризливата руска партенка сидердов предизвикват такув интерес. толкова ли е трудно да проумеете че мястото на това лице е в психо-болницата (лудницата, на по-разбираем език).

Бих ти обяснил много подробно какво мачка Ибрик Сидероглу - Фикуса на Беловодски път , но ще има *Коментарът е скрит, защото съдържа обиди, цинизми или накърнява доброто име

не можем да отречем, че този клоун е много изобретателен. Усеща, че скоро завесата за него ще падне.

Г-н Сидеров отново е напълно прав, както обикновено!!!

Помня статии и коментари на "г-н Сидеров" когато беше журналист (а и, за кратко, главен редактор) на в. "Демокрация - с антисъветска и прозападна насоченост.

Политиците, които се срещнаха с Нуланд дали ядоха курабийки?

ядоха абийки, другото го отнесе Волен.

много е къса пишката на руската подлога болен лидеров за такива мераци. този шизофреник трябва принудително да бъде облечен в усмирителна риза и настанен в психиатрия. даже студент по медицина ще ви каже, че погледа на този екземпляр е налудничав.

Все пак е по-добре руска, отколкото кенийска г-н emigrant

Най-долре е българска. Но това едва ли би могъл да го разбере един русофилистик, който съпреживява чуждите дела и способности като свои.

е в перспективните планове за БРИКС!

Емигранте, чудя се как успя да събереш толкова глупости на едно место. Не беше ли темата за нещо съвсем друго- какво толкова ги е грижа за българският народ, тая американска мома. И защо се крият, ако съвеста им е чиста. Тия,които пишат с разбиране по темата за "късата пишка", определено страдат от същият комплекс. Налягай си парцилате, до като не си ял бой. За сега само виртуален.

Вън US базите от България!", Не на санкциите срещу Русия!", Нюланд, не ни вкарвай във война!", Нюланд, тук е България, не Панама!", България - вън от НАТО!", Русия ни освободи от турците, не САЩ!".

"ПСИХО" беше само един филм!

Много ще ми е кеф да ви боднат 5 бази на нато (ама действащи) с 50 000 персонал. Тогава да видим как ще се насирате на лягане и на ставане. А оня дето обича к...ви ще лази като мишок в брашнян чувал.

НАТО е съдран чувал, бе тъпоъгълник. Русия да не е Ирак или Гренада. Нещастник.

Васил Левски е написал :"КОЙТО НИ ОСВОБОДИ,ТОЙ ЩЕ ДА И НИ ЗАРОБИ" Левски многократно е казвал,че трябва да се освободим сами и да не разчитаме на никой друг. Нещо да кажете срещу Васил Левски господа русофили!!! Ще посмеете ли?!

Влезте в YouTube и потърсете "obama clap". Видеото е от преди седмица на посещението му в Хага. Никой вече не му ръкопляска, защото НИКОЙ НЕ ВЯРВА ВЕЧЕ НА АМЕРИКА, ДОРИ ТЕХНИТЕ ПАРТНЬОРИ!

Hема вдигане на заплати и пенсии не разбрахте ли че наи много крадат бг министрите и депутатите народа ни????

А Волен Сидеров де беше да ги каже същите тия работи на Пардю,когато си домъкна пърдилника да дирижира студентската окупация?

за "дипломата" ген. Виктор Шарапов и няколкомесечния му престой в България (като бизнесмен???) при акцията "сваляне правителството на Филип Димитров"?

Та тоз олигофрен май сам падна!

Ако не са евреите и сорсоидите досега Волен ефенди да е вдигнал заплатите на 5000 евро. И съм сигурен, че ще се разправи с факаните империалисти, само му трябват няколко бели маси.

Искаш да кажеш няколко маси с "бело",нали?

100% съгласен.Само ПП Атака и ТВ АЛФА.

Смешник - събрали се той и четатата неграмотници да поставят условия. Сидер охраната му депУтати-физкултурници и кухите руси "птички". Подлого, смешен си!

Май подлогата си ти, и то на един кениец. Русите "птички" поне са руси и са бели!!!

Изобщо не харесвам Сидеров и Атака, но тука съм на едно мнение с тях: Fuck the USA!

подкрепаш? Какво подкрепаш изобщо - да се обижда една държава която е помощна всичко което е около теб! Научил се да псува на англииски - умирам от смях.

Каквото повикало, такова се обадило!

Аз пък се гордея, че не живия в страната на черната Барака. Аз съм българин и съм европеец! И стига си ми възхвалявал Щатите, държавата история на която е по-нова от нужниците в някои от родопските села и е писана с грабежи, убийства и кръв. Забравяш, че световната икономическа и финансова криза, която удари много силно България, е следствие на некадърността и алчността на финансовите акули от Wall Street (виж.Economist, Financial Times). Според специалната комисия към Конгреса на САЩ, кризата е можело да бъде избегната, ако американските държавни регулатори, мениджърите на корпорациите и инвеститорите на "Уолстрийт" са действали добросъвестно. Доклада на комисията излязъл още в началото на 2011 г. Не е лошо да се запознаеш с него, преди да ни караш да коленичим пред Обама и САЩ.

