Деница Гаджева напусна ръководството на ”Атака”

Депутатката от "Атака" Деница Гаджева, спрягана за любовница на Волен Сидеров, е подала оставка от партийното ръководство.

Обратно в новината

Коментари - Деница Гаджева напусна ръководството на ”Атака” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази ПАЧАВРА става само да й го нацепим МАГАРЕШКИЯ ...............САМО ДА МИ ПАДНЕ ТОЗИ ПАРЦАЛ ЩЕ Я ГОНЯ ПО ГОЛА П........... С ЕДНА ЧЕПАТА ГЬОСТЕРИЦА ОТ ПАРЛАМЕНТА ДО ЛЮЛИН-ХАХАХАХАХАХ

Волен беше ли ходил в казармата?

И враговете ми знаят, че съм прав:))) Ще въдворя ред ... в шалваргейт:)))

Я да питам всички дето пюят Сидеров, не беше ли той главен редактор на седерасткото вестниче "Демокрация" в най-сините му години? Недейте така да плюете вашия човек, той просто зае позицията, която вашите Костов и Мартинчо свенливо не смеят да заемат. Всичките са седерасти, ще рече - долни предатели на българските интереси и рушители на българската държава.

Казано е: Онзи,когото Господ обича,нему дава да изпита всичко,което животът може да предложи.- Но...без да се пристрастява към нещо - било то жена, пари и ли каквото там се сещате. А тек виждаме една евтина интрига, от която всички ще излязат омерзени. Защото не знаят как да го правят, и затова изпадат в положението на кучето...което се оножда по ъглите и дуварите.

Кой кака Владка Кузова ли?:::)))))

На любимата девица ,кой подаде и " десница " ?

Външният вид на Деница(по точно Без цица)Гаджева,въобще не отговаря на фамилното и име!Тя горката отпред е "гладка",като пистата за Формула 1 в Монца-Италия! :)

То да не се окаже, че и ти под кръста си гладък като пистата за голямата награда на Истанбул :-)?

Бе ше и го туря, айде от мен да мине!

продължавайте да плюете вие отрепки и нещасници, то за друго и без туй не ставате, но на края всеки ще си получи заслуженото,..като ви вдигне Боко (ББ) тока, парното ,газта, и като почне да тъпчат Добруджа със радиоактивни отпадаци, за да търсят на дявола топките (шистовият гъз) , като ви сервират някой ден децата или внуците , че се махат от България (ако още не са го направили) ,защото няма бъдеще за тях в тази държава управлявана от мафиоти, тогава ще се сетите за партия "Атака' и за лидера и , за когото мафиотите и купените от тях медии не спират да леят помия. тогава ще се сетите,... още но може и да бъде вече късно, тъпанари с тъпанарите, ( или най обикновени платени мишоци, слуги на мамона) !

Ауууу,какви"черни краски"за бъдещето на България предвиждаш ти!Като противодействие,аз обаче ще направя следното:Докато "мафиотите","разсипват" България,ще се "закача" за тях,да "намажа"нещо и аз!След това,като я"разсипят" напълно,вдигаме се цялото семейство и със"спестените парички"се изнасяме точно в Истамбул!Да,-Истамбул,Константинопол,Цариград-един от най-красивите мегаполиси в света!И Централната Източно-Православна Патриаршия е там,и "купонът"тече нон-стоп и няма"криза"никаква!Плажовете-пълни,кръчмите пълни..."Оп,са!Оп,са!Щракаме с пръсти в ритъма"Шакадъм":"Сипи,ако нема,донеси!...:)))

Абе, чудя се, какво сте се затюхкали за тоя или оня,било то от Атака, било то от Герб или там какво значение има? Нали сме демократична държава!? Я ги оставете хорицата да си живеят живота, а за нашия да му мислим ние... Целият живот е интрига...

Абе, от висотата на годините и опита ми съм се убедил, че българинът от жени не разбира. Не е достатъчно да го вириш и да искаш да го завреш някъде! Това още не те прави мъж! Това се отнася и за турци, араби и т.н.

