След Омуртаг и Шумен остана без вода

Повече от ден Шумен е без вода. В Омуртаг от 10 октомври е обявено бедствено положение заради липсата на вода.

Обратно в новината

Коментари - След Омуртаг и Шумен остана без вода | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Герберунгели като са продали тръбите за скрап и за източили язовири за да оберат рибата - така е!

НА КАЛПАВА РАКЕТА КОСМОСА Й КРИВ

Докато не стане проблем - няма проблем

Дано разберат мизерниците кой ги управлява!Дано ,ама на дали!

Няма да има вода в Омуртаг.Нещата тръгват от Търговище,а там отговорник за водите е агента Керим!

Дреме ми, че някакви туземци били без вода! Знаете ли, колко сирийци чакат на мене !

За Байрама вода няма. Но има нови управители на ВиК дружества. Пак от ДПС и БСП ... Те още не знаят от къде идва водата.

След Омуртаг и Шумен остана без вода, но поне ГЕРБ не ВИ страхува вече

А да са Ви честити и ДПС и БСП! Сами си ги избрахте - ЧЕСТИТО! РАДВАЙТЕ ИМ СЕ! УСПЕХ!

Даите ми ги тез градове и села на концесия и срещу 20 кинта шъ им пусна и вода и мед и мляко от чушмите.

Викайте сега другаря Серж и другаря Орешарски да бият сонда. Нали си ги избрахте :))). Но им осигурете заден вход, откъдето да влизат и излизат. Казват, че първият от двамата охотно осигурява заден вход, но това е друга тема :)))

ГАРАНТИРАНО от БСП, ДПС и А ТАКА ! Честит ви празник и след празник драги правоерни и неверни избиратели!

Ние без храна сме от три години, те с липса на вода ще ни плашат!

УБИТАЦИ от Шумен. Аз Дъбов нямам проблеми с водата и басейна ми е пълен. Тук в моята къщичка от 1800 кв. във Франция НЯМА комунизъм НО ИМА ВОДА.Духайте го ПРОСТОЛЮДИЕ!!!!

Голям го извади,били ме чепа че си във Фрация.Къщата ли е 1800 квадрата или дворното място:))нещастник.

Вода в Шумен имаше последно в сряда вечерта, а авариите следват една след друга. Изгледите са да има вода най-рано утре, ако няма друга авария! Положението вече е нетърпимо!

НАЛИ САМИ СИ ГИ ИЗБИРАХТЕ,МА.ЗАЩО СЕГА СИ ОТВРАТЕНА?ОТВРАТЕН ДА СЪМ АЗ,ЧЕ МИЗЕРСТВАМ ЗАРАДИ ВАС.

ГАРАНТИРАНО от БСП и ДПС, както и подлогата им АТАКА !!!!

Колкото е по-слаба една водопроводна система толкова по-бавно и внимателно трябва да се пълни иначе новите аварии са гарантирани.След ремонт водата за пиене винаги трябва да се преварява.Трябва и да се почистват редовно цетките на батериите ако ги има.Авариен запас с вода в къщи винаги е полезен .Проблем са тоалетните които могат да се мият и с не дотам чиста вода например от мивките.

В Омуртаг-ДПС, а в Шумен д-ря Дъбов- велможата от БСП.

ТЪЙ РЕЧЕ ,СУЛТАН-ДОГАН и ВЕЗИР-МЕСТАН!

...ВСЕ ТАКА ЩЕ Е ! ДА СЕ ГОТВЯТ И ОСТАНАЛИТЕ ГРАДОВЕ, в БЕ-ГЕ!

Мноого крадене във ВиК-атата, а?

Ужас и безумие, ще уморят хората. Как може толкова време да ги държат без вода? Най-малкото някоя болест ще хванат. Ако това се беше случило в бяла държава, ВиК-то щеше да изплаща обезщетения бая години.

В бяла държава кметът нямаше да е от ДПС. С техните камъни - по техните глави! Да се оплачат на главния мюфтия или на бореца за справедливост Бареков.

Не съм информиран, в коя област от коя партия е кмета. Но от която и да е, безумията не са само в Омуртаг, а в цялата страна, независимо коя партия управлява.

Ще си зарежа важните Герберски дела тука, Ще поискам самолет от Боко, ще ида там И ще им тегля един лабут, па после Нека се оплакват "Другарко Цачева, Бойко ни бие!"

Колкото и "тъпо" да прозвъчи, днес в Омуртаг няма вода заради царя и тройната (или както я наричат някои "гнойната") коалиция. В мандата на Иван Костов беше възобновен проекта за язовир "Братан", започнат още по живково време, но след идването на царя този пшроект беше преустановен и забравен. Ако, вместо да строят бесмисления "Цанков камък", бяха построили язовир "Братан", сега и Омуртаг, и Котел и всички села около тях щяха да имат вода в предостатъчни количества. Не мога да разбера хората от Омуртаг защо още на са отишли в София да потърсят сметка от депутатите защо един общински център и сравнително населен град няма вода!

Защото в Омуртаг ДПС коли и беси, и никога няма да позволи на местните жители да излязат на протест срещу тях.

Да отправят питането към баш хидроинженера на републиката Доган ефенди!!! От него по-голям специалист по язовирите и водите няма!!! А кметът не е ли от същата партия, той къде е??? Ама то да управляваш, не е като да плаши хорицата на предизборни митинги. Почнаха да се пукат балоните в татковината ни един по един - всеки ще си сърба попарата, която си е надробил!!!