ПП ”Атака” застана зад Сидеров, изключиха Димитър Стоянов от партията

Евродепутатът от "Атака" Димитър Стоянов е изключен от партията след заседание на централния сбор на партията. Това съобщиха за БТА от "Атака".

Обратно в новината

Коментари - ПП ”Атака” застана зад Сидеров, изключиха Димитър Стоянов от партията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Имаш право... Но в България няма условия, които да "окуражат" подобни отклонения, за които говориш - нещата остават латентни (това е хубавата страна, че не сме стигнали з.цивилизация).

момчето трябва да бъде затворено и лекувано; има типичен профил на сериен убиец, засега потенциален; нищо чудно да страда от едипов комплекс и да е сериозно влюбен в майка си, което съпроводено със сексуални проблеми и натоварване от родителски амбиции може да доведе до изключително извратено съзнание и много потиснат гняв; предупредил съм ви и когато убие по особено жесток начин няколко жени (докато го разкрият) защото иска "да ги пречупи и подчини", не ме търсете за съвет

Тоя сополанко е с тежки психични отклонения. И тоя е лицето ни пред Европа? Гнусна работа.

Не съм привърженик на Атака, но това недоносче Димитър никога не съм го приемал на сериозно, той и майка му Капка използваха по брутален начин името на Волен, за да живеят аристократично , той в Европа тя тука да демонстрира маркови дрехи и обувки.Това е грях от тяхна страна към Сидеров.Разбира се, че ББ и ЦЦ , имат дял в всичко тово, техния девиз е "Който не е с нас е против нас" гонка до дупка !!!! Да "живее" Янето македонски продажник, жалко за Семов умен но неосъзнат политик.

Спиралата не е на Маркс, драги, а на Хегел. Ако имаш предвид дамските спирали, нещата стоят по-иначе ...

На Волен ще му е трудно между две жени - тайфуни с нежни имена - Капка и Деница. Съвсем по Райнов! Така е, щом му е слаб ангелът!

ДА ТОВА Е ФЮРЕРЪТ- ДАЙТЕ МУ ВЛАСТ И ЩЕ НАПРАВИ 3-ТАТА СВЕТОВНА ВОЙНА!?!

Ми като е толкова интелигентен Волен, защо прати синчето в Европарламента?! Да не би аз да съм го тикнал там?

Слушах сутринта това мом ченце .А бе хора той е толкова елементарен и без речник и изказ ,че направо не можах да повярвам на ушите си . Купил си костюм с високата Евродепутатска заплата , ама акъл не може да си купи . Елементарно синче на майка си ! Трагедия ! Волен може да е всякакъв ,но е речовит и много интелигентен .

Много интелигентен? Волен?

Каква семейна драма само а?

Га правихте семейната партийка, добре ви беше и на тримцата, а сега...плач и вой до Бога...Колко напуснали Атака депутати и активисти предупреждаваха за роднинските попълзновения и уреждания, ама тогама на Димитър Стоянов, на майка му, на баща й им беше хубаво да лапат на гърба на този крейзи мен...

Сега разбирате ли защо в средните векове не са допускали жени на военни и търг. кораби - считали са го като носещо нещастие!

valentor

Хихихи Как почнАхме да обръщаме спалното бельо , А ? Както каже началникЪт на територията така ,нали ? ГолЕм майтап /театро настана. Очаквайте нови серии. Ши съ пукна от гнъсен кикот , за сметка на назначените

В партията на психарите настъпи вълнение.Доведеният крейзи се не се разбрал в духовният си гуру от Ямбол...каква драма

Капка е хубава, Волен също. Само нещо в главите не са наред, та правят фашистка партия. Жалко. :)

ТОВА момченце,новоизлюпен депутат насила и изкуствено издигнат и набутан в Европарламента се взе много на сериозно.Като го слушам се срамувам ,че представлява България.Той говори като ученик от 5 ти клас.Що не си наляга парцалите.

това момченце не е по малко лудо от Сидеров. Даже повече, защото тук и хормоните на младостта си казват думата. Но Европарл няма да види повече. Нито даже парламент, така че да песни в следващите две години. И да се оглежда, към Борисов-ГЕРБ на първо време. Там също може да намери бащизца в лицето на ББ. Малко по малко загрижен, даже никак към персоната му, но иначе стакова излъчване.

