Скандал с ”Атака” в Батак, Сидеров заплаши ГЕРБ

Представители на партия "Атака" предизвикаха скандал в Батак днес - в деня, определен за почитане на баташките новомъченици. Стигна се и до сблъсъци, които бяха спрени от полицията.

Обратно в новината

Коментари - Скандал с ”Атака” в Батак, Сидеров заплаши ГЕРБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хахаха! На това му викам предизборно клане. За последните 8 години мога смело да заявя, че Сидеров много почна да ми лази по нервите. Ако имаше отрицателен вот, то със сигурност щях да го дам за него. Предполагам неговите Пи-Ар-и четат всичко, което се публикува за особата му. Спомням си за един бой в трамвай, заради който доста се говореше. Честно да си кажа действията на този човек много ми наподобяват онази случка. Около него се е навъртяло сериозно количество гологлави побойници, които намират изражение на комплексите си за малоценност, избликващи след употребата на сериозно количество бира. Защо обаче осъждаме бой на мач, или бой на улицата на едни дребни хулиганчета без цел в живота, а не осъждаме действията на един не по-дребен хулиган?

Защо когато Волен е прав - го наричат скандал, а когато мафията си развява коня на гърба на хората не е скандал? Да им го "турнем" на всички "независими" "неподкупни", "необвързани" и "патриотични" медии!

Не симпатизирам на Волен, но ако ГЕРБ допуснат да има поредно увеличение на тока от 1-ви юли и аз ще си оттегля подкрепата за тях. Как така разни чужди фирми от кол и въже дето държат ЕРП-тата ще имат претенции за цената на тока? АЕЦ-а си е наш, Ел. преносната мрежа е строена с наши пари. Ако на някоя чужда фирма сехашната цена на тока не и е изгодна да си ходи от където е дошла! Не ме интересуват техните разходи и инвестиции. Като гледам евн, те инвестират само в покупка на нови служебни автомобили на всеки 6 месеца! И после реват че тока бил евтин! ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ ИЗЕДНИЦИ !!!

АТАКА ! ТРЯБВА ДА ИЗГОНИМ ВСИЧКИ ДОЛНИ ЕНИЧАРИ БЪЛГАРИЯ !

Когато е получил молбата за разрешение за митинг на Атака, кметът на Батак си го е преместил от едния крачол в другия. То си личи по резултатите - Атака провежда митинг, а в това време има концерт в близост. За да се чуват ораторите, трябва да се съдерат от викане. Много му е пукало на кмета за качеството на мероприятията. Всеки да си вика на воля, па кой когото надвика. Точно затова е кмет - да регулира нещата така, че напрежение да няма... Волен блъснал малко момиченце. Разбира се, Волен е трябвало да внимава. Обаче колко пъти повтарям и дебелите родителски глави не са го усвоили - КАКВО ПРАВИ ДЕТЕ НА ПОЛИТИЧИСКИ МИТИНГ? Имало е честване на баташките мъченици. Добре. Как организаторите се грижат децата да не пострадат? И защо на политически митинг е допуснато дете? Родители? Организатори на митинга? Кметът на Батак? Най-после трябва да се постави въпросът ребом - родител, който води детето си на политически митинг, го прави НА СВОЯ СОБСТВЕНА ОТГОВОРНОСТ!

Ало!вие четете ли това ,което пишете.Твърдоглавата глава си ти , а не радителите.Този идиот ,който според теб е в правото си ако имаше и малко ум в главата си никога не би тръгнал срещу деца.По програма писана по-интернет страници,по-новини,на афишите по-целия град никъде не пише ,че ще има митинг.Няма каква да ти говоря за морал и ти нямаш ум за да пишеш такива неща и си или си подкупен за да го правиш.Некъдърници отворете си очите и вижте какви хора искат да управляват държавата ни

Волен не е тръгнал срещу деца... Твърдиш, че никъде не пишело, че ще има митинг. Е, точно това е било работа на кмета и на организаторите - да пише. Родителите са тези, които, на свой ред отговарят за децата си. Да не би тия родители да са малоумни, да не осъзнават, че това в момента е политически митинг и да си приберат детето?! И защо ми звучиш с руски акцент, гражданко на Батак?

