Коментари - Сидеров се закани да мине в опозиция, заплаши Цветанов | Днес.dir.bg

Сидеров се закани да мине в опозиция, заплаши Цветанов

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров призова задържаните негови хора при сблъсъците пред джамията в София да бъдат освободени веднага. "В противен случай Цветанов трябва да подаде оставка незабавно и партия ГЕРБ, на която помагахме безкористно 2 години, ще види какво означава опозиция в България", закани се той.

Обратно в новината

Коментари - Сидеров се закани да мине в опозиция, заплаши Цветанов | Днес.dir.bg

Коментари

Кефя се на слепотата на повечето. Волен и Доган са два скачени съда! Каза го и Б.Борисов днес! Те си помагат! Те разиграват цирк и правят на балами нас, българите! Но турците вече го разбраха и затова има разцепление при тях! Затова на сбирщината на Доган се сбиха турци с турци, защото най-сетне проумяха двойната ченгесарска игра на Доган и събрата му ченгето Волен! "Юнак балкански" ще се събудиш ли?!

На Сидеров пра-пра дядо ме се е казвал Мунтян Сидераци от гр.Храздан и са го обидили по време на т.н.геноцид с-у арменяците.От тогава му държи влага та не може да търпи фесовете.

Тоя разтури хубавата коалиция ГАД=Герб, Атака, Дпс! Тъкмо започна да става интересно....

ало оператора;нещо много избирателно публикуваш-истиска демокрация!!!!!!

Волене, не ги подкрепйай повече тия.И те издевателстват над народа.АТАКА- ПОБЕДА

БХК "дава" Атака на главния прокурорПравозащитници настояха да се разследва днешния инцидент пред джамията "Баня Башъ" в столицата и ако се докаже ключовата роля на "Атака" в него, партията да бъде обявена извън закона. В отворено писмо до главния прокурор Борис Велчев от Българския хелзинкски комитет настояват той да упражни своите правомощия и да разпоредите цялостно разследване на инцидента. Днес пред софийската джамия бяха извършени поредица от тежки престъпления. Инцидентът е тревожна ескалация на ксенофобията и религиозната омраза, подбудена от политически кръгове, за които подобни провокации се превърнаха в професия, се казва в писмото. В писмото се посочва, че според предварителните данни насочват към ключовата роля на партия "Атака" в този инцидент. Ако разследването докаже такава роля, тогава тази партия следва да бъде обявена извън закона. Правозащитниците цитират и рамково решение на Съвета на Европа от 2008 г. за борба с формите и проявите на расизъм и ксенофобия посредством наказателното право, които имат задължителен характер за България.

БХК, защо в Германия при толкова много турци няма турска партия? По този въпрос какво казва СЪВЕТА НА ЕВРОПА???????

Дааааа.Голям театър .Вчера другаря Меди Доганов каза,че е свършило времето на това правителство.Днес другаря Сидеров се оттегля от това правителство.Нормално-те са си другари и трябва да си помагат...........А иначе вярно е че му свърши времето на това правителство.

Писмо до Васил Левски написано от Таня - ученичка 11 клас Спи, Дяконе! Не се събуждай! Остани в незнайния си гроб! Добре си ти. От там не виждаш... съдбата на достойния ни род. Не виждаш майките, които днес не раждат. Стариците край кофите за смет. Бащи...те с джобовете празни, в ръцете с куфари и здравец за късмет. Децата ни са вече на изчезване. Селата мъртви. Пусти градове. Строим хотели, паркинги, гаражи. Край просяка минава Беемве. На пътя към Европа се продават в ръцете с кукли малките моми. Те детството си в сънища сънуват, стаена скръб в очите им гори. ...Спи, Дяконе! Не се събуждай! Добре си там под тази черна пръст. Завиждам ти за туй, че не дочака мечтите си, разпънати на кръст.

браво *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Браво на АТАКА - единствената българска партия, която се осмели да се противопостави на ислямизацията на България! - Според Корана минаретата не са задължителни..., за мюсулмански храм..., та камо ли използването на високоговорители... - За ползването на тротоара се плаща той не е място за молитви - На молитвата днес, имаше тридесетина души и спокойно можеха да са в сградата на джамията... - От документалните кадри по канал 3 се вижда, че пръв удар с юмрук нанася мюсулман, а арестуваха атакист.