Пази Боже, сляпо да прогледа

БЪЛГАРИНО ! Започни да мислиш със сърцето си,ане с промития си мозък !!! Качеството на една идея е най-важното нещо,но какво ще и се случи на ИДЕЯТА АКО ЛИДЕРЪТ Е ЛУКАВ,като Яне Янев и Красимир Каракачанов !?? Ако тия двамата са алтернативата-то идеята е вече мъртва !? Всеки патриот-националист,без ВЯРА,ГОЛЯМО СЪРЦЕ и СИЛЕН ДУХ,се превръща в АЛЧЕН ПОЛИТИК !? БЪЛГАРИНО ! Престани да бъдеш ГЛУПАВ и се вземи в ръце !!! ЕДИНСТВЕННО И САМО ПО ДЕЛАТА ЩЕ ГИ РАЗПОЗНАВАТЕ !!!!?

Българино,патриоте,как да се променя,кажи ми,когато нашата действителност българска е"Не е важно колко надалече скачаш,а кой ти го мери".Последните избори в стил"Данко Харсъзина",категорично го потвърдиха.Всички бяха против Борисов и Дянков,но накрая те спечелиха.И децата знаят как.Това е цирк,а не избори.Изборите трябва да са явни и всеки да се вижда какво е гласувал поименно.Поне сега има възможност за това,но няма абсолютно никакво желание за това.

Ти не си партиот бе, ти си лъжепатриот- куча марка като Сидеров, Яне и други подобни марки в нашия нещастен български политически живот. Амин!

Тия болни хора са монополизирали с крясъци и истерика любовта към родината,което е много неправилно

Ако това е национална политическа каста,ако това е политическо битие,аз не знам,какво съм.АТАКА все още е парламентарно представена партия.Доведеният син,с жълтинка около устничките,е евродепутатин и зам.председател.Защото е млад,политически гений,талант от световна величина!?Поредният абсурд в Абсурдистан.Или Абсурдистан,мерило за предателство.До вчера,Волен е тоталният подръжник на ГЕРБ-милицията.А днес какво е ?До вчера,Янето от РЗС,е тоталната опозиция на ГЕРБ-ченгетата,а днес,какво е?Как ПП ГЕРБ,съставена от бивши комунисти и милиционери,стана единствената дясна политформация в Абсурдистан?Защо БСП/БКП,се вживя в ролята на спасител на демокрацията,след изборите?Защо имаме тандем Гоце-Доган?Стотици въпроси без отговор в Абсурдистан.

Ми ти не знаеш ли, че Капка и Волен се развеждат? Воленчо си хванал по-млада. От там идва този скандал. чист семеен скандал...Иначе и двамата са гола вода политици.

По-младата е бившата на Митко. А напусналата групата на Атака дупетатка е братовчедка на Капка. Въобще - добър сюжет за латино сериал.

Тепърва ще гледаме сюрпризи от спалнята и кухнята!

Централния коптор на така наречената партийка б-атака изключи неверника Стоянов.И какво демонстрират с това дело-едно голямо нищо.Вместо вкупом да си подадът оставките и се махнат от парламента,те още са там само и само да не се разделят с заплатите си.Ще лижат и ще мажат на началника си някои части,та всинца да са доволни.Циркове,клета държавица,отврат!...

А поста евродепутат ще си запази ли маминия? Партията го прати да ни излага там, да си го върнат тук. Тези хора достатъчно взеха от всички нас, благодарение на пияни комплексари, гласуващи за тях, мислейки че омразата е символ на величие.

Олигофрените в Батака олигофренясаха тотално.

не се разбра кой от двамата е активния и кой пасивния.но се подразбира че един от двамата има нов интимен приятел...

Тоя Митьо сигурно си мисли, че Сидеров има нещо лично срещу него след като първо оправи майка му, а после и гаджето му...

надявал се е да го оправи и него

Един откачен по-малко остават всички останали ;))

БРАВО НА ВОЛЕН ТАКА СЕ ПОСТЪПВА С ПРЕДАТЕЛИТЕ :ХРАНИ КУЧЕ ДА ТЕ ЛАЕ!!!:

ТЪПАНАР!

аз бих казал браво на деница,но преди казваха че умре ли дпс и атака ще умре....та тези избори доста се свиха позициите на доганя.....

Направиха от партия пералня за мръсните гащи на клана Сидерови! Смях и отвращение от българската политическа "класа"!

Кумът Валери го (Волен) прокле/ и стана политическо меле.