Боже опази такъв като Боленчо да се сдобие с някаква власт един ден. То народа си го е казал - на бодилва крава господ рога не дава. Аз лично гледам на гафовете му само като повод за смях и малко разнообразие. Съвет към всички - в никакъв случай не го приемайте Боленчо на сериозно и не се ядосвайте на простащината му. Посмейте се, все едно четете "Бай Ганьо на избори" и толкова.

Станишев, ти да мълчиш, заври се в Сирищник и паси архарите

Гласувайте за АТАКА и слушайте какво Ви говори Г-н. Сидеров - защото е прав и за много- други неща! Г-н. Волен Сидеров и хората на АТАКА са единствените нормални в Българската политика (хора извън матрицата на Българския враг) и ще ги подкрепяме до- край!

Пий си хапчетата, миличък...

БОЛЕН СИДЕРОВПАК НЕ СИ Е ПИЛ ХАПЧЕТАТА ТОЗИ МЕСЕЦ, ГОРКИЯ ЩО ПРЕЧИ И НА НАРОДА СИ, ГРЪМНИ СЕ!

АЗ ще гласувам за Волен Сидеров; Искам той да стане Президент;тогава ще сме номер ЕДНО в световните информационни агенции;ще ни рекламират безплатно и виждам поток от туристи;ще се напълни Хазната и ще се вдигнат ЗАПЛАТИТЕ.

Аха, ще сме номер 1 в СNN - много ще е яко да сме едновременно във война със Турция, Сърбия, Гърция, Румъния, Македония, САЩ, ЕС, Русия и още няколко по малки страни като Китай

БОЛЕН СИДЕРОВ ВИДЯ ЧЕ ГЕРБ НЕ МУ ОБРЪЩАТ ВНИМАНИЕ И ТРЪГНА С ЦИГАНСКИТЕ СИ НОМЕРА ПО БАТАК И ПОСЛАНИКА УОРЛИК ДА СЕ СЕБЕ ИЗЯВЯВА КАТО СКАНДАЛДЖИИКА

Както на 19-ти февруари 2011 г, така и в Батак политическото джудже и лешояд Болен Лидеров се гаври с паметта на българските светци, положили глави за България, подкрепен от шепа маргинилизирани фашизоиди и криминални типоее.

Простотията и глупостта ходят по хората, а не по гората - българска поговорка. Да изрекат пред хората в Батак толкова гнусотии - точно на ония, чиито деди са изклани от турците... Ако не знаех, че Атака са организирали митинга, щях да помисля, че са някакви фундаментални ислямисти - терористи. Гнусно до повръщане!

до вчера му лижеше>>>>>>............а днес го плаши *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

И до ден днешен историците не могат да отрекат истината че разнищена и разпокъсана България е обединена през 14-ти век и поддържана и съхранявана още 5 века докато получи възможност самостоятелно да се справя с управлението, но уви, оказва се, че и през 21 век, съдейки по ситуацията, страната не умее да се самоуправлява.

Млъквай турско мекере! Миризлив еничар. Гад мръсна!

Как точно е ставало това съхранение? За 500 години съхранение не сме излезли от него и един човек в повече. Време, през което нации от по 2-3 милиона са станали по 30-40 милиона и нагоре. Направо са ни скъсали от съхраняване, нали така? Да не би да е било чрез едни методи, заради които османска империя и до днес е с второ име "най-кръвожадната империя", а именно с кланета и девширме? Имам някакви съмнения, само нещо подобно ще е било.

много сте зле.

Тоя шизи що не го турнаха в отделна мощехранителница в сметището на Батак, барабар със замесника му Шавел Пишов?

Я си ....говедо с говедо.

Явно тейко ти те е събрал с лъжица от пода и те пъхнал в някой задник

При Шизофренията от която страда Болен Сидеров е така......мислите му, мненията и приказките се променят през кратки интервали от време....вчера беше срещу Герб, а днес ги подкрепя....тежка е тази болест !

Този нещастник е болен и опасен.Бива го само да се дере като бита мечка.

Изглежда трябва да се избира между чалга и цирк в такива моменти - как нямат капка срам и свян тези политически животни - и едните, и другите...