По-точно партията, която си измисли някаква опасна ислямизация и срещу която се бори като организира клоунади под прякото ръководство на клоун-шоумен. Арестували невинния атакист, който е с възпитание на английски футболен фен и на който всичко му пречи. Че минарета не били задължителни, че използвали високоговорители, че седяли на тротоара, че били само тридесет души ама не били вътре ами отвън. Изобщо светът му е виновен, че му е малък умствения багаж.

хм, вече всички се обединиха срещу ГЕРБ,не е ли малко странно,м?

Ами, не! На това му се вика липса на управленски капацитет.

герб винаги са били сами. само с атака зад гарба. това ти стига да разбереш защо са и ще са сами. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Волене голем си, голем. Шоумен и половина.

ДА СЕ МАХНАТ ИМУНИТЕТИЕ НА ВСИЧКИ ДЕПУТАТИ И ВСИЧКО ЩЕ СИ ДОЙДЕ НА МЯСТО СЕГА СИ ГОВАРЯТ КАКВО СИ ИСКАТ И ЛЪЖАТ И Т.Н АКО БЕШЕ ЕДИН ГРАЖДАНИН ДОСЕГА В БЕЛЕНЕ СВИНЕТЕ ЩЯХА ДА ГО

Ти май не си ходил югоизточно от Пловдив, а?. Аз живея там и няма никакво напрежение между християни и мюсюлмани. Децата си играят заедно, празници се празнуват заедно и всички си помагат. Не пиши празни приказки! Не знам дали някой от "мразещите" си е правил труда да прочете корана - ми той е продължение на библията. Вътре се говори за същите хора, казва се че Мохамед е следващия пратеник на Бог след Христос. Това даже не трябва да са две различни религии ако трябва да сме обективни. Обаче бай ти Ганя се запънал, че мюсюлманите му пречат и не пуска. Абе мръсни балкански кучета сме ние. Не народ, а мърша!

Ех, Сидеров каза си къде те стяга чепика, искаш освен да подпомогнеш Доган в борбата му с отцепниците и едновременно с това да минеш в опозиция. Ама късно е вече пиле шарено, други заеха твоята ниша, изтече ли ти мандата ще гледаш Парламента само по телевизията, в компанията на Капка и оня доведеният ти син дето ни излага в Европа.

"Сидеров се закани да мине в опозиция, заплаши Цветанов" Късно е чадо , каквото и да правиш вече си пътник, няма кой да ти се хване на хорото вече, предаде симпатизантите си с Мухобойко както го наричаш ти , а сега очакваш разбиране и да те подкрепим пак.Политическото помиярство не се толерира!!!

След всички провокации напоследък, започвам да си мисля, че Волен отчаяно се мъчи да разпали гражданска война в България. Дано не съм прав.

Той и без това си е вечен опозиционер и вятър го вее на бяла кобила, сам вече не знае какво точно иска. Но работата е не в баницата, а в позволяващия да я лапат безнаказано и безплатно. Неуравновесени тъмни балкански типажи ни яхат и цоцат, експлоатират доверието и наивитета на хората, оттам всичко цикли и се граби, но ние - не-е, чакаме все някой да ни "оправи" / нас ли, бакийте ли ни, не е ясно/.

От ДВЕ години обяснявам, че Боленчо Луфтханзата ще забие чикийката си до дръжката в гърба на другаря Борисов, ама някой хора не им се вярва. Е - ще си говорим пак след 3-4 месеца. А другарят Борисов си е един обикновен глупак, които му се иска да се спаси (сигурно, ама - надали!) вече като президент...

Хора осъзнайте се в кой век живеем? до кога ще продължи тази борба между Турци и Българи? сеедно Сащ да воюва срещу негрите имайте на предвид че сме европейци трябва да сме отворено общество не само към Турци но и към всички народи не толерирам подобни действия като европеец

отговорен за всичко случващо се е оная беззъба кокошка, доган. той е провокаторът с неговите малоумни публични декларации, че той бил тоя дето избирал президента в страната и разпределял порциите сирене в българия.

А гербаджийската шайка, слезнала последните години от дърветата, толкова се изложи, че дори и Сашка Васева вече може да им направи "провокация". Да не забравяме - самата тя си оттегли доверието от другаря Борисов преди няколко месеца.

