Властта увери: По никакъв начин никой не е поставял въпроса за изпращане на войски в Украйна

Премиерът Николай Денков и военният министър Тодор Тагарев бяха категорични, че България няма намерение да изпраща войници на фронта

Обратно в новината

Коментари - Властта увери: По никакъв начин никой не е поставял въпроса за изпращане на войски в Украйна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Винаги след управление на фашистко правителство в България е настъпвала национална катастрофа! Защо си мислете, че сега ще е по-различно?

Как не могат грам история да прочетат, и да помислят. Първата световна се месим заради, Междусъюжническата, Втората заради Първата, при тия войни е имало някакъв шанс да си върнем изгубени Български територии. Сега при тая гражданска война в Русия , за какво се месим, нямаме работа там, на Охлюва да не са му обещали 100 декара от Малая Перешчепина да му върнат. Как не могат да схванат че сме малка държава и нищо не можем да спечелим при такива конфликти, най-добрия вариант е неутралитет, защото нищо не може да се предвиди, най- накрая големите ще се разберат и хомота ще го теглят пак най-малките, които са ги слагали на върха на копието.

За едно нещо не си прав! НЕ сме малка държава като за Европа. По-площ изпреварваме много държави в Европа. Преди поамериканчването и по население ги изпреварвахме, ама сега всички млади се друсат вместо да работят и да правят деца.

Първи на фронта ще изпращат копейките. С приоритет са най-редовните във форума.

Първи си ти ! Заедно с Магарев !

Точно навреме за Одеса :)) И на чия страна ще се бият копейките? :))

Точно така копейките и соросоидите да ги пращат час по-скоро, в България трябва да останат повече Българофили.

Обаче ка да вярваме на такава власт, а? Кики-лъжата, Кокор-Далаверата и т.н... Ето това е трвожното!

Боко Тиквата е с две присъди за лъжене. Бившият му коалиционен партньор Марешки - с углавна за изнудване (която по някакви причини не стана ефективна). Доган по времето на лошия комунизъм - в затвора за тероризъм. Виж, видният български русофоб и патриот Делян Пеевски е чист като планински извор.

Ако искате да има вътрешна война кажете си ние по старите ще го направим.

След тази знаменателна среща на акад. Сапунджиев със Зеленски, в протокола на Министерски съвет влиза "Танц с кубратови мечове-реплики с отправяне на послания" по подобие на ритуала в двора на саудитския крал.

защо не мога да пиша коментари

засега псифон про ви пи ен е безплатен и работи и за Уиндоус, и за телефон

Интересно ми е тукашната мърша ще се размърда ли ако и пратят децата да умират за далаверите на ДС и Посолствата? Как мислите? Стиска ли ви да излезете по програма Пребиване на правителство и Палене на Посолства за МИР? Щото докато не ги е страх от линчуване програмата по зануляване на територията няма да спре. Колкото и да ви се иска да ви се размине, това е момента, в който или реагирате или умирате.

ДС отдавна няма, но фашизирани политици във властта, колкото искаш!

Мда, те и мигранти от Австрия нямаше да връщат а самолетите летят всяка седмица.

Укрите, защо са опнали руското знаме на официалната среща, бре ? Явно не знаят какви са цветовете на нашето...ужас!

Разбира се, че никой не е поставял въпроса. Тъй като нямаме правителство, а американска колониална администрация, сащиянците приемат за даденост, че щом щракнат с пръсти, Денков и останалите продажници ще скачат и ще питат "Колко високо" чак като са във въздуха,

Какво е общото между професор Богдан Филов и академик Денков!?

Щом като Киро казва, че нито един български войник няма да бъде пратен да се бие и да умре в Украйна, значи много български войници ще бъдат пратени да се бият и да умрат в Украйна.

долни продажни лъжци! за фронта - първо вие и децата ви!

SirBob

Хм, нашите марионетки припяват на казаното от господарите. След като вкупом Германия, Великобритания и Холандия подчертаха, че натовски войиници няма да бъдат пращани, и нашия лакей реши да се обади. Жалка история.

