17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДОКОГА ще търпим обидното, унизително и антихуманно отношение на политиците, на нашите съседи - сърби?! За пореден път се подиграват и унижават хората от Западните покрайнини, освен всичко друго, продължава и целенасочената асимилация на местното население.

Привет от Косово. Ние ще сурвакаме сърбите за здраве..

Ъ

Искам да попитам -знаете ли кога е Коледа в Сърбия?

Де го повелителят на западните балкани Боко тикватаот Банкя?

Ердо прати също такава пратка към български училища написано всичко на турски - вие няма ли да ги спрете бе ВМР-ОФЦИ?

Нама да ги спрем. Ердо е пръв приятел на Тиквоча.

Абе че не е добре от страна на сърбите, не е, ама подобни неприятни случаи винаги ме подсещат как едно нашенско "демократично" и за голямо съжаление "българско" правителство даде въздушни коридори на НАТО да ги бомбят, та затова да питам, какви ли "топли" чувства и "уважение" бихте изпитвали към съседа си, ако ви вкара мутрите през двора си за да влязат у вас и да ви трепят семейството?!

Те първи започнаха през 1885. А и не само тогава. Каквото повикало, такова се и обадило....

През 1885 значи!

Да, защо?

Ами защото: 1.Да съдействаш на мутри да бият съседа ти, дори и да е най-големият ти враг, е крайно мръснишко! 2.От 1885 досега са 133 години и ако я караме така ще върви до безкрай. Това ли искате? 3.И вместо да живеем в мир, рабирателство и взаимопомощ като народи с една религия и най-близки езици, ние уйдисваме на акъла и интересите на собствените си душмани!

Ами точка 3) спокойно можеш да я кажеш на сърбите, не на мен. Те са тези, които създават проблемите. А и езикът им е по-близък до руския, отколкото до нашия.

Къде са онези селски дебили, които надуват сръбската чалга в скапаните си Народни коли, псуват по албанците и боготворят сърболята? К'во стана, пролетарии? Нещо сърболята не ви откликват на "братските" чувства?

Дира айде се спрете , с триене на коментари няма да прокопсате , нито ще ни промените мнението . чао

Време е да си поискаме Западните покрайнини,на тях не им трябват.Югославия не съществува,нита Кралство на сърби ,хървати и словенци.

Поредната сръбска повърня!След като има разрешение за празненството ,сърбите в кой век живеят,да не мислят че техните лъжи за кражба на територии още важат. Е според тях ,да ,но времената са други и трябва да си променят манталитета.И без това всички наоколо ги изоставиха остаха само старите български територии да си разиграват коня.Обезателно трябва да се ангажират европейските институции,защото тази свинщина продължи дълго и наглостта им стана пословична.Не е нормално ,да продължават да тровят хората ,както здравето така и живота им.

Тази новина изобщо няма да смути българите, нито да ги обиди, защото те яко мятат сръбски гюбек и на всеки празник, вместо българско хоро играят и слушатсръбско. ЩО ТАКА, БЕ БЪЛГАРИ ПРОСТИ? КВО ВИ НАПРАВИХА ВАШИТЕ ДЕДИ И БАБИ, ЧЕ СЕ ОТКАЗАХТЕ ОТ ТЯХ? Пък те погребваха чеда в сръбско-български битки след турско.......след османско-ислямско освобождение, погребваха мъжките си чеда, бранили ги от братята им сърби и християни..... НЯМАМ ДУМИ! ЗА гъзолизничеството, чуждопоклонничеството ....на нашия днешен, европейски народ, търсещ живот в САЩ, в Европа, а тук мята турски и сръбски гюбеци или рипа сиртаки......Нооооо....щом отиде в тези съседски туристически дестинации .....и едно хоро не искат да му пуснат или изпеят за поздрав........Нищо, че ние още в края на 70-те доставяхме удоволствието на немските туристи от времето на Студената война да ги поздравяваме със "Сузана" и ПА-ПА-ПА.... НЯМА ОБИДЕН БЪЛГАРИН на съседите, които не го зачитат! ЩО ТАКА? А пък сръбските фолк-звезди са приемани и величаени на /от правителствено ниво и шоу бизнес в телевизиите. ЩО ТАКА?????

AKO SA SE CHUVSTVALI,,ISTINSKI BALGARI,,DEDITE IM,PREDI 100G.SHTJAHA DA SA,,OZEMLENI,,JA V ,,KONJOVICA,,JA V,,JUCH BUNAR,,...TEHNITE ,,SA SE NAVELI,,ZA DA NE M,,PADNE GLAVATA,,OT SRABSKA SABJA ..I TAKA 100G,,IM E VATRESHNO,,..ZARADI ,,NIVA,,ILI,,KOLIBA,,..

ние не сме българи, българската нация е измислена от руснаците, за да завладеят проливите. Ние в дейсвителност не отродени сърби и се връщаме към сръбските си корени.

са върнали буса? 180 пакета с подаръци могат да бъдат определени като търговска стока... така че е могло и глоба да отнесат....

на тебе баба ти от сърбин ли е заплождана ?

ама то във ВМРО не блестите с умствените си възможности. Кой си забравил пищова в сака, кой паспорти продава и накрая сърбите ви виновни че една митническа декларацията не можете да попълните като хората... или пък въобще не сте сетили , което пак говори лошо за вас... и за баба ви-)

Гадно племе са сърбите,много гадно !

