Коментари - Сидеров: Плевнелиев може да заслужи импийчмънт заради нелегалните имигранти | Днес.dir.bg

Сидеров: Плевнелиев може да заслужи импийчмънт заради нелегалните имигранти

Волен Сидеров поиска незабавно експулсиране* на бежанците. Той заплаши президента с импийчмънт, ако не свика Консултативния съвет по сигурността. По-късно движението около джамията бе отцепено заради втори протест на "Атака".

Обратно в новината

Коментари - Сидеров: Плевнелиев може да заслужи импийчмънт заради нелегалните имигранти | Днес.dir.bg

Коментари

Няма какво повече да кажем. Сидеров е прав във всичко! И понеже казва истината и с действията си показва, че е смел политик, останалите българофобски партии и организации, например Антибългарският хелзинкски комитет, Затвореното общество, циганските мафиотски организации и т.н., го считат за "луд". Тези родоотстъпни структури служат на турски, юдейски или западни интереси, за което получава преки или косвени облаги, включително финикийски знаци. Те манипулират, дезинформират и дори цинично лъжат нашия добродушен, наивен и доверчив народец.

Сидеров разчита на такива "Мичмани" като теб които вярват на това което се казва , а не натова което може да стане.

Кратък анализ на поведението на Волен Сидеров: 1) Изискване за импийчмънт на президента: не е ли необходима намесата на изпълнителната власт в решението за имигрантите? Кабинетът на Орешарски би трябвало да предприеме мерки за справяне със ситуацията, не Плевнелиев, чиито правомощия в това направление са недостатъчни. 2) Изискване за отзоваването на Кристалина Георгиева от поста й в ЕК: нападки от подобен тип към Европейски комисар са не само непрофесионални и безвкусни, но и доказват липса на познания за избирателния процес в ЕС и незачитане на свободата на словото. 3) Ако толкова се противопоставя на случващото се, защо продължава да подкрепя правителството? 4) Гражданската война предполага участие на различни групи, принадлежащи на един и същи народ. Или Волен има намерение да се бие с българи (което би било доста нелогично, и без това сме малко, а и той твърди, че страстно защитава интересите ни), или не разбира и това понятие. Заключение: този как влезе в парламента и кога ще му омръзне да играе цирк?

Плевнелиев отдавна си е заслужил за много повече от импийчмънт, но няма кой да му го поиска, това е проблемът на българската демокрация. А иначе германците се справиха с Кристиан Вулф за нула време, за 1/1000 от гадостите на Плевнелиев. Този човек не е бил и никога няма да български президент.

Не така Сидеров! Не бива и да се чува лоша дума за любимците на Плевнелиев. Може би пък нападението над Виктория не е било с цел грабеж? Може би дори не е било и нападение, а съвсем, ама съвсем нормално действие насочено към решаване на демографските проблеми на страната! Нали такава е повелята на света Кристалина?!

Този лъжец и ибрикчия как може да се показва пред хората Лъжец

Президента трябва да бьде разследван иотзован от поста заради врьзките му ибизнес контактите с ромския наркобос Киро Японеца с чийто мрьсни пари от продажба на ХЕРОИН Плевньо построи и беше сьдружник в молове ибизнес сгради на Цариградско шосе в София ;сьщо изаради бизнес контактите си иракския гражданин Самир Искендер Франсис -зет на пьрвия му бивш сьветник Стоимен Стоименов чийто дьщеря еженена за иракчанина чийто бизнес етрафик на амфетамини и хероин както и пране на пари в офшорки и имоти

незабавно, Плевнелиев е косвен съучастник с умишленото си бездействие по повод на бежанската вълна. РАзделя българите и ги излага на смъртна опастност.

Този педигрипал, как не го е срам поне от снимките си! А, ми се прави на хомофоб! По-скоро си е само хомо!

този нещастник много почва да дразни, а кой дава кворум на дпс и нсп

Тоя наистина се показва като уникален БОКЛУК!

Тоя нещастник докога ще си прави евтин ПР и докога ще разсейва общественото внимание!!! Жалко, че има хора, които му се връзва!

Белокосо чучело Какво пък президента ти е виновен??? Тъп цървул с 50 човека нитинг ще прави,смешник Да прокарва закони за тия прилълци нали има власт

BRAWO WOLENE NIE SE GORDEEM S TEB

Аз съм баннат и надлежно ще си изтърпя бана. Благодаря.

