Нова среднощна акция на Сидеров в София

Нова среднощна проява на партия "Атака" пред същото магазинче за цигари на столичната ул. "Раковски", пред което се стигна до сблъсък с полицаи, е имало снощи.

Обратно в новината

Коментари - Нова среднощна акция на Сидеров в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Категорично - НЕ!

ПОНЕ ДА ИМА ПОВЕЧЕ ОТ "ЕДИН", /ОСВЕН БОСИЯТ/ КОЙТО ДА ПРОТЕСТИРА, /ЛИЧНО АЗ НЕ ПОЗНАВАМ СЛУЧАЯ С КЛЕК ШОПА/

"Грешна ти е тактиката" - да, ама не, както казва старият седесар П. Бочаров. Да ти кажа, като четох коментара ти, всъщност мислим еднакво. Просто аз го казах по по-различен начин, като за преобладаващите в сайта соросоиди. А колкото до Волен, той хич не е луд, много добре знае коя е границата, която не трябва да преминава. Дори мисля, че се консултира с опитни юристи. Поведението му е такова, защото ако е тих и кротък, сега АТАКА щеше отдавна да е в историята заедно с много други партии - еднодневки.

някой дириджира всичко това и този някой иска никой да не гласува за атака, вредните храни и ваксините.

ОБИКНОВЕНО СЕ ВЪЗДЪРЖАМ ДА КОМЕНТИРАМ. СЕГА НЕ ИСКАМ ДА МЪЛЧА. СЛЕД ПОРЕДНОТО ИЗСТЪПЛЕНИЕ НА СИДЕРОВ, ЦАЦАРОВ ЕДНОЗНАЧНО ПОКАЗА, ЧЕ В БЪЛГАРИЯ ПРОКОРАТУРА НЯМА. ИМА ДЪРЖАВНА ИНСТИТУЦИЯ ЗА ЗАМИТАНЕ И ПРИКРИВАНЕ НА ИЗДЪНКИТЕ НА ПОЛИТИЦИТЕ, БОГАТИТЕ И ВЛАСТИМАЩИТЕ. ЗА ПРОКОРАТУРАТА ЗАКОНННОСТА Е ТАБУ. А ЦАЦАРОВ СЕДИ НА ВЪРХА НА БЕЗЗАКОНИЕТО? ДОКОГА ЩЕ ГИ ТЪРПИМ?

Прав си наборе. В България няма прокОратура - има прокУратура.

Щом Прокурора Цацаров се крие от Сидеров има нещо скрито , ще го чуем след време ! За Цацаров единствения изход от ситуацията да си подаде оставката ! Сидеров пак е прав , ще гласувам този път за АТАКА !!!!!

Цацаров се крие от сидеров, защото оня е луд, а от лудите трябва да се пазим! С годините толкова изперка тоя човек, че направо се чудя как може все още да има хора, които да гласуват за него! Пък после се чудим защо ни е такава държавата!

не

Дир.бг , да премести "новините" за Путин и Сидеров в отделна рубрика!!! Искам да се информирам какво става в България , а не да чета простотии!!!

Алооо, слепците, Сидеров и Путин нямат нищо общо. Атака използват Русия за печелене на гласове от заблудени кретени.

С тези акции воленчо гледа да стане известне и да си вдигне малко рейтинга. Все пак шефа му от кремъл има 90 % рейтинг. Пудела има бая да гони.

Путя да си озапти малко Агентурата , че доста се е разпищолила !!!

...МОЖЕ И В МОСКВА :)

Lydia otnovo dokaza 4e pravvosadie nqma

21:20...от почти два часа атакистки трол не е вилнял във форума, даже и мунуси не ни слагат вече. Евати готиното! :DDDDDDD Сигурно са умрели!

Тоя миши травестит, няма ли да миряса най-накрая и да "порасне". Чудно ми е, кой топли гъзъ на булка му среднощно, когато е на "акция"?

В. Сидеров, тези, дето ти пратиха навремето П. Ч., сега ти го пращат пак. Забеляза ли. Което не може с платени медии, може с такива като него. Същите, които го използваха навремето, го използваха и днес - "доброволно" компрометирал се човек, за да те оЧерни преди години, днес иска да свърши същата работа? Безработицата е страшно нещо.