Ами българските турци живеят в такива местности и понеже са работливи си отглеждат животни.Доган разпределя тяхното сирене а ББ опоска и хляба на целия народ с "работата си" по време на управление. Както е тръгнало от магистрали, стадиони и зали скоро и животни няма да отглеждаме и Големия брат САЩ ще ни разпределя сиренето. А провокатора е Сидеров с неговите неуравносени действия. А за заканите му - не виждам БНТ да е спряла да излъчва както Болен се закани преди време.

Мдаа, класически случай на политическа маскария. Кога на боленчо му заповядат, подкрепя любимеца на циганите боко тиквата, а сега като взе да губи гласове, пак подхвана неговата си. В случая обаче от Атака има за какво да протестират - не може в европейска и християнска държава разни цигани да се гъзурчат по тротоара пречейки на хората, и това без надлежно извадено разрешение, както е по закон. За продаване на банички там трябва да се извадят хиляди разрешителни и платят всякакви такси, а тия си правят каквото си искат, че и нарушават обществения ред с воя си.

Ама,само се закани....Със закани нищо не става.Действия и акъл трябват.Рахатя трае 4 години,не 2.

Нормално ли е мюсюлмани да замерят с камъни хора и да ранят българска депутатка? В Истанбул е забранен воя от джамиите, както и нагъзването извън тях. Но тук е разрешено. Каква е логиката?

Нормално ли е по време на църковна служба да дойдат да викат пред църкавта група откачалки?

По време на църковна служба никой не вие. Службата не се чува извън църквата. И защо толераст, либераст или друг правозащитник никой не се грижи за това, че в Саудитска Арабия е забранено изобщо да има християнски църкви?

Освен от четене има нужда и от виждане. Именно камъните говорят за предварителна подготовка. В джамията и пред неа камъни няма така че те са камъните на болен по неговата глава. Ако не сте запознати с местоположението на джамията по добре не коментирайте.

Абе, физкултурник, ти нормален ли си?! Как воже да се поощрява именно от тебе и тгвоята лайняна партийка молитви на ислямисти насред пъпа на София, на улицата?! Азживея на две крачки от тази идиотска джамия - безлична,грозна и противна, и няма да се успоксоя, докато не я видя премахната. Вашеите залитания и тонки сметки на крадци иобирджии на нацията не бива да се допълват и от верски сматки без кръчмар. И ти, и оная мутра над тебе трябва веднага да се измитате от нацията ни ! Не ни трябвате такива продажни и тъпи!

Забравил ли си Волене кой вкара в парламента Закона за енергийна ефективност задължаващ 4 милиона българи живеещи в блокове (а не в турски махали) да извършват едни скъпо струващи строителни мероприятия. ДЕПУТАТА ОТ ДПС РАМАДАН БАЙРАМ АТАЛАЙ БЕШЕ ТОЗИ КОЙТО РЕШИ, ДА НИ ВКАРА НАС БЪЛГАРИТЕ, КОИТО ЖИВЕЕМ В ЕТАЖНА СОБСТВЕНОСТ В ИКОНОМИЧЕСКО РОБСТВО НЕПОЗНАТО ЗА ТУРСКОТО НАСЕЛЕНИЕ ЖИВЕЕЩО ПО СЕЛАТА. Какво направи ти и твоята партия Атака бе жалко недоносче??? ПОДКРЕПИХТЕ ПРОЕКТА НА ДПС С ВНЕСЕНИЯ ОТ ТВОЯТ ДЕПУТАТ ПЕХЛИВАНОВ ЗАКОН ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА ЕТАЖНАТА СОБСТВЕНОСТСТ С КОЙТО ЗАДЪЛЖИХТЕ НАС БЪЛГАРИТЕ ДА ВЛИЗАМЕ В ЕДНИ ОБРЕЧЕНИ НА ФАЛИТ ТКЗС- та (ОБЩО СЪБРАНИЕ И СДРУЖЕНИЯ), КОИТО ТРЯБВАШЕ ДА ПЛАЩАТ НА ЛИЦЕНЗИРАНИТЕ ФИРМИ НА ДПС СКЪПОСТРУВАЩИТЕ СТРОИТЕЛНИ ДЕЙНОСТИ ПРЕДВИДЕНИ В ЗАКОНА ЗА ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ. Защо подкрепихте със законодателни инициативи този заробващ ни турски закон бе Сидеров ??!!! ПО ДЕЛАТА ВИ ПОЗНАХМЕ. И ВИЕ И ДОГАН СТЕ ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУПОВЕ КОИТО НИТО НИЕ БЪЛГАРИТЕ НИТО ПЪК ТУРЦИТЕ ВИ ЖЕЛАЯТ.