Вие, непишещите на родния си език!!! вие ли се гордеете, О' профанска нищета!!!

Еми това е електората на Воленчо, на БСП-то, на ДПС-то.. Прост, неук и неграмотен електорат. Създаваха си го цели 23 години.

Извини се извини се извини се....Психар нередовен! Следващия път нали пак ще осигуриш кворум! Прасе с кожено яке!

Аз съм баннат и надлежно ще си изтърпя бана. Благодаря.

Браво!!! Волен е символ на всичко най-долно, не само като политик, но и като човек!!! Безпринципен тарикат, евтин популист, лъже, агресивен и нецивилизован тип!!! Случките с неговото мижитурско его са безброй!!! Скандали, бой, агресия, псувни и обиди и поръчкови действия! Скапан продукт на ДС и БСП/ДПС

Аз съм баннат и надлежно ще си изтърпя бана. Благодаря.

Кажи си Болене в Брюксел как бяха кифтетата. Това е Белгия а не България, където псевдо националисти и ибрикчии я направиха Бълхария. А за другото не се напъвай ти подкрепяш тази политика и децата в детската градина го разбраха вс друго е театър с мърша като теб!

Аз съм баннат и надлежно ще си изтърпя бана. Благодаря.

Срамът на народа се провикнал от високата трибуна!

Атака да попита Плевнелиев как раздава българско грацданство. От както е станал президент, да представи пълен отчет, на колко човека с указ е дал българско гражданство и на какви националност. Представлява интерес, защо дневно 2-3 граждани на Израел получават българско гражданство. Да представи пълен отчет. И оставка.

Волен Депесаров е разтревожен и загрижен. Първата му задача е да предлага импийчмънт на Плевнелиев и оставка на Кристалина Георгиева. Друго не може да измисли този смахнат български политик ...

Сидеров късметлията, казах ви че той знае как да си вдигне рейтинга когато най-малко очакват всички

С това си изказване за бежанците май се отви без да иска, като кой има интерес от този бежански наплив в България и кой в крайна с/ка стои мълчаливо и в сянка зад него. Циганската карта май нещо зацикли след изпълненията във Франция и Англия и се премина към друго раздаване.

въпрос.Кой подкрепя правителството и до кога ще я играят тази комедия болните симпатизанти?Ако не са те,олигарските да са се измели отдавна.Ай сиктир бе,балъците са на изчезване.

Един най обикновен ДЪРДОРКО!

Абе дърдорко, дърдорко ама ти вземи слез малко по центъра на София и ще видиш страшна картинка. Това вече не е България. Свякакви съмнителни елементи обикалят на групички говорят някакъв език дето май не не е и арабски. Там вече не е България. А какво я очаква страна, в която центъра на столицата и има повече съмнителни чужденци от колко българи??

Е има време да станем като Лондон( в истинския и в преносния смисъл...)

Трябва да си сляп, за да не виждаш как този човек без никакви ценности и добродетели се чуди по какъв начин да печели точки на гърба на случващото се, което въобще не го интересува!

Аз съм баннат и надлежно ще си изтърпя бана. Благодаря.

Голен Клиторов ще завърши блестящата си кариера чрез обесване с главата надолу на най-публично място.

Какво да ги правим? Да им издигнем паметник преживе?!

Всеки мъж с повече от една жена е нарушител на българските закони. Никакви основания няма за нелегално пресеклите националната ни граница /срещу заплащане на каналджии/ да останат на наша територия. *Според Закона за чужденците в Република България експулсиране е принудително извеждане в кратък срок на чужденец извън границите на страната поради извършени нарушения или поради липса на основания за пребиваване в нея.

Ами менте патриота нали е от управляващите?Кво се вживява като опозиция? Кво стана с 1000лв с минималната заплата? Сидеров цял ден си търси врагове,иначе е безсмислено съществуването му.

Ей, Волене "КЪДЕ Е ПИЦА-ТА????"

днес се размислих- не само ГЕРБ ще спечели от протестите. Атака още повече. Едва ли това че НС разчита на техните гласове за да заседава особено терзае гласоизбирателя. Те вдигат по всеки повод такъв шум, такава пушилка правят от нищо, че продължават да изглеждат в очите на своите привърженици симпатични.

