Влиза в сила забраната за движение на каруци в София

Ограничението се налага заради чести нарушения на водачите като отнемане на предимство, движение по тротоари, движение в насрещното платно

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Еко транспорта го махаме...

Че кога е било позволено?!?

освен разноски по отговорно пазене, трябва и глоба! така няма да ги спрем братята, дето са ходили на море, да си вършеят с едното кон!

Електората на дпс и герб ще плаче.

Не мога да повярвам, че само общинска полиция и столиче инспектурат ще контолират тази забрана. МВР и КАТ се скатават, както винаги. Извод: още много време тази забрана ще е само на книга.

ще се придвижи Боко Свинята от Банкя до централнио?

Яхнал майка ти.

Разрешено е само за коли над 100 000.Те имат официално разрешение от Фандъкова да газят, блъскат и вилнеят. Камерите, които бяха сложени в един период ги махнаха точно затова. Да няма доказателства и да не могат нищо да им направят.

Маршрутките изчезнаха. Защо не се пуснат файтони - хем ще се намали безработицата, хем ще увеличат приходите от такси, хем ще е еко, хем и атрактивно за туристите.

Чудесна идея, но къде по-добре е да се пребиеш с ел. тротинетка по 5см неравности в центъра на София.

2022!

А дано, ама надали

Крайно време беше, дано да сработи

Напредваме , преди 30г беше невъзможно с каруца след околовръстното

Това на снимката каруца ли е?! Та това си е жива Сканиа :)

Мисля,че по трамвайната линия на петицата могат да пуснат каруците.Това трасе скоро няма да се довърши,бързо ще се изнасят циганските каруци до центъра /направо като КАРУЦА ЛЕНТА/ и няма опасност за другите участници в движението!

С какво ще се придвижват сега местните жители.

За кой пореден път ги забраняват през последните 20 години?

Защо? Еко транспорт в унисон със зелените сделки. Виж,тротинеткаджийте са зловредни .

Това ще проработи колкото глобяването на цигани без билети в градския транспорт ...

Сила, колко да е сила. Ще останат и каруците, ще останат и димящитя таратайки. Булгар, Булгар.

Ще го видим колко ще е контролът... промяната идва, хаха

Телефон 112 ще ги оправи. Следващия път когато вида ром на Конь ще звънна на Телефон 112 да проверя дали ще има реакция от изброените контролни органи,,,,,:)))))))))))

проблем не е от вчера въпроса е защо чак сега се загрижиха

контрола ще е колкото по витошка е забранено за колела

Тези, които се движат с каруците в центъра на София не могат да я прочетат тази забрана.

ste ima i texniteski pregled i za karutite tova palni budeta na bg za da ima ot kade da se krade ai konia da se pregleda v vetrinarnata dali e potkovan novi paritki za darzavata

Тва от кога, колко време и за кой пореден път? За един кон питам.

Дай таралясник и гътам коня веднагически. На салам .

Крайно време беше. Да видим изпълнението какво ще е.

Защо ! Нека си карат каруците щом нямат пари за бензин , или ще уплашат Укрите Нападнали България като Скакалци ! Фандъкова точно тези хора Гласуваха за Теб , може и за пари от Борисов , но за теб гласуваха или и ти като Кики се реши да се покажеш пред Укрите ! УКРИ ОМИТАЙТЕ СЕ ОТ БЪЛГАРИЯ !

Защо не конфискуват конете и да ги дадат на в някоя ферма, а каруците да ги нарежат и на скрап, ами ще ги връщат след като си платят. Нали тарторите ще си плащат, че да могат подчинените да ходят да си берат желязо. Пак изглежда на някаква хранилка, с която да отбием номера и да отчетем дейност.

За да сработи едно нещо си требе протокол как да стане, изпълнители и контрол ... Та, за простота - при залавяне на каруца това по отношение на каруцата и животното е добре разписано ... Ама същественото е по отношение на църното подживотно-водач на животното: Би следвало: веднага белезници, на гърба ... Веднага влизане на топло за 15 денонощия (необжалваеми) ... И да заповяда пак да прай кушия из града ... По отношение на контрола - Когато се установи каруца, то се знае най-точно времето и мястото, където е установена - квартал, улица, номер и пр., час, минута ... И съответните КОНКРЕТНИ СЛУЖИТЕЛИ, които отговарят по това време и за това място - от Столичния инспекторат, от СДВР- сектор "Общинска полиция" и от дирекция "Аварийна помощ и превенция" към Столичната община следва да ядат уя във финансово измерение ... А само като пример, че за нищо не ставата - в нашия затворен комплекс и около него каруци и манGаляци няма, а няма и да има ... Опитаха се да се въртят около контейнерите за смет, но след 2-3 най-сериозни пребивания заобикалят квартала отдалеч ...

Фандъчката ли е промяната?Защото в общината има само мухъл!

Не е честно Фандъкова да забранява основното средство за изхранване на нейните избиратели! Точно кв. Факултета гласува единодушано за тази кметица - 100% от бюлетините там бяха за Фандъкова. Да не говорим, че съвсем скоро ще се радваме и ние, от другите квартали на София, да си вържем по едно конче пред блока да пасе и без това неокосените пространства. С този бензин от 3.20 сега, а след месец и 6.80, ще с вдигне търсенето на животинска тяга рязко.

Точно "електорато" й помогна да спечели този кметски мандат, така че явно я харесват.

Досега разрешено ли беше? Мисля, че не, но никой не се занимава с циганите

Най-накрая.

Конфискация на всички циг@нски коне и забрана за притежаване . Конете се гледат в ужасни условия ,жестоко са малтретирани и недохранени. Ама умишлено държавата не желае да работи!

:-)

Тя тази забрана я има от сума ти години, а ма никой не следи за спазването и! Даже нарочно сложиха забранителни знаци, че КАТ се извинявай че нямали прави да ги спират... и пан нулев контрол...

Конспирация е, замислят нещо лошо за теб, извънземните контролират, а ти си просветлен и над стадото. ОК?

Е, хубава работа. И аз сега с какво ще ходя на работа?

Моето не е каруца, това е файтон!

Отива си още една емблема на демокрацията...

Ами сега?Милите гласоподаватели, кой ще гласува за Вас? Защо не казвате с какво ще ги компесирате? Това трябваше да стане преди 30г.

Тя тази забрана я има вече 15г просто абсолютно никой не я спазва. Ако не се лъжа , същата тази наредба СО я приема за 3ти път и за 3ти път е писана едно към гьотира.

и как точно това ще стане?!...то нали и преди уж имаше забрана..и кой,и как ще съблюдава и глобява и пр...а иначе-ако стане-е супер!!!

Отива си част от чара на София

Не трябваше да ги премахват. Скоро това ще е единствения начин за придвижване, освен колелото и кракомобила. Като стане бензина 10 лв. и ще се молим на някой циганин с каручка да ни превози. Даже може да се върнем в 19-ти век - с файтоните и конските впрягове.