там е работата, младенов, че толерантността ни ни я изкараха през носа нашестващите мюсюлмани. Затова един мюсюлманин в двте части на филма на BBC посветен на нашествието на джихата каза открито, с насмешка, без страх, че никой не можел да спре мюсюлманите и изпълнението на джихата, защото те за защитени от всичките там глупави директиви за "правата" на личността и етническите групи!

Не виждам в какво може да бъде укорен Волен Сидеров. В патриотизъм, в продължение на делото на борците за свобода? В какво? Той се бори България да си остане християнска страна. Да осъдят тогава и саудитците и кувейтците, дето официално забраняват християнството в страните им. Защо за тях е в реда на нещата, а тук не може? А, демократични тикви!

Объркан съм! Двадесет години Доган развяваше турския байрак на българска територия и никой копче не му каза. Но и провокативния начин на Сидеров не е решението. Тук си има закони и те трябва да се спазват. В основния закон - Конституцията пише: забранени са партиите на етническа основа. И най-накрая Конституционния съд трябва да приеме очевадния факт, че ДПС е антиконституционна партия и да я забрани. Всичко друго е бла-бла.

бай Стояне май вашия коментар е бля, бля. КС отдавна се е произнесъл че ДПС не е етническа партия. ЕС отдавна се е произнесъл че ДПС не е етническа партия само вие още спите и сънувате. Събудете се от дълбокия си сън защото както чета много неща сте проспали.

КС се произнесе през 1992г., когато Доган заплашваше, че без ДПС ще се наруши етническия мир. Повтарям, белким проумееш- ЕТНИЧЕСКИЯ мир. В ЕС пък никой не се е занимавал с ДПС. Преди 2 години Димитър Гочев - първия български съдия в Евросъда по човешките права в Страсбург и член на Конституционния съд (КС) от 1994 до 2003 г. във вестник "Труд" от 28.09.2009г. каза за ДПС следното: "Време е ясно да кажем коя партия е верска и етническа".

аз по принцип се самоопределям като много толерантен човек вав всяко едно отношение. но при полозение че те ( хората от дгамията ) са си измесли тонколоните изван дзамията не е редно . аз лично не зелая да слушам пропведите им когато се ражоздам из софия . както и за всяка една религиозна формация . да сте чули и видели несто подобно другаде по-света !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!няма нали само в бг : много права им с едадоха и сега те спекулират !!!!!!!!!!!!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

атака е сащо ртническа партя. да баде забранена! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

То и фашизоидите са забранени, за шизофрениците има лекарства, а за глупаците обучение.... е защо Атака не е забранена??

Този е хем за арест, хем за клиника!

Сидеров спирка няма, щом си позволи да п..ръдне пред джамия !

Охо, сега кадровиците са наредили АТАКА и ГЕРБ пак да са "врагове". Преди години ченгето Сидеров беше казал,че национализма е последната крепост на комунизма, ченгето Бойко от най-големия враг на ченгето Костов стана негов съмишленик и тн. Въобще кукловодите ги редят на шахматната дъска както им е изгодно. Лошото е,че много хора им се връзват. А сега всичките килъри, сумисти и тем подобни ще ги оправдаят.

Защо ми се виждат тази от Герб като една платена преститука ,когато им маха този болен ненормалник му кликнат пред него за да му правят по една френска! време е Борисов да прави коалиция с СДС или с Костов ,наистина тези от герб нямат никакво достоийнство. Време вече европейският парламент да се вземе с някакво радикално решение с този проблем един път и за винаги.

ха сега да видиме кой е по тежкар

сидеров е абсолутно прав вконкретния слуцаи *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

сидеров и кафевите му клоуни какво правеха пред джамията. ми да бяха отишли и пред синагогата. Този тип поведение е отдавна забранен в нормалните държави

А в една нормална държава забраниха минаретата, и със сигурност ако си опънеш там килимче на тротоара мигновенно ще те отведат и глобят сериозно, при повторно провинение нещата загрубяват доста.

