Коментари - От днес човечеството живее ”на кредит” | Днес.dir.bg

От днес човечеството живее ”на кредит”

Човечеството днес ще е усвоило всички ресурси, които планетата може да възобнови за една година, и следователно вече живее "на кредит" до 31 декември.

Обратно в новината

Коментари - От днес човечеството живее ”на кредит” | Днес.dir.bg

Коментари

англосаксонски БУЛШЕЕТ

Sm3hurk0

Българина си заработва и плаща данъците до средата април.... ....от средата на април почва да работи за себе си..., А през август, ресурса на планетата бил свършил.... Пита се ... да работи ли българина до края на годината или не ? :)))))

Май не човечеството, зелените са свършили кредита и се обаждат за още грантове.

А аз се чудя защо водата в сондата намаля, а то свършили ресурсите...еее ще чакаме до 31.12, не ще да е от плиткото.

Време е Природата да изпрати някой мор , който да поизчисти планетата от излишните твари !Това е Закон , който неумолимо се проявява когато популацията на даден вид надвиши ресурсите за изхранването му ! Мишки , скакалци , хуманоиди , всички са подвластни нему !

Щом мислиш така помогни на природата и умри пръв. Всички приказвате,но никой не иска да умира. Дай личен пример.

Интересно! Вместо паркови дървета по света да се насадят плодни дръвчета и май ще се окаже че използваме 0.1% от ресурсите на планетата!

ИСТИНАТА Е В МОЛА, НАЛИ ?

Пълни глупости, както и глобалното затопляне!

Бъди спокоен, ако си под 40 годишен ще имаш възможността да се убедиш, колко много грешиш. Е, ще е късно, но ...

Споко бре! То в най-скоро време планетата земя ше ни покаже един среден пръст и тогава шевидим кон боб яде ли! Инак земята може да продължи да си съществува и без паразитираща раса като нас човечеството! Но все още се нядявам, че ще се усетим навреме и ще се спрем! Ха дано ама ....

..няма страшно - първо ще се усвои Луната след това и Марс... само дето няма да е за всички , ама такъв е живота...

Ми проблемът има решение - в три основни точки: 1. Всички азиатци и африканци се преселват в Европа - колко му е, 550 млн европейци да издържат някакви си там 5-6 милиарда човека. Богати сме и както казва Меркел "Ще се справим с това!" 2. За да сме сигурни, че европейците ще се справят - масово да се въведат ГМО-тата! За всеки случай! Особено перспективни се очертават новите разработки - прасе - стоножка (100 свински бута от прасе, Найс, а?) и кравопрасе - крава с 12 вимета... 3. Това е и най-важното за да се справим - спиране на кибератаките и пропагандата на Путин! Wir schaffen das!

ВЕСЕЛИЯТ РОДЖЪР !

така е заради свръхразмножаването в азия и африка -това трябва да спре принудително иначе цялото човечество ще загине заради разгонените африканци и южноазиатци които правят по 10 15 и дори по 20 деца неконтролируемо -предлагам кастрация на мъжете които вече имат 5 или 6 деца

Една от причините за безконтролното размножаване е помощта с безплатни храни от ГМО, които пък се произвеждат от големи транснационални компании. Не знам кой плаща храните, но вероятно е ООН, т.е. народите по света. Горе-долу както ние тука храним ромове.

Само дето е доказано, че 20% (главно Европа и Америка) от населението, потребява 80% от ресурсите..... ама карай, това са подробности

Фалшива новина отвсякъде, че и компютърен колаж на Земята в пламъци направили. Иванушка-Дурачок здраво се е постарал. Изтръпнах от страх, запари ми под краката

Българите сме с отрицателен прираст така, че аз съм един от последните хора които ще изпитаме вина по този въпрос. На всичко отгоре ние българите сме и много слаби консуматори, защото нямаме парзи за повече. Дайте да видим какво ще правим с китайците и индийците?! Тези станаха ГОЛЯМ проблем, плодят се като зайци.

