Водещ руски експерт по хиперзвукови ракети е арестуван по подозрение за държавна измяна

Андрей Шиплюк е директор на Института за теоретична и приложна механика в Новосибирск

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Друго си е да арестуваш демократично някоя жена, била то църна, влаза у панделата и след няколко месеца бум на забременели с негърчета. Представяш ли си? Добре, че не се е случвало, че щяхме да се попритесним, че даже да издивеем. Права за всички, а останалите да му мислят.

Какво ще стане с една кола според законите на физиката ако при 200 км в час завъртиш рязко волана???? Хайде сега си представи същата тая твоя хиперзвукова ракета как резко завива при пълна скорост за да улучи подвижна мишена? Как си представяш че се осъществява управлението при тая скорост И при това съпротивление на въздуха при нивото на съвременните технологии????? Знаеш ли какво разстояние изминава една хиперзвукова ракета за една секунда? Я си представи при тая скорост отклонение с половин градус Какво означава? А с повече???? Знаеш ли че Съветския съюз по времето на студената война е хвърлил милиарди за парапсихични изследвания четене на мисли и така нататък? Щото чули или по-точно получили информация че американците го били направили успешно:))))

Стрелят те с пистолет, а ти избягваш куршумите. Общо взето тва е малоумния пример с колата дето вижда хиперзвукова ракета, прави рязък завой и я избягва.

И хиперзвуковите ракети ли са вече държавна измяна?

Сами ще се изпотрепат

Всеки който изрази мнение против войната, дори да излезе на улицата с надпис на А4-"Вие си знаете" е потенциален шпионин, тормозен от копоите на ФСБ. Расте недоволството в Русия, хората се осъзнават. Крайно време е да се разпадне този надут балон-Русия, по голяма полза за човечеството ще е, ако има отделни независими страни, които да се конкурират с износа на ресурси и най вече с този шибан газ.

Нещо но какво....мухъл

руско тролче педерастче!

А ФАЩ кога ще се разпадне? Там е по-зле от Русия. Нещо да кажеш по въпроса краварска подлого?

Според съветските разчети, САЩ е трябвало да се разпаднат 1956 година. Защо не е станало, чёрт знает...

Този сега ще почине от РАК на задника

Ако беше такъв велик учен отдавна да е изселен в САЩ, ама едва ли в Путинистан може вече да вирее нещо качествено ...

Ще го карат да им каже как се сглабят Москвичите.Забравили са технологията.

явно прехвалените и страшни хиперзвукови ракети не са точно това,което на Путя му се иска да бъдат и този учен,продал душата си на дявола в лицето на Путя, вероятно ще заплати с живота си

Никаква измяна няма! Просто е разработвал ракетите на кило водка и сега се налага да използват зенитни С300 за наземни цели!

Самое же главное средство преодоления сталинизма - это победа идей свободы, права, демократии. Пока они в нашей стране отступают"

Не могли да отменят законите на физиката. Навремето Съветския съюз хвърли милиарди по програмата звездни войни-щото чу ли че американците били изпратили бойни сателити в Орбита. Нещо което беше една перфектно изпълнена измама. Пък сега Путин хвърля милиарди за хиперзвукови ракети.

"...експерт по хиперзвукови ракети техника е арестуван...". Част от заглавието на материала Моля за дешифриране.

В путлерова Русия е така "малко след като беше арестуван по подозрение в държавна измяна, човека умря"

,,Он си знае що го бият"

На такъв тип държавно управление и на такъв "вожд" все някой друг трябва да им е виновен. Не искат да видят, че с управление като от Средновековието, масова бедност извън Москва и Петербург, масов алкохолизъм, африканска корупция и страшна мафия не може да произвеждаш изделия на най-високо техническо ниво. Насилието помага до един момен, след това всичко неизбежно се срива. Всеки нормален, умен и порядъчен човек не би подкрепил поредното безумие на диктатора. Дали защото е предател или просто му е писнало, все тая.

Недей плака на чужд гроб бе... Плачи за българските специалисти... Дори и под муджахедините са - те са последното стъпало. Докато Англия си гледа пакитата, Франция алжирците а Германия - турците, то за тях има друго предназначение. Немските кланици, англииските ниви с ягоди, строежите в Андалусия и като момчета за всичко в Италия или слугини в Гърция... Явно и европейците на толкова ги оценяват...Руснаците си имат таджики и тем подобни от Средна Азия за тая цел... Европа си има евротаджики...

Българските специалисти са специалисти навсякъде. В Холивуд правят специални ефекти. Уважавах ги като лекари във всички държави. Само такива като тебе, дето са пишман специалисти работят в кланниците и берат ягоди.

Знам, че много българи започнаха най-нискоквалифицирана работа само заради малко повече пари. И аз имах такъв период. По-късно така се стекоха нещата, че се коригирах. Но когато се опитах да говоря с един младеж, който реши да стане шофьор на камион, за да изкара повече пари веднага, той ми каза да си запазя мнението за себе си. Обикновено трябва да чиракуваш известно време, да растеш постепенно и след години стигаш по-високите нива. Нашенците обаче винаги искат парите веднага, още утре. И се хващат като общаци на строеж, шофьори. Жените гледат възрастни болни хора. Ами помислете малко повече за бъдещето. Какво ще стане, когато вече сте на 50, 60, 70 години. Това е съветът ми, който онова момче не пожела да чуе.

Ъхъ...в Холивуд не мож се размина от българи...и всичките все специалисти... А като дойдат в България първата им работа е да отидат на зъболекар... Че холивудския нещо скъпичък им идвал...с разнасяне на пици не можеш си го позволи...

Арестуван, че излъгал за възможностите. Скъпи, неточни хвърчила.

Този бъдещ колониалист май ще почине от рак на шийката на матката...

Щом и такива хора започнаха да предават режима на Путин, смятайте какво става с обикновените хора. Заплатите след инвазията в Украйна са двойно по-малки от януари2022.

Ми не е лесно, да се живее на брезови кори и боярщник, докато шефа ти всеки ден се тъпче по банкетите с печени прасета и пилета. Ще продадеш тайните не, ами и Путин ще продадеш на арабите, да го плющят.

руските терористи не искат да има свидетели...защото в Съда в Хага може да се разприказват.ха.ха такава е традицията ако сте запознати с историята на Русия..ха.ха

Първа награда - среща с юбиляра Втора - златна решетка трета вкскурзия в Сибир …..

Това е наградата за разработване на хиперзвукови ракети

Много добре знаем кои са предателите в Русия - имаме списък.

след хипер дъжд ...московска прокъсана качулка , целата информация вейке е при нас