Внесоха в НС заявлението за референдум Трети март да остане национален празник (снимки)

Каузата е надпартийна, общонационална и народна, коментира инициаторът - евродепутатът Петър Витанов

Обратно в новината

Коментари - Внесоха в НС заявлението за референдум Трети март да остане национален празник (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Овце докога ще търпите шарлатани да ви управляват?????

Тия вносители сите са за еване

шепа подлоги

Тия сичкити са руски кавали

Тея ако са подлоги то тогава за такива като тебе няма думи...

3-ти март е велик ден. На тази дата 1918 е подписан Брест-Литовски мирен договор - Капитулация на Русия пред България Германия и Турция. Датата не е избрана случайно!

Група дърти кумундели с техните отрочета, те това са тея.

Ние от Източна Румелия искаме 6 септември

Нема,нема!

Тебе те знаем ма, ти си руска подлога и тролче педерастче в едно...

Като искат референдум да приготвят 32 милиона и да го правят. Израждане и те искат референдум и така ако всяка партия започне да иска референдуми да се приготвят да плащат. Не съм съгласен от моите данъци да правя кефа на някои натегачи за власт

Руските кавали искат 3 ти март

Тоя 10 години води предаване и се правеше на пръв антикомунист. Сега му плащат от Раша и смени плочата в миг! Всички са такива - кланят се, на който дава повече!

Схемата е: Няма проблем 1.създаваме такъв 2.раздухваме го,/създаваме дрязги и конфликти 3.придаваме му тежест 4.започваме да се борим за разрешаването му 5.измисляме нови и нови начини да го усложним, раздуем, придадем тежест 6. Овцете се дърлят и хапят 7. разрешаваме го Ползи от целият този театър Времето минава, ние вземаме много кинти. Създаваме си имидж на борци и обръщаме светлината към нас. Времето минава и междувременно сме продавали разни мазни сделки, политики и кинти Остригали сме овцете и те не са разбрали

русоробите все се въртят около руската окупация и руското иго

Навремето БСП беше партията с най-подготвените кадри. Кофти идеология, но подкована с изключителен гьонсуратлък и обиграни и можещи политици. Вече го карат само на гьонсуратлък. Заприличали са на самодеен кръжок

Пълни тъпаци, никакви грантове не получават.

Докато управляваха родителите на тези другари кой беше националния празник на народна Република България? И кога беше проведен референдум?

Да вземат да прочетат какво всъщност се подписва на 3 март. И да прочетат за одринския договор сключен 50 години преди това. Къде това ще те любима Русия изрично настоява да върне обратно на Турция българските земи.

Леле, 80 000 000 лв, за кефа на копейкин! Ужас Тез парите ги нямат за нищо!

И кога беше проведен референдум за да бъде национален празник? Преди това кой беше националния празник на България и кога беше проведен референдум за неговото определяне?

?

Тя и тогава беше против Съединението.

Докато ни управляваха родителите на другарите от сглобката национален празник беше 9 септевмрви,

Темата не беше политизирана, но червените безродници зорлям я направиха такава и накрая, точно заради това ще се промени и националния празник.

Робите си искат робският празник. Няма друга държава да чества национален празник заради външни фактори и край на война. Да платят референдумъм и да си го правят.

и ми се повръща.Една от най-продажните свине за последните 30 години.

Искаме и референдум да се върне комунизма и пълна Национализация в страната.

и да приключва цирка. и без това всички във властта са насленици на БКП и ДС!

Франсетата ти спукаха трътката по Ньойския договор .

Управляващите партии да гласуват забрана на антибългарските партии БСП, Вгъзраждане и Има Такива Ненормалници

И какъв е смисъла, като в нс си позволяват да пренебрегват Конституцията и да не се съобразяват с волята на Народа? Не референдум, колове и въжета ще свършат работа.

МАФИЯТА СЛОЖИ - 9 СЕПТЕМВРИ, БЕЗ ДА ПИТА НИКОГО, БЕЗ НИКЪВ "РЕФЕРЕНДУМ" , А Т.Н. 3 МАРТ - ПРАКТИЧЕСКИ БЕШЕ ПЕРИФЕРЕН ДЕН, КОЙТО САМО СЕ "ОТБЕЛЯЗВАШЕ" . КОГАТО ОСТАНА САМО ПРОСИЯ , МАФИЯТА СЛОЖИ 3 МАРТ, БЕЗ ДА ПИТА НИКОГО, И БЕЗ НИКЪВ "%РЕФЕРЕНДУМ" . СИРЕЧ - НАРОДЕ НИКОЯ НЕ Е КАЗВАЛ, ЧЕ ИСКА 3 МАРТ, ЗА ДА СЕ НАРАЛА СЕГА ДА ГО ПИТАТ- "ДАЛИ ДА ОСТАНЕ" . ТОВА, КОЕТО ОТЧЕТЛИВО СЕ ВИЖДА ЗА 34 ГОДИНИ ОТ ВСИЧКИ ИЗБОРИ, Е, ЧЕ НАРОДА ИСКА, Е ДА НЕ ПРОДЪЛЖАВА ДА БЪДЕ "ЗАКАЧЕН" ЗА МОСКАЛИТЕ !

Мама ви рубладжии, един файтон хора сте.

