Коментари - Вместо плаващ басейн Русе ще има понтон за атракции | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

РЗИ да се шиба в гъза! Хората се къпят в реката от хиляди години и ще продължават въпреки простаците! Дунав е богатство каквото малко градове имат! Преди години имаше законни плажове, с душове, спасители - а тогава нямаше толкова пречиствателни станции и "еколози" и нямаше никой заразен от "мръсна вода"! Днешната простотия минава всички граници!

Кой изобщо е одобрил първоначалната идея за плаващ басейн? И на когото не му е ясно, че водата в Дунава от години е мръсна? Най-добре да върнат парите, щом идеята за басейн е пропаднала. Под атракции разбирайте джетове и нищо друго. Само че това е в зоната за отдих и няма да Ви е приятно да седите и релаксирате на такъв шум.

Оctavius

Много хора не схващат реалността, ама хич. Всичко това се прави в единствената зона за приставане на търговски кораби в Русе, а не е в зона за релакс. Ако някой беше преместил търговските кораби някъде другаде, щеше да има място и възможност за нормално функциониране на всички. Ама не - сега пешеходците мислят, че е място за отдих; а корабните агенти и екипажи че е място за работа, и си пречат МНОГО. Дано не стане някоя злополука... Ама кмета и някой си там вземат едни пари и имитират безсмислено развитие - както яхтеното пристанище, на което никой не може да пристане, тъй като е построено по безумен начин, който не съществува никъде в света. Чакайте да видим дали и понтона няма да е уникален на световно ниво...

"Понтон за атракции" звучи като изключително добре усвоена инвестиция.