ВМРО иска МВР да забрани гей парада

Според партията на Каракачанов парадът е заплаха за обществения ред

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не съм против тях, но съм против непрекъснатото изтъкване колко са били различни. Долу правилно се писа, че не сме длъжни на всичките тях - цигани, вегани или гейове да им търпим демонстрацията. Има и др. хора - гръцки произход, турци, арменци и т.н., както и такива поради някаква причина се хранят по точно определена диета. И да, затова се казва да има обществен ред - най-лесното е утре да тръгнат няколко хиляди мъже и жени /хетеросексуални/ и да се мляскат и опипват по-улиците. Ами като включим и фетишите, садо-мазото и т.н., сигурен съм, че ще има вой. Затова и хетеротата не го правят, ама за някои може, че и е необходимо.

Целия състав на МВР ще бъде ангажиран за гей парада - половината ще пазят, другата половина ще манифестират. ПС. Моля да бъда правилно разбран - не че половината са гейове или лесбийки, ама какво да правиш - заповед !

Искам да призова всичките си приятели да бъдат малко по-толерантни и благосклонни към хомофобите. Сега човека се прибрал след дълга и уморителна работа, за която му плащат обидно малко, седнал да гледа "черешката" на телевизора, който си е взел на кредит, жена му му изневерява със съседа, който е същата пияница, ама му е по-голям, сина му си заложил личната карта, че да даде пари за аборт на една дето треснал от съседния блок. И на целия тоя фон вие го хейтвате в интернет, за това че ви вика педераси. Ако бяхме в древен Египет, тоя човек щеше да влачи камъните аз докато проектирам пирамидата. Нормално е да вика "тоя педерас горе пак някаква глупост е измислил".

Така си го описал все едно да си " педераст" е ТИТЛА и престиж.......засрами се. Това се води в листата на психичните заболявания, а с тези паради се гаврим с хомосексуалистите, а те не го заслужават. АМИ ДА изкараме и лудите в лудниците на ПАРАД------ПРИМЕРНО ПАРАД НА ШИЗОФРЕНИЦИТЕ мухахаха

Излъчваш Д. Да не си обърнал табу реката и най-накрая да си намерил къде да поседнеш?

Така е, това си е частно парти. Да ги оставят да се поразходят пък каквото стане, стане.

А иначе е нормално през седмица да затварят същите тези улици за свинеподобните футболни фенове,смърдящи и грухтящи??

Част от билета за който са платили отива именно за охрана. Ако педалите си платят за охрана, що не? Тук обаче се вижда приликата им с мангалите и двете малцинства предпочитат ние да им плащаме сметките.

Като ги гледам,мъже като планини,пък пидераси!Ама те не са виновни момчетата!Природата им е такава,само дето не трябва да се афишират!

по дяволите, ще се дават толкова пари за охрана на тези същества?! Защо не се дадат на дом за сираци например?! Откъде идват тези пари - от данъци, от здравни осигуровки или от пътни глоби?! Защо ще ги даваме за това?!

Научно доказано е че хората, които най-много мразят обратните са всъщност латентни хомосексуалисти, и така като гледам този форум е пълен с такива :) Какво точно ви пречи този парад не мога да разбера. Живеем в свободна държава и не виждам защо сте такива хомофоби. А и тъй като съм сигурен че ще има много коментари относно сексуалната ми ориентация, аз съм хетеросексуален, но не мразя хомосексуалистите.

Браво, и аз така. Но от снимката започва да ми се повръща. В този ред на мисли: да правят каквото искат, но да не ни се навират така нагло в очите! Аз не съм тръгнала да се лигавя с никой хетеросексуален по улиците на града!

като гледам какви ги е наръсил джендъра "той", със сигурност е латентен, оттам му иде злобата. като си определи сексуалната ориентация може и да се кротне, а дано.

ДО наблюдател..... Моля те кротко си наблюдавай аналните меки части в огледалото, НЕ коментирай и се скрий дълбоко....ама много дълбоко.

tonk11

А също не мразя п....лите а мразя парадирането им!