Браво но нашите политици не се съобразяват с нищо единствено с облагата нямаше референдум за нато ес и Евро зоната правят това което им се нареди защото са затхнали до гуша и няма назад

2023-09-21 14:19:59 Затова НРБ е наричана (нерегистриран) Сателит на СССР, а не демократична и независима държава като днешна Република България с национален празник Ден на Независимост, а не ден на Солунските двама братя от Вселенската патриаршия в Истанбул. Както ни съветват да направим от ДпС на Ахмед Доган и други носещи родината в сърцето. ---------- ЗАЩОТО ТОВА ПАДЧЕРТАВА ДЕБЕЛО, ЧЕ *БЛЯДОВЕТЕ ПИШАТ С БЪЛГАРСКИ БУКВИ , СИРЕЧ ТЕ НЕ СА "СЛАВЯНСКИ" И ПОЛЗВАТ ГРЪЦКОТО ПРАВОСЛАВИЕ, КОЕТО СЪЩО НЕ Е "СЛАВЯНСКО" ! - 24 МАЙ - РАЗМАЗВА БЛЯДАВЕТЕ ИДЕЙНО И ИМ ОТСИЧА ДВАТА БАЛКАНСКИ СТЪЛБА (АЗБУКАТА И ВЯРАТА), ВЪРХУ СЕ КРЕПИ ЦЯЛАТА ИМ ИЗМИШЛЬОТИНА ...И ИМ ОСТАВА ТРЕТИЯТ СТЪЛБ - ИСТОРИЯТА НА КИЕВ , КОЯТО СЪЩО НЕ Е ТЯХНА...И ПРОСИЯ - КАПУТ ...В КОЕТО НЯМА НИЩО ЛОШО - ШЕ ОСТАНЕ МОСКОВИЯТА, КАКТО СИ БЕШЕ !

Дори Инициаторът за СМЯНАТА на НАЦИОНАЛНИЯ празник, Илитерата от Банкя, даде ЗАДЕН, :)

Не,не,не,не, меко НЕ! Ние от Сглобката ще направим 2 , 3национални празника : 2 февруари, 15 юни ( гей парад месеца) . 1 април . Застанете зад нас.

Когато в България се развива писмеността и религията- твоята Русия дали е съществува знаеш ли? Когато подчертавам българската азбука е създадена твоята Русия има ли въобще писменост? Нещо май не си наясно нито с историята нито с годините.

Кои са българските представители при подписването на санстефанския мирен договор? И защо по изрично настояване на Русия България е с намалена територия и освен това разделена на две части?

Да допълним и смяна на националния флаг - цветния ЛГБТ е по - подходящ

Я провери коя година е създадена всъщност българската азбука и каква е била България по това време.

Е най значимият български празник. Без него векове по късно нямаше да има България И какво да се освобождава ако може да се нарече опита за завладяване на българските територии от русия освобождаване. Доказа го окупацията 44 година. Разбрали са го в древноста главите на българските царе ,оценила го е Европа но това никога не ще разберат чогунените кратуни на русоробите комунисти.

Е ЕДИНСТВЕНАТА ФУНДАМЕНТАЛНА ДАТА, КОЯТО ЯРКО И КРАСНОРЕЧИВО ПОДЧЕРТАВА РОЛЯТА НА БЪЛГАРИЯ В СВЕТОВНАТА ИСТОРИЯ ! . 22 СЕМПТЕМВРИ Е "ЛОКАЛЕН ПРАЗНИК" ...НЕ Е ФУНДАМЕНТАЛЕН, ГЛОБАЛЕН ! . 24 МАЙ ТРЪГВА ДЕТО СЕ ВИКА "ОТ КОРЕНА" ...И ЧРЕЗ НЕГО СЕ ЗАЧЕРКВАТ БЛЯДАВЕТЕ, КОИТО И КЪМ НЕГО КЪРВАВИТЕ СИ КОСТЕЛИВИ РЪЧИЧКИ ! ...... КАТЕГОРИЧНО - 24 МАЙ ТРЯБВА ДА БЪДЕ НАЦИОНАЛНИЯТ ПРАЗНИК, И ТОВА ТРЯБВА ДА БЪДЕ ФИКСИРАНО В КОНСТИТУЦИЯТА , Т.Е. "БЕТОНИРАНО" ! ТОВА Е И ЕДИНСТВЕНАТА ДАТА, КОЯТО ОБЕДИНЯВА БЪЛГАРИТЕ И ЗА НЕЯ НЯМА СПОР !

Така ли ? Какво е станало на 24 май ? Освен, че Църквата решила тогава да почита св.св. Киририл и Методий и после е станал светски празник. Ден, който няма нищо общо с нашата история или държава. С този нов национален празник най-много да загубим още от националното самосъзнание на хората. пп: Но Ако го изберът ще може пак да манифистираме с плакати "ние вече сме грамотни" и големи букви носени от 2ма. А българската армия ще си стои по казармите , че какъв парад ще се прави на празника на писменноста ?! то пък и една армия.

За българина е все едно-само да почина,яде и пие!Безмислени спорове!

Денят на независимостта е национален празник в много нормални държави. Нормално би било и у нас да е така. Но ако ще е 3-ти март, поне да е 1918 г.

А референдума за Евро то?!

Мишленце, без 3-ти Март никой нямаше да празнува 24 Май. Плюс това 2-те дати не могат да се сравняват, 24-май е народен, а 3-ти Март -- политически, което е нормално, националния празник на всяка нормално държава е свързан с политиката. И като цяло, това противопоставяне на двата празника е изключително грозно.

Приятелю, за избора на национален празник е важно не коя държава кога е почнала да пише, а кога е почнала да съществува.