аз пък казвам да импиичнем лидеров, не президента , а правителството трябва да си ходи. то е изпълнителната власт,която освен да взима заеми и да ги краде нищо друго не може да направи. безпомощни са да се справят с тази криза, както и с всичко останали проблеми.

НАРОДЪТ -ОБИКНОВЕННИЯ НАРОД ЩЕ ПОСТАВИ РЕД В ТАЗИ ДЪРЖАВА!!!!!!!!!!!!

Гледам на снимките СидерЮнгенд. Малолетни еничари са на предна линия

заинтересуваите се за какво гласуват днес в берлин :)))) дали не е точно това което искаме в българия, става дума за енергетика

духайте супата-продажни мекерета!!!

Той е доказан престъпник, че не му пука, ти емигранти.

духайте супата-продажни мекерета!!!

Няма ли някой митинг тази вечер,че форума пак е герберясал ?

Лизача СидерОглу пак ли го изпуснаха от лудницата????

духайте супата-продажни мекерета!!!

НАЙСТИНА И АЗ ПОДКРЕПЯМ ИСКАНИЯТА НА ПАРТА "АТАКА" ЗА БЕЖАНЦИТЕ И ЗА ЗЕМЯТА. ИМА ВЪРХУ КАКВО ДА СЕ ЗАМИСЛИ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД. БРАВО НА "АТАКА"

Лизача СидерОглу пак ли го изпуснаха от лудницата????

Извънредно болно с Долен Сидеров

Лизача СидерОглу пак ли го изпуснаха от лудницата????

Сидеров, колкото и да се пъчиш и да крещиш по митинги, не можеш да излъжеш вече хората, че милееш за България! Ти си национален предател, клекна пред Доган, Станишев и Местан! "Късно е вече либе за китка"!

И каква стана тя? Сидеров може само да крещи празни думи, Станишев и Борисов могат само да обвиняват други хора за накадърността си, а единствено Костов свърши работа, респективно и при криза с бежанци!

що президента бе волене, нали правителството е отговорно?

И нито дума за Местан и Станишев. За пари и майка си продава Волен

За да перифразирам вица за две известни нации, каква е разликата между тях, Волен, като едната от тях, не само е готов да продаде майка си, но и да я достави :)

Коментари - Сидеров: Плевнелиев може да заслужи импийчмънт заради нелегалните имигранти | Днес.dir.bg

Сидеров: Плевнелиев може да заслужи импийчмънт заради нелегалните имигранти

Волен Сидеров поиска незабавно експулсиране* на бежанците. Той заплаши президента с импийчмънт, ако не свика Консултативния съвет по сигурността. По-късно движението около джамията бе отцепено заради втори протест на "Атака".

Обратно в новината

Коментари - Сидеров: Плевнелиев може да заслужи импийчмънт заради нелегалните имигранти | Днес.dir.bg

Коментари

Няма какво повече да кажем. Сидеров е прав във всичко! И понеже казва истината и с действията си показва, че е смел политик, останалите българофобски партии и организации, например Антибългарският хелзинкски комитет, Затвореното общество, циганските мафиотски организации и т.н., го считат за "луд". Тези родоотстъпни структури служат на турски, юдейски или западни интереси, за което получава преки или косвени облаги, включително финикийски знаци. Те манипулират, дезинформират и дори цинично лъжат нашия добродушен, наивен и доверчив народец.

Сидеров разчита на такива "Мичмани" като теб които вярват на това което се казва , а не натова което може да стане.

Кратък анализ на поведението на Волен Сидеров: 1) Изискване за импийчмънт на президента: не е ли необходима намесата на изпълнителната власт в решението за имигрантите? Кабинетът на Орешарски би трябвало да предприеме мерки за справяне със ситуацията, не Плевнелиев, чиито правомощия в това направление са недостатъчни. 2) Изискване за отзоваването на Кристалина Георгиева от поста й в ЕК: нападки от подобен тип към Европейски комисар са не само непрофесионални и безвкусни, но и доказват липса на познания за избирателния процес в ЕС и незачитане на свободата на словото. 3) Ако толкова се противопоставя на случващото се, защо продължава да подкрепя правителството? 4) Гражданската война предполага участие на различни групи, принадлежащи на един и същи народ. Или Волен има намерение да се бие с българи (което би било доста нелогично, и без това сме малко, а и той твърди, че страстно защитава интересите ни), или не разбира и това понятие. Заключение: този как влезе в парламента и кога ще му омръзне да играе цирк?