BOKO KURVATA E PREDATEL!

Колко сме тъпи само, вместо да им покажем един здрав кур за ЕС както и на македонците ние се лигавим като тъпа путка ученичка.

Еми иди в Македония като те кефи.Хем може някой шиптър да те опъне.

Гнусен национален предател. Готов да защитаваш сръбски интереси срещу България. Какво защитаваш македонците и сърбите бе - сръбско мекер - гнусар и посерко

Е руска партия която служи на интересите на русия !Системното организиране на подобни провокации има за цел да предизвиква нопрежение и да засилва разделението между бългорите в Сърбия и България!

Вие се изгаврихте с целия български народ. Кога ВМРО стана партия ? Тя винаги е била национално движение !!!! Ако Ванчето е жив ке ви скрати глави со 20 сантима

Ще се обърнем към Косово за помощ, щом сме смотаняци.

Лъвчо шиптарите ще те опънат така, че очите ти ще изхвърчат на конец

А сърбите като ви опъват и в Македония и Западните покрайнини па и очи имате само да гледате смотаняци тигрови. Оправяйте се , ако не се оправите те тогава ние ще ви оправим източни подлоги

ВМРО, ако толкова ви пука за горките дечица в Босилеград,ги поканете за Коледа в БГ,заведете ги на Банско с кинтите,които свихте от паспортите,не провокирайте чужда държава. Там бг граждани НЯМА,има сръбски. Как не ви трепна сърцето за бг деца,да им дадете подаръци,а сте тръгнали с чуждите граждани да се занимавате. Това показва,че вашите действия са провокация.

И да ни Върнат българския гражданин Цветан Василев !

е поведението на това българско малцинство! Ясно е,че сърбите си гледат интереса,но и поведението на нашето м алцинство не е ясно какво е! Когато ние бяхме изолирани преди 1989 и ни беше забранено да стъпваме до пограничните ни територий без пътен лист,нашето м алцинство беше в рамките на СФРЮ живееха си живота и си щракаха с пръсти и никой не се интересуваше за България! Същото го правеха и македонците и те бяха в СФРЮ! Сега никой не пречи на нашето малцинство ако се чуства зле,застрашено,асимилирано и без права,да напусне Сърбия и да се преселят тук в България сред цигани и престъпност и корупция! Дори и безсплатни имоти и къщи биха получили в изоставените ни села!Не защитавам сърбите, но съм се разхождал нееднократно из техните села и градове в близост до нашата граница и там живота е по спокоен и по добър! Престъпност почти няма,медни склуптори не се крадат за скрап,циганите си знаят мястото и така!

България трябва да помисли за по-активна и агресивна политика спрямо всички свои съседи. А на Сърбия трябва да им се покаже, че ще видят добросъседство на най, на Македония, че ще види членство в EU през крив макарон. Бойко не разбира от история, нито от българщина и това ще му изяде пожарникарската глава

А Борисов се пляскаше по дебелия задник колко успешно било еврогейското му председателство и разни глупости за едни балкани!!!

Тъпанари. В Сърбия Коледа е на 14 януари. Там се празнува по стар стил. Добре сърбите са им били шута на тези тъпаци.

бил ли си някога в Босилеград? Знаеш ли какъв Великденски фестивал се провежда всяка година там, организиран от един страхотен местен човек Александър Димитров? Знаеш ли с каква радост децата посрещат всеки празник свързан с християнството и България? Ако не знаеш, недей да пишеш глупости... В Босилеград кмета е вредния и той ги организира тези провокации.

Християнстовото в БГ с какво е по-различно от християнството в Сърбия? Ти бил ли си из провинцията на БГ да видиш как живеят хората там,и бг деца? Не ви интересува БГ,а Сърбия. Защо така?

не си си чел внимателно гугала ! На 7 януари е техният Божик или Рождество Христово!

На 6 януари е Коледа за нас Православните.

Това звучи странно,но това си е тяхната държава и могат да си правят кавото си искат. БГкато допуска Турция в районите с турско население,сърбите явно не. И какаво е това бг НПО в чужда държава? Кой го финансира? Явно се използва срещу сръбската държава. Почнахме и ние със сороските номера. ВМРО се опитват да ни настроят срещу сърбите. Това не е само сега. На война със сърбите няма да ходим,набийте си го в главите.

Ами да чакат подкрепата ни за НАТО и ЕС!

всичко оправихте с нашенците в Македония и Украйна сега подхващате и проблемите на българите в Западните покрайнини. Две дини под една мишница се не носят!

Какво има да му искат обяснение на посланика? Направо да го гонят. Да моли на колене подкрепа за Европейския съюз.

Путин е виновен!!! При положение, че ВМРО се гаври с българите в България, какво пречи на сърбите да се гаврят с българите в Сърбия?!?! Когато няма държава, няма и национална защита. Учите децата, че да си Българин е отживелица, обяснете им сега, къде е проблема?!

Да я оправяте неправдата и гаврата. Що чините в парламента? Нали едно време това ви е била работата. Не да лъскате банките в парламена, а да воеводствате в Македония и Источна Сърбия?