Абе, не ги разбирам тия. От една страна - да се забранят гейпарадите. От друга страна, по думите на Волен, Валери разпространява гейпорно. Прилича ми на коалиция със сбъркана ориентация...

Голяма гнус!

Заради такива Олигофрени- педдерази НАМАЛЯ населението на България. Тия са Луди или Сакакати(без полови органи). Нека ходят в Психиатрии и болници и да се лекуват, или да си стоят къщи. Най- много педдерази има в затворите и в фирмите- Вииваком, Емтел. Тия фирми убивват хората в България. Трябва да избием и пратим в психиатрия педдеразите за да я има България.

Много правилно си го описал, защото Ануса не е полов орган! Вместо Фъндъкова и Бойка да им помогнат, те ги излагат публично на показ всички да им се подиграват на недъзите.........не е честно спрямо тези болни хора, които могат да бъдат излекувани, ама какво се чудя зад парада стоят много пари от ФОНДАЦИИ!

Ти що не си пишеш на родния руски?

Не е редно да се използват НЕДЪЗИТЕ на хомосексуалистите за политически цели.... тези нещастни хора с които правителството си играе на Гей -парад. Управляващите нямат право да се подиграват с тях, и те са хора, а трябва да се лекуват. В Америка и Австралия има случаи на излекувани Педерасти, които отново са се върнали към нормалния си бряг!

Това е едно от малкото смислени неща които иска ВМРО да се случат.Защо сбъркани в главите лица от неизвестен пол ще демонстрират простотиите си публично.Все пак има и малки деца на които е трудно да се обясни защо чичковци с бради са с роклични и розови чорапогащници.Нито е красимо ,нито е забавно и това не карнавала в Рио де Жанейро.Страшното е че обратните имат силно лоби сред властимащите и се подкрепят ,като една тайно общество.Нищо хубаво не може да се очаква от подобна публична простотия.

добре де , да попитам, тия македонски патриоти със странни имена, контрера и каракачанов преименуваха топонимите в стара загора, сега искат от шефа на мвр да забрани на обратните да си са обратни. та питането ми е, що искат шефа на мвр да забрани, като те са парламентарно представена партия, да приемат закон забраняващ каквото си искат, и шефа на мвр ще е длъжен да го спазва!

Да не им позволяваме да правят парад, защото това е ЕДИНСТВЕНИЯТ НАЧИН тези да се размножават!....

не че нещо, ама на тебе какво ти пречи че се размножават? имаш съмнение в своята ориентация и те е страх да не минеш на другия бряг, или си мислиш, че това се предава по въздушнокапков път?

Пак да попитам и се надявам тоя път да не ми изтрият въпроса : - Нужно ли е "малцинства" като мангалите , педалите , веганите и пр. да ни се качват на главата а ние безропотно да ги търпим и не само това , да им даваме по някой лев та да имат "сили" да продължават да правят това което правят ?!?

Извинявай, че не съм нито мангал, нито педал... но се питам: Ти какъв си, че ще решаваш кое е правилно и кое не? И как ти се качват на главата педалите и веганите, че не разбирам... да не би да искат да те дупят с краставица? Айде, тъмнозелените са друга бира, там е разбираемо...

Съдейки по изказа ти със сигурност си поне от едно , от двете споменати от теб малцинства . Ако не и от двете !!! Не стига , че на амбреажите им е разрешено да митингуват и натрапват вижданията си ами и охрана да им се осигурява ! Като са толкова цветни и невинни за какво им е охрана бре каун ?!?

