17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и да носят камери и да стрелят

Да изкараме пушките. Не съм наивен човек. Аз предлагам в мвр да се назначават цигански и цигани. Лошо нема, а тогава ще ви видим как сте от другата страна на барикадата. Излагат се вмро с изкуственото нагнетява е на циганите. Кво да кажат, които имат цигани комшии. Бият се, кекс, но стоим и мълчим, врати външни не се заключват, уринират и още, не че и българи, но с каквито се събереш и ти ставаш като тях, те са в силите млади, бабаити, възрастни и стари подминава е, те от дума не разбират. Асансьор бе зает, помолих по стълбите и се спусна да се бие, а вина имате и вие, че ги и оставите, а и навън не всички печелят честно, малко може би, но ще спра, а сега бабаити им трябват за изборите, гласове, мълчим и до тук, два остри камъка брашно не мелят, трябва един по умен да отстъпи, в силите са, а и живеят в най прекрасните жилища на БАЙ Тошо, къде.. Но един по един бягат, кой

Кое е по-добре когато започнат безредици - оръжие да употребява от обучени за това хора или от неопитни? Кога е по-вероятно да загине човек? Или казвате - нека ги бият полицаите, така им се пада !!

тия пак са репресирани! ми защо не сте го приели това като закон беи?? ми нали сте парламентарно представена политическа партия? и в управляващата коалиция, и то не за първи път?! ма то преди война, по време на избори и след риболов си се лъже мощно!

законът си е добър. ЦИК нещо го чете като дявола евангелието. не се прави на луд и ти като тях.

ми цик е карал точно по закона, а тия със странните имена :джамбаски, сиди, каракачанов и тнт. лъжат предизборно като ромскицигани!

да, гениално, дайте на куките правомощия да убиват хора по улиците, за да се превърнем в Америка.

На 43 години съм. Видях малко от комунизма. Видях и доста от прехода. С висше образование съм, повечето ми съученици от основно и средно образование завършиха висше и повечето са в чужбина. До един хулиганите и побойниците от училищно време (двойкаджии, тройкаджии, намалено поведение и т.н.) в момента са полицаи. Гледам ги с униформи и в патрулки. Като ги знам какво гамени бяха - по добре да не стрелят.

Служителите на МВР да могат да стрелят?! Да използват оръжията си, за да защитят себе си и всички български граждани?! Кауза пердута в Мутростан. Осъдиха полицаите от Благоевград заради извършена полицейска операция при задържането на съпротивляващ се наркодилър и сутеньор...

Ако променят разпоредбите за Неизбежна отбрана, така както е в Щатите, мигом ме печелят, като гласоподавател!

начи викаш, прегрепеш некой негър на служба и при самозащита и кат врекнат НПО-ТАТА, началниците зад служителъ си, а не зад НЕГЪРЪ? МИ ТВЕ Е СЕ ЕДНО СЪМ КАЦНАЛ НА МАРС! Началниците са казали: вие сте наши марионетки, за да може да неутрализираме българския етнос и православието, не за да правите силна власт и да ни убивате рекламните манекени! Искам да кажем, че секи поуицай, стрелял по негър в българия, ше го лежи в затвора. По добре и кур да не им вади наперко. Че ИДВА БХК!

Джамбаски става за депутат на село, но в ЕП е гола-вода. Умения за преговори и постигане на някакви резултати- никакви.

Пистолетите за украшение ли ги носят сега?

Джамбазки нали изкара един мандат като евродепутат? Малко ли му беше? Или му трябват още малко парици? Нали беше обещал да дарява 80% от възнаграждението си? Какво стана? Нищо ли?!

Е,не са толкова прави. Наведени са амбриажите от МВРО.И със свалени гащи.

Прави са ибрикчиите от .МВРО. Но нали са наети като теляци в щатските бази в Родината. Парица Царица!

Милицията се справяше отлично с циганската прест ъпност без оръжие - с обикновени шамари. Яки шамари. Но имаше авторитет - милиционерите не бяха корумпирани като полицаите.

Аве червен миндиля, през социълизъмът някой фатмак трябваше да умре, за да му се заеме мястото. Милиционер се ставаше с яки препоръки от партийно величие и хилядарки подкуп. Бакшишите не са наследство от турското робство а комунистическо откритие.

Предстаави си Цеко Гуменката какви връзки е имал

Думата бакшиш си е точно турска дума а не руска. и още нещо в ония години за да станеш милиционер те проверяваха и гледаха под лупа и най-качествените ставаха милиционери. Днес куцо и сакато може да стане полицай с някоя друга пачка или телефонна препоръка.

Прави са ВМРО.Нещата в политиката не стават от днес за утре.Но трябва да се работи в тази насока,последователно и дългосрочно.Когато нещата потръгнат ,с времето ще се прецизират и изгладят в полза на българските граждани.

Че са прави, прави са. Полицаите имат право да употребят оръжие при самозащита, защото иначе стават за смях. Българинът трябва да е в състояние да защити дома си, семейството си и имуществото си. Всичко това си е така и това е ясно за всички.Сега ни го пробутват предизборно. Какви големи патриоти сме. Според мен сте селски тарикати. На дребно! Кажете какво да правим с мезонета над 200 квадрата, който е с тераси от 117 квадрата?Да забравим така ли? Ами че забравяйте си вие! Аз не искам!

Абе защо мислите злото на ченгетата:))))да се изпотрепят ли искате като с един лютив спрей се изпонатръшкаха докато вардеха ментора си... Защо ли тоя отворко не прочете малко законите дето ги приемат в България и тогава да си ръси поредните лъжи за да изтъква ''някаква загриженост'' ама май за собствените си милионо в еврогейския че му се услади да клати краци и да трупа мангизи...