Коментари - Сидеров се закани да мине в опозиция, заплаши Цветанов | Днес.dir.bg

Сидеров се закани да мине в опозиция, заплаши Цветанов

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров призова задържаните негови хора при сблъсъците пред джамията в София да бъдат освободени веднага. "В противен случай Цветанов трябва да подаде оставка незабавно и партия ГЕРБ, на която помагахме безкористно 2 години, ще види какво означава опозиция в България", закани се той.

Обратно в новината

Коментари - Сидеров се закани да мине в опозиция, заплаши Цветанов | Днес.dir.bg

Коментари

Кефя се на слепотата на повечето. Волен и Доган са два скачени съда! Каза го и Б.Борисов днес! Те си помагат! Те разиграват цирк и правят на балами нас, българите! Но турците вече го разбраха и затова има разцепление при тях! Затова на сбирщината на Доган се сбиха турци с турци, защото най-сетне проумяха двойната ченгесарска игра на Доган и събрата му ченгето Волен! "Юнак балкански" ще се събудиш ли?!

На Сидеров пра-пра дядо ме се е казвал Мунтян Сидераци от гр.Храздан и са го обидили по време на т.н.геноцид с-у арменяците.От тогава му държи влага та не може да търпи фесовете.

Тоя разтури хубавата коалиция ГАД=Герб, Атака, Дпс! Тъкмо започна да става интересно....

ало оператора;нещо много избирателно публикуваш-истиска демокрация!!!!!!

Волене, не ги подкрепйай повече тия.И те издевателстват над народа.АТАКА- ПОБЕДА

БХК "дава" Атака на главния прокурорПравозащитници настояха да се разследва днешния инцидент пред джамията "Баня Башъ" в столицата и ако се докаже ключовата роля на "Атака" в него, партията да бъде обявена извън закона. В отворено писмо до главния прокурор Борис Велчев от Българския хелзинкски комитет настояват той да упражни своите правомощия и да разпоредите цялостно разследване на инцидента. Днес пред софийската джамия бяха извършени поредица от тежки престъпления. Инцидентът е тревожна ескалация на ксенофобията и религиозната омраза, подбудена от политически кръгове, за които подобни провокации се превърнаха в професия, се казва в писмото. В писмото се посочва, че според предварителните данни насочват към ключовата роля на партия "Атака" в този инцидент. Ако разследването докаже такава роля, тогава тази партия следва да бъде обявена извън закона. Правозащитниците цитират и рамково решение на Съвета на Европа от 2008 г. за борба с формите и проявите на расизъм и ксенофобия посредством наказателното право, които имат задължителен характер за България.

БХК, защо в Германия при толкова много турци няма турска партия? По този въпрос какво казва СЪВЕТА НА ЕВРОПА???????

Дааааа.Голям театър .Вчера другаря Меди Доганов каза,че е свършило времето на това правителство.Днес другаря Сидеров се оттегля от това правителство.Нормално-те са си другари и трябва да си помагат...........А иначе вярно е че му свърши времето на това правителство.

Писмо до Васил Левски написано от Таня - ученичка 11 клас Спи, Дяконе! Не се събуждай! Остани в незнайния си гроб! Добре си ти. От там не виждаш... съдбата на достойния ни род. Не виждаш майките, които днес не раждат. Стариците край кофите за смет. Бащи...те с джобовете празни, в ръцете с куфари и здравец за късмет. Децата ни са вече на изчезване. Селата мъртви. Пусти градове. Строим хотели, паркинги, гаражи. Край просяка минава Беемве. На пътя към Европа се продават в ръцете с кукли малките моми. Те детството си в сънища сънуват, стаена скръб в очите им гори. ...Спи, Дяконе! Не се събуждай! Добре си там под тази черна пръст. Завиждам ти за туй, че не дочака мечтите си, разпънати на кръст.

браво *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Браво на АТАКА - единствената българска партия, която се осмели да се противопостави на ислямизацията на България! - Според Корана минаретата не са задължителни..., за мюсулмански храм..., та камо ли използването на високоговорители... - За ползването на тротоара се плаща той не е място за молитви - На молитвата днес, имаше тридесетина души и спокойно можеха да са в сградата на джамията... - От документалните кадри по канал 3 се вижда, че пръв удар с юмрук нанася мюсулман, а арестуваха атакист.

