17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лайновоза е свършил парите.

Каракачанката да не остана без пари, че вдига толкова шум. Няма вече кой да се върже на лъжите на този лицемер.

Това правителство вече е символ на некадърност, корупция и национално предателство. Затова е време да си ходи. По - скоро на снимката виждам един от символите на корупцията,некадърността и националното предателство.

Да ходят в Северна Македония и да убедят тамошното ВМРО да се организира съединение между България и Северна Македония. А не да си чешат езика с мижави протестчета и разходки.

Защо преди една година не мислеха така??? Нали бяха във властта?!?! Май са посвършили париците и пак им се иска да блеснат и да се докопат до така жадувания парламент?!?!?!

Я... пълната торбичка БИЛЛА изпълзя и той да лае..... Да не са свършили парите пак?

Толкова са прости и алчни,че не е за разправяне.....

Първата задача на ВМРО е да осъди Ванчев Михайлов и го изхвърли от историята си. Най големия приятел и съмишленик на Ванчев Михайлов бе Химлер. Смята ли се ВМРО за фашистка организация?

Може и без ВНС защогто внс нищо не значи. Учредително е найуданата форпма за дълбока промяна.

❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ https://ja.cat/id398062

нещо в последно време всички агенти на Кремъл са се активизирали.. искат диктатурата на Путин нещо.. та и агент Иван как да не се изкаже.

Не знам колко са твърдите избиратели на тази организация, но ръководното ядро са супер мишоци. Цяла година се спотайваха, сега усетиха малко размътване на водата и се впуснаха да ровят в тинята. Големи “ патриоте” няма що! А главния воевода , ако някой задълбае около него, бая неща ще изплуват, знайни, предполагаеми и скрити!

опа опа, запри се воеводо.

Пак са пили до късно И сабахлен Планината родила мишка

Да, прави са. Тази политическа система е изчепана. Предстоят тежки промени. Но няма да станат веднага. Агонията ще продължи с години ...

като искаш друга система иди на хуй в масква.

И тия са спрели да си пият хапчетата...

Изповядващите патриотично-консервативните ценности са под 12 %, а мераклиите за вота на тези гласоподаватели са може би повече от 12! Освен ВМРО на опашката за този вот са се наредили НФСБ, Марешки, Сидеров, Възраждане, Стефан Янев, а има и други по-малки партии! Да не говорим, че има личността непоносимост между всички тях и не могат да бъдат отбор. Но дори и да могат, как с толкова малка тежест ще могат да убедят политици, които не спадат към патриотично-консервативното пространство!

Реално конервативни виждания имат по-голямата част от избирателите , С (псевдо) либерални възгледи са основно тези на ДБ и част от ПП . Друг е въпорсът , че в нашата политическа сиситема тези понятия не означват почти нищо .

2020, главното оправдание да не си подадете оставката с Бочко, беше, че ще пишете нова Конституция Кво стана Дани Ръбала написа ли я?

други искания или желания ?

Тези "патриотични" формации са като БЗНС-таата преди 44-та година!

Teзи пък кои бяха?

Е как кой. Това е пича с торбичка Била.

Типажи от сериала "Ало, ало". Каквато и да е аналогия и прилика с действителни лица и събития е случайна, и би трябвало да се възприема като проекция и провокация към начина на мислене, чувстото за хумор, разбиранията, гледната точка и на всеки четящо-пишещ.

Кои бяха по дяволите ВМРО ?

И каква точно смяна на системата предлагат? Да станем А Област, А Край или А Република към Руската федерация? И директно вливане?

Добре, утре! Къде са ти българите с македонските паспорти / умишлено не пиша обратното/!

Ами и ние искаме самолетите поръчани от Каракачнов,ама няма .И въобще дали ще ги има?И кой ще върене парите на българите?

нали рестартирахме системата, сега остава тебе да те рестартираме....тлъста войводо, бегай да го духаш на Бойко!

