Волен Сидеров се сби с Корман Исмаилов в БНР

Лидерът на партия "Атака" Волен Сидеров и независимият депутат Корман Исмаилов се сбиха в студиото на програма "Хоризонт" по време на предаването "Неделя 150".

Обратно в новината

Коментари - Волен Сидеров се сби с Корман Исмаилов в БНР | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

идва време за разплата доган да се стяга

Оставете ги да се изтрепят !

категорично ПРОТИВ! нека всички дружно им ПОМОГНЕМ да се изтрепят!

НА ТОЗИ ЧЕ МУ ХЛОПА ХЛОПА МУ,НО ПЪК И ДОНЯКЪДЕ ГОВОРИ ПРАВИЛНО ДА ЗАБРАНЯТ ПАРТИЯТА И ГОТОВО.

То бива толерантност, ама на голяма част на драскачите във форума избива в педерастия от голямото подмазване на турците и исляма! Вместо да пращате Волен Сидеров на психиатър, по добре сами идете и също на сексолог минете!

Ела, Воленчо, натупай ме , за да ти олекне!Ами ти си мъж, а не лукова глава!

А ти пък си долен! А ти си сусак и първи тъпак.

Кой ще е следващият?Днеска не се сбих с никого, ще взема да ступам Капка!

A тука ако някой се бие го арестуват и го съдят за хулиганизъм! Hе е ли така и в страната ни? Cтига простотии, простащина,бабаятлъци и хулиганизъм. Kрадеца викал-хванете крадеца.... ами огледайте се де...

Болен се сби с Корман, но Курман да не го сбиди

Слушай какво, Демократос ли си какво ли си там. Може да ти се иска, но няма да разпалиш етническа вражда. Всяка страна си решава кое е позволено и кое не в нейна територия. За справка, страните с тарамбуки като тебе забраняват да има църкви и публично изявяване на християнската принадлежност в арабските страни. Там и дума не може да става да се построи църква, камо ли да има някакви по-големи религиозни свободи. Същите тези тарамбуки сега са в България и искат да наложат законите на шериата и у нас. Това не бива да се позволи. Иначе, за твоя мъка, животът на българските граждани ги е научил да се обичат, уважаяват и поддържат и тарамбуки като тебе нямат място в България. Ясно ли ти е?

Никой не повдига сега въпросите свързани със "замразените" заплати, пенсии и другите видове социални разходи. "Ченгеджийницата" - "генералското движение" ни насъсква едни към други, вместо да стимулира икономически разкриването на работни места, ограничаване ръста на инфлацията и износът на капитали от страната. Генерал Борисов е глаДния шут в цирк "Борисов". Стимулира само търговията с БАНКИ, ... и в Банкя. Като няма хляб, ЯЖТЕ АСФАЛТ !!!

ТОЗИ АНАРХИСТ,БЕЗБОЖНИК НЕ МУ ЛИ СТИГНА ПРОТЕСТА В БАТАК.БОЛЕН Е ЗА ЛУДНИЦАТА.

Аман ат толерасти в тая държава. Като сте се одупили какво очаквате да правят с вас

АКО БЪЛГАРИТЕ...С МЮСУЛМАНСКО ВЕРОИЗПОВЕДАНИЕ ПОЛЗВАЩИ ТУРСКИ... ЕЗИК..СИ СЕ МОЛЕХА В ДЖАМИЯТА НИКОЙ НЯМАШЕ ДА ПРОТЕСТИРА!!!! ТЯХНОТО МОЛЕНЕ НА КИЛИМЧЕТА ИЗВЪН ДЖАМИЯТА И СИЛНИТЕ ГОВОРИТЕЛИ СА АБСОЛЮТНА ПРОВОКАЦИЯ!!!!ПОСЛЕ СИДЕРОВ ВИНОВЕН...!АЙДЕ СТАРИ НОМЕРА НА ЧЕНГЕТО ДОГАН ПОЛИЦИЯТА ТРЯБВАШЕ ДА ВКАРА БЪЛГАРИТЕ С МЮСУЛМАНСКО ВЕРОИЗПОВЕДАНИЕ ПОЛЗВАЩИ ТУРСКИ... ЕЗИК В ДЖАМИЯТА ЗА ДЕ ПРЕЧАТ НА МИНАВАЩИТЕ И ДА НЕ ДРАЗНЯТ ОСТАНАЛИТЕ ЕВРПОЕЙЦИ!

