ВМРО-ДПМНЕ: Българските искания нямат край

Доказателство за това е декларацията на българската парламентарна комисия за Северна Македония

Обратно в новината

Коментари - ВМРО-ДПМНЕ: Българските искания нямат край | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То лудо, та му лесно! С такова не се спори. То разбира само от тояга.

Докато крадете и лъжете, вето

Да признае, че дедо му е българин и всичко ще бъде ОК.

Иска им се май на фашистко-фъшкийните интернационалета, не просто пълно влияние в всета, който смятат за техен, но явно да има също Украйна и на Балканите. Харесва им несъмнено там и как за кратко време със западните помощи, съвети и интеграции успяха да я превърнат в кървава кочина. Не без участието разбира се и на техните прехвалени там демократични любимци – първо Порошенко и компанията му с всякакви паспорти (включително израелски, разбирай и Коломойски), а в последствие и демократичния им "опонент", който би трябвало да си е сменил пак името и да се казва вече Говномир Зеленски. Колко само от омразното им местно население успяха да избият с разделение, противопоставяне, истерична промивка на мозъци и накрая с мобилизации без край... трагедия и ужас!

Да , така е. И така ще бъде ,защото БЪЛГАРИЯ в момента има САМО продажни политици на власт. Ако бяха на място отдавна щяха да поставят такива като този там,където трябва да е.

И с тези им дела ще останат в Историята на България. На мен лично би ми било много обидно да ме запомнят с такъв принос за България. По-добре да се махна или да се боря и да да ме разкарат, но поне да съм с чиста съвест. два ли тези ходещи трагедии и това ще съобразят. Нали са си напълнили джобовете, дреме им за България. Застанали стойка мирно и козируват и не смеят гласче да подадат. Холандци, австрийци се гаврят с нас, тия послушно трайкат. Като имат претенции към нас, бойкот на техните инициативи и вето. И който успее да устиска.

Платени сръбски агенти управляват БЮРМ. Доминират във всички партии, даже в албанските.

Не разбират ли управляващите, че Македония няма никакво намерение да изпълнява каквито и да е ангажименти. Не исканията на България нямат край. България има едни и същи искания, но продължава да ги повтаря, защото нищо не е изпълнено. Разберете веднъж за винаги: в момевнта, Македонния е ВРАГ на България. И действа като ВРАГ, особено озлобен, коварен и гаден. А си позволим да я пуснем в ЕС, после живота на България ще стане отвратителен. Ще се окаже че ползваме македонска азбука, че сме фашисти, татари. И цялата История на Балкански полуостров в стил Вяра в Сънчо, ще се приеме от кухите западни лейки. Щото нашите тъпанари политици МЪЛЧАТ. Тия простотии днес са разказани подробно от македонския министър на външните работи пред Свободно Европа. И Европа пак разбира колко са гадни лошите българи и колко са добрички македонците. И какво толкова, от един инцидент да се правят генерални изводи ли, че това е несериозно. А това, че има системен тормоз над българите в Македония. По какви ли не линии. Това не се казва. В Европа никой не разбира!!! Въобще това Външно освен с тъпи декларации и "обявяване на позицията" нещо друго за България може ли да направи? Не разбрахте ли че кухите лейки на запада се влияят като малки деца и като реални зомбита от медиите. Сърбо-макетата си играят добре картите. А ние имаме карти и ги профукваме. Ако някой не може да се справи да отстъпи място на друг. Обидно е, като погледнеш българската 14 вековна история, какво са правели предците ни. Как са се биели и умирали за държавата ни. А сега някакви некадърници се дупят и вият и гърчат. Няма да ви помогнат западните и американски тъпотии и модели, толкова ли сте изтъпели и това не може да разберете? Макетата трябва да получат в отговор здрав балкански кьотек. Те САМО от това разбират. Вижте как Орбан пази Унгария. Вижте хиените поляци такова нещо биха ли допуснали. Некадърници!

Дунавска България е на 1300-1500 години, РСМ е от оня ден, както се казва, сиреч нова млада държава, още пеленаче. Пеленаче създадено на базата на анти-българизма, идеята на сърбина Новакович е проста, понеже не можем да направим българите во Вардар сърби, да ги направим македонци така ще сборим българи с българи и по-лесно, ще станат сърби след това. Така че мили братя, хвърлете в камината тази идеология "Македонизъм" напишете в учебниците истината, за баба и дедо, който са българи и всичко, ще си дойде по местата.

Тези човекоподобни, доказват че шизофренията е заразна!!!

Тя е! Безпределна омраза към ближния също. И всичко това на запад от границата. ..

Прочетохте ли ? Тоя казва „македония“, а на Северна Македония...И винаги избягват да споменават че са северната част на областта. Така ще бъдат и ако някога ги вземат в ЕС. Ужасно нахални и объркани какво са въобще.