Това разбира се е далеч от истината. Ако човечеството можеше да усвои всички ресурси на планетата то тогава то щеше да използва енергията на планетата на която живее. Това щеше да означава да е достигнало развитие на цивилизацията с индекс 1(едно). Цивилизация с този индекс безпроблемно щеше да посещава планети от своята слънчева система и отдавна нямаше да мисли от къде да се сдобие с енергия. По-горното ниво е усвояване на енергията на своята звезда. При това положение щяхме да бъдем Господ. За по-горни нива даже не можем да си представим какво ще сме. В момента като цивилизация сме някъде между 0.001 и 0.01. Демек едва се раждаме. Така че глупостите на съвременните псевдо учени мога да ги обсъждам само в селската кръчма.

симо

А бе пич,не става дума за УСВОЯВАНЕ а за РАЗХИЩЕНИЕ/капиталистическа АЛЧНОСТ /.

Има фирмички, дюкянчета и гаражи за бързи кредити, нема страшно, ше опра'им ра'отата!

Време е eдин астероид да удари и човешката раса да изчезне завинаги, просто ще стане рестарт на системата, както преди години са измрели динозаврите

И какво искат да ни кажат,да си плащаме и Такса за безплатната въртележка в Соларната с-ма.Нещо нищо не разбрах.

Трябва да се върне социализма, да се забавят развитието и алчността на бесния капитализъм и готово.

Защо да се връща, бе? Ето ти ги развитите страни Русия, Иран, Северна Корея, Сомалия. Взимаш си достатъчно храна за следващите 50 години и вот!

глупости досега девня да ни е изтровила

Педерастите да се готвят за това което ни създадоха!!!!

ВСЕ ОЩЕ СА ШЕГОВИТИ , НО КОГАТО СЕ ОКАЖЕ, ЧЕ 40% ГЛАВИ ТРЯБВА ДА СИ "ОТИДАТ" ЗА ДА МОЖЕ ДА ЖИВЕЯТ НЯКАК ОСТАНАЛИТЕ, ЩЕ ИМА ЛИ ОПТИМИСТИ ЗА ТЕЗИ 60%?????

оптимист

Бъдещето Човечество се предвижда да е от 100 милиона ИЗБРАНИ. А сега е времето на "...процесът на Разделяне на потоците продължава Вие се намирате в самият епицентър на събитията, които ще променят живота ви. Струва си вие да пуснете корени (да се заземите) и да продължите плаването си на новия кораб, в платната на който вече започва да духа попътния вятър на Промените." ("Разделяне Потоците на Енергиите на Расите - Източника", 13 юни 2014 год.)

Щука

Да се намалят индийци, китайци, африканци и работата ще се стабилизира.

Абе, ресурси по дебелизъм още не всички усвоени така, че още има време :)

Горката ни Земя. Не случи на хора, милата. Хората си мислят, че са по-велики от природата, но...дълбока заблуда.

Трябва най-вече да се забранят автобусите и камионите на нафта и дизел до края на годината. След това да се забранят дизеловите автомобили 2020 и бензиновите 2030 и проблема е решен. Само че това ще стане само в западна европа.

Нуждаем се от 1,7 планети не ние, 95% от населението на земята, а онази малка част, която трупа ресурси с цел власт и контрол на масите... Безумно е да се произвеждат умишлено чупещи се стоки, за да се осигуряват все по-големи печалби на мултинационалните корпорации, а те от своя страна все повече да замърсяват околната среда... Това е изключително опасна спирала, в която цивилизацията се е самопоставила, а в същото време милиарди хора на тази планета нямат достъп до питейна вода и гладуват... Жаждата на големите (САЩ, Русия и някои страни от ЕС) да водят нови и нови нападателни войни с цел заграбване на природни ресурси, осигурявайки трилиони долари печалби на оръжейните корпорации банките е още едно самоубийствено дело на човека... Но има нещо по-силно от нас - природата винаги намира начин! Нека не забравяме от колко малко време съществуваме като вид и колко много злини сме причинили със съществуването си - все някога цената ще бъде платена.

най интересно ще стане когато земята си потърси борчовете.... направо ще конфискува цели райони от алчните държави....

Аз от години живея на кредит. Сега вече се чувствам като останалата част от човечеството.

Не е проблем да се задоволят нуждите на бедните. Проблем е да се задоволят нуждите на богатите. Умислен.

1% ОТ НАСЕЛЕНИЕТО СИ МИСЛИ НЕ САМО ЧЕ ЩЕ ОЦЕЛЕЕ, НО И ЩЕ ЗАНЕСЕ ПАРИТЕ СИ НА ЛУНАТА ИЛИ МАРС !!!