Форума ще се видят много паркетни лъвове.Повечето от тях обаче нямат дори начално военно обучение.Виждал съм на стрелби как новобранци хвърлят автомата на земята от страх.Да не говорим ако граната се взриви до тях.Неможе да ги извадиш от окопа.Имаме и много смели и добре обучени но са много малко.Повечето са били на мисии в Авганистан и знаят какво е.Само че немисля че ще застанат срещо руски войник и то не от страх.

Много ни се иска, ама не ни стиска. Как ще е хубаво да се подмажем, ама да не вземат тука местните канибали да ни сготвят на бавен огън.

Честита Швеция в НАТО на всички копейкаджии :) хахахаха

SirBob

Ей така, само за информация, Швеция не е воювала от началото на 19 век. С нея ли ще плашиш руснаците? :))))) Жалкари прости, какво ли няма да напишете за един цент отгоре?

Единствения случай в новата ни история, когато български войници са пращани да воюват на чужд фронт е когато на 5 януари 1968 по заповед от Москва български наборни войници бяха пратени в Чехословакия да потушават бунтовете срещу съветската окупация. Сега СССР няма, а ние сме в НАТО и имаме професионална армия, никой няма да мобилизира цивилни хора.

През 1968 г. участието на български части е на основание двустранен договор, подписан през април същата година. Не че намеквам нещо със сегашните събития...

замирисва май пак на 9 септември история а се повтаря...

От теб специално смърди на нечистоплътен вмирисан ватник, който цял живот работи за минималната заплата :) хахаха

Някой мастит червен "журналя" пак се е направил нае тъпо говедо, да зададе такъв въпрос!

тая народо фоби май ще настьпат банана....

по официални данни НАТО има 3 милиона армия, а Русия 1 милион. Това означава, че има шанс НАТО да удържи фронта пред Виена поне 6 месеца.

Явно не те е била лопатка по задника и не си търчал като кашик летоска в жегите по полигоните около Грудово и Звездец?! Иначе щеше да пееш друга песен!!!

ми се чини, че някъде по на север от Грудово си тренирал

Явно не те е била лопатка по задника и не си търчал като кашик летоска в жегите по полигоните около Грудово и Звездец?! Иначе щеше да пееш друга песен!!!

Ало, реалиста, то официалните данни сочат, че Русия има ядрена триада - ракети земя - земя, бомбардировачи с ракети въздух - земя и подводници с ракети море - земя. Едните могат да унищожат другите 5 пъти, а вторите - първите - 7 пъти. Например. Малко ли са ти, та дърпаш дявола (или бога на войната, както предпочиташ) за опашката?

ако дадат някоя и друга година на НАТО да се подготвят...и те като Батман - може да се бие със Супермен, само му дай 2 години да се подготви :)

Дрогарке и дрогаре, сороси и тъпанаре, джендере и пееарси, нема се плашите, ебаси. Тва още е главичката, да ви се поотвори птичката, после ще ви шибне икономичката, след тва ще ви фрълят по фронтовете да тичкате. Господарете от Билдербърго, Давосо, Израело са го планирале, занулеване, дрогаре. Първо че ви шибнат парите, после, че ви отроват храните, ще ви замърсят водите, и ще си ядете и пиете ушите. Болестта ЕКС ще ви доотрепи, тия дето оживеете ще сте хепи. Че ви турат после ИИ то, да ви чете и чорбите, да ви казва кога да пърдите, и колко хлебарки да усвоите. На останалите, че ви набият чипо да притежавате нищо и да квичите. Щото сте глобалната мърша, това ще кажа и с поезията ще свърша.

В началото и оръжие нямаше да пращаме, докато не пратихме каквото имахме. Очаквайте до края на годината наратива е, че е крайно необходимо да пратим армия в Украйна

както е по пртокол - до Коледа ще сме пратили няколко роти :) може би не директно - първо ще ги пратим в Полша на обучение без да казват, че обучението е на фронта :)

Може и баняджийски комплекс с теляци да пратим, че това си имаме.....

Лъжат, държавни предатели!

Аа! Щом властта е уверила, `начи няма никакъв, ама нула, шанс да стане точно това, което отричат, че ще стане. Властта никога, ама никога, не лъже.