По-точно партията, която си измисли някаква опасна ислямизация и срещу която се бори като организира клоунади под прякото ръководство на клоун-шоумен. Арестували невинния атакист, който е с възпитание на английски футболен фен и на който всичко му пречи. Че минарета не били задължителни, че използвали високоговорители, че седяли на тротоара, че били само тридесет души ама не били вътре ами отвън. Изобщо светът му е виновен, че му е малък умствения багаж.

хм, вече всички се обединиха срещу ГЕРБ,не е ли малко странно,м?

Ами, не! На това му се вика липса на управленски капацитет.

герб винаги са били сами. само с атака зад гарба. това ти стига да разбереш защо са и ще са сами. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Волене голем си, голем. Шоумен и половина.

ДА СЕ МАХНАТ ИМУНИТЕТИЕ НА ВСИЧКИ ДЕПУТАТИ И ВСИЧКО ЩЕ СИ ДОЙДЕ НА МЯСТО СЕГА СИ ГОВАРЯТ КАКВО СИ ИСКАТ И ЛЪЖАТ И Т.Н АКО БЕШЕ ЕДИН ГРАЖДАНИН ДОСЕГА В БЕЛЕНЕ СВИНЕТЕ ЩЯХА ДА ГО

Ти май не си ходил югоизточно от Пловдив, а?. Аз живея там и няма никакво напрежение между християни и мюсюлмани. Децата си играят заедно, празници се празнуват заедно и всички си помагат. Не пиши празни приказки! Не знам дали някой от "мразещите" си е правил труда да прочете корана - ми той е продължение на библията. Вътре се говори за същите хора, казва се че Мохамед е следващия пратеник на Бог след Христос. Това даже не трябва да са две различни религии ако трябва да сме обективни. Обаче бай ти Ганя се запънал, че мюсюлманите му пречат и не пуска. Абе мръсни балкански кучета сме ние. Не народ, а мърша!

Ех, Сидеров каза си къде те стяга чепика, искаш освен да подпомогнеш Доган в борбата му с отцепниците и едновременно с това да минеш в опозиция. Ама късно е вече пиле шарено, други заеха твоята ниша, изтече ли ти мандата ще гледаш Парламента само по телевизията, в компанията на Капка и оня доведеният ти син дето ни излага в Европа.

"Сидеров се закани да мине в опозиция, заплаши Цветанов" Късно е чадо , каквото и да правиш вече си пътник, няма кой да ти се хване на хорото вече, предаде симпатизантите си с Мухобойко както го наричаш ти , а сега очакваш разбиране и да те подкрепим пак.Политическото помиярство не се толерира!!!

След всички провокации напоследък, започвам да си мисля, че Волен отчаяно се мъчи да разпали гражданска война в България. Дано не съм прав.

Той и без това си е вечен опозиционер и вятър го вее на бяла кобила, сам вече не знае какво точно иска. Но работата е не в баницата, а в позволяващия да я лапат безнаказано и безплатно. Неуравновесени тъмни балкански типажи ни яхат и цоцат, експлоатират доверието и наивитета на хората, оттам всичко цикли и се граби, но ние - не-е, чакаме все някой да ни "оправи" / нас ли, бакийте ли ни, не е ясно/.

От ДВЕ години обяснявам, че Боленчо Луфтханзата ще забие чикийката си до дръжката в гърба на другаря Борисов, ама някой хора не им се вярва. Е - ще си говорим пак след 3-4 месеца. А другарят Борисов си е един обикновен глупак, които му се иска да се спаси (сигурно, ама - надали!) вече като президент...

Хора осъзнайте се в кой век живеем? до кога ще продължи тази борба между Турци и Българи? сеедно Сащ да воюва срещу негрите имайте на предвид че сме европейци трябва да сме отворено общество не само към Турци но и към всички народи не толерирам подобни действия като европеец

отговорен за всичко случващо се е оная беззъба кокошка, доган. той е провокаторът с неговите малоумни публични декларации, че той бил тоя дето избирал президента в страната и разпределял порциите сирене в българия.

А гербаджийската шайка, слезнала последните години от дърветата, толкова се изложи, че дори и Сашка Васева вече може да им направи "провокация". Да не забравяме - самата тя си оттегли доверието от другаря Борисов преди няколко месеца.

