Журналисти от СКАТ и Сидеров взаимно се обвиниха в побой

Сблъсък, стигнал до физическа саморазправа, стана в Бургас между представители на телевизия СКАТ и "Атака", сред които лидерът на партията Волен Сидеров и негови депутати.

Обратно в новината

Коментари - Журналисти от СКАТ и Сидеров взаимно се обвиниха в побой | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нещата, които се случват всеки ден говорят за това колко платени журналисти и телевизии има! Не се отразяват репортажите реално, интервютата са нагласени и доста журналисти им е платено да пишат статии пълни с лъжи! От както Волен започна да търси истините за олигарсите и продажните ни политици, всеки ден се бълват ОТКРОВЕНИ ЛЪЖИ И НЕВЕРНИ НЕЩА в медиите за него! Всеки ден Волен е изкарван луд, болен всеки ден се пишат статии за това как едва ли не бие всички и е хулиган! Само дето Волен намира и показва документи за извършените им престъпления! Това е една жестока и организирана атака срещу тази партия и лидерът им, защото искат да открият истината!

Тази телевизия СКАТ се храни само от скандали и псевдолечители, гадателки и прочие. А за Симеонов е ясно, че е престъпник открай време. Добре че е Сидеров, че да се отървем от тях, дано да е по-скоро. В тая държава само той предприема някакви мерки срещу наглостта на престъпниците.

Познаваме добре Винкела знаем си го колко е крадлив и колко е отмъстителен,защо за преследвали Сидеров на бензиностанцията,ако би мирно седяло не би чудо видяло няма кръв ,а трябваше да са с напукани крадливи мутри 20 лева интернет и 16 телевизия напуснах го този крадец,напуснете го и вие само лъжа по Скат.

БЪЛГАРИ, ПИТАЙТЕ по митингите ,КОЙ е ПОРЪЧИТЕЛЯ на този "ЦИРК",който ни предлагат господата от "Атака" и НФСБ? Означава ли това ,че "Атака" си отива и на нейно място ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да "седне" НФСБ?!

Познаваме добре Винкела знаем си го колко е крадлив и колко е отмъстителен,защо за преследвали Сидеров на бензиностанцията,ако би мирно седяло не би чудо видяло няма кръв ,а трябваше да са с напукани крадливи мутри 20 лева интернет и 16 телевизия напуснах го този крадец,напуснете го и вие само лъжа по Скат.

Bravo za izkazanoto mnenie!

СКАТ са пуделите на ГЕРБ!!! Опитомени националисти!

Всъщност, у нас повечето хора уважават национализма и националистите. Малцина са онези които приемат за нормално съюз между лидер на националистична партия с основният му етнически враг.Теб кефи ли те съюза с ДПС, а ...познаваш ли някой който да го кефи?

Ако това направи някой от нас, досега да му е образувано производство в съда. Позор. И за Сидеров, и за полицията, и за прокурорите, които трябва да му повдигнат обвинение. И тази разбойничка до него е отвратителна, анти-жена. Така мисля аз.

Това, което се случи със Сидеров без съмнение беше организирано от ГЕРБ, които под всеки камък намират повод да му свалят имунитета. А СКАТ са абсолютно продажна телевизия и е крайно време да изчезнат от ефир, и без това са полуумряла телевизия. Видя се, че медиите са платени и действат според това, което диктуват управляващите.

