Внасят в прокуратурата сигнал за подготовка на преврат

Синът на Венцислав Ангелов-Чикагото е подготвил разпечатки на чатове от разговор между баща му и Десислава Иванчева

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

:)))Това Чикагото,не беше ли някакъв от Русе:)))Напредва бати Цецо,спор няма,да му мисли бати Бойко

Преврат в България, ти да видиш, доживяхме и това, и то да го чуем от медиите. Да не би те да са организаторите?! Сега следва контрапреврат ( ама от кого не е ясно)?!

Целта е да се компрометира протеста, всеки може да си направи такива менте чатове във фейсбук. И ако някой се занимава с такива неща, точно пък ще води кореспонденция по фейсбук. Не харесвам Прокопиев и клика, не харесвам и Христо Иванов, но тази скалъпена простотия от ПР-ите на ГЕРБ е жалка.

Ташаци на рояци: шпиони, преврати, вибратори, пленуми на 100годишната вещица, протести, загуби в спорта, вечната "Габриел"- специалист по всичко...

Тези съвсем ни взеха за мезе! Що за тъпашки номера и каква е точно целта на такива мероприятия с мутрагенски контингент по митингите и някакви менте сигнали.

преди война по време на избори след лов тогава всички лъжат яко

С какно съгрешихме толкова, че се родихме в България???? А пък ДИР май сериозно пое пазарната ниша от ПИК.

слез да си прибереш вересиите. Първо Чикагото. Иванчева спечели 5 милиона джакпода, и Чикагото иска да и го вземе. Нинова гледа и се облизва.

напоследък, с приближаването на изборите - всеки ден - нов рекорд по тъпотия

Аз знамче: 1. Българи и Руснаци се биха на Шипка за свободата на България. 2. Американците ни бомбардираха опустошително по време на войната без да сме заплаха за тях. Извършиха военнопрестъпления спрямо България, като хвърляха детски играчки с взривни механизми заедно с бомбите и когато БЪЛГАРСКИЯТ кап. Списаревски с цената на живота си, на таран спря американска крепост сега ПРАВИТЕЛСТВОТО ни построи паметник на американските Българоубийци пред посолството на САЩ. Сега имаме 4 военни безплатни бази на САЩ в България - което значи ОКУПАЦИЯ! В тези Български военни бази на САЩ американците си канят Канадци и без Българската армия провеждат десантни учения за агресивни милитаристични действия срещу Русия. Ползват и безплатно военна база в Атия, а съвсем скоро нападнаха Русия от пристанище Варна с есминеца Доналд Кук. 3. Руснаците отразиха атаката на САЩ от България с един видимо не въоръжен самолет СУ24, който СПРЯ есминеца на САЩ, обезоръжи го и ИМИТИРА 12 ракетни атаки срещу него, като американците осраха кораба...12 пъти, по между атаките нямаха възможност да сменят 12 пъти памперсит... осраха цялото Черно море, и щом руснака помаха с крила за поздрав и си отиде, Непобедимата американска техника запали двигатели и щом доплува до румънско пристанище 27 офицери на САЩ дезертираха и напуснаха есминеца... 4. Руснаците ги убиха с благородство при тази американска атака... 5. Борисов прави маневри и насища Черно море с американски таралясници с провеждане на "Бриз 2019" по време на туристическият сезон. Това са Борисовите платноходки в Черно море?!? 6. Доказано изгодни руски проекти:Южен поток, АЕЦ Белене бяха спрени от американски диверсант и българските им еничари. 7. Българската помощ за САЩ не спира: Тецовете, Ф16 проектирани преди 50 години и всичко това на гърба на България за стабилност на продажно диверсантско правителство довело НС до 6% доверие.

да! и американчите се напиват с кока кола, и си бият негрите!

Борисов ще види още една турска тръба в ГАЗовият си хъб! Предизборно братче... Мръсна работа. Всички гниди изпълзяха...

тоя ме разби- ще ми отрежат сребърниците

Сготвиха и Иванчева. Търсят се голи снимки на Мая Манолова. Защо скрихте новината от главната страница, Дир-ници?

не уморят от смях мат'ряла. Все пак идат избори и трябват избиратели. Смях.

Фалшиви новини. Издават страх у управляващите.

Марионетките и пуснаха контрола и сме заляти от лайна.

Властта започна да вади милиционерските номера и пусна в ход кримиконтингента.

Павлик Морозов ли беше, ето предал баща си.

И един мармот завива шоколада в станиол, нъл тъй?

Реалити

Нямаме нужда от реалисти предавания.Те вече си вървят по сутрешните блокове и новинарските емисии.

Следващият сигнал вероятно ще е за убийство. На Баце. Бдителен служител от ДАНС е забелязаал хора да точат ножове в двор на къща в с. Сотиря. Ама за Баце и са ги точили, за прасето от задния двор ли, ще се разбере. Има си работа за прокурори, полиция, съдии..... Преди години Доган щеше да трепе Бацето, ама се размина. Сега Савата е зает с ТЕЦа си и със сараите си. Няма време за друго..

Отвличане на вниманието и груба манипулация. Пак май се готви я птичи грип, я, чума по кравите, я някоя финансова далавера, или се търси нов заем. Къде отидоха 16 те милиарда теглени преди 2-3 години - ИЗЧЕЗНАХА!!!. САМО НЕ ЗНАМ ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИ ТОЗИ НАРОД???.