Пълни простотии! Като знам какви служители на реда имаме само...леле мале! Па камо ли да им разрешим да стрелят на месо когато си пожелаят!

Чл. 87. (1) Полицейските органи могат да използват оръжие само когато това е абсолютно необходимо: 1. при въоръжено нападение или заплаха с оръжие; 2. при освобождаване на заложници и отвлечени лица; 3. след предупреждение при задържане на лице, извършващо или извършило престъпление от общ характер, ако то оказва съпротива или се опитва да избяга; 4. след предупреждение за предотвратяване бягство на лице, задържано по съответния ред за извършено престъпление от общ характер; 5. при вземане на мерки за осигуряване на лична безопасност по чл. 75, ал. 2. (2) При използване на оръжие полицейските органи са длъжни да направят всичко възможно да запазят живота на лицето, срещу което е насочено, и да не застрашават живота и здравето на други лица. (3) Полицейските органи могат да употребяват оръжие без предупреждение при осъществяване на граничното наблюдение: 1. при въоръжено нападение срещу тях; 2. срещу лица, оказали въоръжена съпротива. (4) При осъществяване на граничното наблюдение в пределите на вътрешните морски води и териториалното море на Република България полицейските органи имат право да употребяват оръжие и в случаите, предвидени в Закона за морските пространства, вътрешните водни пътища и пристанищата на Република България. (5) Полицейските органи преустановяват употребата на оръжие незабавно след постигането на законната й цел. (6) Забранява се употребата на оръжие за задържане или предотвратяване бягството на лице, извършващо или извършило ненасилствено деяние, ако лицето не представлява опасност за живота и здравето на другиго. (7) След използване на оръжие полицейските органи изготвят доклад. ТАКА: Какво разбрахте от горното? Законът, де? Аз разбрах: Полицаите арестували Чората са в затвора, а морските граничари застреляли 2008-ма година турски бракониер в български териториални води - издирвани от Интерпол за убийство!

jingiby

А ВМРО защо не предложи промяна в НК? Защо не напусна властта в знак на протест? Защо позират само преди избори?

Че да могат по-ресно да си вършат рекетчетата, каналджийството, продажбата на дрога и малтретирането на граждани, заради което постоянно плащаме обезщетения, а? И по-лесно да пазят циганите от народната любов, щото по принцип полицаите никакви ги няма като трябва да пазят българите, но впоследствие се появяват в пълен състав, та тамън да им е по-лесно направо да могат да стрелят в тълпата. Еле пък случаите, когато пазят пък депутатите ни от народната любов, май за това напират нашите патриометри, че да се чувстват по-сигурни. Апропо, те и сега могат по закон, ама предвид забавното инцидентче от преди месец на мястото с "бързо променящи се атмосфдерни условия" (т.е. Ларгото на жълтите павета) с увисналите ни органи на реда и лютив спрей в главните роли, вероятно просто ги е страх да не вземат да се гръмнат без да искат. Малко парадоксално как мине се - не мине и някой "служител на реда" се застреля я поради спипването му с някакви необясними пачки или пистолети в касата му, я защото нежните му нервички не са издържали покрай някоя любовна история. Той един от собствените им министри каза преди година и малко, че не можели да си минават психотестовете, тъй че баш от поощрение да стрелят имат нужда, да.

Че те стрелят, бе! И без самозащита... Помня при нас в Младост как едно ченге застреля ей така случайно момиче...

От този вече ми се повръща като от боко - ежедневно перчене с един куп лъжи и манипулации.. И тоя като боко саде от чешмата не е потекъл......

Тъжен факт. Навремето ми допадаше този Джамбазки, обаче лека-полека ми стана ясно, че съм се излъгал и че е абсолютно същата стока като оня плъх Станишев. Политическата му дейност се изчерпва с високопарни приказки под налягане за вдигане на рейтинга, и като се поизчерпа тук и народът взе да му се дразни на популистките изпълнения, отиде и стана евродепутат.

Както е законът - трябва да не превишаваш правото си на самозащита! Напада те мангал с нож - вадиш му нож. Ще те мушка с отвертка - носиш си и отвертка! Ще им е трудно на полицайте - в колата трябва да носят колове, железа, колци, лопати и др. Иначе: Ако те нападне в къщи някой да те коли - може би трябва да го пишеш за твой квартинант или съсобственик на жилището, че да сте равни? АМА - разбира се! От чисто - по-чисто! Съсобственикът на твоето жилище те млати с чук на ваша територия, а ти еквивалентно му отвръщаш със същия грамаж чук!!!

В нормалните държави няма такива изисквания по отношение на полицията. Там полицаите нямат проблеми да възпират нападение с нож(например), използвайки пистолет. Дори не ги подвеждат под съдебно разследване.

Така е! НО - забеляза ли, че някой веднага ми прасна един минус за мнението? Може би някой от БХК или от предизборния щаб на някоя партийка, чийто електорат са индоевропейците!

Да, но тоя с минуса не бях аз.:)) За доказателство ще ти поставя плюс.

"Служителите на реда трябва да могат да стрелят при самозащита!..." Да бе, то сега да не би да им е забранено? Просто не смеят, защото началниците им и политиците няма да ги защитят и ще ги "хвърлят на кучета".

Този преди да говори глупости да прочете закона,те и сега могат да стрелят при самозащита.Разбира се ако могат да боравят с оръжие.....

... Или поне по един лютив спрей да им дадат. :)

Те и със лютив спрей не могат да се оправят,спомнете си скорошната излагащия пред МС.

А кой ще ни пази от полицията?като гледаме в какво състояние е се намира?!