давал изявление на бензиностанцията. за централните медии. относно президента.... тва дори не си струва да се коментира. link : Mоля Ви да спрете да наричате партията "юруш" националисти.

link Тея от Атака имат нужда от тази информация

къде е клипа

Гледах клипчето с "побоя":)))) Сблъсък на титани:))) На велики концепции и на гениални визионери:))))) Това е махленска свада на две въшливи кабеларки, чиито главни петли си мерят...клюнчетата:))) Стига с тия бомбастични заглавия "бой", "побой" и т.н. :)))) Това е пуешко реалити за идиоти:))) Аман от тия циркови фашизоиди;))) Волен не беше шмръкнал и затова се беше вцепенил:))) Смешно е, че на такива идиоти сме поверили съдбините си:))) Сами сме си виновни:)))

А бе Цацаров, какво чакаш още та не поискаш имунитета на този дерибействащ фашизуиден главатар на шпицкоманди, позволяващ си да влиза в светая светих на Родината ни - Парламента въоръжен с палки, ножове и пистолет???!!! Чакаш да стане нещо непоправимо ли?? Той има опит в осъществяването на бандитски нападения (случая с невъоръжения внук и дядо му на магистралата)!!!

Физиономията на Волен болен прилича на настъпана змия, която се готви да ухапе за последен път ...

Всичко е много просто , станишев го използва този нещастник за маша срещу ГЕРБ и за да отвлича вниманието с някакво отвратително шоу.....

СИДЕРОВ БЕЙ ТАКЪВ ЗАПЕК ГО МЪЧИ ВЕЧЕ ПОВЕЧЕ ОТ 20 ДНИ. КАКТО ПОЛИТИЧЕСКИ ТАКА И ФИЗИОЛОГИЧЕСКИ. ЧЕ ТО ОТ СТРАХ И СТРЕС ВСИЧКО МОЖЕ ДА ТИ СЕ ДРЪПНЕ НАЗАД. И ПОСЛЕ ХОРАТА ПИТАТ ЗАЩО ТОЛКОВА СМРАД ИЗЛИЗА ОТ УСТАТА МУ. ЧЕ ТО ОТКЪДЕ ДА ИЗЛЕЗЕ КАТО ИМА ЧОВЕКА ЗАПЕК ! ДОКТОРИ НА ПОМОЩ. ОСВОБОДЕТЕ И ОЛАБЕТЕ ЧОВЕКА ОТ НАПРЕЖЕНИЕТО ЧЕ ТО ЛОШО ЗА ЦЯЛ НАРОД. АМИ АКО ВЗЕМЕ ДА ЕКСПЛОДИРА, ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ЩЕ ЗАМИРИШЕ. ЯЗЪК НИ ЗА РОЗОВАТА ДОЛИНА, ЧИСТОТО НИ МОРЕ, РИЛА И ПИРИН.

АЗ СЪМ МЪНИЧКО ЧОВЕЧЕ НА ДеПеСа-ри СТАР ДРУГАР ИСКАМ ВЛАСТ ЗА ДА РАЗДАВАМ ЗАКОНА СПОРЕД МЕН. САМО МОЙТА ДУМА ДА СЕ ЧУВА ВСЕКИ ДРУГ ДА СИ МЪЛЧИ ЧЕ В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ ПРЕВРАТ ДЪРЖАВЕН ОТДАЛЕЧ ЩЕ СИ ЛИЧИ. ХИТЛЕР МИ Е ИДОЛ, А СТАНИШЕВ И МЕСТАН МИ ПОМАГАТ ЗА АРЕСТИ НА ПРОТЕСТИРАЩАТА СГАН. СТИГА ДЕМОКРАЦИЯ , ЧЕ ОТ НЕЯ ВЕЧЕ НЯМАМ Е-КУЛАЦИЯ

Митко ( нерегистриран ) 06.07.2013 13:34 Аз съм непредубеден зрител и в никакъв случай не съм някакъв поддръжник на болния пес Сидеров. Гледах нощес записа на случката по СКАТ. Това, което видях, е как репортерката на СКАТ на няколко пъти се приближава до някого от хората на Сидеров, опитва се да се бутне или отърка в тях, след което почва да се гърчи, вие и пищи, че те са я ритнали или ударили :))) А хората на Сидеров стояха на място, гледаха с видимо изумление случващото се и се чудеха какво става. Самият Сидеров стоеше отстрани с изключително нехарактерно за него спокойствие и имаше вид на уморен от пътуването. Този път изобщо не му беше до екшъни. Това е, което видях аз - цирк на СКАТ, които всячески търсеха начин да се сбият с Атака.

