ВМА отбеляза 132-рата годишнина от създаването си (снимки)

"Нашата дейност е немислима без вас", заяви началникът на отбраната адмирал Емил Ефтимов

Обратно в новината

Коментари - ВМА отбеляза 132-рата годишнина от създаването си (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Молете се на Бог да оживее патриарха, че тогава ще си ебете годишнината!!!

Ще му шият гъза след снощния запой в украинското посолство, че довечера ще на бал с маски в американското!!!

люлка на Корупцията! Спасиха навремето Киро Японеца с куршум в главата, ама за редовия военен няма да си мръднат и пръстта ако няма връзки и пари

лекари в тази болница. Не зная тоя, който крачи до Йотова, как е.

Армия вече нямаме... Да раздържавяват армейската болница и да става обикновена. Не виждам смисъл плазмодият да се кичи с генералска униформа само защото бил шефче на болница!?

За избор на екип - никого не съм избирал и не искам да избирам, просто попаднах на дежурните в деня, ми определиха 700 лв.Било законно, имало заповед на началника......Иначе какво? Всичко вътре в сградата свети от чистота, срещаш мъже и жени- повечкото младички и с приятна външност, заързани в работата си.Имам респект към хората към хората посветили се да спасяват другите / няма лошо, аз пък съм спасявал някои от тях, но не от болести, а от айдуци/, но не приемам Хипократ да си замезва и попийва с Бакхус!

Тежък соц е там все още.. показност и бутафория на килограм..

Привилегий ,корупция и винаги много пари и инвестиция от изгнилата ни държава към едни незаслужили Хрантутници наречена ВМА.Срам и позор!

Може би най корумпираната болница, даже е трудно да се каже болница, що ти вземат парите, а не не си излекуван за това за което си платил, прекалено надменни, без покритие, всичко е много скъпо, преглед, операция, дори и нередовните наеми на частни фирми, за което е нарушение на вма, но парите са по важни за управниците, и като се издъни някой от шефове, и отива в герб, срещу скромно възнаграждение за ББ