Гейропа е овладяна от нефелни педируги , булгаристанеца е долно продажно племе готово на всичко за да засмуче нечии топки от властимащите си избра най-силните. Особености на племето .... Рушвети , поклони до земята и гъзолозничество ....

А бе шарлатани вие и коалиция с герб и дпс нямаше да правите !

ами снарядите свършиха Когато свършат украинците, какво ще правите? а те свършиха! 5млн емигранти кой луд да войва за Зеленски колкото за Дянков българин... №0

Ха ха ха ха Шефът на НАТО казал, че няма, обаче НАТО няма да праща войници, а всяка държава ще праща отделно! Колко трябва да си тъп за да не схванеш

надявам се нашите да заминат с духовата музика и да преминат на отсрещната страна

На снимката се виждат конците и на двете евтини марионетки.

Ясно искам да кажа, на вас ви вЕрвам. Вие , каквото и да кажете, го изпълнявате!

Тагаренко преди малко каза по телевизията,че всички опции са на масата.Значи,реално е да прати армията в Украйна.

Тагарев да почне от неговите деца и внуци, може и той да даде пример, дърт е ама за чистене на фронтовия кенеф става !

Поредните копейкаджийски опорки. Шефа на НАТО каза, че няма таков анещо, но родните копейкаджии си повтарят опорката като развален грамофон, щот толкова си могат. То кат нямат мозък какво друго да правят ?

Както е писал византийският хроникьор: Задава се едно племе от Север, еве краде и лъже за прабългарите! Нали си българин?

Ами те и западняците навремето обещаваха, че няма да разширяват НАТО на Изток, ама го "разшириха".

Слава Богу, че НАТО серзшири в източна Европа. Иначе оище щяхме да сме васали на русия.

От Дуган през Микрон до Дянков всички заговориха за повсеместна война като най-обикновеното нещо на света!!!!

Избутаха рано-рано Магарев по БТВ да лъготи.

Слугинажа нито е власт,нито вече някой вярва на тези дето се имат за властващи!

Нека позная: ще подпишете двустранно споразумение и съдържанието му ще остане пълна тайна за простосмъртните (както договореното с Австрия за Шенген). След това, ако ни бъде поискано да изпратим войски, ще го направим... в съгласие с тайнствените клаузи на споразумението. Е, ако не го поискат от нас, ще ни размине. На друго не можем да се надяваме.

Зеленски е евреин, излраелски ШПИОНИН. Зеленски да умира или да бяга обратно към Израел.. Руснаците са били СЪЮЗНИЦИ и приятели ПОНЯКОГА. Но арабите- ЕВРЕИ и ислямистите са ВРАГ на БЪлгария от създаването на България. Евреите, още от 670 година ( когато нападат БЪлгария на хан Кубрат), а ислямистите- от 718 г. В писмо от 950-960 година, Еврейския хазарски цар (бег) Йосиф пише до Ислямския халиф в Кордоба ( това е била- Испания под Ислямско РОбство): . "" В ЕВРЕЙСКАТА литература, Имам запис, че въпреки че бащите ни бяха малко на брой, те водят война след война с много нации, които бяха по-мощни и многобройни от тях. Земята [покрай река Волга], в която сега живея, е била преди това е била на българите. Нашите предци, хазарите, дойдоха и ги избиха. Макар че тези българи бяха толкова много, колкото пясъците по бреговете на морето, те не можаха да издържат на хазарите. Така те напуснаха страната си и избягаха, докато хазарите ги преследвали чак до река Дунав. До днес, лагера на Българите е близо до река ДУнав и са близо до Константинопол."" Руснаците ОТМЪСТИХА за БЪлгария и изтребиха много евреи- хазари 950 г- 1050 година.

Поредното фашистко изказване на симпатизант на "Възраждане", това е подсъдимо по цял свят, не мога да разбера защо се толерира тук ?

Ако погледнеш какво са приели вчера в Брюксел, войната ще ти се стори екскурзия и ще ти се иска да сме част от Турция.

Ганчо, нищо не са приели в Брюксел, вместо от ИТАР-ТАСС се информирай от някоя сериозна медия. Жълтите рашистки опорки не ме интересуват.