ми боленчо е агент на ДС, със задачата да яхне националистическата вълна, която тепърва ще се надига. в един лош момент обаче, яне димката се скара с другия ДС агент, боко тиквата, и боленчо трябваше да заеме неговото място подкрепяйки правителството, ако може така да се нарече бандата лумпени. в резултат хората тотално загубиха вяра в боленчо, а националистическата идея беше тотално опорочена. сега обаче ГРОБ има мнозинство в парламента и без Атака, затова боленчо ще се опитва да си върне доверието на хората. всички дължат 5 лв допълнителен данък като такса вход за политическия цирк с треторазрядни клоуни.

А сега познайте от раз - кой крепи този пишльо след като направи толкова психогафове???

Най-после В.Сидеров да разбере ,че е крайно време да престане да се кланя на Гербаджии,ако иска да се гласува за него

абе малоумници,а какво ще кажете за ирландците,шотландците,които също мразят англичаните?тъпо племе ,което не знае що е родно и българско,друг е въпроса,че бях привърженик на сидеров,но след подкрепата му,или по-точно след неутралитета му по много грешни ходове на герб спрех да го подържам.но не е таина,че има много от форума,които не могат да бъдат определени като българи!

Преди 135 години на тази дата е започнало Баташкото клане! Ако празнувате това значи сте ИЗРОДИ!!! А кметът-джудже Паунов е турско мекере-но и неговото време иде...Аз присъствах на митинга и ви казвам: 1.Има провокация от страна на кмета. 2.Митинга е регионален,а не национален-бяха симпатизанти от 3 области. 3.Кметът-джудже се криеше зад децата. 4.Това празник ли е-с кебапчета,с мажоретки,с чалгата на "Канарите"...Какво празнуваме? 5.Симпатизантите бяха над 600 човека. 6.По време на митинга биеха камбани,пускаха музика и т.н. 7.ПП АТАКА е напълно невинна в случая. 8.Местните бабаити се скриха в миши дупки. 9.И да не забраняваме кой предложи мъчениците да бъдат канонизирани!Кой?-АТАКА,а не партията на джуджето Паунов-българският Иванчо Хаджипенчович.

Все си мисля, че канонизацията е процес, протичащ в БПЦ по нейните канони (правила).

Кога на сетне ще го освидетелстват тоя член на 1-ва група в детската градина (недорасляк)? И кога ще се направят промени, ако е необходимо и в конституцията, в законодателството да не ги избират такива (освидетелствани) за депутати? Пеенето от джамията му пречеше и неговите хора стояха до ния и пускаха песни за да го заглушават. Сега камбаните заглушавали митинга му и лично НЕГОВИЯТ глас. Все си мисля, че биенето на камбаните са част от ритуали с вековни традиции и приети от стотици милиони, за разлика от ритуалите на организация с живот от 10-15 години и приети от няколко десетки хиляди. Май имаме нов и войнстващ Пророк. От друга страна този Пророк явно счита, че неговата религия (политически "убеждения") трябва да се наложат със сила и цялото население трябва да мирува, слуша и да прави каквото и когато му се каже.

А, кое от изброеното не е верно? Смятам се за патриот и националист, но не и това, което представлява Сидеров - краен, дори фанатизиран и напълно неуравновесен човек.

Бурното развитие на Германия след войната се осъществи благодарение на гастарбайтерите, много от тях сега допринасят за главоломното развитие на турската икономика. Нацията ни е оцеляла благодарение на империята която обединила разпокъсаната на три България и пет века я защитавала от околните агресори.

Абе ти май наистина не си наред? Що не си отидеш в тъпата родина, а седиш тук, да ръсиш простотии?

Според европейските историци, ако не е било турското робство, сега България щеше да бъде като територия, население и развитие като Франция или Германия. Ето това е ОГРОМНИЯТ геноцид който твоите деди са провели в България. Десетки милиони българи ги няма заради вас.

Няма такова чудо, съдете по днешния ден, най-бедни след повече от 130 години независимост, и през следващия 22 век ще се оправдавате с миналото, Европа ви се смее, стегнете се и работете!

Във Виена не съм ходил, но доста снимки и филми съм гледал, в Будапеща съм бил. Така, че спокойно мога да кажа, че ако трябва да избирам, бих предпочел естетиката, културата и влиянието на околните "агресори" пред примитивната Османска империя, заради която Възраждането при нас е изостанало с векове.

Будапеща е красива действително, и те почти 2 века се кланяли на Високата порта, но за разлика от вас те са възприемчиви, работливи, предприемчиви и дисциплинирани и не се оправдават с миналото.