След 20 май 2011 година България не е същата. Българския мир, толерантност и религиозен плурализъм, който беше за пример на всички балкански народи, в момент когато Бивша Югославия се разпадаше от национализма на Милошевич, вече не е същия. Кръвопролитията в двора (върху тоалетната и умивалнята) в единствения ислямски религиозен храм в София, показа на световната общественост, как се решават религиозни спорове и проблеми. Много български политици ни убеждават, че едва ли не, нищо не е станало. Ако за християнската религиозна общност нищо не е станало, то за мюсюлманската това събитие има знаково значение. То насърчава антислямските прояви и внася недоверие и суматоха в между религиозните отношения на българските граждани. Ислямфобията и психотерора след 11.09.2001 година промени Америка. А 20 май 2011 година промени България. Никой вече не може да бъде спокоен през развързаните побеснели кучета на Атака, които не само, че не пазят родината си, но и хапят собственият си стопанин. Всички политици до един се втурнаха да вадят политически дивиденти и рейтинги въз основа на религиозно оскверняване, което всява терор ("ужас") в съзнанието на религиозните малцинства. Свидетели сме на системни предизборни гаври с мюсюлманската общност и тяхната религия, които достигнаха до това неофашистко събитие. Никакви демонстрации, речи, закани, промени, нищо друго вече не би променило случилото се от 20 май 2011 година, освен категоричната забрана на терористичната формация "Атака". А също така и реалното наказание на нейния лидер и неговите крайни елементи участвали в побоя на богомолците и оскверняването на религиозен храм.Призовавам всички политици, включително Ахмед Дуган, да не се гаврят с лицемерието си и привидната си подкрепа на малцинствата, а да застанат твърдо, решително и категорично срещу потенциалния Бин Laden - Воден Сидеров, който освирепя и е вече готов да направи какви ли човешки престъпления, за да ги представи като турско-ислямска атака!!!

Демократос, не преекспонирай нещата. Бъди хладнокръвен, че туку станем прецендент - от крайни демократски бръщолевения да се стигне до крайности. Погледни и друхгата страна.. впечатлен съм от реакцията на мислещите хора, разумно дали своята оценка, заплюли лудия Сидеров но и не стигащи до другата крайност в която ти си залитнал

В България никога не е имало мир толерантност и религиозен плурализъм. Просто българите сме завряни в миша дупка от тъпите ни управници и сме принудени да търпим какво ли не и никой не смее да се обади защото държавата подкрепя малцинствата а не защитава правата на българите. В момента в който някои реши да се бори срещу това веднага го обявяват за малоумен и убиец и т.н. Видяхме освирепелите "Мирни" молещи се в джамията. Всички българи мислим че Волен е прав и го подкрепяме. Това дали се бори с правилни методи е въпрос на коментар, но не виждам в момента по добри тъй като който надигне глас за равнопоставеност на българите в собствената им държава веднага е смачкван от държавната машина която защитава чужди интереси и нехае за правата на собствените си граждани.

Да, България не е същата! Няма го лицемерният религиозен плурализъм, в който всякакви небългарски псевдорелигии правят каквото си искат в страната ни! България каза НЕ на ислямизма! Има развързани побеснели кучета, но те са ислямисти, които вече правят демонстрации и в столицата! Волен им каза НЕ. И българите също им казаха НЕ. НЕ на ислямизма! ДА на мирните турци, които не съдзават проблеми; които тихо и кротко се молят в джамията, а не навън; не носят ножове в джобовете си и не налитат на несъгласните с тях... Ислямистите стигнаха дотам, че оскверниха собствената си джамия с лицемерните си религиозни ритуали на показ. Защото който се самоизтъква с вярата си, служи на собствената си гордост, а не на бога. Ислямистите наричат дупенето на тротоара пред джамията молитва, но друго му е името - религиозен егоизъм и горделивост. Да. Фашизъм има, и това е ислямисткият фашизъм. Волен Сидеров единствен прави това, което българските власти отдавна трябваше да направят - показа на ислямистите, че трябва да спазват българските правила.