даи ми първия милион и ги правя седем!

ако си кадърен всяка банка ще ти ги даде....

Вече сме на кредит към природата, а още не сме спрели да работим за данъците на държавата! Изводите се налагат сами!!!

Тази статията аз я разбирам като вик за дискриминация и неравнопоставеннос между отделните хора. Човечеството е 1,7 пъти повече от това което може да произведе планетата за да го нахрани. Затова по света има толкова гладуващи. Колкото повече едни се презадоволяват и се тъпчат, толкова повече други гладуват. Къде е парадокса? В това че сития на гладния не вярва. Тези които преяждат обикновенно са малодетни и образовани, но не се отказват от доволствията. И по-важното, че тези многодетни гладуващи хора, са нискообразовани и не могат да осъзнаят грешка си за свръх възпроизвеждане. Само търсят новини територията да паразитират там. Тикива са в момента мигрантите в Европа.

За отвличане на вниманието!

нема проблеми, важното е да сме всички във финансовата система вкарани и да робеем на световните банкери (ФЕД). Земята си не тръси борчовете, за разлика от скромните банкери...

Тя земята ще си ги потърси, но това ще стане изведнъж и след това почти няма да останат хора на земята.

Препоръчвам филма "Рапа Нуи"- игрален филм за любовна история на фона на първата в историята 100%-на екокатастрофа.

да внушават,че земята е планета, че ресурсите свършват, че идват катаклизми, че светът е непрекъснато под заплахи....ей, вие които сте рожби ехиднини, скоро ще бягате от идещия гняв Божий, покайте се докато е време, защото ще горите в неугасващия огън заедно с вашия княз, бащата на лъжата и човекоубиецът -дявола. Колко му е необходимо на човека - има един стомах, може да спи на едно легло..., а пари и богатства не взема, защото гол се ражда и гол си отива с празни ръце...ресурси има за всеки един човек на земята, дал е Бог всичко.

Като чета какво си писал май май и ти си от някоя секта. Само да те попитам господ от кал ли те направи или от ребро?

Реброто е единствената кост без костен мозък в човешкото тяло. Навява на определени размисли...

атеистичен питекантроп !

Ти затова си нямаш име, защото не знаеш: - КОЙ СИ? - ЗАЩО СИ СЕ РОДИЛ НА ЗЕМЯТА? - КАКВО ИСКАШ ДА ПОСТИГНЕШ ПРЕЗ ЖИВОТА СИ? ... още хиляди въпроси на мирозданието и Човечеството. С едно понятие ''безименен'', ти се определяш и като БЕЗНАДЕЖДЕН.

Някой периодично пише статии по тази тематика и все глупости излизат. Това, че сте се опитали с правилата от счетоводството да изградите и докажете идеята си за живота на тази планета е нелепо, безпомощно и смешно! Помислете само за всички тежки и вредни съединения, които са били утаявани милиони години, за да можем сега да пием чиста вода и да дишаме чист въздух -ние, растенията и животните. И сега след стотина години отново сме вдигнали на главата си повечето възможни отрови. Смятате ли, че планетата ще се справи толкова бързо, колкото ви се иска? В наши дни колкото и нов телефон, автомобил, компютър да си купиш, той е вече остарял! Тази ни простотия води към пагубното оплюскване на ресурсите така, както преди са правили войните. Затова бъдете спокойни - няма да ни се размине. И кредитът винаги е от бъдещите поколения!

Чудесно напомняне за самозабравилото се човечество! Сегашния "лайфстайл" на повечето от хората е пагубен за планетата-майка и рано или късно всички ще го усетим. Но човек се учи от грешките си.

Не, не мисля, че се учи...историята се повтаря всеки ден и малките разлики идват от технологиите и продуктите , които те носят.

че ще пиша във форума на Дир-а, но ВСИЧКИ ПИСАЛИ ДО МОЕТО ПИСМО СА НАЙ-ТЪП И НАПЪЛНО НЕВЕЖ БЕЗМОЗЪЧЕН МАТЕРИАЛ, НА КОЙТО МУ Е НЕОБХОДИМО, ДА СЕ "НАПЛЮСКА" С НЯКАКВА "ХРАНА" И ДА ПОСЕЩАВА ТОАЛЕТНИТЕ!!!

