Водата има памет

Експерименти по цял свят доказват, че влиянието на околната среда оставя формиращи следи във водата

Обратно в новината

Коментари - Водата има памет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Искате да задминете Импресио по безличност и простотия или сте едно и също???

Вижте документален филм на руски за водата от японски учени

Ам той Радев затуй не пие вода, за да не помни къде се намира

Поредната псевонаучна глупост в медиите.

Има проведени експерименти. Абсолютно достоверни резултати, че една и съща вода има различни проялвения примерно в еометрията на кристалите, на които замръзва, в зависимост от музика, която й е пускана или от човешки проявления около нея. Резултатите са абсолютно еднозначно ясни. Изобщо зная, че има хора, които са материалисти в червата, и се ограниават до само знания от материалното. Поне така си мислят. Пнеже те просто се ограничават. Всички явления са и материални, и нематериални, т.е. реално няма граница. Те обаче си избират граница на "реализма" и око да види, ръка на пипне. Всъшност разбира се ръката не може да пипне радиовълни, но път те несъзнателно са свикнали с мисълта, че има радиовълни. Изобщо някаква такава птича мисъл индиферентна. Всъщност материален свят не съществува в смисъла, в който хората го виждаме, казват учените от най-ивисшия еталон. Това, което и лупакът, и мноо интелигентният виждат и са о нарекло материя, всъщност е празни пространства, заети от взаимодействаща си енергия. Взаимодейства с такава сила на най-ниско ниво - под нивото на атом и съставните му части, че образува "твърдина" като материално вещество. А всъщност са пространства, в които вибрират, пулсират и равитират енергийни частици, което не са и частици, а енергийни единици. Учените откриват празнините на все по-вътрешно ниво на образуващи частици и тенденцията, но и даже днешното открито празн пространство - говорят, че няма "твърда" материална част, а само вибрираща енергия. Така че това за водата е не само емпирично доказано, но има и научна основа. Иначе не е необходимо всеки да си го представи. Животът Господ го е дал на всички да могат да го живеят и без знание.

Абе ахмаци, чуйте подкаста. Човека казва аз не искам пари, аз имам мисия да ви отворя очите а вие после да ми дадете едни кинти. Човека Начи е завършил некв готварски ПУЦ със съпругата си и е решил, че само с готвене работата не става и ви продава ентусиазирано разни джуджавки за да бъдете напити със здравословна вода. Кеф ти курсче за водата, кеф ти златни спирали, ледф ти алабализими изречени с ентусиазъм. Човекот си е платил мщама коментарите са готини. Поздрави и не плюите по водата защото тя помни и един ден ще те мокри и/или дави

И Олаф от Замръзналото кралство го каза преди години!

ШОГ!!! Паранормални явления!!

Това от движението "Нова ера" ли е? Да очакваме скоро нещо от Луиз Хей, създателката на Хей Хауз или говорещит с ангелите Антъни Уилям?

Значи и бирата ще има памет. Защо тогава не слагат USB накрайник на шишетата с минерална мода, за да ги ползваме като флашки?

Верно бе! Той Доган въртеше бизнес с минерална вода .... да не би да ни е закодирал нещо? Хм, кат гледам ко става явно е успял...

Сега ще им отвориш очите на производителите, ще почната да правят флашки от вода, ще печелят милиарди от това, дори няма да ти кажат благодаря.

какви са тия безумия. Хора! Учете физика!

Какви са тия безумия...ами копаем си тука ний, тъй, в дъното и са кефим...

Така става, когато се чете безкритично, включително и "трудовете" на въпросния "доктор".

Има, има... 2 бита памет...

Японците изливат пречистена вода от гръмналите реактори....ИЗЛИВАТ Я В ОКЕАНА... Пратете им тази статия - да се посмеят малко. Ако водата има памет...вие представяте ли си от както свят светува тая вода си е все тука на земята...що гъ*з се е измило за туй време...

Е как да няма памет водата.... Аз в реката с пръчка цяла дисертация по темата написах. Елате на искъро да я прочетете ако не вярвате.

ДирникА стигна ново дъно!

Но само за плоскоземците. Ние останалите знаем, че това е чисто шаманство.

Има памет... който не вярва нека пита софиянци, дето ги кръщаваха че заради тази "памет" Сойфийска вода пуска класическа музика в пречиствателните станции, та затова вдигат и цената на водата;)

Доказана измама. Равна по глупост на кемтрейловете, плоската земя и управляващите рептили.

Спрете дрогата бе серсеми! Ще се претрепете на пътя! Алкохола и той помни!

Водана НЯМА памет, а Емото се извини за лъжите си преди да умре. Изтрийте тази щуротия веднага!