Където се появи Боленчо, там започват и мелетата.Типично за всеки комплексиран мъж, чиито най- силни аргументи са шамарите и крясъците.Тогава да не пищи,че го бият, юнак без рана не ходи!Пък и оня злочеста депутатчица и тя тръгнала на мъж да се прави!Каква бавна агония...

kgb777kgb

Не знам колко трябва да си ТЪП , за да не схващаш очевидното ! Никой не пречи на мюсюлманите да изповядват релегията си , но тях това не ги интересува , на тях им трябва сблъсък , кръв по улиците и проблеми , за да легитимират Доган като спасител ! Няма нормална държава в Европа където да си извадят килимите по улицата в центъра на града и да правят циркове ! Ако туко имаше полиция щеше да ги прибере вътре и всичко да приключи ! Ако искат нещата да са различни да направим референдум като в Швейцария и да видим какво ще каже народа - в Швейцария им казаха ТВЪРДО НЕ - нямате право да строите джамии - НИКАКВИ !!! Тука продажните политици им бяха дали държавата , сега искат и душите ни ДА ГИ СПРЕМ !!! Само да ви кажа , че не членувам нито в АТАКА , нито в ГЕРБ , нито в каквато и да е политическа партия , аз съм БЪЛГАРИН !!!

Напълно подкрепям- всяка дума! НО СПРИ И "АТАКА"- защото са същите! Защото заедно с ДПС крепят една и съща върхушка, която съсипва България вече 21 години! Да бъдем обективни и точни!

Няма и нормална европейска държава в която да има една малка джамия в столиците им..Проблема трябваше да се разреши отдавна защото всеки има право на избор на религия и място да я изповядва..

Каза го премиера Б.Борисов, днес го пише и Огнян минчев, знаят го тези, които мислят с главите си, а именно, че Доган и Волен Сидеров са два скачени съда, двама партньори в баламосването на електората и то в интерес на статуквото, на олигархията и на старите ченгета. България тъне в мизерия и безработица,благодарение на Волен и Доган, а тук хитреци отвличат вниманието и говорят за арменски геноцид. Мъчат се да противопоставят етноси, познат маниер от принципа:"Разделяй и владей!"-забранен в Африка но не и в България.

Щом Бащицата го е казал, значи е истина ;) Иначе, май пак трябва да забранят всичко и всички и да възкресим др. Т. Живков, защото доказваме ежедневно, че на мнозина демокрацията им идва в повече...

От истината, независимо кой какво е казал- боли, нали! Много боли! Доган и Волен са съратници в борбата за подкрепа на БСП и досегашния президнет!

Питам кога турците ще признаят официално гнета над кюрди и арменци, кога ще погнат тарамбуките в арабския свят, забраняващи да има не само църкви в тези страни, а и да се показва публично привързаност към Христа. Тръгнали да се занимават с някакво си жаукане по джамия инякакви си подпалени черги на тротоар. Жалки нищожества. Убийците на България 5 века не могат да си го простят и търсят всякакъв повод да я върнат в лоното на исляма. Представят ни се два варианта на бъдеще - бавна смърт и бърза смърт с размирици като в Косово.

Този сидеров ми е много съмнителен тип. Само с простотии се занимава, нищо полезно не измисли досега. И изобщо не ми е ясно как точно Турция щяла да ни превземе ако влезе в ЕС.

Обичаите се бе диваци

Атака показаха, че май наистина са платени подлоги на ДПС, точно когато очаквахме Доган и неговото ДПС да се разтресе, се появи Волен и не само ги втвърди ами ги бетонира българските мюсолмани, вперили отново поглед в техния СОКОЛ!