"Saving the planet is bullshit!" - приятно гледане

Тези от неправителствените организации директно ги разстрелвайте и няма да сбъркате.

УБИЕЦЪТ НА ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ !

А ако всички живееха като американците, щяха да ни трябват 5 планети.

Ние българите сме свикнали да живеем на кредит!

че сме свикнали да плащаме кредитите на другите, под вещото ръководство на видни наши управници?

глупости на търкалета

Земята има огромен, неоползотворен ресурс за възобновяеми източници на енергия. От къде на къде са го изчислили това, че и с конкрерна дата!?

Малка поправка. Не става въпрос за източници на енергия, а за живот. Растения, животни, почви, води, въздух. Без тези неща не можем.

Абстрактното мислене не е полезно за никого. Доказателство за това са американците.

Жалко е, че хората започнаха да си мислят, че са по-велики от природата и могат да унищожат планетата. Ние не сме нито по-велики, нито можем да унищожим планетата - ние само създаваме по-лоши условия за живот на самите нас. Иначе в природата нищо не се губи - то само преминава от една форма в друга. Това, което ние сега горим и превръщаме в Со2, всъщност някога е било СО2, което растенията са оползотворили. Това че ние го дишаме и създаваме нездрави условия на живот в градовете няма да съсипе планетата, а нас самите. Нека да си спомним за озоновата дупка, за която се тръби с години, че била от парниковия ефект, а се оказа, че както се отвори, така се и затвори и отвори на друго място - т.е. оказа се, че е съвсем нормално. Но нали за пари трябва да се превръща мухата в слон... иначе кой ще финансира всичките тези учени...

Китайците да спрат да се плодят и произвеждат боклуци на корем.

Китайците донякъде са се усетили, макар че са най-многобройни, африканците и мюсулманите живеят на гърба на другите.

Едва ли, предполагам, че нито мюслюмани, нито африканци познаваш, по-скоро ти живееш на гърба на другите, замисли си какви си направил в полза на земята последната година.

Коментари - От днес човечеството живее ”на кредит” | Днес.dir.bg

От днес човечеството живее ”на кредит”

Човечеството днес ще е усвоило всички ресурси, които планетата може да възобнови за една година, и следователно вече живее "на кредит" до 31 декември.

Обратно в новината

Коментари - От днес човечеството живее ”на кредит” | Днес.dir.bg

Коментари

англосаксонски БУЛШЕЕТ

Sm3hurk0

Българина си заработва и плаща данъците до средата април.... ....от средата на април почва да работи за себе си..., А през август, ресурса на планетата бил свършил.... Пита се ... да работи ли българина до края на годината или не ? :)))))

Май не човечеството, зелените са свършили кредита и се обаждат за още грантове.

А аз се чудя защо водата в сондата намаля, а то свършили ресурсите...еее ще чакаме до 31.12, не ще да е от плиткото.

Време е Природата да изпрати някой мор , който да поизчисти планетата от излишните твари !Това е Закон , който неумолимо се проявява когато популацията на даден вид надвиши ресурсите за изхранването му ! Мишки , скакалци , хуманоиди , всички са подвластни нему !

Щом мислиш така помогни на природата и умри пръв. Всички приказвате,но никой не иска да умира. Дай личен пример.

Интересно! Вместо паркови дървета по света да се насадят плодни дръвчета и май ще се окаже че използваме 0.1% от ресурсите на планетата!

ИСТИНАТА Е В МОЛА, НАЛИ ?

Пълни глупости, както и глобалното затопляне!

Бъди спокоен, ако си под 40 годишен ще имаш възможността да се убедиш, колко много грешиш. Е, ще е късно, но ...

Споко бре! То в най-скоро време планетата земя ше ни покаже един среден пръст и тогава шевидим кон боб яде ли! Инак земята може да продължи да си съществува и без паразитираща раса като нас човечеството! Но все още се нядявам, че ще се усетим навреме и ще се спрем! Ха дано ама ....

..няма страшно - първо ще се усвои Луната след това и Марс... само дето няма да е за всички , ама такъв е живота...