Леле! Не знам откъде да започна! Аз по принцип съм за правото на всеки да си живее живота, както желае, чувства, осъзнава, без да се ебава много много с другите... Ама това тук! Ще се заям на дребно, щото тука повечето сте дребни - навсякъде, имам в предвид! Мозък, пениси, и т.н. Човека с най-българското име от ВМРО, се изказва! Уау! ВМРО, не бяха ли патрЕоти?! Какви са тези Дон Хуан де Ла Виля, не не беше така... Хуан Иглесиас! Май така беше! ... Пауло Келю?! ...Не? Както и да е, това е най-малкият абсурд! Нацист с латино име... ией! Истината, че сте толкова пошли и плоскоумни! Какво е "частни парти", "събитие" и т.н.! И кога ще научите шибаното име на шестивието? Като ще го демонизирате, поне му научете името! Слаби сте в помненето... ами е*те се в паметта! Наистина ще изчезнете, като нация до няколко хиляди годинки и по-малко и не защото "педерасите" ще ви затрият! А защото толкова идиотизъм и бога ви не може да изтърпи!

И аз за за свободата всеки да си живее както иска, ама само да не ми налагат като ДИКТАТУРА начина му на живот и да парадира по улиците, като ме задължават да го гледам, и да ми блокирват улиците...... Ами и аз искам парад на ХЕТЕРОСЕКСУАЛНИТЕ и НОРМАЛНИ хора, защо не ни правите и на нас?

добре де, да попитам, карл маркс и фридрих енгелс са били много близки, тъй да се изразя. ако сега бяха живи и участват в гейпарада, няма ли да е радостно събитие за всички?! в смисъл на гийчета, социалистите, и на нас нормалните хора?

като гледам минусите,явно за гейчетата няма да е радостно събитие! или за социалистите??

Забележка правите на човека, като сте писали:- " Научи се да пишЕш правилно" пише се - пишиш другия писал " патрЕот" ама прави забележка

момко, ти май искаш да изпъкнеш с липсата си на познания за литературните похвати. недей да изтъкваш невежеството си.

Гледай по-доло, без да казвам нищо получавам, упреци ОТ ХОРА ПО НЕВЕЖИ ОТ МЕН, някак си е глупаво

не е! невежеството не може да се измери! то си е невеижество! пише се долУ

Ми, да ама не си ти човека, който да ме поучаваш, че ти си по-неграмотен и от най-неграмотния.....

правилно е: не си ти човека който да ме поучава!

Резонно е сборището да се проведе на територията на усарската амбасада. Има хубава градина , охраната ще е на ниво , пък и основните организатори са точно америка против България . Ще се чувстват прекрасно сред свои , ще си гукат : Ние сме нато ;)))) Българите ще си спестим кинтите за охрана и грозните гледки . Категорично им е там мястото . Със здраве :)))

тоя патрЕотин с име като от латиноамериканска сапунка всуе се пъне. май трябва да бъде сезирана прокуратурата за опитите му да отнема граждански права.

Накъде България без гей парад!?Цивилизованият Запад да ни мисли за диваци,балканци,задръстени и т.нПорока стана знаме,пример за подражание на децата.Да си педал,това звучи гордо!

Накъде България без гей парад!?Цивилизованият Запад да ни мисли за диваци,балканци,задръстени и т.нПорока стана знаме,пример за подражание на децата.Да си педал,това звучи гордо!

Има заплаха и за чистотата на улиците и въздуха. Представете си, че в разгара на вакханалията някой хвърли бомбичка. При разхлабен "ластик" последиците ще са ужасни!

Знаете ли, кое е гадно в случея? -Отваряш портала на новините, а на странницата с най-коментираните са за кон с конски лайна, цигани, и на по долната до нея се разправяме за Педерасти. Новините в тази държава са само за Ненормалитетите....Цгани, коне лайна, и Педерасти... Ако не беше трагично щеше да е тъжно. Къде са Българите, Високоя им интелект, култура, спорт, дух.........не ги виждам!

Научи се да пишеш правилно.

