17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тъй де! каракачанов, джамбазки и сиди! колко българско е само!

ВМРО на Каракачанов, агент на ДС няма нищо общо с Македония. Всичко е само приказки и лъжи.

Какво отстоявате, бе! Така опростихте процедурата за придобиване на българско гражданство на основание български прроизход, че раздадохте български паспорти на почти всичките македонци. Те за благодарност ни плюят химна, псуват ни, наричат ни татари и ни мразят и в червата. Но пък Шкембе войвода добре захлеби от гражданството. Спор няма.

наистина има духовност! чак тук повя .. ама малко на развалено намирисва, това откъде да е? :О

Партията на Прасимир Каракачантов. Как слизаше от един самолет с една чанта и жълт найлонов плик с едри червени букви.... Абе - дипломат.

партите подлоги на Козяк, ДБ, ПП(ДБ-2) и ГЕРБ побесняват, като се спомене ВМРО. Но това е разбираемо, защото за соросоидите най-голям враг са родолюбивите българи.

Нямат нищо общо с ВМРО... докато бяхте патерица на ГЕРБ, бяхте ли все така родолюбиви?

Какво ВМРО постигна: 1. Спряха коварната Истанбулска конвенция. 2. Спряха опасната Конвенция за бежанците. 3. Настояваха и се прие необходимоста от ограда на границата с Турция, която за съжаление и заради чукундура Валери не се направи както трябва. 4. Ограничиха гласуването в Турция чрез намаляване броя на секциите и ЛИЧНО попълване на декларациите. 5. Въпреки задкулисната каолиция на ГРОБ с ДПС значително ограничиха участието на кадри на ДПС в централната власт. 6. Категорично и последователно се противопоставят на антибългарската политика на управляващите вСев. Македония сръбски еничари и в защитата на тази кауза обединиха всички истински българи. 7. Обещаха и постигнаха увеличаване на пенсиите. Какво ВМРО не успя да постигне : 1.Не успяха да прокарат нормативни актове(закони) в посока на защита нa държaвнитe cлужитeли при дeйcтвиятa им cрeщу циганската престъпност, като е неприемливо oпрaвдaниeтo им, чe ГEРБ-aвитe нe ca подкрепили тeхнитe прoeктoзaкoни, зaщoтo вмecтo тoгaвa дa нaпуcнaт упрaвлeниeтo, тe прoдължaвaхa дa гo пoдкрeпят дoри, кoгaтo cтaнa oчeвaднo, чe ТУЛУПA oбcлужвa Дoгaн и ДПC !!! 2.Нe нaпрaвихa почти нищo и зa aнулирaнeтo нa cтoтицитe хиляди фaлшиви ТEЛК-oвe... 3.Участваха в позорния "конкурс" за избор на боен самолет-изтребител и подписването на крайно неизгодна сделка с наглите ни "приятели" от САЩ.

Не се хаби, най-вероятно ще спечелят 0,2 процента.Шкембепатриота закопа ВМРО.

Продадохте ги. Каракачанов е за бесилото.

Магарешки да се ожени за вас пак не стаате чеп за зеле.

Къде е оная « моралната» на алкохолика Андрей Слабаков курвора? Не се ли явяваше за ВМРО

Войводиии, къде ви е баш войводата, Шкембе войвоода, а!? Май го е срам да се покаже пред хората!? Когато стигнахте до властта забравихте за клетви, справедливост и национални интереси и се продадохте на ГЕРБ за "паница леща"!!! Затова никога вече!!!

Още си спомняме как продавахте български паспорти на етническите българи в чужбина. И това ми било патриоти.

Руски гювендии. Срам за България

Утрепки! Предадохте се за постове и власт и крепихте Бойко да царува, сега си сърбайте попарата.

Ще повърна.

Е те това е партия с десетки последователи.

Тези са най-големите изроди!

и най-вече обичаме да смучем на Баце герберската пишка за пари, да пръскаме протестиращи хора с маркучи и да хръляме пиратки по тех.Също обичаме да продаваме военни имоти.