Ми проблемът има решение - в три основни точки: 1. Всички азиатци и африканци се преселват в Европа - колко му е, 550 млн европейци да издържат някакви си там 5-6 милиарда човека. Богати сме и както казва Меркел "Ще се справим с това!" 2. За да сме сигурни, че европейците ще се справят - масово да се въведат ГМО-тата! За всеки случай! Особено перспективни се очертават новите разработки - прасе - стоножка (100 свински бута от прасе, Найс, а?) и кравопрасе - крава с 12 вимета... 3. Това е и най-важното за да се справим - спиране на кибератаките и пропагандата на Путин! Wir schaffen das!

ВЕСЕЛИЯТ РОДЖЪР !

така е заради свръхразмножаването в азия и африка -това трябва да спре принудително иначе цялото човечество ще загине заради разгонените африканци и южноазиатци които правят по 10 15 и дори по 20 деца неконтролируемо -предлагам кастрация на мъжете които вече имат 5 или 6 деца

Една от причините за безконтролното размножаване е помощта с безплатни храни от ГМО, които пък се произвеждат от големи транснационални компании. Не знам кой плаща храните, но вероятно е ООН, т.е. народите по света. Горе-долу както ние тука храним ромове.

Само дето е доказано, че 20% (главно Европа и Америка) от населението, потребява 80% от ресурсите..... ама карай, това са подробности

Фалшива новина отвсякъде, че и компютърен колаж на Земята в пламъци направили. Иванушка-Дурачок здраво се е постарал. Изтръпнах от страх, запари ми под краката

Българите сме с отрицателен прираст така, че аз съм един от последните хора които ще изпитаме вина по този въпрос. На всичко отгоре ние българите сме и много слаби консуматори, защото нямаме парзи за повече. Дайте да видим какво ще правим с китайците и индийците?! Тези станаха ГОЛЯМ проблем, плодят се като зайци.

Това разбира се е далеч от истината. Ако човечеството можеше да усвои всички ресурси на планетата то тогава то щеше да използва енергията на планетата на която живее. Това щеше да означава да е достигнало развитие на цивилизацията с индекс 1(едно). Цивилизация с този индекс безпроблемно щеше да посещава планети от своята слънчева система и отдавна нямаше да мисли от къде да се сдобие с енергия. По-горното ниво е усвояване на енергията на своята звезда. При това положение щяхме да бъдем Господ. За по-горни нива даже не можем да си представим какво ще сме. В момента като цивилизация сме някъде между 0.001 и 0.01. Демек едва се раждаме. Така че глупостите на съвременните псевдо учени мога да ги обсъждам само в селската кръчма.

симо

А бе пич,не става дума за УСВОЯВАНЕ а за РАЗХИЩЕНИЕ/капиталистическа АЛЧНОСТ /.

Има фирмички, дюкянчета и гаражи за бързи кредити, нема страшно, ше опра'им ра'отата!

Време е eдин астероид да удари и човешката раса да изчезне завинаги, просто ще стане рестарт на системата, както преди години са измрели динозаврите

И какво искат да ни кажат,да си плащаме и Такса за безплатната въртележка в Соларната с-ма.Нещо нищо не разбрах.

Трябва да се върне социализма, да се забавят развитието и алчността на бесния капитализъм и готово.

Защо да се връща, бе? Ето ти ги развитите страни Русия, Иран, Северна Корея, Сомалия. Взимаш си достатъчно храна за следващите 50 години и вот!

глупости досега девня да ни е изтровила

Педерастите да се готвят за това което ни създадоха!!!!

ВСЕ ОЩЕ СА ШЕГОВИТИ , НО КОГАТО СЕ ОКАЖЕ, ЧЕ 40% ГЛАВИ ТРЯБВА ДА СИ "ОТИДАТ" ЗА ДА МОЖЕ ДА ЖИВЕЯТ НЯКАК ОСТАНАЛИТЕ, ЩЕ ИМА ЛИ ОПТИМИСТИ ЗА ТЕЗИ 60%?????

оптимист

Бъдещето Човечество се предвижда да е от 100 милиона ИЗБРАНИ. А сега е времето на "...процесът на Разделяне на потоците продължава Вие се намирате в самият епицентър на събитията, които ще променят живота ви. Струва си вие да пуснете корени (да се заземите) и да продължите плаването си на новия кораб, в платната на който вече започва да духа попътния вятър на Промените." ("Разделяне Потоците на Енергиите на Расите - Източника", 13 юни 2014 год.)