на крив ....нали знаете какво му пречи

Вие нищо не разбирате! Това на Сидеров и онази младата ... как беше, то е партиен акт! Партиен! То е вливане на свежа млада кръв в партията! По най ... най ... най-такъв начин. Замлъкнете!

Цирка в българия продължава, а глупавия бългрски народ, продължава да се връзва на тази сапунка. Не разбрахте ли за 22 год. че няма СДС, няма БСП, няма ДПС, няма НДСВ, няма ГЕРБ, няма управляващи политически сили, няма политичека опозиция. Всички са в един кюп, само дето носят различни имена. 22 год. наблюдаваме как никнат партии като гъби, едни остават, други се цепят и правят нови партии. ЗАЩО? За да разделят народа на седесари, бесепари, гербаджии... за да забравим, че сме преди всичко БЪЛГАРИ. Защото прост и разединен народ се управлява лесно. А ние с нашето разединение и простота, правим работата на унищожителите на България изключително лесна. Набийте си го най- после в простите кратуни. В БЪЛГАРИЯ ИМА САМО ДВЕ ПАРТИИ! ПАРТИЯТА НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ И ПАРТИЯТА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД! Лошото е че партията на народе вече доста години, седи в опозиция. И с това поведение, ще си остане в опозиция во веки веков!

боклука си остава боклук жалко за идеата СКАТ пак ще има работа дано този път случат с ВОЖДА

Цепене до кокал!Театрото продължава!Членство ,получено чрез тайни операции със пари тъка приключва.Ура!Атака се зацепи от върха!

Тая атака стана като турски сапунен сериал :)

б'АТАКА и тя започна яко да се "люспи". Народът възлагаше на Сидеров някакво доверие преди 5 години. Сега, след като и той се "нагуши", всичко доверие отиде в канала, където са СДС-тата и НДСВ-етата. С надменност, също и арогантност и Борисов се е запътил към политическото бунище. "И въпреки всичко, България с Помощта на Бог и Господ ще пребъде." "НОЩТА Е БРЕМЕННА" (СЪС СВОБОДАТА), каза го миналият месец Доган. ПРЕДСТОИ РАЖДАНЕ НА "НЕЩО", МЕЧТАНО ОТ ВЕКОВЕ.

Така става, когато се сберат двама ненормалници на едно място... А в ,,Атака" луди колкото щеш.

Тези атакисти са като Тачо и Софи Маринова.Циганска работа!Сидеров е нечистоплътен политик!

Елементарна сапунка - сега тоя ще основе своя партия, и ето ви две Атаки !!! Целата е повече ГЛАСОВЕ !!! А който е силно десен, ще може да избира! УЖ !!!

За любовта няма възраст ,пол и роднинство.

Ама то.. таковата... нали толкова години пища тоя - национализъм, патриотизъм, принципи, държавност, българщина... Пък накрая се оказа, че е нищо повече от group sex orgy.

Яяяя изключили Митко Лайното! Браво! Хайде сега останалата измет един по-един докато никой не остане.

Сайдеров уж е срещу циганите,а всъщност какви цигански работи прави...

Тия много са се объркали и в семейството, и в партията ... През миналия мандат скандалите бяха с педофили и побоища, сега са в семейството на вожда, кой от кой по-грозен и гръмък. За какво точно се бори тая Атака, никога не е било ясно, но че постоянно конфликтуват помежду си и пълнят общественото пространство със собствените си простотии, е видно от самото начало. Ужким зазвучаха малко по-нормално в началото на този парламент, като подкрепиха ГЕРБ, но и две цели години не издържаха, като им замириса на избори, и пак се изпотрепаха и изпокараха ... Резил!

Та най-голямата им цигания беше подкрепата за ГРОБ!

Аркане защитата на Родината е единственото нещо за което майките изпращат с цвете децата си на смърт.Трябва ли да я загубиш за да разбереш какво в дейстителност е тя за теб.Носталгията на гурбетчиите по нея не оставя дори и най-успелите.Виждал съм много такива доволни от живота си зад граница.Но никога не съм виждал щасливи.А пропо - ти да знаеш някоя весела гурбетчииска народна песен.Гарантирам ти че и най-коравосърдечните плачат когато чуят Моя страна или Облаче ле бяло.Ето за това става на въпрос.А тук форума пълен с комплексарски изказвания колко определящо е кой кого такова.И след като на миналите избори Волен можеше да стане и президент ние какво да правим друго в Америка освен да се присъединим към волята на народа.

Най-сърдечни поздрави от България, Българино!