Откриха Ешерихия коли във водопровода на Копенхаген

Жителите на датската столица Копенхагенднес бяха предупредени за необходимостта преди употреба да преваряват водопроводната вода в продължение на най-малко две минути, съобщи "Фокус".

Обратно в новината

Коментари - Откриха Ешерихия коли във водопровода на Копенхаген | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За ето такива неща напишете да знае народа ни, всички които ви четат,и най вече политиците ни-как се живее в страна с висок стандарт,и как се кара колело от политик.Не да ми казвате че някой си плащал на някого и всичко му било наред.Той контролирал наркопазара незнам къде си, след незнам кого си./визирам Ицо с двете коли/.този няма да изкара много.Лошото е че дотогава ще вкара доста млади в тинята. И с три коли да се движи все тая.Да прескочи до Дания да го видим с колко коли ще е,каква марка ще са,и дали ще се прави на умен.На първия бордюр му е спукана работата завинаги....И колкото и да не му се иска ще научи датския с гаранция.

Преварена вода открай време се препоръчва като най незамърсена от вредни бактерии и прочие.... А за датчаните че са болни на тема екология и чистота-това е видно.Не вкарвайте филми насила,само двама, трима датчани пострадаха от този проблем в Германия. Напишете как се справят с проблемите си от ежедневието им,как нямат огради по дворовете,как не се краде,всеки те поздравява от учтивост без да те познава,карат с повишено внимание,пазят пешеходеца,не врякат,и не викат.като си в общината или др. институция ти обръщат внимание.ВЗЕМАТ ДОБРИ ЗАПЛАТИ, И ПЛАЩАТ СЕРИОЗНИ ДАНЪЦИ ОКОЛО 40-50 ПРОЦЕНТА. НО НАЙ ВАЖНОТО Е ЧЕ ВИЖДАТ КЪДЕ ОТИВАТ ТЕЗИ ДАНЪЦИ.

Престанете да заблуждавате хората. Тази бактерия нормално обитава червата на топлокръвните животни, включително и човека. Тя дори спомага за набавянето на един витамин. Има я във всеки от нас и новородените бебета я "получават" чрез родителите си или чрез водата и храната. Истината е, че има много щамове и повечето са абсолютно безвредни, че дори и полезни. Настаналата напоследък медийна истерия е заради някои вредни мутации. Затова заглавия от този род са абсолютно недопустими - създават грешна представа и насаждат излишна паника. Да не говорим, че звучат като "Учени откриха кислород във въздуха"!

не преди годин аве преди век беше в Германия вий не помните ли )))))

да,тези маи са се напушили!преди година,стотици починали....

АкоАллах можеше да види отнькъде как неговите най-ревностни почитатели от негово име режат глави, стрелят в тълпите, взивяват бомби и тровят хората, щеше да ги прокълне. Няма такъв бог, който да оправдава поставянето на зараза във водата на жени, пеленачета и деца. Това е фашизъм. Ислямизмът е новата форма на нацизъм. Похватите на таъпи брадясали типове е този на есесовците. Значи, води се световна война, отново против фашисти. Знае се какъв ще е резултатът - побеждава силният икономически,чиято вяра е най-близко до хората. Историята се повтаря и нов Нрнберг не е изключен, особенно когато петролът на арабите секне. И от тях няма да има полза.

Петролът им може и да секне, но плоденето - не. Така че ... виждаш ми се оптимист, уви!

От НАСА съобщиха, че извънземните са пуснали бактерията, затова и специалистите не са в състояние да конкретизират източника на заразата.

Само една обществена система досега е рухнала поради простотията си-комунистическата!Другарю,знайно е че с този емствен багаж що тегне в кратуната ти,трудно можеш да осмислиш проблемите си,но това си е за твоя сметка!За всички нас ти си пределно ясен и безинтересен!

Специалистите да доуточнят: Кой е напъхал зверчетата във водопровода на благородните датчани: Арабите или комунистите от КГБ?

МИ НЕЩАТА СА ЯСНИ И ПРОСТИ В АРАБСКИЯ СВЯТ ВЕЧЕ НЕ СЕ ЖИВЕЕ ОТ ЖЕГИ И ПОМИЯРЩИНА А И НЕФТА Е НА ПРИВЪРШВАНЕ И ПОГЛЕДИТЕ СА ОТПРАВЕНИ КЪМ ЕВРОПА НА ТИЯ МЮСЮЛМАНИ ЦЕЛТА ИМ Е ДА НИ ИЗТРЕПАТ И ДА НИ СЕ НАМЕСТЯТ НА ЗЛАТНИТЕ ЗЕМИЦИ И НА ТАМ ВЕЧЕ ЩЕ СТАВА СТРАШНО

Заразяването на водата и храните с вируси, бактерии и радиоактивност е тероризъм, който отдавна се използва в света. В България предполагам - също. Просто тук не се правят достатъчно изследвания.

Араби и африканци носят само проблеми и смърт в Европа и САЩ!Демокрацията е хубаво нещо,но за демократично мислещи хора!Явна е необходимостта да се преосмисли политиката на правителствата по тези въпроси!

а ти носиш простотията със себе си - така, че преосмисли дали да пишеш отново...

Като заживееш в Еврабия друга песен ще запееш

Как да повярваме,че ще се борим с извънземни,а заразата не могат да установят от къде идва...Нещо не се връзва тук и пак сме излъгани,както обикновено.

Е, как "засега не може да изясни източника"?! От НАСА казаха, че извънземните ще ни морят с вируси (бактерии) от страх да не превземем Вселената.