той е патрЕот - не му е нужно :D

Забележка правите на човека, като сте писали:- " Научи се да пишЕш правилно" пише се - пишиш другия писал " патрЕот" ама прави забележка

Заглавие: "Дават 180 000 за охрана на гейПАРАДА в София". Какво ще ПАРАДИРАТ тези? За какво ще претендират? Какво искат? Защо занимават хората с техните извратености? Ще ни показват как се държат за ръце и как се целуват. Какво да обяснят родителите на децата си за тази сбирщина? Защо не си живеят живота, без да ангажират вниманието на другите с тях? Ако всеки започне да занимава другите със себе си, какво ще стане? А тези 180 000 не може ли да бъдат употребени за нещо по-смислено и належащо"? Има толкова нуждаещи се хора от средства за живот, за лечение!

оше има мунчовци да вярват на фалшивите новини на мъпета контрера - тия 180 хил. си ги е изсмукал от пръстите - днес вече са 160 хил. до седмица може да спаднат на 0. само дето патрЕотът не прави сравнителен анализ - колко улици, колко полиция, колко потрошени автомобили и обществена собственост по няколко пъти в годината за разните му футболни дербита.

гейовете и т.н. да правят каквото искат в къщите си, в домовете на родителите си и по хотелските стаи и апартаменти и тогава никой няма да им гледа в спалнята и под юргана площадите, булевардите парковете и градинките са публични места принадлежащи на всички и там вече не сме длъжни да ги търпим

Най-малкото говорейки за сексуалност, автоматично трябва да влезне в часовите ограничения за пускане на такива метериали. Както за порното по телевизиите да е след 24 часа. Все пак има пазене на децата. Тук можеше компромисно да е след 20 часа, че след 22 е забранено да има такива шествия.

Всяка година едно и също. Тея фашистки партии нищо смислено не правят. Само точат пари от нас - данъкоплатците и правят простотии. Ако не беше тъжно щеше да е смешно.

Като ги гледам тези "мъжаги" с тези розички по главите, направо ми псе повръща! Стига с това парадиране на сексуална ориентация! Защо трябва да се набутват в очите на хората? Не ни интересуват, отвращават ни. Гнусно е!!!

Прав си, Каракачанов с големия тумбак и Волен с пиянските си изцепки са еталон за мъжественост!

ти остави тумбака - на мене ми се гади от това, че мекере от комунистическата държавна сигурност е тръгнал да дава тон в живота на хората и да говори за морал. и стая турка фамилия... мани, мани... а будалите му лапат топките като невидели.

Четени факти за хомосексуализма: 1. Премахнато е като болест не поради медицински съображения, а заради протести, първо в САЩ; 2. След премахването в САЩ са направили допитване сред психиатрите и мнозинството са го определили за болест; 3. С премахването като болест е отнето правото им да се лекуват; 4. С премахването като болест са обявени лекарите занимаващи се с това, за шарлатани; 5. За довеждането до такова състояние има следните изтъквани причини: 5.1. Сбъркано семейство - обикновенно липсващ мъж; 5.2. Детето е жертва на педофилия; 5.3. Физически инфекция при раждане; 5.4. Увеличени-намалени жлези. Лекуваемо поне първото с операция; 6. Увеличена вероятност за СПИН; 6.1. Министерство на здравеопазването определя гейовете за първи фактор за СПИН! с по памет старо, 42% от болните регистрирани от СПИН са гейове ("мъже"). Което спрямо броя им спрямо останалите е примерно 1000+ пъти по-вероятно; 6.2. Първоначално СПИН е предложено да се нарича гей-свързана имунна недостатъчност (GRID - понятието се ползва и за други неща); 6.3. Назапад е забранено да даряват гейове ("мъже") кръв. За това са се опитвали да съдят Франция, но Европейският съд ги е отрязал; 6.4. За гейските организации е по-важно да прокламират разпространеието на хомосексуализма, пред здравето на съществуващите. Те се противопоставят на изказвания на лекари, да се преглеждат за СПИН. А те трябваше да правят това, ако мислеха за тяхното благо; 6.5. Получавали се микроразкъсвания и поради десетки пъти повечето им сексуални контакти се разпространява СПИН; 6.6. Единствената страна в Африка постигнала намаление на СПИН е Уганда, където въвели смъртно наказание за хомосексуализъм; 7. По западна статистика сред гейовете педофилите били около 13 пъти повече. Попадал съм на българска стаистика от МВР и там блудство срещу момчета (разбирай нетрадиционен секс) на възраст 8-13 години бе почти колкото срещу момичета, а изнасилените момичета на тази възраст бяха само малко (примерно 4, а другите около 30); 8. Голяма част от гейските организация на запад включват педофили. След оплаквания от ООН е изхвърлена американската такава, която е била съветник; 9. Този прад се плаща от скандинавски държави, като Норвегия, където педофилията е почти считана за нещо нормално; 10. Гейовете живеели много по-малко. Виждал съм 15 години и дори 30 години по-малко. Но вероятно преди са се пазили по-малко от СПИН; 11. Гейовете се самоубивали 2 пъти повече; 12. Гейовете имали 2 пъти повече други психически отклонения; 13. Хомосексуализма бил забранен в 70-80 държави. в 7-8 се наказва със смърт. Това по изказване на бивш немски външен министър гей. Добавено: 14. Хомосексуализма не предава гени - нямат поколение; 15. Ако преди примерно 150 години всички бяха хомосексуалисти, сега нямаше да има човечество и нищо нямаше да се коментира тук или кликат плюсове и минуси.