АБЕ НЕНОРМАЛЕН НИЕ ДА НЕ СМЕ В АЗИЯ БЕ ЧЕ ДА СЕ СЪОБРАЗЯВАМЕ.ТУК Е НАШИЯ ДОМ И ЧУЖДИТЕ ДА СЕ СЪОБРАЗЯВАТ.НИЕ КАТО СМЕ НА ВЪН СЕ САОБРАЗЯВАМЕ.ТАЙ ЧЕ ПАТУВАЙ.КАТ ТИ Е КЕФ НАВРИ СИ ЕДИН МЕГАФОН,ЗНАЕШ КЪДЕ И ДА ТИ ДРАНКА ХОДЖА ТАМ.МУХЛИО

психопата отново в гнусно деиствие

Я си представете следния сценария: В навечерието на най-светлия християнски празник(!...) пред църквата Света София в Истанбул (превърната в полу-джамия), или пред Желязната църква се събират християни и празнуват съответния празник с всичките му ритуали и подробности. Изведнъж са нападнати от мюсюлмани и християните започват да крещят обидни за мюсюлманите думи и имена. Какво ще се случи - можете ли да си представите?! Първо, полицията няма да се намеси, второ няма да има възможност! Така че оппомнете се и вижте за какво става дума. Тези хора пред джамията в София не са бълг. мюсюлмани, а платени провокатори от арабски държави основно. Онзи, от когото беше взето интервю (показано по ефирните тв) е египтянин- безработен далаваражия и паразит, който винаги присъства на такива мероприятия. Не се поддавайте на манипулации и провокации. Всичко се прави и инспирира от външни сили с далечната цел сценарий Косово в Б-я.

Правиш голяма грешка! Тези, които спратнаха тази провокация, не изповядват християнските принципи и повели! - обичай ближния като себе си и пр. Тези хора ти мислят лошото (мещо казано) и не разбират от твоята любов и толерантност - тя им е чужда. Когато разберете това, ще почнете да осъзнавате какво се случва около вас и смисъла му. Явно бълг. народ не може да се оттърси от шопската душевност: Най-мразим да мислим.

Я си представете следния сценария: В навечерието на най-светлия християнски празник(!...) пред църквата Света София в Истанбул (превърната в полу-джамия), или пред Желязната църква се събират християни и празнуват съответния празник с всичките му ритуали и подробности. Изведнъж са нападнати от мюсюлмани и християните започват да крещят обидни за мюсюлманите думи и имена. Какво ще се случи - можете ли да си представите?! Първо, полицията няма да се намеси, второ няма да има възможност! Така че оппомнете се и вижте за какво става дума. Тези хора пред джамията в София не са бълг. мюсюлмани, а платени провокатори от арабски държави основно. Онзи, от когото беше взето интервю (показано по ефирните тв) е египтянин- безработен далаваражия и паразит, който винаги присъства на такива мероприятия. Не се поддавайте на манипулации и провокации. Всичко се прави и инспирира от външни сили с далечната цел сценарий Косово в Б-я.

А какво ще стане с летящото килимче? Дали и него са подпалили?

Който е викал пред джамията "Смърт на гяурите" , той е сеел етническа омраза. Защо няма арестувани турци, които са викали "Смърт на гяурите"?

А какво ще стане с летящото килимче? Дали са го подпалили и него?

Какво става с Булгарските Земи Останали от Турското Робство.Преди 2 години само се спомена нешто и до там.Няма ли да сее враштат на хората.Нали много знаят там политици и тмт.Хиляди хора имат земи.Пример да дам оказа се,че имаме къшта която се намира в Одрин и декари с ниви но на тях им са се издубили документите.Това от каде е ли Дядо ми е Бягал от Одрин с Каруца като са ги преследвали Турците.Нали много знаят Тия политици да направат нешто за народа,а не само да си палнят джобовите.Избори имало и какво като има се е тая кои опраблява.С какво се е подобрила Стараната-тока е по евтин,водата,лекарства,храната ли.Живем в Една мизерна дуржава и да не се чудят младото поколение зашто бяга.

Моля другарите от ДС, които създадоха и волен, и Доган, да ги отзоват спешно. Експериментът се оказа неуспешен.