Ами българските турци живеят в такива местности и понеже са работливи си отглеждат животни.Доган разпределя тяхното сирене а ББ опоска и хляба на целия народ с "работата си" по време на управление. Както е тръгнало от магистрали, стадиони и зали скоро и животни няма да отглеждаме и Големия брат САЩ ще ни разпределя сиренето. А провокатора е Сидеров с неговите неуравносени действия. А за заканите му - не виждам БНТ да е спряла да излъчва както Болен се закани преди време.

Мдаа, класически случай на политическа маскария. Кога на боленчо му заповядат, подкрепя любимеца на циганите боко тиквата, а сега като взе да губи гласове, пак подхвана неговата си. В случая обаче от Атака има за какво да протестират - не може в европейска и християнска държава разни цигани да се гъзурчат по тротоара пречейки на хората, и това без надлежно извадено разрешение, както е по закон. За продаване на банички там трябва да се извадят хиляди разрешителни и платят всякакви такси, а тия си правят каквото си искат, че и нарушават обществения ред с воя си.

Ама,само се закани....Със закани нищо не става.Действия и акъл трябват.Рахатя трае 4 години,не 2.

Нормално ли е мюсюлмани да замерят с камъни хора и да ранят българска депутатка? В Истанбул е забранен воя от джамиите, както и нагъзването извън тях. Но тук е разрешено. Каква е логиката?

Нормално ли е по време на църковна служба да дойдат да викат пред църкавта група откачалки?

По време на църковна служба никой не вие. Службата не се чува извън църквата. И защо толераст, либераст или друг правозащитник никой не се грижи за това, че в Саудитска Арабия е забранено изобщо да има християнски църкви?

Освен от четене има нужда и от виждане. Именно камъните говорят за предварителна подготовка. В джамията и пред неа камъни няма така че те са камъните на болен по неговата глава. Ако не сте запознати с местоположението на джамията по добре не коментирайте.

Абе, физкултурник, ти нормален ли си?! Как воже да се поощрява именно от тебе и тгвоята лайняна партийка молитви на ислямисти насред пъпа на София, на улицата?! Азживея на две крачки от тази идиотска джамия - безлична,грозна и противна, и няма да се успоксоя, докато не я видя премахната. Вашеите залитания и тонки сметки на крадци иобирджии на нацията не бива да се допълват и от верски сматки без кръчмар. И ти, и оная мутра над тебе трябва веднага да се измитате от нацията ни ! Не ни трябвате такива продажни и тъпи!

Забравил ли си Волене кой вкара в парламента Закона за енергийна ефективност задължаващ 4 милиона българи живеещи в блокове (а не в турски махали) да извършват едни скъпо струващи строителни мероприятия. ДЕПУТАТА ОТ ДПС РАМАДАН БАЙРАМ АТАЛАЙ БЕШЕ ТОЗИ КОЙТО РЕШИ, ДА НИ ВКАРА НАС БЪЛГАРИТЕ, КОИТО ЖИВЕЕМ В ЕТАЖНА СОБСТВЕНОСТ В ИКОНОМИЧЕСКО РОБСТВО НЕПОЗНАТО ЗА ТУРСКОТО НАСЕЛЕНИЕ ЖИВЕЕЩО ПО СЕЛАТА. Какво направи ти и твоята партия Атака бе жалко недоносче??? ПОДКРЕПИХТЕ ПРОЕКТА НА ДПС С ВНЕСЕНИЯ ОТ ТВОЯТ ДЕПУТАТ ПЕХЛИВАНОВ ЗАКОН ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА ЕТАЖНАТА СОБСТВЕНОСТСТ С КОЙТО ЗАДЪЛЖИХТЕ НАС БЪЛГАРИТЕ ДА ВЛИЗАМЕ В ЕДНИ ОБРЕЧЕНИ НА ФАЛИТ ТКЗС- та (ОБЩО СЪБРАНИЕ И СДРУЖЕНИЯ), КОИТО ТРЯБВАШЕ ДА ПЛАЩАТ НА ЛИЦЕНЗИРАНИТЕ ФИРМИ НА ДПС СКЪПОСТРУВАЩИТЕ СТРОИТЕЛНИ ДЕЙНОСТИ ПРЕДВИДЕНИ В ЗАКОНА ЗА ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ. Защо подкрепихте със законодателни инициативи този заробващ ни турски закон бе Сидеров ??!!! ПО ДЕЛАТА ВИ ПОЗНАХМЕ. И ВИЕ И ДОГАН СТЕ ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУПОВЕ КОИТО НИТО НИЕ БЪЛГАРИТЕ НИТО ПЪК ТУРЦИТЕ ВИ ЖЕЛАЯТ.