... беше отишъл "да види за какво става дума" и да съобщи на медиите, ама така някак си съпричастно"... не го оставяй да ти се отърква, защото по него саде черна кал, в която "доброволно" се отъркаля, "кой знае защо"

Е баш на място си е спрял човекът....Другия път направо у Карлуково да кара.

Кирлив Ганъо в най - чистия му еталонен вид..

пУТЛЕР ДА СИ ПРИБЕРЕ СМАХНАТИЯ СИ АГЕНТ.

сменете си психолозите, дето изчисляват колко ще издържи сидеров на подобен валяк от "медии"+"институции"+"власти"...

Не знам колко ще издържи, дано да е повече. Но беше ли нужно да се явяват пияни първия път? Гледах предаване на Люба Кулезич, където съвсем открито се заяви, че там се продава дрога на депутати!!!! Като е толкова завързана ситуацията - отиди с камерите, имаш цяла телевизия! А ти пиян. Въобще Волен не е за водач на националистическа партия. Има акъл, има дар слово, но е много недисциплиниран. И русофилията му е превзета и много късно осъзната.

Просто се чудя защо ги прави тези неща Сидеров ?

Има и такива хора. Но са малко. Обикновено са зодия Овен, може и други Но хора, които при никакви обстоятелства не искат да "клекнат" пред нагло заповядващите им да го направят, винаги ще има сигурно. А когато го правят едновременно със защитата на някаква кауза, а не само лично достойнство, сигурно още повече се амбицират. И правилно. Един народ има нужда от такива хора, защото останалите не биха се хабили. За самия човек обаче не винаги е оправдано да се похабява, колкото и голяма да е каузата, защото животът е един и той би могъл да си го изживее на уютно и топло, конформистки практикувайки бизнеса си както онзи от герб, дето беше казал на ББ, че не ще повече да седи в НС за някакви си 3000 лв., които не ми стигали на тричленното семейство. А искал и той като другите, дето били направили милиони. ББ каза, че го разбира и ето - май същият сега е онзи, дето взе от името на народа ни 16 млрд. лв. заем. Дали си направи вече "милионите", дето искаше, дали ще си осигури безсмъртие с тях на фона на загиващия ни народ... Ти за това не се ли чудиш?

Пълен идиот !!! Вече нямам думи за този човек. да го прибират вече в панделата и да му направят още едно бебче че май Деница му скоро пак ще е разгонена

скоро ще събира данъци, мита и акцизи. До Врабча 1 ще се ходи с визи. Верно ли никой нищо не може да предприеме срещу тези идиоти?

Преди избори. Когато един престъпник се връща на мястото на престъплението, се нарича рецидив. Ако бях на мястото на мъжът на красивата собственичка на магазина, щях да му подам "агнешка главичка" и кача топките за вратовръзка на Воленчо, още в моментът в който я докоснал. Без да ме интерисува какво ще стане после. Тоя Ку-ку Волен, ще си направи цялата предизборна кампания с тормоз на едно магазинче. Много тънко е решил да мине. Защо не пробва да проверява тировете влизащи в България или столичната митница за фиктивен износ?

Тировете ги оставяме на митничарите назначени от герб, а за грозната мутра на продавачката няма нужда от коментар.

Сегашната проверка показва, че първата изобщо не е била направена (ако установява нарушения, каквито първата не е установила). От атака сигнализират отново, след като цяла седмица по алфа показваха как мазето работи нощем - незаконно и от години - т.е. никой не знае какво и колко се предлага там нощем - защото собствениците досега са били заявили по документи, че нощем не работят. Ето защо сигнализираните "органи" още първия път провалиха първата проверка, а чакащите на място "протестъри" и изпратените още преди полицията медии, с пратените преди полицията телевизии, получаващи "грантове" (т.е. пари от чужди организации, поръчващи им какво да говорят и снимат) вместо да поискат да разберат наистина ли там се продава контрабанден алкохол и наркотици, сътвориха поръчания "скандал" "със Сидеров".