За тия кадето са писали ,че е болен не е болен.Тва Булгария ли е.Как ви са тия нешта.Да ходят в Турция като искат повече претенци.Атака са прави.Никои не е длажен да им слуша циганиите.От какво се страхува дуржавата,че е едно джуже и ако рекат ште я изтрият от картата.В никоя друга даржава го няма това.Трябва Народа да протестира и е време да се вземе в раце,а не да седи в агала като мишката както става винаги.Саштото е кам Роми(цигани) не можело ..... и тмп да влизат в кварталите им.За какво е тая......... като неможе.Даржава с природа това е само Българиа,а това не е достатъчно

Превод: За тия (тези) (запетайка) кадето (които) са писали ,че е болен (запетайка) не е болен.Тва (това) Булгария (България) ли е. (въпросителна)Как ви са тия нешта (неща). (въпросителна)

Какъв Българин си ти като незнаеш да пишеш погледни колко правописни грешки имаш

Кефя се на слепотата на повечето. Волен и Доган са два скачени съда! Те си помагат! Те разиграват цирк и правят на балами на, българите! Но турците вече го знаят и затова има разцепление при тях. Затова на сбирщината на Доган се сбиха турци с турци, защото най-сетне проумяха двойната ченгесарска игра на Доган и събрата му ченгето Волен! "Юнак балкански" ще се събудиш ли?!

Башпатриота е тежко болен и не може вече да се справя със задачите, начинания много, а постижения нула, пък и привържениците му физически дистрофики и умствени инвалиди. Само с дрога не става тая работа, трябва да се заделя и за сланинка и за карначета там истински, а то ония ми ти охранени ислямисти ги стъпкаха като луда крава телето си:)))))))

След като има желаещи да се молят, да влезнат в джамията. Ако не се побират, да се молят в къщи, както това правят в други страни. Там няма такива циркове, попростата причина, че у нас се извършват от наши родни еничари. Които както обикновено се опитват да се изкарат по-турци от турците. Така че проблемът си е чисто български. И моля, престанете с това етническо напрежение. ЗА ДА ИМА ТАКОВА, ТРЯБВА ДА ИМА ТАКЪВ ЕТНОС. А НЕ БЪЛГАРИ, ИЗПОВЯДВАЩИ ИСЛЯМ, ДА СЕ ПИШАТ ТУРЦИ. Поведението на Сидеров, може и да няма много общо с общоприети норми. Но пък е прекрасен пример как трябва да се защитава българската позиция и българското. Когато всичките ни политици започнат така да защитават българската кауза, тогава ще тръгнем на пред. А не с лицемерие, слагачество и разтягане на локуми. И натягане на други държави, било то американци, руснаци и каквито и да са други.

Именно башпатриотите имат претенции че ДПС е етническа партия, неконституционна и така нататък. На първо време би трябвало патриотите да отговорят на въпроса, защо наричат мюсюлманите турци, и даже помаците те открито наричат турци. Това е открита провокация от страна на атакистите и никой не им е потърсил сметка до днес за опасните, противозаконни своеволия.

Ами най-малкото, сигурно защото във форума на помаците от години киснат турчета, сепараиски настроени и по цял ден им обясняват, че са горди потомци на османската империя и че всъщмост са турци. През седмица им пускат "достоверни" материали за изровени камъни с надписи на арабски. Все от един и същ пласт ги вадят.Питай Юзеиров. И той кисне там и им промива доверчивите мозъци с подобни щуротии. Даже филм направиха хората, как възрастни помаци си казват "Турчин съм, какъв да съм?!" Сигурно има защо, как мислиш, не ще да е без нищо. Особенно след случката със съборения кръст и виковете им "Не ви искаме, гяури", все нещо е объркало там нещата. Надали са Атака, не вярвам.

Да, ама не! Ахъ, атакаджийче дребно неграмотно! Предизборните игрички на братята Волен и Доган не ги бъркай с българщината безроднико жалък и не се пиши патриот, лумпен надъхан!

Ще го призная ако отиде и пребие няколко руски дипломати,или руски мекерета,журналисти ,пи ар агенти, дето последните месеци са взеле 10 милиона от руснаците и искат да ни заробят с още една ядрена централа и да плащаме милиарди, а не да се занимава с някакви нещастни араби дето се гъзят пред джамията в София и от никой пари не искат и на никой не бъркат в джоба. Гледайте кой ви бърка в джоба-българските политици,и руските мекерета дето се возят на коли за по милион ,а хората ровят по кофите.