Плевнелиев отдавна си е заслужил за много повече от импийчмънт, но няма кой да му го поиска, това е проблемът на българската демокрация. А иначе германците се справиха с Кристиан Вулф за нула време, за 1/1000 от гадостите на Плевнелиев. Този човек не е бил и никога няма да български президент.

Не така Сидеров! Не бива и да се чува лоша дума за любимците на Плевнелиев. Може би пък нападението над Виктория не е било с цел грабеж? Може би дори не е било и нападение, а съвсем, ама съвсем нормално действие насочено към решаване на демографските проблеми на страната! Нали такава е повелята на света Кристалина?!

Този лъжец и ибрикчия как може да се показва пред хората Лъжец

Президента трябва да бьде разследван иотзован от поста заради врьзките му ибизнес контактите с ромския наркобос Киро Японеца с чийто мрьсни пари от продажба на ХЕРОИН Плевньо построи и беше сьдружник в молове ибизнес сгради на Цариградско шосе в София ;сьщо изаради бизнес контактите си иракския гражданин Самир Искендер Франсис -зет на пьрвия му бивш сьветник Стоимен Стоименов чийто дьщеря еженена за иракчанина чийто бизнес етрафик на амфетамини и хероин както и пране на пари в офшорки и имоти

незабавно, Плевнелиев е косвен съучастник с умишленото си бездействие по повод на бежанската вълна. РАзделя българите и ги излага на смъртна опастност.

Този педигрипал, как не го е срам поне от снимките си! А, ми се прави на хомофоб! По-скоро си е само хомо!

този нещастник много почва да дразни, а кой дава кворум на дпс и нсп

Тоя наистина се показва като уникален БОКЛУК!

Тоя нещастник докога ще си прави евтин ПР и докога ще разсейва общественото внимание!!! Жалко, че има хора, които му се връзва!

Белокосо чучело Какво пък президента ти е виновен??? Тъп цървул с 50 човека нитинг ще прави,смешник Да прокарва закони за тия прилълци нали има власт

BRAWO WOLENE NIE SE GORDEEM S TEB

Аз съм баннат и надлежно ще си изтърпя бана. Благодаря.

Вие, непишещите на родния си език!!! вие ли се гордеете, О' профанска нищета!!!

Еми това е електората на Воленчо, на БСП-то, на ДПС-то.. Прост, неук и неграмотен електорат. Създаваха си го цели 23 години.

Извини се извини се извини се....Психар нередовен! Следващия път нали пак ще осигуриш кворум! Прасе с кожено яке!

Аз съм баннат и надлежно ще си изтърпя бана. Благодаря.

Браво!!! Волен е символ на всичко най-долно, не само като политик, но и като човек!!! Безпринципен тарикат, евтин популист, лъже, агресивен и нецивилизован тип!!! Случките с неговото мижитурско его са безброй!!! Скандали, бой, агресия, псувни и обиди и поръчкови действия! Скапан продукт на ДС и БСП/ДПС

Аз съм баннат и надлежно ще си изтърпя бана. Благодаря.

Кажи си Болене в Брюксел как бяха кифтетата. Това е Белгия а не България, където псевдо националисти и ибрикчии я направиха Бълхария. А за другото не се напъвай ти подкрепяш тази политика и децата в детската градина го разбраха вс друго е театър с мърша като теб!

Аз съм баннат и надлежно ще си изтърпя бана. Благодаря.

Срамът на народа се провикнал от високата трибуна!

Атака да попита Плевнелиев как раздава българско грацданство. От както е станал президент, да представи пълен отчет, на колко човека с указ е дал българско гражданство и на какви националност. Представлява интерес, защо дневно 2-3 граждани на Израел получават българско гражданство. Да представи пълен отчет. И оставка.

Волен Депесаров е разтревожен и загрижен. Първата му задача е да предлага импийчмънт на Плевнелиев и оставка на Кристалина Георгиева. Друго не може да измисли този смахнат български политик ...

Сидеров късметлията, казах ви че той знае как да си вдигне рейтинга когато най-малко очакват всички

С това си изказване за бежанците май се отви без да иска, като кой има интерес от този бежански наплив в България и кой в крайна с/ка стои мълчаливо и в сянка зад него. Циганската карта май нещо зацикли след изпълненията във Франция и Англия и се премина към друго раздаване.