Щука

Да се намалят индийци, китайци, африканци и работата ще се стабилизира.

Абе, ресурси по дебелизъм още не всички усвоени така, че още има време :)

Горката ни Земя. Не случи на хора, милата. Хората си мислят, че са по-велики от природата, но...дълбока заблуда.

Трябва най-вече да се забранят автобусите и камионите на нафта и дизел до края на годината. След това да се забранят дизеловите автомобили 2020 и бензиновите 2030 и проблема е решен. Само че това ще стане само в западна европа.

Нуждаем се от 1,7 планети не ние, 95% от населението на земята, а онази малка част, която трупа ресурси с цел власт и контрол на масите... Безумно е да се произвеждат умишлено чупещи се стоки, за да се осигуряват все по-големи печалби на мултинационалните корпорации, а те от своя страна все повече да замърсяват околната среда... Това е изключително опасна спирала, в която цивилизацията се е самопоставила, а в същото време милиарди хора на тази планета нямат достъп до питейна вода и гладуват... Жаждата на големите (САЩ, Русия и някои страни от ЕС) да водят нови и нови нападателни войни с цел заграбване на природни ресурси, осигурявайки трилиони долари печалби на оръжейните корпорации банките е още едно самоубийствено дело на човека... Но има нещо по-силно от нас - природата винаги намира начин! Нека не забравяме от колко малко време съществуваме като вид и колко много злини сме причинили със съществуването си - все някога цената ще бъде платена.

най интересно ще стане когато земята си потърси борчовете.... направо ще конфискува цели райони от алчните държави....

Аз от години живея на кредит. Сега вече се чувствам като останалата част от човечеството.

Не е проблем да се задоволят нуждите на бедните. Проблем е да се задоволят нуждите на богатите. Умислен.

1% ОТ НАСЕЛЕНИЕТО СИ МИСЛИ НЕ САМО ЧЕ ЩЕ ОЦЕЛЕЕ, НО И ЩЕ ЗАНЕСЕ ПАРИТЕ СИ НА ЛУНАТА ИЛИ МАРС !!!

даи ми първия милион и ги правя седем!

ако си кадърен всяка банка ще ти ги даде....

Вече сме на кредит към природата, а още не сме спрели да работим за данъците на държавата! Изводите се налагат сами!!!

Тази статията аз я разбирам като вик за дискриминация и неравнопоставеннос между отделните хора. Човечеството е 1,7 пъти повече от това което може да произведе планетата за да го нахрани. Затова по света има толкова гладуващи. Колкото повече едни се презадоволяват и се тъпчат, толкова повече други гладуват. Къде е парадокса? В това че сития на гладния не вярва. Тези които преяждат обикновенно са малодетни и образовани, но не се отказват от доволствията. И по-важното, че тези многодетни гладуващи хора, са нискообразовани и не могат да осъзнаят грешка си за свръх възпроизвеждане. Само търсят новини територията да паразитират там. Тикива са в момента мигрантите в Европа.

За отвличане на вниманието!

нема проблеми, важното е да сме всички във финансовата система вкарани и да робеем на световните банкери (ФЕД). Земята си не тръси борчовете, за разлика от скромните банкери...

Тя земята ще си ги потърси, но това ще стане изведнъж и след това почти няма да останат хора на земята.

Препоръчвам филма "Рапа Нуи"- игрален филм за любовна история на фона на първата в историята 100%-на екокатастрофа.

да внушават,че земята е планета, че ресурсите свършват, че идват катаклизми, че светът е непрекъснато под заплахи....ей, вие които сте рожби ехиднини, скоро ще бягате от идещия гняв Божий, покайте се докато е време, защото ще горите в неугасващия огън заедно с вашия княз, бащата на лъжата и човекоубиецът -дявола. Колко му е необходимо на човека - има един стомах, може да спи на едно легло..., а пари и богатства не взема, защото гол се ражда и гол си отива с празни ръце...ресурси има за всеки един човек на земята, дал е Бог всичко.

Като чета какво си писал май май и ти си от някоя секта. Само да те попитам господ от кал ли те направи или от ребро?