Забрави да напишеш, че журналистките от СКАТ бяха въоръжени с пищофи и ножове на кръста. И нападнаха платените здравеняци с голите глави от охраната на Волен болен с полицейски палки ...

Това май е майтап - юруш ефенди да обвини друг за побой! Обикновено сидер ага е побойникът, това цяла България и Луфтаханза го знаят!!!

марш обратно в дупката на кенефа, глист нещастен!

Волене,пожелавам ти да се разболееш от женска болест и да те лекува здравната министърка.

Който сее вятър, ще жъне бури, е казал народа. Нищо добро не чака ненормалното копеленце...

С мълчанието си Сиси Цацата покзва, че и той е в тъмната игра на тройните глупаци.

Българи до кога ще търпим тоя чикиджия

Лош цвят и лоша реклама -няма

ашкосун машала

Нищо добро не чака хора, които всеки ден си създават врагове. Това е много опасна игра, дори и да е добре платена. Не се различава от това да си престъпник...

Иво коментара ти щеше добър ако не беше последното изречение.Волен може да е всякакъв но на фона на другите политици той съвсем не изглежда престъпник.Корегирай се.

Ако оставим настрана, че е смахнат, остава предателството му към избирателите. Помага на ДПС, това ми стига. Без мен...

Преди години тоя Волен ликвидира вестник Демокрация на който беше главен редактор. Стова СДС тръгна на долу. После се въртя около царо ама от там го испъдиха и Доган му даду едни пари да направи Атака с която сокола да си подбере пръснатия електорат че вече не можеше да го контролира. Ейтова представлява насраното жерналистче Волен Сидеров - маша но ДПС. И в номера е задължително да пе праска на патриот - туй му е най-трудно защото му е най-чуждо. Болно дребно пигмейче което в момента е фактор номер 1. До там я докарахме. За знамето УРА.

Слабото място на сегашния парламент е "Атака", затова ударите са концентрирани върху нея. Не Сидеров, а Майка Тереза да беше начело на парламентарната им група, пак щеше да има ежедневни скандали с атакистите. Нека си спомним за времето на Жорж Ганчев - доста подобни характеристики (като на Сидеров) му правеха разни дейци на шоу-бизнеса от Кирил Маричков до Тончо Токмакчиев и скечовете му за Буратино. Политическата поръчка беше успешно изпълнена и за награда участниците в някогашното предаване "Каналето" и до днес са незаменими участници във външни продукции на БНТ, bTV и др., показвани в най-гледаното телевизионно време. Що се отнася до Ганчев, той отдавна е извън политиката и само от дъжд на вятър се обажда, за да говори за Бойко Борисов и против Иван Костов, Волен Сидеров и др. Затова пък се радва на положително и уважително отношение в родните ТВ-студия...

явно помниш това, дето ти изнася

Абе, от Каналето и Искра Фидосова майтапят, и Яне и Волен, много често Костов и Надето и Овчаров.Слави също майтапи Волен. Господарите също го изкодошиха здраво. Нещо ти издиша теорията с поръчките- тези хора са си смешни и сатирата е това. А Ганчев си е за майтап, откъдето и да го погледнеш:)))) В момента само Волен е равностоен на ГАнчев по палячовщина, дори го надминава:))))

Болене,надявам се скоро време теб да те бият а Деничка да я шибат....а става и обратно!!

Не заслужават изобщо внимание тези- колкото Сидеров е лидер и политик, толкова и любовницата му Гаджева е жена. Събрали се двамата точно- един уличник и един хемовродит! Общото, което ги прави двоика е липсата на елементарна култура! Никой от тях двамата не може да избяга от манталитета си на уличник!

Абе, откъде Волен ги намира тези недоразумения на природата и на образователната ни система? Ако те са законотворци, то Господ до ни пази! По-голяма подигравка отдавна не е имало, каквито и изроди да са се промъквали в НС...

