17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо няма коментари под статията за блокиралата и унищожила целия изминал вот машина в Харманли . Мунчо ко ши каи по въпроса ?

Гледа в очите ДС Масоните над него и козирува. Те пък слушкат Давося. Тя раотата приключи с машинките. Преди за да мамят трябваше Информационно да "обърка" въвеждането. Са просто е команда в ескюела за разместване на вота. А вие си гласувайте. То е като с любимите ви устройства, без които един час не можете - смартфончетата. Уж за вас работят, ма всъщност за тия дето ви ги продават. Та се гответе за цени на тока по десет и еветнтуална мобилизация за пушечно месо на НАТО/САЩ.

Истина е, че за всичко са витовни продажните мещерета от ПП включително дупетага ристо! Тоя гном посрами името та Батьов

ЗА ВСИЧКО Е ВИНОВЕН ДЕПУТАТА ХРИСТО

Не вярваме на политиците. Не вярваме и на медиите. За какво изобщо го организирате това?

Н мойто магаре Марко вярваш ли

Дирникът също. Честити мадурки.

Без санкции и контрол върху народните представители според мен, колкото и да гласуваме няма да има промяна.

Санкции и контрол върху народните представители са възможни при мажоритарно гласуване в едномандатни райони и отзоваване след разумен срок. Такъв тип гласуване осъществява контрол и върху партийните централи. Питай Радев и Слави що вместо мажоритарни избори ни натресоха машинни избори. Се с М започват думичките, ама нямат нищо общо.

Възможни след обезглавяване на ДС. С гилотини.

Budala

По-добре будала отколкото овца :)

Санкции за какво? И как? По конституция, народният представител не е отговорен за това, което гласува? Хем решава съдбата на всички ни, хем не е отговорен.

Доста неща могат да се направят. Само малка част: Контрол от народа на управлението чрез референдуми За не изпълнени обещания (процент) за даден период - смяна За лъжи - глоби За неправомерно харчене на народни пари - дела Поемане на пълна отговорност за свършеното. България и народа пред всички останали.

Днес обикновеният българин ще каже какво мисли. а не разни предатели и слуги на САЩ,които ни управляват с явни марионетки през последноте 30 години.

А марионетките на Русия отровиха бг. форуми

Бъркаш руснаци с украинци.

Ще има Гербери, торта Сахер, и прочие. Гнусна паплач

Хора гласувайте....

Ne glasuvaite !

В нашата секция председателката на комисията 22г. кифла се успа. А аз трябваше да ходя на работа. Наложи се да избирам между работата и конституционното ми правото на гласуване. Предпочетох да не ме уволняват затова не я чаках да отвори секцията и отидох да бачкам.

Изглежда като че ли е отказала да ти .. се исмихне.

Хаха! Току що кака ви Корнела обеща да помогне на народа да премине по - тежко през кризите!

ZHALKI ROBI NA KOMMUNIZMA DORDETO STE ZHIVI VSE BOLSHEVIKI SHTE VI GAZIAT !!! NE GLASUVAITE ZA NIKOGO BOG DA VI PAZI OT KOMMUNISTI !!!

Чичо Сам по-хубаво гази през последните 30 години, така ни огази та България остана на половина и обеща че ще ни свърщи до край за да запази красивата българска природа!!!

В момента най-важното нещо за България е незабавно да излезе от терористичната организация НАТО и да се опита да възстанови отношенията си с Майка Русия!

Изнасяй се при майка си россия, ватник!

Ти вярвай на човек завършил военна академия в САЩ.

"Завършил" военна академия в САЩ? Верно ли? Като ония "завършите" Харвард? Начин на некви курсове им викате "завършил"? Нещо като "специалната операция" в Украйна, която си е жива война!!!

Дано усетиш обичта и грижата на споменатата ти майка, както живеещите там. и би трябвало сериозно да се замислиш на какво основание наричаш тази страна "майка".

Сега започва промиването на мангалските кофи на територията сцел да им се внуши че от тях нещо зависи и те определят бъдещето. Целта е мангалите д бъдат убедени в предварително написаните от Херо резултати. За това Бг е кенеф и кенеф ще бъде

Левите на Сорос и Байдън ни готвят по лоша диктатура от Северна Корея дори. Забрана да мислиш и да говориш. А кажеш една дума която не се хареса на джендьрите или на ЗАТОПЛИСТИТЕ медийната машина веднага те унищожава като личност. Примери много. Слуги на тази секта в България са ДБ и пп Гласувай за който искаш. Просто намали процента на сектата

Намерете в ютуб "скандално изказване на Глиги" За да видите истинското лице на левите сатанисти от ДБ !

Ами... След като лумпен като глиги е част от дб, представи си що за стока са :)

Въпреки всичко най голямото зло си остава ДБ Те са левичарите които искат да подменят белите народа с араби и африканци. Те искат да изгонят децата ви за да поканят бежанци. Те смятат че демографията не е проблем за България. За тях това не е важно. Гласувай Гласувай за да останат соросоидите от сектата ДБ под чертата !

Няма ли да има червен влак, син кораб, зелена кола?

Вчера цял ден ми излизаха реклами на K&K, ще се замъкна да гласувам само за да им наритам лъжливите властолюбиви задници.

Cамо ЦСКА обичаме!

Кое ЦСКА ?