Спомням си, че по времето, когато възникна "тандемът" В. Сидеров - Капка, в една медия публикуваха жълти подробности около брака на Капка със Кин Стоянов (синът на Радой Ралин) и цитираха една реплика на Радой , отправена към сина му по повд на брака му с Капчето: Ей, сине остави се да се удавиш в една капка (или нещо в този смисъл).

познавам г-н волен сидеров почти от децка възраст.винаги е бил толерантен към всеки.може да е всякакъв,дори луд-но ниога няма да предаде нито човека до себе си,нито идеята за която се бори-дори самата идея да е подложена на изпитание и провал.познавам го от нашето училище-никога не съм разбрала да е обвурзван с интриги или жени.смятах го за луд,защото освен с книгата в ръка с друго не сум го виждала.когато се е случвало да се срещнем-винаги сме се гледали от растожние.не вярвам на нападките за лубов -това тои не е способен да направи.може би г-а капа е с болна фантазя-пред вид годините и обхваната от нещо лично срещу супруга си-в полза на синчето...

Мелиха -платен служител на МИТ

тази бих я заплодил

Волен е единствения който, не е от мафията -затова го плюят всички

Ти пък откъде знаеш, да не си назначавал останалите?

Патриот е, душа дава ... то не беше магистрала, то не беше Луфтханза, то не бяха журналистите от ТРТ, то не беше джамията, то не беше Батак, то не беше Патриарха, то не бяха надуваеми кукли, то не беше нахлуване в БТВ... сега е време за семейството ... мисля си докъде може да деградира един човек ...

аналог на клинтъновата работа,но все пак нищо нее доказано,а и за бг е нормално да си имачовек либовница,или любовник,за америка е нещо много неморално!а и сидеров е един депутат,не е президент.

Ех, горките хорица от Държавна сигурност! Тъкмо техния човек боко спечели изборите, техния човек яне играеше верен боков поддръжник, а воленчо беше назначен за опозиция, и янето се извъртя. Наложи се воленчо да става поддръжник, докато янето е в опозиция. Ама нали на воленчо му нямат доверие, след като станаха тия смущения в партията, се наложи от ДС да "убеждават" янето пак да минава на бокова страна, и от изборите насам воленчо и янето пак си смениха местата. Колко ли още циркове ще видим?

Напълно подкрепям Волен, мацката е много готина. Има вкус Господин Сидеров... разбира от жени...

А бе тая е доста по - хубавичка и приятна от Капка . Волен може би има право . Ха ха аха

ЕГА ТИ КРАСАВИЦАТА. ПУШЕК БЕЗ ОГЪН НЕ СТАВА.

Има ли нормални в тази партия? Поне един?

хубавка е :-) колкото до историята - смешна работа.

КВО ИСКАТЕ ОТ МОМИЧЕТО ВЕЕЕЕЕЕ - ТО ИМЕТО МУ КАРМИЧНО БАСИ - ГААДЖЕВАА кретени - я си вижте управляващите и бизнесмените ве - милиционер до милиционера, агент до агента! ще изпукате като кучета стоа ЦВЕТ НА НАЦИЯТА!!!!!

женска работа, ревност и борба за вляние между две жени, които са около сидеров. жaлко че това е уж заради партята...., чрез която схщо са свхрзани.

Господа стига сте занимавали хората с вашите простотии на Капка,Волен , Деница. А пък този глупак Митко сутринта по всички телевизии мина да се оправдава че е много умен- Буклук -........ Ако не беше Волен ще види Митака Брюксел на куково лято Само те ли са хора? Погледнете в провицията какво става глад, студ и мизерия. Хората няма с какво да си купят лекарства. А на глупаците са им пълни джобовете с евра и хич не им пука

Воленчо обеща всички да оправи,само Деничка не успява да задоволи напълно.

Най добре ще е да напусне и Парламента, един търтей по малко.

Ако някой знае от кой район е избрана тази моля да напише

А сега кой ще я поеме тази Деница?

нека всички Деници и Калинки да си вдигнат гащите!

Разпадна се семейната партия Атака.А сега какво ще стане с лумпените,които са гласували за тази партия?

Лумпените гласували за Болния да кликнат.