Благодарение на такива луди глави български, нацията ни е оцеляла след 500 години кланета, геноцид, умишлено унищожаване. Четете Вазов - Под игото. И в Германия пропищяха от турците...с немски паспорти.

Бъркаш Апостолите на свободата с един прост, но опасен клоун! В писмата си, Левски говори за това, че когато извоюваме Свободата, трябва да живеем мирно помежду си, независимо от вярата. Нетърпимостта и ксенофобията не се добри съветници - не са били и никога няма да станат.

България е оцеляла защото разпокъсана на три била обединена в обща територия през 14-ти век и пет века до 19-ти век защитавана безплатно от околните агресори.

Абе, Мунчо, защо пишеш на български тези протурски проповеди? Турската империя безплатно пазела България от чужди набези! Е, ти си върха! Докато цяла Европа е минала през всичките етапи на културно и архитектурно израстване, България стенеше, смачкана под турските чизми и гниеше в невежество и забвение. Докато Европа градеше своите дворци и катедрали, в България никой не е имал правото да издигне сграда по-висока от джамията. Докато Европа извисяваше своите научни откриватели и творци на културата, България и нейните българи, превели гърбина преживяваха от еднто земеделие. А и всички налози и данъци са пътували право към Истанбул. Така, че не бъди нагъл с изказвания от този род, поне на този светъл празник. Да прави са тези, които пишет, че тогавашните събития не са повод за празнуване. Така, че този ден е по-скоро ден за преклонение към невинните жертви на имперската, братска помощ

да бе точно така ,те затова са вървели към западна европа за да ги защитават и обединяват и тях ,ебати отвратите турски,добре че са крали децата на славяните та сега можеш да видиш некои бел синеок турчин ,което е абсолютен абсурд,а за езика им нема да говоря колко е отвратителен,тази измет требва да се изрита дълбоко в азия

Не 200 хиляди, ами 2 милиона ще се махнат. нека си стоят тука идиотите като Волен Сидеров. Не е нормално един доказано луд човек да е депутат. То не бяха гонки и битки по магистрали, не бяха пиянски скандали по самолети и летищя, не бяха пиянски скандали по кръчми, сега и в Батак. Има ли друга НОРМАЛНА ДЪРЖАВА, която да позволи такова нещо? Има ли нормална партия, която да се крепи във властта от такъв идиот? Не е ли нормално след всичко това да застанеш и да кажеш "Не, благодарим. Иди си пии хапчетата, ние ще се оправяме без теб". Да, ама не.

митинга на Атака в Батак??????? Нейните членове не са извършители на насилие,убийства,терор ,а протестират срещу тези яврения в миналото и сега!!! Оттук нататък си спомнете простата логика от интелект на всеки разумен човек,независимо от неговия етнос или националност -защо така? Не е приемливо да не разрешат репресивно техния митинг ,от което е щяло да има вероятно ефект на осмисляне и превенция на геноцид,кланета ,организирана престъпност срещу което е и тази партия

Колкото и да плюем този и онзи,не знам кой е писал текста на Слави ,но ДА НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА като България.Жалка картина сме.Този болен мозък сидеров не спира да се олива . нали е родолюбец този цирк вчера беше срам за всички българи.

jizast

А от чалгата и кебепчетата не те беше срам нали ... и ти си една шушумига...

Башпатриота и привържениците му са свидетели на бурния растеж и модернизация във всяко отношение на югоизточната ни съседка, което предизвиква завист и злоба в нискоинтелектуалната му среда. Названието турчин отдавна е символ на чест, гордост и достойнство за този трудолюбив, предприемчив и миролюбив народ.

Ха-ха-ха! Трудолюбив, предприемчив и миролюбив народ! Мноооого смешно! Желателно е разни чалмалии да не правят коментари, когато става дума за такъв един трагичен момент от нашата история. Защото честваме нещо, извършено точно от този трудолюбив, предприемчив и миролюбив народ!

В тази държава няма ли психиатри да преценят професионално зравето на Сидеров.Казвам го без ирония.Все пак този човек работи в българския парламент и решава съдбините ни.

А какво ще стане ако атака не подкрепи герб ?

На есен 3 в1!