Реброто е единствената кост без костен мозък в човешкото тяло. Навява на определени размисли...

атеистичен питекантроп !

Ти затова си нямаш име, защото не знаеш: - КОЙ СИ? - ЗАЩО СИ СЕ РОДИЛ НА ЗЕМЯТА? - КАКВО ИСКАШ ДА ПОСТИГНЕШ ПРЕЗ ЖИВОТА СИ? ... още хиляди въпроси на мирозданието и Човечеството. С едно понятие ''безименен'', ти се определяш и като БЕЗНАДЕЖДЕН.

Някой периодично пише статии по тази тематика и все глупости излизат. Това, че сте се опитали с правилата от счетоводството да изградите и докажете идеята си за живота на тази планета е нелепо, безпомощно и смешно! Помислете само за всички тежки и вредни съединения, които са били утаявани милиони години, за да можем сега да пием чиста вода и да дишаме чист въздух -ние, растенията и животните. И сега след стотина години отново сме вдигнали на главата си повечето възможни отрови. Смятате ли, че планетата ще се справи толкова бързо, колкото ви се иска? В наши дни колкото и нов телефон, автомобил, компютър да си купиш, той е вече остарял! Тази ни простотия води към пагубното оплюскване на ресурсите така, както преди са правили войните. Затова бъдете спокойни - няма да ни се размине. И кредитът винаги е от бъдещите поколения!

Чудесно напомняне за самозабравилото се човечество! Сегашния "лайфстайл" на повечето от хората е пагубен за планетата-майка и рано или късно всички ще го усетим. Но човек се учи от грешките си.

Не, не мисля, че се учи...историята се повтаря всеки ден и малките разлики идват от технологиите и продуктите , които те носят.

че ще пиша във форума на Дир-а, но ВСИЧКИ ПИСАЛИ ДО МОЕТО ПИСМО СА НАЙ-ТЪП И НАПЪЛНО НЕВЕЖ БЕЗМОЗЪЧЕН МАТЕРИАЛ, НА КОЙТО МУ Е НЕОБХОДИМО, ДА СЕ "НАПЛЮСКА" С НЯКАКВА "ХРАНА" И ДА ПОСЕЩАВА ТОАЛЕТНИТЕ!!!

"Saving the planet is bullshit!" - приятно гледане

Тези от неправителствените организации директно ги разстрелвайте и няма да сбъркате.

УБИЕЦЪТ НА ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ !

А ако всички живееха като американците, щяха да ни трябват 5 планети.

Ние българите сме свикнали да живеем на кредит!

че сме свикнали да плащаме кредитите на другите, под вещото ръководство на видни наши управници?

глупости на търкалета

Земята има огромен, неоползотворен ресурс за възобновяеми източници на енергия. От къде на къде са го изчислили това, че и с конкрерна дата!?

Малка поправка. Не става въпрос за източници на енергия, а за живот. Растения, животни, почви, води, въздух. Без тези неща не можем.

Абстрактното мислене не е полезно за никого. Доказателство за това са американците.

Жалко е, че хората започнаха да си мислят, че са по-велики от природата и могат да унищожат планетата. Ние не сме нито по-велики, нито можем да унищожим планетата - ние само създаваме по-лоши условия за живот на самите нас. Иначе в природата нищо не се губи - то само преминава от една форма в друга. Това, което ние сега горим и превръщаме в Со2, всъщност някога е било СО2, което растенията са оползотворили. Това че ние го дишаме и създаваме нездрави условия на живот в градовете няма да съсипе планетата, а нас самите. Нека да си спомним за озоновата дупка, за която се тръби с години, че била от парниковия ефект, а се оказа, че както се отвори, така се и затвори и отвори на друго място - т.е. оказа се, че е съвсем нормално. Но нали за пари трябва да се превръща мухата в слон... иначе кой ще финансира всичките тези учени...

Китайците да спрат да се плодят и произвеждат боклуци на корем.

Китайците донякъде са се усетили, макар че са най-многобройни, африканците и мюсулманите живеят на гърба на другите.

Едва ли, предполагам, че нито мюслюмани, нито африканци познаваш, по-скоро ти живееш на гърба на другите, замисли си какви си направил в полза на земята последната година.