Нямаме нищо против хората, които обичат Русия. Бил съм и в Кремъл, бил съм и в Белия дом. Това, че някой си е правил срещи, си е негова работа, ние не се бъркаме. Това, че някой си прави събори и пее руски песни, това си е тяхно право, по никакъв начин не сме саботирали, напротив, толерирали сме дори тези събори. Но с партньорските служби работим по различни хора и процеси – както беше преди години с Денис Ершов и Майкъл Чорни. По това работят службите - не срещу Русия, не срещу хората, които я харесват - това си е тяхно право, заяви премиерът.

Я да викнат астролозите, че май пак има ретрограден Меркурий във втори дом на Близнаци...

Тия окончателно изтрещяха! Тресе ги шпиономания, тресе ги параноя та за смях станаха! То са шпиони русофили, то са клубни атлантици търсещи с лупа руска следа около президента Радев, а сега и Деси Иванчева опасна станала, преврат щяла да прави Тиквата да сваля! Абе няма ли лекари в тая страна да си приберат пациентите от МС и разните институции и да им вържат ръкавите или да грабваме сопите ние българите бързо и завинаги да ги излекуваме!

Алтернативното Ви предложение мисля, че ще е по-ефикасно. Защото много вече болни от рахатлък станаха

А тия, гадовете с престъп - мислите кога ще ги ловиме?

към институцията Главен прокурор: И сегашният и бъдещият ГП би следвало веднага да се дистанцират от подобен цирк. Ударът е насочен право в репутацията им и тази на институцията. Не може да бъде ! И като се сетя кой сега е собсвенник на Нова и връзките му с властта !

Още в средновековието Инквизицията е обвинявала във вещерство и е горяла на клада онези които оцелявали като ги хвърлят завързани в реката. Е сценария е малко по-съвеременен ,но и аргументите и ''проверката '' не са еволюирали.

И от кога стана незаконно, желанието да свалиш някого от власт?!? Тиквун Еднокнижний да не би да се вживява като доживотен вожд?!?

Комунде скъсано. Законно е да свалиш някого от власт на избори а не с преврат. Това вие бесепарите няма как да си го набиете в комунделските тикви.

Е най -големия ни враг през последните 150 години Опитаха се да ни откраднат земите от турците и да си направят задунайская губерния - не успяха Нападнаха ни през първата световна война - не успяха Сесе серето им унищожи Третото Българско царство - Бог за наказание унищожи се се серето им Амин!

И това какво общо има със статията, че не можах да разбера?!?

много сложни въпроси задаваш на един 80 процентен...

Оръжие намерено ли е? Сандъци с картечници, автомати, пистолети, некой танк евентуално?

Пригодени за съхранение на краден кашкавал. Толкоз си могат от едно време.

са те?

щом са толкова изпаднали вече че да бълват подобни простотии значи или 1) ни мислят за супер прост мат'риал или 2) гласят някоя грандиозна фалшивикация на избори / фалит на банка / строеж на АЕЦ Белене / покупка на още изтребители и целта е отклоняване на вниманието ....

Вчера си говорехме с приятели, че в схемата за шпионажа липсват Прокопиев и алтернативната десница и днес вече сме спокойни - те преврат ще правят. Само се чудя как ще докажат от прокуратурата, че има държава за да могат да обвинят някого в държавен преврат.

Тия гербаджиите се оляха с глупостите ! То не бяха пръскачки , то не беше Доган да бие Бойко , сега и тази простотия !

ГЕРБ-Мафията плащат народа с преврат подобно с Ердоган Все диктатори

да прочета. И кой е източника на информацията ! Следва опит за преврат, военно положение и отмяна на изборите...:((( В средните векове направо ги е отлъчвала инквизицията и са горели на кладата ???!

Тъп си като галош - има видео с Иванчева, от което се вижда, че чатовете са истински - в сайта на нова телевизия е излъчено по новините вчера

точно така се прави когато се разследва опит за държавен преврат. Първо се излъчва по медиите ... : ))))))))))))))))) А, тъпаците го вярват изплезили език от кеф ...:)))))

jingiby

Какво ще правим без Бойко и неговия главен прокурор? Без тях България няма да е същата! Спри, не си отивай, ще ми бъде тъжно...

ЕЕЕй, съвсем за заблудени фце ни имате..

Ех Иванчева, защо не си скри както трябва оръжието-голям кухненски нож? Видя ли сега всички разбраха по-рано!

Critical thinking пичове, critical thinking... Чудя се как Радев липсва в сценария дето са скалъпили... Иванчева ще сваля правителството с Прокопиев! Вие сериозно ли? Този сценарий да не са го писали сценаристите на Ердоган.

Боже, Боже пак поредна тъпотия- Иванчева-превратаджийка...!!!?? Въобще, има ли трезво мислещ в България, който да повярва на "новината"???? Тогава има ли смисъл на НОВИНА ?

ХХАХАХАХАХАХАХАХХААХАХАХХАХААХАХАХАХ чакай да не падна от смях. То бива да си тъп, ама чак пък толкова... Направо нямам думи колко са тъпи.

Много ги е страх от ИВанчева, ейййййййй, гадове...

пак счупиха тъпомера!

Да удобен момент за разчистване на конкуренцията, защо и името на Нинова не се появи в чата?

Защото не е конкуренция!

След пръскачките вече нищо не ме учудва.

Няма край милюционерско-симеоновската тъпота.

Днес да не е Първи април?

Играят си на котка и мишка, леви и десни, а децата ни остаряха, родени по време на възродителният процес, 1984, още колко ли мъка има по този свят боже

Стани да седна!Нито един политик у нас няма достойнство.Вземете пример от японските министри.Когато човек е изчерпан няма добра идея за развитие на страната си подава оставката,а не да мислите само как да забогатеете повече само да рушите