ВМРО-София подкрепя Йорданка Фандъкова за кмет

С Мая Манолова няма как да се постигне никакво съгласие, твърди Карлос Контрера

Обратно в новината

Коментари - ВМРО-София подкрепя Йорданка Фандъкова за кмет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво можем да очакваме от партия, чиято история показва, че не е нищо друго освен една терористична организация

Какви ги плещиш бе нещастник,става въпрос за грешните пари които плащаме на крадливото парно и пиявицата СОФИЙСКА ВОДА ,която вечно ухиляния Софиянски подари за бог да прости

Браво, затова гласувах за Джамбазки а сега в неделя - за Фандъкова. Руснаците и техните слуги у нас пак ще ядат дървото.

А какво ги чака слугите на Сорос-ГЕРБ ,когато палачинката се обърне ,взехте ли мерки от сега?

какво нещо е да те пуснат в кацата с мед ,сменяш си мозъка ...веднага

хора чийто знаме е с цвета на дъгата

Сменете си името и не мърсете свещените четири букви, долни отрепки и измекяри. Ако бяха живи Царот на Пирина и Ванче, досега щяхте да сте гранули за кучета.

вмро - най-отвратителната и подмолна партия!

До вчера събаряха къщите на основните гласоподаватели на г-жа Фандъкова,днес ново 20

Такава беше целта на това мероприятие.

Има си хас !

Койти има капка акъл - в никакъв случай няма да отиде да гласува за Фандъкова. Това е все едно да каже - добре ми е, доволен съм , продължавайте още да ме таковаъте. Дали ВМРО имат дървени глави за членска маса и ще се намерят някои да отидат да пуснат бюлетина само защото джамбазки е казал??

Те ако имаха значима членска маса, щяха да гласуват за него...

Няма начин ! Иначе далаверите загиват !!

БИЛИ ДЕСНИ,А ГА ЦЕЛУВАХТЕ ДЪТО НА ТОДОР ЗА АПАРТАМЕНТИ И ДРУГИ БЛАГИНИ КАКВИ БЯХТЕ НАЧЕЛО С БАТ ВИ БОЙКО ДЕСНИЯТ КОМУНИСТ Л

Колеги, дайте да се разберем кой откъде ще подхване да подкрепя, кой какво ще крепи и т.н. Трябва да има ред!

майче ся ко ще прайме докато дойди ред да не та избираме за президенка. Дали да си хванеш някое шоу в тв-то на слави и да си се надвиквате неутрално...

Десни хора никога няма гласуват заедно с откачалки като вмро и за ГЕРБ. Няма шанс.

Никой няма да ме накара да гласувам за ГЕРБ. ВМРО не е Каракачанов и Контрера а е идея която те използват да правят пари.

Градската десница да се определи и да заяви кого подкрепя! Със селската десница сме се разбрали принципно, там няма проблеми, но тука става дума за КМЕТОВЕ и КМЕТИЦИ, за европроектите и сигурността, а в София се намират пръскачките на Народното събрание!

София показа, че е дясна! Подкрепям Йорданка Фандъкова, защото е дясна, а София е прекрасна!

Нито София е дясна, нито е прекрасна, а е замърсена и е презастроена !

ЯСНО ДЯСНО С ДВАТА ЛЕВИ!

Джамбазки, елементарния ти ход в подкрепа на Фандъкова или по- скоро на Борисофф беше ясен- явяваш се на избори, на които нямаш шанс, обаче си мобилизирал електората си. А после на балотажа - подкрепяш Фандъкова. "Гениално" направо, "никой" не се беше досетил! Не е нередно, не е измама, но е жалък ход. Измамата ще е при броенето, а нередностите- при гласуването във Факултето.

може и да е подложката на Боко в Столична Община . но не е глупава и вижда накъде вървят нещата ...Първият й резултат през 2009 г беше 67%, следващите избори през 2011 и 2015 год слезе на 60% и 52% , сега са 36% ... Тя е наясно, че сега дори и да спечели, то ще е за последно . Затова тези 4 години ще бъдат посветени на покриване и прикриване на следите, а колкото до просперитета на София ...ако останат време и пари ! Колкото до екипа й, той наистина е добър - в края на краищата в него има хора, които са с Данчето от 2005 год, още когато тя стана зам. кмет на СО ...Имала е време да ги изчиства и прочиства цели 14 години !

Ако искаш отчети и факта, че жителите в София са се увеличили за тези 10 г. почти 2 пъти !!

Браво. Сега да съ върне тук от Брюксел и да заеме достойното място на зам. кмет на СО по сигурността и да реализира всички свои "вижодания" за гетата и другите неща дето обеща. Иначе се е държал като амбулантен търговец,който показва мостри без стойност.