Моля те...спри да четеш литература от миналия век. Спри телевизия 'Алфа', а пък най-добре бягай в Русия и си стой там. То бива псевдо акадамици позоваващи се на неверни данни, ама твоето е просто.... Живей си в панелката. Псувай телевизията. Изливай си гнева към непознати, защото си подтиснат индивид без мотивация за професионално развитие. Карай си колата от средата на 90-тте. Окачи й газова бутилка. Абе просто върни си се в скучния ти и сив живот без да пишеш неаргументирани лъжи.

Абе Академик-а. Кое е невярно? Половината неща са сигурно проверяеми! Като се съмняваш ги провери. Хващаш примерно забранено ли е да се дарява кръв и проверяваш. Във Великобритания въвели, че не трябвало да имат такъв контакт 1 година и има специални полета бланките попълвани за даряване на кръв. После минаваш на следващото и проверяваш. Как определи всичко за измислено? Нищо от написаното не е от телевизия Алфа. Част от нещата са от статии на западни психиатри. Преди хомосексуализма е бил в категория влечение към неподходящ обект, заедно с педофилия, зоофилия, фетишизъм и подобни. И как се третирал преди назапад? В Германия до коя година е било психическо заболяване? Ако е вярно това изказване на немският министър гей, то в над 1/3 от държавите по света, хомосексуализма се е водил поне тогава за престъпление, напук на западната пропаганда, дето го пробутва навсякъде.

някой ползва агенция ежк, няма как да представи достоверни източници. и да го питаш откъде са премахнали хомосексуалността като болест ще се оплете като теле железница.

И говорете конкретно. Еди кое си не е вярно и посочето защо. Моето е по памет. Има вероятност за някакви неточности, примерно да не е 13, а 13.6 . Но вие посочете нещо точно. Почти всичко от посоченото от мен е проверяемо, макар да е четено, а не от мен. Това за 1000+ е от мен. И като почнат да лъжат хомосексуалистите, че били 10-15-20% от обществото, пак от четено може да им кажа от къде всъщност идват този процент 10 в началото. От изследване на известен учен, но не му помня името, че били 10% сред проституиращи мъже в затвор в Англия през някъде 1940г. Но това не е представителна извадка за населението. Едва ли не, че сред гейовете, гейовете били 100%.

Забравил си само да добавиш, че гейове стават и деца които са тормозени във вкъщи и/или са жертва на домашно насилие. Насилието не е задължително да е сексуално.

По-полезно за обществото ще бъде да се забрани ВМРО.

