ВМРО: Циганската агресия в Куклен е пример за спешната нужда от Концепцията на Каракачанов

Наложителни са и стъпки за гарантиране на неприкосновеността на българските полицаи и военни, казват от партията на Каракачанов

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НАБИЛИ ПОЛИЦАИТЕ. И ПАК ШЕ ИМА "КОНЦЕПЦИИ".?!?!?!?!?

Нужна е не концепсията на Каракачанов, а концепсията на бай Тодор Живков.

каракачанов е толкова патриот, колкото циганите са единствените виновни за "циганските" номера на политиците !!! Ако беше жив, Гоце Делчев щеше да ги заплюе в лицето точно тези "патриоти" !!!!

Докато има съкратени процедури така ще е.

Гласовете на ВМРО ще бъдат и преброяване на глупаците.

Всичко е точно, само една грешка в заглавието има - вместо концепцията да се чете концесията.

Циганската концепция на Шкемби какво общо има с евроизборите, че я коментират там?

истинското име е Яшар.. Ако си бай Семко от маалата, те разбирам защо ривеш за него

Цигани и "патриоти" да си направят едно общо гето и да не ни занимават повече.

Полицията не носи оръжие за украса. Да стрелят срещу тези които ги нападат.

защо бащицата Борисов ,не дава ...ами да ритат кофата с л.....а защото силно замириса.....

Яшар?? земи са скрий някъде ве

Много си ни е добре така, карайте кервана.

напиват се циганите повечето рецидивисти бият полицай трошат им возилата после ги пазаят от народния гняв от линч? Докога ве кретени?

Пише се озаптявам а не озЪптявам. А бе вие в Дир имате ли поне основно образование?

Полицията не е виновна за ставащото а управляващите , щом на управляващите им изнася този етнос да върши безобразия на воля то никакви закони нема помогнат за справяне с проблема. Гасим пожари локално но огънят като цяло остава да тлее , лекуваме следствието на едно заболяване а не причината.

Циганите в Куклен не са като онези във Войводиново. Живеят в големи къщи и работят повечето. Просто някой ги настройва. Иначе там голям проблем е по празниците. От циганската махала кънти чалга денонощно и цялото градче страда.

Аз мисля, че няма нормален българин който да не подкрепи адекватни мерки спрямо циганите. Например: Съд за всички цигани под 18 г. създали дете; никакви помощи ; няма право да гласува ако няма основно образование; пълни права на полицията и жандармерията при всяко неподчинение да бъдат използвани всички законови мерки - без полицайте да бъдат съдени и репресирани от БХК или измислената ни демокрация. Нама циганин, турчин, българин - ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА СПАЗВАТ ЗАКОНИТЕ НА РЕПУБЛИКАТА - ПРИ НЕПОДЧИНЕНИЕ МОЖЕ ДА БЪДЕШ УБИТ ОТ ПОЛИЦИЯТА!

Предизборна патардия. Проста електорална маса. Важна е обвивката. После (следващите 4 години) няма да ви чуем. Прост народ, ниски страсти...."Тарзан на тротинетка..."

Аз пък съм циганин, и се гордея с това! Гордея се, че лапам български хуйове ВСЕКИ ДЕН!

много ти е сбъркан мисловния процес,приятелю!!!

От турската дума заптие(полицай). Кой ще озапти редакторите, незнаещи Български език?

Това е посягане и побой над Закона. В Турция и Гърция мангалите директно са пребити на място без коментари. В Русия и САЩ застреляни при първият опит....

Айде пак циганите... Милиони откраднати от "къщи за гости". ВМРО, къде сте? Ежедневни шашми за милиони... ВМРО, къде сте? Само тук ни занимавате с някакви кокошкарски истории за циганите. Важното е да се отвлича вниманието.

Няма да споменавам населено място и име. Само ще кажа че щом чуеха само името на майор ,,,,,,,,,,,,,,,, от милицията и всички цигани заставаха мирно и сами се контролираха. Това беше респект към властта. Съжалявам че въпросният вече го няма. Сега полицията няма никакви права а мангустите си развяват байряка !!!

Мангасарате в България са 50000 без паспорти и право на гласувани. Българите са 5 милиона. На 29-ти 2019 мангасарате са 1 МИЛИОН на пълна държавна издръжка и решаващ глас в изборите. Българите отново са 5 милиона. Кой ве, другарю, наплоди мангасарите като скакалци през социълизъмът? Кой им раздаде тогава ТРИ ПЪТИ безплатни апартаменти а бълга.ите чакаха с десетилетия и много не дочакаха да си купят апартамента? Аз имах вноска още от родителите ми на 21 години, 1500 лв депозирани безлихвено. На 10 ноември и телевизор не можах да купя с тези пари. Докато първо не се изколят комунистите а после циганите....България няма да съществува в близките 25 години. 2,5 МИЛИОНА са измиращи пенсионери, дали младостта си на Партията , вместо да раждат българчета.

Яшар ли е , Башар ли е, не ме интересува. И не говоря за цялостната политика на бай Тошо, а само за концепсията му за циганите. Пък може и концепсията на Арлин Антонов да се приложи, или пък на оня Генерала.

Къде си бе циганин дебел мазен ..

Gal1974

Ами нали и сега сте във властта....колко години станаха вече.....и какво сте направили по т. нар. "цигански проблем"? Само преди избори се повдигат тези въпроси и после всичко се забравя.....

Нищо не сте направили, но искате да работите за себе си, по предтекст че работите за българите.

Винаги вървят заедно

Що ли тия цигани толкова се активизираха Някой не ги ли настройва, …. идват избори ...

PEYTSCH

Право на полицай или жандармерист е да защитава себе си и гражданите с ОРЪЖИЕ и да открие огън по агресивната паплач, независимо колко е пияна ! Огън !

Няма 5, няма 6, всеки вдигнал ръка срещу полицай да бъде застрелян като бесно куче, както е в Америка, тези 7цигани трябваше да са вече мъртви, това не е демокрация, а анархия, безнаказан цигански терор. Трябва да се въведе и смъртното наказание, да се спрат всякакви социални помощи на цигани-паразити и да се отмени закона за намаляване на присъдата при самопризнание, вместо него, да се въведе увеличаване на наказанието при непризнаване на вина.

nishto ne kazvash zapolititzite,te tryabva li spazvat zakonite ,ili da kradat dokato gi hvanat ,posle ostavka .nyama zatvor ,nyama obshtestveno polezen trud,samo ostavka taka li ili neshto ne sum razbral?

Само приказки предизборно, вече никой не ви обръща внимание, и с това плакатче сте жалка картинка.

Нали все гледаме Америка, то важи и за Русия де, но при такъв случай тия щяха да са ги разстреляли директно....

В Америка кюрди мнозинство, имат много къи, дават ги под наем, ха дано ви изкупят, та да видят децата ви с ромите, не оркестър, доктор, а тия бандюгите, в тях са парите от наркотиците.. Не пожелаваме, но мечката като заиграе в комшиите и виж се е отправила и у вас

За решаването на проблема с циганската агресия: -Морковите свършиха. -Остава тоягите да заиграят.