Информирам се от бюлетина на ЕО. Имаше и статия в дневник и други по-сериозни издания.

Кво са приелои бе нещастник ?

Да бе да!!!! Пробвахте се, опипахте почвата, видяхте, че настъпвате мачето и сега ни лук яли, ни лук мирисали! Абе помиярииии, за толкова тъпи ли ни имате?!?!?

Имат късмет с търпелив народ като българския, но скоро щему писне на българина и всичкото денков, киро певвски корни и тн ше ядат хурката!

Споко, единствения случай в новата ни история, когато български войници са пращани да воюват на чужд фронт е когато на 5 януари 1968 по заповед от Москва български наборни войници бяха пратени в Чехословакия да потушават бунтовете срещу съветската окупация. Сега СССР няма, а ние сме в НАТО и имаме професионална армия, никой няма да мобилизира цивилни хора.

Ти виждал ли си професионалната ни армия какво представлява? Повечето са чичаци с бирени тумбаци...

Иди на някое учение или на някой пожар, който гасят през лятото да им го кажеш бе шампионе :) хахаха

Нашата професионална армия е да пази България, не да се бие за Зеленски. И след 10 нормври 1989 БГ войски са изпращани в Косово, Ирак, Мали и т.н., със смъртни случаи от нападение, така че не е единствен път 1968г. БГ армия в други държави място няма.

Циганино, никой не е пращан по заповед или против волята му нито в Косово, нито в Ирак, Камбоджа или Афганистан. Отиваха там по собствено желание за пари, по-точно за долари. Даже търсеха връзки да се уредят. Всеки ходил там го е правил по собствено желание и най-вече на собствена отговорност.

Еба туй чудо. То има поне 500000 годни украинци мъже избягали в чужбина, не им пука, други украинци се крият в украйна от мобилизация, не им пука, нашите предатели недни войници ще изпращат да се бият за тия дето не им пука. А не им пука защото знаят че войната е загубена и безсмислена, защото не одобряват американското прокси Зеленски, което направи всичко да предизвика Путин да ги нападне, и после да ги държи във войната, и да отказва всякакви преговори. Щял Зеления да спечели, ама друг път.

От къде знаеш че не им пука? И откъде знаеш че са украинци а не като Зеленски?

Спомням си, когато Тръмп предложи да заделяме 2 процента от БВП за въоръжаване. Тогава плевнята излезе и каза, че това няма да стане. Е, стана! Сега гаранция Франция предлага и ще стане. От месеци го говорим, че български мъже ще умират на Източния фронт

Някой вярва ли на властта?Тя обещаваше,че няма да приемем имигранти,ама всеки ден идват самолети с тях от Виена и Брюксел.Предатели!

Тоя сапунджия вече става опасен и вреден на страната ни. Разкарайте го по бързо. Бойко, до кога ще търпиш такива смотаняци? Като ходиш из страната попитай има ли някой да харесва тоя? И е толкова нагъл, че сам се предлага за нов пост. При раздори в БСП и Възраждане, сгромолясали се ПП и ДБ с ИТН на ръба на бариерата, без подкрепена от Президента партия спокойно при едни скорощни избори ще може да управляваш без ПП. Или те държат с нещо за меките части? Или вече не можеш сам да решаваш та трябва простото и парапетката да те командват, лодкаря да кадрува за съд. власт, а гнома за службите? Стига им се кланяй. Мъж ли си?

Като почне войната: - правителствата дават оръдията; - богатите дават воловете; - бедните дават синовете си. Като свърши войната: - правителствата си прибират оръдията; - богатите си вземат воловете; - бедните търсят гробовете на синовете си. Отговори си, от кои ще си ти и действай!

Никой не може да спре, аналноподатливите многополови да станат доброволци и да се бият за Украйна. Призовавам клавиатурните мишоци, да станат от дивана, да скочат в жартиерите си и да тръгват към фронта да бранят Гейропа и НАТу-ту!

Да го начукам на евроатлантичките в устичките.

А според АФП предложението на Макрон се е разглеждало сериозно отдавна…