ВМА е с нова апаратура за диагностика на Хепатит С, 91 000 души са инфектирани с вируса

Лечението на хепатит С се поема изцяло от НЗОК за всички здравноосигурени пациенти

Обратно в новината

Коментари - ВМА е с нова апаратура за диагностика на Хепатит С, 91 000 души са инфектирани с вируса | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С каквото и ново да се похвалят болниците, все едно и също. поради професията си нашата фамилия и кръг от толкова десетилетия се числим в случай точно към вма, но това няма значение. При всякакви и то доста сериозни инциденти и тежки заболявания от всякакъв род които имахме, само истинската медицина хомеопатията без намеса на други услуги като установявания на проблема чрез преглед и други имишльотини, винаги ни е докрвала в катък срок до сътоянието преди проблема да се появие без значение от естеството.

Дано поне ти разбираш какво си написал.

Глупости! Апаратурата е "нова" за ВМА, но професорите са стари и нищо не рабират. И апаратурата е нова самомдет навън вече не работят с нея. Но тук пак усвоиха едни пари.

Не става за нищо ВМА, там все още е тежък соц ., тип средата на 60-те.. ;)

Сигурен съм, че апаратурата е на великата поднебесна.

То с тоя ЗОП няма и как да купиш друга..

В случая не съвсем така. Собственика е китаец, но фирмата е италианска.

Нали кръвна картина показва наличието на заболяванието на черния дроб. Защо тогава е необходими 1. Закупуване на скъпо оборудване, а 2. поредно източване на касата за анализите.

Кръвна картина не го показва, но PCR, да.

С такива апарати гледат какв а част от черния дроб е засегната от болестта и какво лечение да предприемат. На теория, де.

Е и какво като вма има ново оборудванне. цял живот моя социален кръг се числи точно към тази болница още от преди 1989 се числим там,и какво като беше толкова модерна,пак нищо не помага. Както по долу някой енаписал само хомеоптичната медицина винаги си е помагала при каквито и да е обстоятелства. Тези методи предлагани дали във вма,дали в каквито и да било "заведения" са си по-скоро за тези дето удрят по-барабана и им се отварят чакрите. Ние сме хора които обичаме науката и ходим на лов. Само изпитаното-при нашите случаи на хепатити и др. и сме просто на хомеопат.лекове тези пролеми са изчезвали бързо.

И още - намалете всякакви лекарства, те увреждат черния дроб. Особено опасен е парацетомол, с който мнозина злоупотреблява след активна реклама. Дават го и на деца. Човешкият организъм е съсдаден така от бога или както искате наричайте тази висша сила, че има невероятна възможности да се възстановява, но само ако стоите далече от лекарите.

Алекс,вие явно се числите към някоя от групите които аз лично ги наричам отнесни. Е то ако беше така нямаше да има нужда от медицина и пр. Щом винаги когато примерно при хепатита без значение кой тип винаги когато лицето просто взема хомеоптаия се оправя толкова бързо,а това сеслучва при всички случаи на някакви пролеми с тялото,е то е очебийно че няма нужда от други начини,средства и т.н

Биопсия на черния дроб е много опасна. Първо истински специалисти са много малко, второ, някои пациенти имата алергия на анестетики, може да възникве съсирване на кръвта, повишено наляга не на жлъчката и др. Неизвестно с какво помогне новата апаратура - това е измислица от производителите. За тях това са огромни пари, ако запуснат в серийно производство тези апарати. И не е известно, каква диагноза ще буде поставено, ако например тези апарати нагласени да показват това, което е необходимо за вкарване напациента във въртележка на различни манипулации.... Хора!!! Пазете черния си дроб сами, без да стигате да лекарската мафия.