въпрос.Кой подкрепя правителството и до кога ще я играят тази комедия болните симпатизанти?Ако не са те,олигарските да са се измели отдавна.Ай сиктир бе,балъците са на изчезване.

Един най обикновен ДЪРДОРКО!

Абе дърдорко, дърдорко ама ти вземи слез малко по центъра на София и ще видиш страшна картинка. Това вече не е България. Свякакви съмнителни елементи обикалят на групички говорят някакъв език дето май не не е и арабски. Там вече не е България. А какво я очаква страна, в която центъра на столицата и има повече съмнителни чужденци от колко българи??

Е има време да станем като Лондон( в истинския и в преносния смисъл...)

Трябва да си сляп, за да не виждаш как този човек без никакви ценности и добродетели се чуди по какъв начин да печели точки на гърба на случващото се, което въобще не го интересува!

Аз съм баннат и надлежно ще си изтърпя бана. Благодаря.

Голен Клиторов ще завърши блестящата си кариера чрез обесване с главата надолу на най-публично място.

Какво да ги правим? Да им издигнем паметник преживе?!

Всеки мъж с повече от една жена е нарушител на българските закони. Никакви основания няма за нелегално пресеклите националната ни граница /срещу заплащане на каналджии/ да останат на наша територия. *Според Закона за чужденците в Република България експулсиране е принудително извеждане в кратък срок на чужденец извън границите на страната поради извършени нарушения или поради липса на основания за пребиваване в нея.

Ами менте патриота нали е от управляващите?Кво се вживява като опозиция? Кво стана с 1000лв с минималната заплата? Сидеров цял ден си търси врагове,иначе е безсмислено съществуването му.

Ей, Волене "КЪДЕ Е ПИЦА-ТА????"

днес се размислих- не само ГЕРБ ще спечели от протестите. Атака още повече. Едва ли това че НС разчита на техните гласове за да заседава особено терзае гласоизбирателя. Те вдигат по всеки повод такъв шум, такава пушилка правят от нищо, че продължават да изглеждат в очите на своите привърженици симпатични.

аз пък казвам да импиичнем лидеров, не президента , а правителството трябва да си ходи. то е изпълнителната власт,която освен да взима заеми и да ги краде нищо друго не може да направи. безпомощни са да се справят с тази криза, както и с всичко останали проблеми.

НАРОДЪТ -ОБИКНОВЕННИЯ НАРОД ЩЕ ПОСТАВИ РЕД В ТАЗИ ДЪРЖАВА!!!!!!!!!!!!

Гледам на снимките СидерЮнгенд. Малолетни еничари са на предна линия

заинтересуваите се за какво гласуват днес в берлин :)))) дали не е точно това което искаме в българия, става дума за енергетика

духайте супата-продажни мекерета!!!

Той е доказан престъпник, че не му пука, ти емигранти.

духайте супата-продажни мекерета!!!

Няма ли някой митинг тази вечер,че форума пак е герберясал ?

Лизача СидерОглу пак ли го изпуснаха от лудницата????

духайте супата-продажни мекерета!!!

НАЙСТИНА И АЗ ПОДКРЕПЯМ ИСКАНИЯТА НА ПАРТА "АТАКА" ЗА БЕЖАНЦИТЕ И ЗА ЗЕМЯТА. ИМА ВЪРХУ КАКВО ДА СЕ ЗАМИСЛИ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД. БРАВО НА "АТАКА"

Лизача СидерОглу пак ли го изпуснаха от лудницата????

Извънредно болно с Долен Сидеров

Лизача СидерОглу пак ли го изпуснаха от лудницата????

Сидеров, колкото и да се пъчиш и да крещиш по митинги, не можеш да излъжеш вече хората, че милееш за България! Ти си национален предател, клекна пред Доган, Станишев и Местан! "Късно е вече либе за китка"!

И каква стана тя? Сидеров може само да крещи празни думи, Станишев и Борисов могат само да обвиняват други хора за накадърността си, а единствено Костов свърши работа, респективно и при криза с бежанци!

що президента бе волене, нали правителството е отговорно?

И нито дума за Местан и Станишев. За пари и майка си продава Волен

За да перифразирам вица за две известни нации, каква е разликата между тях, Волен, като едната от тях, не само е готов да продаде майка си, но и да я достави :)