Да му се вземе имунитета и да го съдят!!!!!!!!!!! Ето тоя иска да става ПРЕЗИДЕНТ!!! Тия от атака са за 4 км !!!

Наистина си прост. С главно П...

ами много просто бе незнаико, ако я нямаше дата 3 март - нямаше да има никакви булгарски празници - коллкото и по-светли да ти се струват! напулнило се е с национални нихилисти..бегаи в анадола при фереджетата и фесовете да им говориш за толерантност и ги накараи да строят царкви! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Историята е за да се помни, не да се забравя. Тези, които дадоха живота си за нашата свобода заслужават да бъдат помнени.

Как малко не го обхвана чувството за преклонение пред паметта на тези български мъченици. Както написа Захари Стоянов : "На колене, любезни читатели, долу шапките! Напредя ни е Батак със своите развалини. Аз призовавам всичко, що е чисто българско, всичко честно и любяще своята родина, да присъствува с нас заедно на това българско светилище, на тоя жертвеник за нашата свобода, гдето е изляна кръвта на хиляди мъченици, светии, на стотина дребни дечица, на безброй невинни моми и момци. Батак, славният и злочести Батак!"

Браво Волене, браво Сидеров!!!!!! Крадците от ДПС, царистите и комувистите на сапун... Но ще е много мазен и ще ни трябва и много основа... Ха-ха-ха, но пиночет ни липсва на балканския пейзаш...

Ако го нямаше 3-ти март, надали щяхме да празнуваме и 24 май. А от аргументите Ви и на Ваши съмишленици се стигна до там да опорочим 3-ти март, а 24 май да е изпразнен от съдържание. На някои им се щеше да пишем на латиница, на други 4-ти юли предизвиква душевен оргазъм - Пази боже сляпо да прогледа... В коментара ми чувството е на презрение и на мъка.

Плюйте и храчете! От Босфора тих шепот се понася- мийте си дупенцата за нас ся.Щом сте прости кауни ще Ви онодем в простите кратуни.

Така е. Прав си, но има и една друга истина - която допълва картината. Тя е казана от Петър Дънов и трява да я знаем, за да не изпадаме в самоотрицание и самоохулване. Прочетете какво е казал Дънов за българите, а и за другите народи, на които е отредено да имат водеща роля в бъдещия свят.

Страшко . Страшко - човека ти каза да си лягаш ...

От толкова спам , кой ще ти чете идиотийте :)

Сладурковци,народ който завижда на брат си, на комшията си,на всички около него не е достоен за нещо по добро.Злобата,омразата и зависта са съвременият облик на българина.Има ли ? литературен творец от западна Европа,САЩ или друга държава,охарактеризирал долното в характера на своя народ,както Елин Пелин (Андрешко) и Алеко Константинов-(Бай Ганьо).Боли но това е действителноста.

Нещо не се връзва: Ден за памет на историческа трагедия, а в съшото време мажоретен състав! За какво иде реч? - В случая (а не не само в този) В.Сидеров е прав. Превърнахме държвата в чалга събитие и сцена!

Я вземете, че се затрийте! Няма по светли дати в българската История от 3-ти март и 9-ти септември! Тези дати белязаха коренни промени в обществения, политическия, икономическия и културния живот на нашата нация.

Сладурковци,народ който завижда на брат си, на комшията си,на всички около него не е достоен за нещо по добро.Злобата,омразата и зависта са съвременият облик на българина.Има ли ? литературен творец от западна Европа,САЩ или друга държава,охарактеризирал долното в характера на своя народ,както Елин Пелин (Андрешко) и Алеко Константинов-(Бай Ганьо).Боли но това е действителноста.

абе тъпунгер ти чуваш ли се какво говориш,омраза има и в така любящия запад но страха им е голем и не я показват явно ,що не млъкнеш и се скриеш някъде?!

Всичко, което пише " Наблюдател" по форумите е върла простотия. Явно не го прави за без пари.

Най после признаха че думата "турчин" и "турци" са МРЪСНИ думи и с тях може да се обижда. Браво!

думите "турчин" и "турци" са велики за хората които, гордо ги носят от з000 години !!! само болни същества с болни мозъци могат да ги наричат с не- благополучни наименования. Ne Mutlu Trkm Diyene!

jizast

не бяха ли 10 хил. години, май малко си им дал :-D

изчезни ве гнида