има начин - Гърците как го направиха? И там беше драма, но "Ако искате да ви признаем, сменете името на държавата, сменете конституицията, сменете флага, декларирайте че няма претенции към Гърция ". МАКаците се дърпаха, сърдиха, скачаха, но Гърция ги остави да мислят по темата 20-на години. Накрая макаите клекнаха. И какво пречи да повторим упражнението?

Тези не са ВМРО! ТЕ са ДПМНЕ- СРъбска партия и в мозъка на костите! ТРЯБВА ДА СЕ ОСПОРИ ИМЕТО НА СВЕЩЕНАТА БЪЛГАРСКА ВМРО! Тези сърбомани нямат право да го носят!

Слушан му цялото изказване на тоя киртак. Успя да се скара и на Албания защото разрешила българско дружество в Корча. Пък там живеели македонци.

"... македонският народ беше унизен с приемането на тезата, че македонският и българският народ имат обща или споделена история... " Само за това изречение на този трябва да му се забрани да посещава България. Думата която използва е "унизен" до каква степен са им промили мозъците. Докато не започнат по държавната си телевизия на половин час да излъчват че са горди че до 1944 са били българи и че от 1941 до 1944 са били едно цяло с Българското царство никакъв ЕС.

Русия създаде Македония, за да тормози България и успява! Да и се връща тъпкано!

Чеки, чеки те скоро и албанските така, мушмул мамин.

Незабавна анексация на РСМ.

Вече не, че повече албанци има на оная малоумна територия

албанците са печени родоотстъпниците са проблема

е жълт вентилатор на червен фон. Севермаците от сто и десет години (1912-та) ги учат на омраза към нас и имат подготвени безброй обиди. Ние от своя страна (напълно погрешно след 1945-та) ги имаме за свои и сме обезоръжени. Дебело подчертавам, че ние би следвало да ги обиждаме само като отговор на техните хули. Ако (по-скоро когато) те започнат. В дългите ми контакти със севермаци съм забелязал, че са свикнали да ни удрят, без дори да допуснат, че можем да отвърнем. А как им отговорихме последно? Викахме им „Бугари“, което е абсурдно, защото първо е сръбско и второ превръщаме собственото ни име в обида. Те вече не са българи, а еничари и би следвало това да скандираме: „ЕнИчари, енИчари!“ Мнозинството от севермаците не приема названието Северна Македония, а да не говорим за северномакедонци! По силата на Преспанския договор името на страната е Северна Македония, но на населението – македонци. Този договор обаче е двустранен – Гърция-Севермак и няма сила за нас. А истината е, че с тези промити мозъци и този сърбизиран диалект, те нямат общо с българите от другите части на географската област Македония и са точно севермаци. „СевЕрмаци, севЕрмаци!“ Друга тема, на която севермаците са много чувствителни, е сръбската. Съзнават и са гузни от васалното си положение спрямо сърбите и силно посърбения си западнобългарски диалект, който наричат език. Оттук: СЕвермаци пОсърбаци, хей, хей!“ https://www.youtube.com/shorts/ipl2ZaFnXXg

Обща история няма, тия се появиха преди няколко десетки години като квартал на Югославия.

Те тия като дойдат на власт..... Лошо ни се пише.. Сигурно и война ще ни обявят...

Па нека, нали знаеш за чл. 4 от договора за НАТО - ако една натовска държава нападне друга натовска държава, първата автоматично се изключва от НАТО, а останалите членове са длъжни да подпомогнат нападнатата. То затова и Реджепа не сме да нападне гърците :)))

Не прочетох диарията на този червей докрай, но си мисля, че е крайно време тези на плескавици да им се покаже мястото! Преди 4-5 години имах за колеги едно семейство северозападни мърши от бивша България. Боклуци, които всячески се опитваха да ни ебават! На тези балкански неандерталци трябва да им ебем макята, защото ще ни докарат до война в бъдеще.

Е защо кръстиха този клуб цар Борис III е все пак той е бил окупатор. Защо вси ги дразним ?

Умните задават въпроси, след като са чели, а простите, след като са прочели! Ся, стана ли ти ясно???

си руската закалка - наглост ...

Още малко и сигурно ще искат да ни анексират като васална територия тия макета. По едно време беше смешно, вече е опасно да се мълчи на тия педали. От военно да раздават оръжията и да ходим да си ги прибираме със сила, ако се налага. Западната част за нас, източната за албанците и да се приключва.

Русия създаде Македония, за да тормози България и успява! Да и се връща тъпкано!

Ние мислехме, че Македония е втора българска държава, а тя се оказа най-антибългарската държава в света.