На вас човек не може да угоди, преди беше проблемът , че партията е семейна, сега пък защо вече не е семейна:), абе защо не си ........ майките!

Имало още мъжки момичета в тази прогнила държава! Ето това е нещо достойно! След уволнението на жената и дъщерята на един кмет, това е второто впечатляващо нещо в рамките на 10 дни. Какво, да не би да се нормализираме, що ли?

Към Брей-ей: И аз щях да си подам оставката, след като са ми купили апартамент в София . Какво му е джентълмеското?

прочети малко повече преди да започнеш да ръсиш евтини клюки, апартамента си го е купила сама,изтеглила е кредит ,който изплаща с заплатата си на депутат.това не е хич трудно да се провери и ако не беше вярно със сигурност щеше да се чуе във медийте,

Ако си беше подала оставката като депутат щеше да е достойно! Оставката от орган, който не играе никаква роля е малко смешно да се коментира!

Кажете ми кой гласува за тези олигофрени и за тази олигофренска партия?

Колко евтин начин да се даговори отново за Атака - скоро ще и забравим и името иначе ?

Деница,Деница ,партийна девица ,Деница ,Деница ти секс си лъвица.Ще скърбим за теб,със чар и бая леб.Но нищо скъпа ,уби патка тъпа. Прати я във глуха ,на ГЕРБ за разтуха.

Още не сме уточнили и разнищили случая с Веско и Цветанка и ето сега пък - Капка и Волен! Много работа се очертава и за телевизията и за вестниците.

Требе да се разнищи и ББ и ЦБ.

Циганска работа.

Капка трябва да е доволна, че той поне изневерява с по-красиви от нея !

Каква Шекспирова драма!

Това нещо в ДПС никога не може да се случи:)))))))))))))

Хубавото на цялата тази работа е да види народа за кого е гласувал. Особено да обърнат внимание избирателите,които са от нейния избирателен район.

Че някой спомня ли си от кой избирателен район е тя

а на тези като теб "възмутени", като им вдигне Боко (ББ) тока парното ,газта, и като почне да тъпчат Добруджа със радиоактивни отпадаци, за да търсят на дявола топките (шистовият гъз) , като ви сервират някой ден децата или внуците , че се махат от България (ако още не са го направили) ,защото няма бъдеще за тях в тази държава управлявана от мафиоти, тогава ще се сетите за партия "Атака' и за лидера и , за когото мафиотите и купените от тях медии не спират да леят помия. тогава ще се сетите, но може и да бъде вече късно, тъпанари с тъпанарите, ( или най обикновени платени мишоци, слуги на мамона) !

Няма да е далече деня в който цялата измислена партия ще се разпадне. Това ще е добър ден за България! :)

Мелиха, а кога това ще се случи във вашето ДПС?

ДПС е гаранция за етническия мир в България, които партия Атака иска да разруши!

не те знам мелиха ли си , мелих ли си или каквато и да е там друга мръсотия, надявам се да си получиш заслуженото от Бога, за мръсната роля която играеш от цялата си душа! Амин дай Боже.

Шарше ла фам

Хехехех... по точно би било : CHANGER la femme ...

Айде сега Цецо шестака да покани Деничка в ГЕРБ, да й даде хубав добре платен пост, да я скрие някъде за известно време и после след допълнителна школовка, да я пусне на Сергей за да разбива и столетницата. Така мечтите на кръвожадните сини за ликвидиране на последната ще получат нова надежда, пък и плановете за нов хилядолетен райх на тиквения фюрер стават по-близки и по-осъществими. А заспалата интелигенция ще чака било "пражка пролет", било "арабска есен" или някакъв митичен нов "дядо Иван" за освобождаване от мутромилицайщината.

Като имаме предвид сегашното ръководство на столетницата Деничка с нищо не мож ги изкуши, освен ако не й смунят пола.

Панчо - за да я пусне на Сергейчо трябва да и направи операция за смяна на пола преди това.

Човек не знае да се смее ли или да плаче над родните ни политици,над тези които решават съдбата ни!

Волене аз дедо съм 100 пъте по убав от тая Деница-Търтеница.