ВСИЧКИ ТРАНС-ДЖЕНДЪР ГЕЙ, НЕЗНАМ СИ КАКВИ ИСКАТ - - ДА ИМ ТЕГЛИШ ЕДИН Х..У..Й.....ТВА Е...... НЕНУЖЕН ПАРАД, НЕНУЖНИ РАЗХОДИ..... Х.. У ..Я МОГАТ ДА ГО ХАПВАТ И БЕЗ ПАРАД

2 яйца са 50ст. 10 000 противници на извратените 20 000 яйца. Окъпете ги с яйца а ако някого задържат най-много да обещае че няма да прави повече така.

Еднопосочен билет за Балкана - 20 лв. Бягай в гората и да не се връщаш оттам.

че какво ще го правим тук тоя кучкар бе? да си седи у градо,там не се откроява много

Като чета оставам с впечатлението, че Карлос контрера не е наясно с правомощията на МВР и общината, за да настоява МВР да му предоставят данните за заплаха за обществения ред. Апропо, той изобщо откъде е и разбира ли български език? А за и против гей-парадите се спори във всички страни, навсякъде има такива които са против и други които са за парада. Мисля, че в София на който не му харесва може просто в този ден да отиде напр. на Витоша, на чист въздух и далече от парада. Не е необходимо да се създават излишни конфликти.

Контрера, Монтрера, всички откачалки, самопровъзгласили се за патриоти, да вземат да се прегледат, щото от тях виждаме само едно тъпо излагане.

Брейййй ами там ако има влиятелни джендъри ко правим сега.

Ми к'во правим, напалм правим. То от това и без това по-зле няма на къде.

Ние енимал ловърите също искаме парад ! Стига вече сме се крили ! Нека покажем на света чее си искаме правата....и козичките....

Първо трябва да се забрани тази партия защото съдържа име и териториални претенции към Гърция освен това името и носи терористичен надпис революционна организация.и е позната преди около сто години като такава.

Да се забрани на момчетата да пикаят прави, защото по този начин нарушават правата ни ! Да се забранят кривите краставици, защото не можем да ги ползваме ! Да се забрани месото във всичките му форми ! Абе изобщо да се забрани всичко нормално и всички да се задължат НА СИЛДА БЪДАТ ТОЛЕРАНТНИ ! Който не е толерантен - В ЗАТВОРА ! Искрено ваш: Спондж Боб Наполеон космодрум - Карлуково

Еми, така ще е при т.нар. "нов световен ред": кучетата са с предимство пред хората, "ромите" пред белите, престъпниците пред мирните граждани, извратените пред нормалните, мюсюлманите пред християните, жените пред мъжете. Лъжата става истина, а дяволът - бог. Иначе казано, новият "ред" е стария, с главата надолу.

Еми ... Ти какво направи, че да не е така. Само цъкаш с език и си викаш: "мене не ме касае".

Това е най точното определение за сегашното време . Лошото е че когато нещата се извратят до такава степен идват и наказанията , болести, катаклизми ,войни ....

Ама тая снимка верно е много гнусна. Като го видя това и ми се повръща. В най-прекият смисъл на думата.

Абееее, да не си прекалил с шльоковицата?

160 хил. лева за охрана, вече единадесет години. Това са 1,76 милиона лева отишли за охраната на този празник на сатаната. За този период умряха десетки деца, които се нуждаеха от животоспасяващи операции на стойност 30-40 хиляди лева.

А що не сметнеш колко пари са отишли за охрана на Р. Овч, Курнелия, ББ, ЦЦ, Цеца, Меца, Шунда, Пунда и т.н като си такава сметалка, а?

Щото педалите още на со достигнали подобно политическо ниво, въпреки мощните и непрестанни напъни да го достигнат, амбриажо!

А за хулиганските прояви на Волен, многократно се блокира половината център на столицата, не се знае колко стотици хиляди левове сме платили за тях...Айде оставете хората намира да си празнуват.

МВР не може да забранява и да разрешава. Но може да охранява сбърканите по строго определен маршрут, ако си платят предварително и с ДДС разбира се. Да платят и за почистването и дезинфекцията на улиците. Да има и санитарен кордон, защото разнасят опасни болести. А ВМРО са в парламентарното мнозинство и в правителството. МВР може да прави, каквото му наредят, ако е законно.