Т сигурно означава много ТЪП ама МНОГО.

да ама не,коч -миризлив и насран със сигурност много !

Не очаквах ,че от пи ар руските агенти четат и тук и пишат глупости...истината боли продажници,няма да останете доволни от руските сребърници.

Господа Управляващи, спрете войнстващия ислям който е заплаха за националната ни сигурност! Пот благовидния предлог за етническа толерантност и мир, както и зачитане на верската принадлежност ежедневно се руши българщината! Нагло и натрапчиво! Ще доде време когато ще трябва да плащаме цената на тази "толерантност"!!

Волен е прав,а на доган целта винаги е била да има в България второ косово. Тарикат е доганчо,ще манипулира превърженици си и ще се опита с един куршум да си разчисти сметките както с Волен така и с Касим.ВОЛЕН Е МНОГО ПРАВ!!!

я отгатнете-ако избухне(да не дава аллах(господ) гражданска воъна коъ сте спеели??? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тоя пък. Какви глупости пишеш ти, бе?! Я се скривай, болен мозък. Кой щял да спечели при гражданска война. Ти знаеш ли какво е това гражданска война и какви ужаси носи след себе си? Как наивно и леко го пишеш само, това да не ти е футболен мач.

ми мръдни 100 км на запад да ти разкажат ...смешник!

Атака вече ми спечели гласа, благодаря! ВСЕКИ ден по най-гледаните ТВ ми натрапват оня изрусен циганин "певец". Всеки ден трябва да се съобразявам с някакви одупeни типове на тротоара които ме гледат лошо. Всеки ден някакъв ислям и цигания ми се натрапват. Чакайте, тук е България и аз съм Българин и ако трябва ще си ОТВОЮВАМ правото на живот ТУК, за мен и децата ми.

Да не станеме втора Фамагуста? Тоя няма ли кои да го озапти? Има далеч по-цивилизовани и дипломатични начини за решение на тия въпроси.Ето Саркози забрани бурките и-краи! Тука- цигански работи.

Да, ама Бойко няма гащи, за да забрани бурките, виковете от минаретата и дупенето по тротоара! Айде де! Айде и Бойко да направи като Саркози!

Напълно съм съгласен.Да се изпълнят тези три неща и да се молят,око искат и на дявола.

Коментар на Болен Лидеров след случката в самолета на Луфтханза:Тази въздухоплавателна компания е нацистка.Пилотите са внуци на военните летци от Луфвафе.И са тотално отговорни за бомбардировките над европейските градове.Стюардесите ме биха,провокираха и мразеха.Те съответно са внучки на шарфюрерки от Биркенау.Бяха облечени в черни кожени дрехи,с плътно прибрани сламеноруси коси и стъклено сини очи.Това ме вбеси.Най-малкото,което можех да направя за своя замозащита,беше да ги замерям с кюфтета,да ги ругая и обиждам.Както и да ги заплаша,че кацнем ли в София,моята шпицкоманда,ще им организира наистина радушно посрещане.Това е цялата,единствена истина,по моему.С уважение:Б.Лидеров.

Няма независим, щом е ага, челебия и юзбаши! Не това е начинът, върно е, но по принцип така трябва, по-твърдо, че нещо много надигнаха глави агаряните.

Слушах "боя", ама защо не го излъчиха?? Тогава нямаше да има шикалкавене по въпроса. За момента това си остава чиста манипулация на турско-комунистическото БНР, дето след Пловдив не се чува в услуга на познайте коя държава!!

ВОЛЕН Е МНОГО БОЛЕН. ДА СЕ ПОЛЕКУВА И ТОГАВА ДА СЕ ДВИЖИ СРЕД НОРМАЛНИТЕ ХОРА. ПИСНА НИ ОТ НЕГОВИТЕ ЛУДИ ИЗПЪЛНЕНИЯ. ТОВА НЕ СЕ ТЪРПИ,А КАК ИЗЛАГА БЪЛГАРИЯ!!!!