Лидерът на Атака Волен Сидеров купил чисто ново BMW 3-та серия на спряганата за негова любовница депутатка Деница Гаджева, която беше поставена и в основата на семейно-политическия разрив в партията. Това разкри напусналият парламентарната група на Атака Камен Петков. Бурята сред националистите започна, когато доведеният син на Сидеров евродепутатът Димитър Стоянов, му поиска оставката, като официално посочи за мотив провала на изборите. Впоследствие обаче самият Стоянов разкри, че майка му Капка е била зарязана от Волен заради далеч по-младата парламентаристка, която беше и негово гадже по-рано. Гаджева се появила с новото си возило още през март - април, а дотогава карала доста очукан 20-годишен автомобил. Новата кола върви на пазара около 60-80 хил. лв. Освен това лидерът на Атака й бил купил и жилище в София, за което броил още 225 хил. лв. Самата Гаджева обясни, че си изплаща апартамента сама с банков кредит. Според друг отцепник от Атака - Валентин Николов, обаче това обяснение издиша. По думите му най-вероятният източник на средства е партийната субсидия. Много отдавна говоря, че парите в касата ги няма. Това го потвърди и Димитър Стоянов, затова искаме проверка на НАП и Сметната палата, за да установи къде са тези милиони, заяви още Николов пред сайта BNews. Колегата му Петков също смята, че Волен е посягал тайно на партийната субсидия, за да купува скъпи подаръци. Доколкото знам, прибира пари през вестник Атака. Отчита много висок тираж, а всъщност го раздава като салфетки разказа той. Петков разкри още, че семейната драма стигнала своя връх, когато съпругата на Волен Капка, видяла с очите си изневярата. "Шофьорът й казал, че са в столичен хотел. Тя отишла и ги заварила заедно.

За Деница и за бе-ем-ве-то - евала :) Само цената - край на АТАКА, край на измисления му "национализъм". Ако беше по-умен и не зависеше изцяло от чужди интереси ....

Цирк ЕТ "Лидеров" вече и във Вашият град. В програмата: Дресура на кучета - Чуколов ближе тте на Лидера. Дресура на змии - Деница Гаджева-Сидерова напада всичко, което се приближи. И още много много номера - всеки луд си има собствен номер. Някои и повече. Циркът е безплатен ! Всъщност - плащат го всички данъкоплатци. Представленията могат да бъдат гледане навсякъде, където пише ПП Атака.

Бат Вальо Скатски с е хванал на бас на една тарга ,,Бургаско,, ще де види Долен /комунярският пекинез /из Бургас по улиците, там ще му загрее врата с 5-6 бургаски баници ..няма да го отърват и 3 му самодиви-деничка,мигленчето и калинчето..

Цяла България знае и вижда, че Г-н Сидеров е психично болен човек и местото му е в лудницата, а не в Народното събрание. Няма ли кой да му нахлузи осмирителната риза?

Като чета коментарите ми се струва ,че целия екип на СКАТ е на линия.

Май се получи ,,храни куче да те лае,, колко време се подвизаваше този болен идиот в телевизия Скат

тц тц, само като се сетя, че по едно време мислех да гласувам за Атака, а то какви продажни помияри се оказаха

Имаш алтернатива-Герб,ДПС,БСП Избери верния.

Аз съм непредубеден зрител и в никакъв случай не съм някакъв поддръжник на болния пес Сидеров. Гледах нощес записа на случката по СКАТ. Това, което видях, е как репортерката на СКАТ на няколко пъти се приближава до някого от хората на Сидеров, опитва се да се бутне или отърка в тях, след което почва да се гърчи, вие и пищи, че те са я ритнали или ударили :))) А хората на Сидеров стояха на място, гледаха с видимо изумление случващото се и се чудеха какво става. Самият Сидеров стоеше отстрани с изключително нехарактерно за него спокойствие и имаше вид на уморен от пътуването. Този път изобщо не му беше до екшъни. Това е, което видях аз - цирк на СКАТ, които всячески търсеха начин да се сбият с Атака.