А защо се налага изобщо някой някого да охранява? Не трябва ли да си платят, с престой в затвора например, тия дето посягат да бият и не само посягат?

Предлагам на МВР да откаже охрана, че да видим тогава какъв прайд ще проведат и ще остане ли поне един здрав сбърканяк.

недей се пери, щото ония циганин ще ти строши главата докато другите правят клипчета!

Прави са да искат забрана. Само гейовете ли имат права ? Защо няма мероприятия за защита на правата на НОРМАЛНИТЕ ? В тая държава само цигани и права явно са с права , а останалите трябва да им търпим гадориите ! Да са си каквито искат, да си живеят както си искат , но НЕ ЖЕЛАЯ ДА МИ ГО НАТРАПВАТ ! И тия пари за охраната им са и от МОИТЕ ДАНЪЦИ , някой попита ли ме дали съм съгласен ? Стига сте се правили на европедераси защото така искат от Брюксел ! Погледнете какво иска БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД !

по минусите ще разберете колко педала пишат в сайта :)

Ако слагаш знак за равенство, между порнографията , насилието, и разврата означава че не си болен, означава че си престъпник, също както конгреса на САЩ, също като Доналд Тръмб, също като Русия, също като Южна Корея.. Също като Китай.

Разбира се, че тази оргия трябва да бъде забранена. Особено в България, която загива поради демографска катастрофа. "Любовта" между болни хора, наричащи се гейове (на медицински "педерасти и лесбийки'), не води до раждане на деца. Тези паради на извратеността влияят отрицателно и върху психическото развитие на децата, които възприемат извращението като норма. Ако искате прираст на населението, забранете оргията!

вероятно си прав. а сега кажи що ромите се размножават успешно?

такива като тебе сигурно участват в процеса. затова. ти ли си цървула, написал това? всеки трудещ се и интегриран циганин е за предпочитане пред тебе, лешояде, няма ли за тебе прочети се пак лешояде "не е фашизъм, а националсоциалистическа германска работническа партия, дрОгарю! и символите и са забранене също като на обявената за престъпна българска комунистическа партия чиито знамена веят руските гости на парада на умрелите!"

корекция няма ли за тебе поне бан плюс - мижитурко, оцапоти форумите като хлебарка тия дни.

ми комунделският режим е обявен за престъпен също както националсоциалистическата германска работническа партия бе, смо..тльо! комунделите сте извън закона!!

Значи, когато един футболен клуб не осигури (плати!) охрана, срещата може и да не се проведе, независимо, че е на специално място и де факто не пречи на никого от тези, които не се интересуват от футбол. Даже и походите на запалянковците не изискват специална охрана като педерасткия парад!!! Тогава за какво въобще претендират тия сбъркани хора! Добре, различни са! Да си бъркат където иска, когато са сами, но да искат да го афишират пред обществото, да не си плащат за охрана на "събитието" (реално им го плащаме ние!!!), да се смущава естествения ред на ежедневието на хората, като не се допускат до обичайните си маршрути, защото там минавали сбърканяците, да им се дава възможност да се разхождат неприлично облечени на обществени места и пред деца, да вдигат невъобразим шум със свирки, мегафони, силна музика....За което да им плащаме отгоре на всичко! Е, това нито е демократично, нито е нарушение на правата им (напротив, нарушават правата на останалите!!!), нито е нормално. Крайно време е да се сложи край на подобен жалък карнавал на обратните сбърканяци и ако искат - някъде в покрайнините на София да си провеждат мероприятието и да не ни натрапват щуротиите си! Само че тогава са застрашени от една страна никой да не ги забележи, и от друга да не се съберат.

Всички селяндури дошли НА СОФИЯ да си покажат педерастията.

ааа, те отдавна отидооа у градо! у село нема ни един

Смрт да бъде!