там е работата, младенов, че толерантността ни ни я изкараха през носа нашестващите мюсюлмани. Затова един мюсюлманин в двте части на филма на BBC посветен на нашествието на джихата каза открито, с насмешка, без страх, че никой не можел да спре мюсюлманите и изпълнението на джихата, защото те за защитени от всичките там глупави директиви за "правата" на личността и етническите групи!

Не виждам в какво може да бъде укорен Волен Сидеров. В патриотизъм, в продължение на делото на борците за свобода? В какво? Той се бори България да си остане християнска страна. Да осъдят тогава и саудитците и кувейтците, дето официално забраняват християнството в страните им. Защо за тях е в реда на нещата, а тук не може? А, демократични тикви!

Объркан съм! Двадесет години Доган развяваше турския байрак на българска територия и никой копче не му каза. Но и провокативния начин на Сидеров не е решението. Тук си има закони и те трябва да се спазват. В основния закон - Конституцията пише: забранени са партиите на етническа основа. И най-накрая Конституционния съд трябва да приеме очевадния факт, че ДПС е антиконституционна партия и да я забрани. Всичко друго е бла-бла.

бай Стояне май вашия коментар е бля, бля. КС отдавна се е произнесъл че ДПС не е етническа партия. ЕС отдавна се е произнесъл че ДПС не е етническа партия само вие още спите и сънувате. Събудете се от дълбокия си сън защото както чета много неща сте проспали.

КС се произнесе през 1992г., когато Доган заплашваше, че без ДПС ще се наруши етническия мир. Повтарям, белким проумееш- ЕТНИЧЕСКИЯ мир. В ЕС пък никой не се е занимавал с ДПС. Преди 2 години Димитър Гочев - първия български съдия в Евросъда по човешките права в Страсбург и член на Конституционния съд (КС) от 1994 до 2003 г. във вестник "Труд" от 28.09.2009г. каза за ДПС следното: "Време е ясно да кажем коя партия е верска и етническа".

аз по принцип се самоопределям като много толерантен човек вав всяко едно отношение. но при полозение че те ( хората от дгамията ) са си измесли тонколоните изван дзамията не е редно . аз лично не зелая да слушам пропведите им когато се ражоздам из софия . както и за всяка една религиозна формация . да сте чули и видели несто подобно другаде по-света !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!няма нали само в бг : много права им с едадоха и сега те спекулират !!!!!!!!!!!!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

атака е сащо ртническа партя. да баде забранена! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

То и фашизоидите са забранени, за шизофрениците има лекарства, а за глупаците обучение.... е защо Атака не е забранена??

Този е хем за арест, хем за клиника!

Сидеров спирка няма, щом си позволи да п..ръдне пред джамия !

Охо, сега кадровиците са наредили АТАКА и ГЕРБ пак да са "врагове". Преди години ченгето Сидеров беше казал,че национализма е последната крепост на комунизма, ченгето Бойко от най-големия враг на ченгето Костов стана негов съмишленик и тн. Въобще кукловодите ги редят на шахматната дъска както им е изгодно. Лошото е,че много хора им се връзват. А сега всичките килъри, сумисти и тем подобни ще ги оправдаят.

Защо ми се виждат тази от Герб като една платена преститука ,когато им маха този болен ненормалник му кликнат пред него за да му правят по една френска! време е Борисов да прави коалиция с СДС или с Костов ,наистина тези от герб нямат никакво достоийнство. Време вече европейският парламент да се вземе с някакво радикално решение с този проблем един път и за винаги.

ха сега да видиме кой е по тежкар

сидеров е абсолутно прав вконкретния слуцаи *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

сидеров и кафевите му клоуни какво правеха пред джамията. ми да бяха отишли и пред синагогата. Този тип поведение е отдавна забранен в нормалните държави

А в една нормална държава забраниха минаретата, и със сигурност ако си опънеш там килимче на тротоара мигновенно ще те отведат и глобят сериозно, при повторно провинение нещата загрубяват доста.