И аз мисля че е доста умен за да се вкара в подобен филм.Доста журналисти и медии си мислят че контролират събитията,дори си ги измислят ако няма такива.

Ти като пътуваш с мегафон ли пътуваш? Като си уморен от пътя, след това отиваш в жилищян комплекс и започваш да вдигаш шум ли? Непредубеден - друг път...

Ти пък политик или платен протестиращ без мегафон къде си видял?? Те в WC си ги носят даже.

Аз казах какво видях на видеото от бензиностанцията, където журналистката от СКАТ се изкрава наритана и удряна. При това това видео е на СКАТ, а не на Атака! Не коментирам нито другите изяви на Сидеров, нито какво е ставало във и пред РПУ-то.

Трима от СКАТ отиват да се сбият с 10 човека от АТАКА. Ей, тия скатаджийте, нинджи всичките бе.

Ще гласувам за него. Колко цвят вкарва политика.

И е като някакъв трън.Пречи на всички-на честните,на крадците,на протестиращите,на ...

Вкарва, да! Лайнян!

Лош цвят и лоша реклама -няма

В бара влизат политик, джудже, психопат, циркаджия, расист, фанатик и националист. - "Какво ще пиете, г-н Сидеров?", пита барманът.

Много лошо,държавата ни е заприличала на един голям цирк и интриги,пълни с политическа простотия,ако се продължава така нищо добро да не чака народа!!

Защо му се връзвате? WC не може без всекидневни медийни изяви и изцепки! Зарежете го, не му обръщайте внимание. Това ще го вбеси! Добре е известно, че децата и лудите дават мило и драго да са център на внимание... Медиите са виновни, че му се връзват на плиткоумните трикове за привличане на общественото внимание! Обявяването на пълен бойкот към този персонаж е най-доброто решение.

Той Серго си го знае,когато бяха при президента каза медите да напуснат и тогава се усмири!!

Цацаров къде си ???? нали беше велик или само на гнусната партия БСП слугуваш??? народа гледа не си мисли че ще ти се размине това беззаконие което се шири от тоя грозен болен ненормален и агресивен лумпен...вземи си отвори сетивата и реагирай адеквтно народа гледа , не мисли че нещо ще ти бъде спестено идва видолов ден цацааааа...........

Не зная каква е ролята, която играе в последно време г-н Сидеров, но СКАТ прекаляват. Предаването Дискусионно студио, което преди гледах с интерес, сега съществува само, за да се занимава с него. Никак не мога да си представя една от трите споменати депутатки, която лично познавам, да се държи така скандално, както се твърди, защото е изключително възпитана, високо образована и интелигентна. Гласувах за НФСБ, но вече съжалявам.

Чудя се какво още му трябва на оня калкан в прокуратурата? Смъртен случай?

И като отидат при прокурор какво?Това да не е анонимен сигнал срещу Цветанов та да се задейства прокуратурата.

Всеки може да върши работата която вършиш ти мухлъо Спиш !

За съжаление нищо няма да му направят.Ако е виновен записи няма да видим.Защо вече толкова време Цацаров мълчи за поведението на Сидеров?Какво ли питам,нали не е Цветанов.

Журналисти дават показания, атакисти не! Волен Сидеров и депутати от АТАКА се нахвърлиха върху екип на телевизия СКАТ в Бургас. Инцидентът се разигра на бензиностанция в морския град. Екипът на телевизия СКАТ е поискал да вземе интервю от Сидеров. Но само при появата на камера Волен Сидеров и Деница Гаджева нападнали журналистите.wmv

78-годишна варненка Ганка Николова, която е член на Атака обмисля да започне гладна стачка с искане Волен Сидеров да напусне парламента.

Споко отива при прокурор

Записите са иззети от Полицайте, бог да пази българия !