Няколко неща ми пречат да покрепя БСП: 1. Имам повече от две мозъчни клетки 2. Помня не само какво съм закусвал, но и какво са направили БСП в последните 30 години 3. Не съм съгласен с тезата им, че аз трябва да работя, а те да дават парите на циганите и олигарсите си

Няколко неща ми пречат да покрепя ГЕРБ: 1. Имам повече от две мозъчни клетки 2. Помня не само какво съм закусвал, но и какво са направили ГЕРБ в последните 10 години 3. Не съм съгласен с тезата им, че аз трябва да работя, а те да дават парите на циганите и олигарсите си.

1. Очевидно леко преувеличаваш 2. Но явно не помниш какво направиха "демократите" + вожда 3. Да не би Винету да не дава

Е само за това ли се разбрахте ,а нещо сладки службици в общината няма ли да има?

ще ще ....

Да бе да начин да не гласувам за ГЕРБ щото гласувах за ВМРО.Май и за тях няма вече да гласувам.

Ах, каква изненада! Лъжепатриоти, суджуклии! вмро е най-голямата мръсотия в нашата политика! Особено в Добруджа! Всичко е за пустия му суджук! Сега вмро ще подкрепят русенската учителко на шивачки, а в Силистра лъжепатриотите и лъжеалтернативата на гражданите /вмро/ ще подкрепят гробарския кмет. ОТВРАТИТЕЛНА ПЕРВЕРЗИЯ!

Когато стане въпрос за пари, всички сме от една религия(партия)! Волтер

ВМРО подкрепят гей парадите на Фандъкова!

Сега нещо от Станишев, Вагенин, Лилов и сие социалисти ли се срамуваш..?

Псевдо ВМРО, срам за великата някога организация, заедно с герберите ще смучат от общината ..

Остава да се надяваш, че ако изберат Мая Костинбродска, всичко това ще спре и тръгваме нагоре!

Да смачкаме сестра Галева с ГЕРБ напред!!!

Има си хас,там е лапането,а тия баш-комити само това могат!Палячовци!

Всички партии са от едно ДС-арско котило и играят театър за простолюдието. Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

следващото правителство ще гледат през крив макарон

"... като е постигнато съгласие за съвместна работа в следващия мандат на Столичния общински съвет по теми като подобряване на сигурността в града, благоустройство на кварталите и развиване на северните райони", рекъл несъстоялия се кандидат;) Ама по най-важната тема, дето беше "слоган на кампанията му" - гей парада , де - постигнахте ли съгласие с Данчето или само ви беше като предизборен трик?;))

"Патриотите" се съюзиха с ромите в името на "всеобщото" добруване. Особено ме забавлява "патриотът" със звучното българско име Карлос Контрера.

си е патерица и не може да се развие до нещо повече!

Пътниците с еднопосочен билет за Берлин, Париж, Мадрид и Лондон подкрепят Йорданка Фандъкова Парцел 63 в Орландовци подкрепя Йорданка Фандъкова Шеста психиатрия подкрепя Йорданка Фандъкова Вие защо не я подкрепяте???

подлогите н ашкемби д ане легнат пакпод боце

физиономията на тази руска даскалица Фандъкова, с речник от 100 думи!!

ами поглеждай се в огледалото чат -пат.Предполагам си по Убав и от Ален Делон.

Никак не беше трудно на вмро да постигне съдбата на ндсв - скоропостижен летален изход.

Идеално. Още един аргумент да бием шута на мутро-комунистката Данка.

Интереси имат хората. А Фандъкова имаше възможност,но нищо не направи по крайните квартали,а и по централните ... Но тя вероятно е една пионка, от която нищо не зависи-други са играчите...лапачите! Герб са хванали ромите, а кои други ще гласуват за тях? Лошото е ,че ц2ганите определят живота ни!

Винаги гласувам эа ВМРО,но за Фандъкова няма да гласувам

"Патриот е - душа дава за наука, за свобода, но не свойта душа, братя, а душата на народа!"

гласуват за Фандъкова!

и това ми било патриоти - марионетки, целуващи задниците на ГЕРБ, само и само да са на власт!

кратко!

КОРУПЦИЯ е ако аз не съм в списъка за раздаването на парите. Ако съм в списъка, тогава е МОТИВАЦИЯ за добре свършена работа. В България списъка е дълъг (администрация, медии, фирми-касички, НПО-та, религиозни движения...). Затова корупция няма и изриването е трудно.

И Лили Иванова я подкрепя, и Богдана Карадочева, защото е дясна! Асен Блатечки и Отец Нафърфорий - също я подкрепят!...Върнете си Искра Фидосова и няма да небходима допълнителна подкрепа! Трябва си стабилна основа, як темел и нема да се хабите с подкрепи!

на Богдана...няма я в списъка с пожизнените държавни награди които са предложени днес от МС. Лили Иванова я има там.

Чудя им се на националистите. Имат толкова лесен начин за печелене на електорат. При етнически проблем отиват на място и го решават - къде со кротце, къде со благо, къде со малце кютек. А тези гледат под кого да легнат. В Пловдив сигурно ще се мазнят на червените за подкрепа на Славчо.

Това се казва безочие - Джамбазов, вместо да потъне в земята от срам, се изтъпанил най-отпред, за снимка пред строя.