Че почнете да ги изпълнявате от единия край поне. Май до сега има 0 изпълнени.

Европа, през крив макарон!!!

На всички макета вземете бг паспортите и да си ходят на майната си македонска.

Що сте такива недомисляци Та Македонската нация е най-старата на земята. Тя произхожда от планетата Маке-Маке. Някога много отдавна астронавти от Маке-Маке посетили Земята. Построили египетските и пирамиди и ред други чудеса на света. Александър Македонски получил елинско възпитание та да бъде на нивото на съвременните владетели, защото иначе многократно ги превъзхождал с македонското си възпитание. Македонците се установили в района на Преспанското и Охридското езеро защото бъкали от риба, кат риба, кат вода. Пшеницата била едра като дренки. После Алксандър Македонски тръгнал да завладява света щото нямало какво да ядат. Какво да ги правиш, нали са от Маке-Маке, не могат да се ориентират на Земята и все нещо им пречи. Оставете ги на мира Те сами ще се унищожат

Киро шарлатанина да се праща в Белене за национално предателство, а на тия изроди да им се забрани да стъпват в ЕС!

"О, неразумни юроде! Поради что се срамиш да се наречиш Болгарин… Или не са имали Болгаре царство и господарство. Ти, Болгарино, не прелщайся, знай свой род и язик… От целия славянски род най-славни са били българите… Така от целия славянски род били най-силни и най-почитани и първите славянски светци и просияли от българския род и език, както и за това подред написах в тая история." Отец Паисий Хилендарски , 1762 - Света Гора, Хилендарски манастир

Заместник хемороид изразява мнение, а ние внимание следва да поставим само, как кандидат за власт на страна кандидат член на ЕС отказва да спазва подписан международен договор, насажда омраза и поддържа отказа да продължат с договорените условия, за да започнат преговорите. Някак "мозъчните" им тръстове не им стига мозъка, как хем да впишат българите в конституцията, хем да обезсилят това, но без да засегнат останалите. Е, доста други грижи имат - оставили са хемороиди да мислят и говорят.

В македония са се "самоопределили" за българи едва 3500 души, но я им пребройте българските документи за самоличност:)))))) Колко българи кандидатстваха за македонски паспори?:)))))) Елементарно е. Те не са се самоопределили като държава и народ и това носи зелена, вътрешна жлъч:)))))

Скрийте се бе МакеМърши ... Май ревете за една Специална Военна Операцийка!

2023-01-29 16:48:30 (нерегистриран) Още не сте влезли в ЕС и претенции. Къш! ------------- ДА НЕ ИЗЛЕЗЕШ НАБЪРЗО, ОЩЕ ПРЕДИ ТЕ ДА ВЛЯЗАТ ... ....ЧЕ КАТО ГЛЕДАМ РЕАКЦИЯТА НА ЕВРОПА (ЛИПСАТА НА ТАКАВА), ИЗХВЪРЛЯНЕТО ОТ ШЕНГЕН, ОТКАЗЪТ ДА ВИ ДАДАТ ПАРИ ЗА ОГРАДА ... И ОЩЕ КУП ДРУГИ ВЕРБАЛНИ И НЕВЕРБАЛНИ СИГНАЛИ - ПОЛОЖЕНИЕТО НА ТРОЯНСКИЯТ КОН, ХИЧ, АМА ХИЧ НЕ СТАБИЛНО ОТ НИКЪДЕ - НИТО В ЕС, ХЕЛЕ ПЪК В НАТО ! МНОГО РЕЗКИ ДВИЖЕНИЯ ВЗЕ ДА ПРАВИ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА КРЕМЪЛ В ЛИЦЕТО НА МУНЧО И ТВА НЯМА ДА СВЪРШИ ДОБРЕ !*

Ташат ме сърбаците.

Николоски, разбирай Николов, ало, Коле, шо несиебтпм

Напротив. Вашите врътки нямат край. Какво целите всъщност?

Не разбрах,ние ли искаме да влезем в ЕС.Много гняв лъха от кимшийте.Изглежда прапагандата е срещу ЕС

Още не сте влезли в ЕС и претенции. Къш!

НИЕ ОЩЕ ЛИ НЕ СМЕ СКЪСАЛИ ДИПЛОМАТИЧЕСКИ С ТИЯ.КЪСАМЕ И ВЕТО ТОВА Е ПОВЕЧЕ НЯМА КАКВО ДА СЕ КОМЕНТИРА.

Сръбска подлога си бе чучело. Каква история бе глупак. Държава създадена от руските изверги бе мръсна пачавра

Toя пък, ами поне изпълнете едно от исканията. Може и Александър Велики, и Луната да са ваши. Ама защо искате да ни се качите на главата, бе смешници с измислената си държава, история и претенции?