ако можеше Сидеров наистина да ги изфака щатите цена нямаше да има , но към момента щатите си прилагат селффакинг технология посредством 17 трилиона външен дълг така че са самозадоволени към момента :)

И какво от това, че САЩ има дълг от 17 трилиона долара! Скоро може да стане и 30 трилиона! Who care! Този дълг не им пречи на нищо! Имат кредитен рейтинг ААА стабилен. А ние с нищожен дълг спрямо БВП - едно съотношение от най-добрите в Света имаме кредитен рейтинг - Боклук ВВВ- с отрицателна тенденция! Не знам на какво се надяваш! Кой може да си поиска дълга от САЩ и как?

"Имат кредитен рейтинг ААА стабилен." Ти лид ли си, нали те ги пишат оценките - ЕСТЕСТВЕНО, ЧЕ ЩЕ СИ ПИШАТ ОТЛИЧЕН!

Който им го е предоставил. КНДР например.

Някой може ли да ми посочи (в исторически и георафски контекст) някъде по света националистическа партия, която призовава за отказ от национален суверенитет (предоставянето му на друга държава)?

Браво Сидеров!!!

Заминавай за партията му. Тя е пълна с к...ви като теб.

Браво Сидеров!!!

Ай, стига ма Гаджева! Чак пък толко да е добър!

Сидеров вместо да се напъва да влиза в гейския проамерикански европарламент, трябва незабавно да инициира референдум за излизане от НАТО и ЕС! Само тогава народа ще му повярва!

Ама за това наистина се искат здрави гащи! Всички се пишат патриоти, говорят срещу НАТО и ЕС, но никой не иска да инициира такъв референдум. Защо ли?

Щото ще бъдат набити на кол насред жълтите павета. Ти как си представяш 2 милиона и половина успели Българи в ЕС и САЩ. Да им се отнемат правата за живот там и да се върнат в съветската кочина. Много ще са ядосани, повярвам ми!

вече се дупчи българската земя в Етрополе за шистов газ и се наливат отрови - еврейчето е лакомо за пари

Зарда факта, че Сидеров има позиция по въпроса за посещението на госпожата и по други важни за страната въпроси, ще влезе и в новият български парламент независимо какво говорят разни политически и статистически весталки. А на който не му харесва да се замисли дълбоко, какво му казват избирателите.

Позиция и аз имам, това значи ли, че ще вляза и аз в парламента ? Сидеров е бита карта и само болни и простовати люде могат да му се вържат на театъра и номерата. Иначе е прав - "Fk the USA". Ама с евтиния театър доникъде няма да я докара.

Пишман патриотизма на болния лидер няма граници. Изби го на патриотизъм и активни мероприятия, след като разбра, че вече не трябва на никой. Само не ми е ясно, защо, злед като протестира срещу външната политика подкрепя правителството, което я провежда. Интереса финансов ли е или националистически ?

Алтернатива на сегашното управление е да управлява Герб - а това не е в интерес на Атака по разбираеми (от "номерата" в предишното НС) причини...

Наистина първото нещо за което с Болен Лидеров сме на едно мнение: f.ck the USA. Те се оказаха по-гадни и от съветските комунисти.

Томас Джеферсън: 1816г.: Ако американският народ някога позволи частни банкери да контролират издаването на валута (което се и случва 1913г.), банките и корпорациите ще лишат хората от цялата им собственост, първо чрез инфлация а после чрез дефлация, и деца им ще се събудят бездомници на континент, който техните бащи покориха" Президента Андрю Джакъсн: 1829 - 1837 " Вие сте дупка със змии! Аз възнамерявам да ви измъкна навън, и чрез Вечният Бог ще ви изхвърля. Ако хората само разберат размера на несправедливост на нашата парична и банкова система, ще има революция още преди да съмне." Президента Уудроу Уилсън: 1916 " Аз съм най-нещастният човек. Аз несъзнателно разруших моята страна. Нашата велика индустриална нация е контролирана от система на кредити. Нашата система на кредити е концентрирана в ръцете на няколко мъже (евреи-сатанисти). Ние се превърнахме в едно от най-лошо управляваните, напълно контролираните и доминирани правителства в света - което не е вече правителство на свободното мнение, не е вече правителство на убеждението и вота на мнозинството, а правителство на принудата на малки групи от господстващи мъже" (Уилсън по повод подписването на закона за създаването на Федералният Резерв 1913г.)