ДС прокситата са задействани на макс, всичко се вкарва в битката за запазване на статуквото.

Че в правителството е пълно с лъжци и некадърници вече не е новина. Виж за опозицията какво ще кажеш? патриотичния фронт е зает от онова твое творение с прякора кКопейкин.За това какво ще кажеш? Нали ти го доведе и го тактиса начело на ВМРО на организацията във Варна. Нали ти го постави на платената длъжност координатор на ВМРО ва Варна. Ти лично носиш вина, за разсипията на патриотите. Да стигнем до куриозното положение един лъжец, който лъжеше, че баща му е капитан а сега пише биография , че е от скромен работнически произход на заварчик и чистачка. –– Нали така се пишеха автобиографиите при соца. Нали ти му даде служебна кола, която той доживотно не би могъл да си купи със скромния си произход. Ти го издигна, оправяй се и си посипи главата с пепел, че даде рамо на този русофил и доказан-айде да не го казвам-той си знае какъв е. Ту на митинги беше с Нинова после хайде при митингите на Манолова и на платените от дубайско-все първи революционер копиращ позите и поведението на ранния Адолф. Ти създаде драги Краси това чудовище в нашата политика и трябва да понесеш срама и отговорността си

те са нулирана партия, няма какво да искат и да пискат

много място сте отделили за една нещастна патрЕотична партия за която вече никой не гласува.

ВМРО - османо-турска подлога и проводник на интересите на диктаторска и антиевропейска Турция! И пионка на сикаджийските мутри от ДПС и ГЕРБ

Шкембе Воевода и какво точно предлагаш да се промени с новата Конституция? Отук има 2 пътя пред България, единия нагоре, другия надолу. И двата ще станат с промяна на конституцията. Важно е не Дали ще има промяна, а каква ще е промяната, дали за добро или за зло.

Шкембо, не си никакъв фактор

Така ли,Шкембьо? А като бяхте в правителството, ти и Релсата бяхте против всичко това! Много бързо завърташ палачинката, нещо!

Каква система искате да въведете? Не става много ясно и това е ужаснно опасно имайки предвид психическата ви нестабилност. Или дъвчете една дъвка за да се върнете в парламента и да започнете пак да сучете, че нищо не може да се направи и всичко си е наред? Щот има такива, които помним колко джавката отвън, и колко послушни ставате вътре!

Шкембето изпълзя, май идват избори

Викнете Барни Рабъла да ви напише конституцията.

Тоя ЗАЩО не е в затвора? Поводи много: Хартиени Ф-16, паспорти на авганци и още мноого други престъпления.....

Липсваха ми декларациите на ВМРО!Скоро не бяха писали такива!Явно се задействат с един и същи бутон от Росенец!

България има изисквания и докато не се спазят Македонските(Българи) няма да видят Европата За Гърците може да си сменят името а нашите изисквания не може да се изпълнят?

то верно сме си малка държавица! ама толкова ли нема место за един лагер дето да затворят до живот целото ВМРО заедно със симатизантирте му? и оше едни за ДПС, а?

Малеееее. Само тоя нерез липсваше да ке дооселе пейзажа.

Тези пък от коя торба на БИЛА изпаднаха ....

корумпирано ченге ...срама няма...

ВМРО да ходят в Република Северна Македония - там да си продават селските номера! Ние сме България!

ВМРО след гушкането с Боеко от тук насетне могат да са фактор само в кметски избори на село.

Мне жаль, что наши разведчики из ВМРО не смогут добиться никаких политических успехов в Задунайской Республики Болгарии! Ах, мне так грустно, сберу чемоданчик и уеду домой!

Нали правихте протест,защото на 24май ветото за Македония щяло да падне.Май само лъжете .Няма повече келепир за вас, ГЕРБ и ДПС.

а ония нарисуваните самолети дето ги купихме за истински с истински пари ,корупция ли е или некъдърност или зависимост ?

А трапеза искате ли?

Шкембе войвода е в силна абстиненция за власт в момента ... :)