Терористи призовават за дерайлиране на влакове

След прегазването на хора с коли и нападенията срещу униформени, терористичните организации са започнали да призовават за дерайлиране на влакове.

Обратно в новината

Коментари - Терористи призовават за дерайлиране на влакове | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На гостите на Меркел вече не им пука, че я поставят в навечерието на изборите в Германия. Що се отнася до немците, те си заслужават правителството. Пак да си изберат канцлерината, но да не пробутват на съседите си собствения боклук.

резултат от действията на "филантропите", като шорош и ротшилд, които финансират погребването на европа, чрез своите нпо и протестърски структури. по-страшно е от фашизъм, защото не можеш да се изкажеш свободно. още по-лошо, ако не си на мнението на мейнстрийма на гей-обществото.

ЕС призовава за гей паради :)

призовават. Тия дни мисля че беше в Блиц неграмотният мангал в палата си вдига "Калашников"... Каракачанов,отвори оръжейните складове и раздай оръжие и муниции поне на тия които са служили в Триъгълника. В циганите има толкова оръжие че не може да си представиш.

не ви стиска защото не знаете на къде ще се обърне оръжието....мърши.

Може да се каже,че им сече акълът на организаторите. Най страшното нещо е страхът в очакването нещо да се случи отколкото самото действие.

такива призиви за подривна дейност преди са се разпространявали нелегално с листовки, сега ги четеме като заглавия по медийте, какво означава това !?! ... кампания за набиране на тероористи, на кому са нужни !?!

Идеи ли им дават, браво!

....Hсименто е на своя пост !

Нищо страшно няма. Това са европейските ценности.

гюмне, това са мюсюлманските ценности

Кой ги докара в Европа? Кой? Този път поне не е Бай Кой!!! А неговата любима Фрау Меркел, на която той налита да я целува където я срещне. Но пък, от друга страна, пак Бай Кой се кълне на еврогейовете във вярност и послушание, а това вече е страшно за нас!!! Току-виж утре е отворил границите за ислямските скакалци!?!?

тя границата изобщо не е затваряна.

Преди да са се заели с лъкове и стрели,цивилизованият свят,заедно с НАТО,ООН и купищата подобни формации,да се вземат в ръце и да прекратят това нечовешко отношение към живота на тези хора.

Специално,това с влака е лесно. Хващат мераклията за атентатор. Връзват го на релсите, преди да мине влакът. И го оставят да чака, как влакът ще дерайлира. Междувременно предават на живо, че аверчетата му да могат да отпразнуват в реално време геройската му постъпка.

Забележете : терористите атакуват обикновенните хора, избиват невинни хора , деца , жени, старци , но никога политици и управници, защото те са единствените, които толерират исляма, емиграцията и и всичко останало свързано с тероризма. Само когато тероризма засегне техните интереси, техния начин на живот, техните семейства и близки, те биха взели сериозни мерки. А иначе показват само бутафорна демонстрация на сила, носят плюшени мечета и цветя на поредното издевателство над обикновенните нормални хора !

На БДЖ не им трябват терористи. Те сами дерайлират и се палят в движение. Направо да хванеш влак и да стигнеш без проблем и на време е късмет 1:3

От 20 години пътувам само с БДЖ, бавно е ама е евтино (София-Варна двупосочен - 35.20лв.) и сигурно (единствения инцидент на който бях свидетел беше самоубиец преди Своге есента на 2011г.). Трагедиите във влака София-Кардам и Хитрино са изключения, въпреки остарялата инфраструктура и подвижен състав.

Пътувам с лек автомобил. 500 км Х 7 л газ на 100 км Х 1 лев за литър = София-Варна = 35 лв. Двамата с жената = 17,50 на човек. Тръгвам от вкъщи и пристигам пред хотела.

Холивудският отдел на ЦРУ се е задействал да измисля различни сценарии за атентати.

Давате срок на мургавите два месеца да се чупират доброволно и за собствена сметка кой от къде е и на кой от къде са дедите му до трето поколение. После отворете отново съоръжения тип Бухенвалд, Освиенцим, Аушвиц, и ги напълнете с останалите. За нула време всичко ще си дойде по местата. Стига с тази игра на демокрация и криворазбрана етническа толерантност. Толерантността трябва да е към собственото население. Демокрацията не е за прости хора. За простите хора отдавна е измислена диктатурата. Всичко останало е губене на време и човешки животи. Изметете мангалите че народа въстане ли освен мангасарите и продажните политици ще омете.

бях писал че ни трябват Хитлер-Сталин-Пиночет. Единият да напълни концлагерите,другият останалите бараки в Сибир,третият стадионите. Да видиш как ще има мир и любов:)

само да уточня независимо от поколението

за инфо - Аушвиц и Освиенцим са едно и също място.

На тия "умните" някой "учен" ходжа трябва специално да им каже, че е "полезно" да се убиват хора, че това може да стане с коли, камиони, ножове и влакове. Сами няма да се сетят и г'ъза си да изтрият. Уроди в човешка кожа с изпити от Ер'доганя и сие мозъци !

Води се предателска политика, а хора ги очаква живот в постоянен страх. Тези, от които зависи безопасността в страните им предпочитат да са благосклонни към всякакви нелегални, сакън да не ги обвинят в ксенофобия. Не мога да си представя, как се живее на запад, как хората ходят на масови мероприятия или вечер се прибират в къщи. Тъжно.

Ами тя "религията на мира" освен да руши, да убива и мрази различните, друго прави ли!?

Гонете незаконно влезлите араби , негри и всякакви чужди елементи от страните си и няма да има тероризъм в Европа !

ВЪРХОВНА ГЛУПОСТ!

Тоо,терористи отвлякоха онзи сополивия преди седмица, нали?

и те са терористи но отвличат някой мангизлия и искат откуп. Другите се заканват да дерайлират и влакове с такива като теб и мен. Искаш пак да се повтори гара Буново ли????

изгонването вече става само с господин"Калашников".

На никого не са нужни умни и образовани хора бели европейци. Необходими са полуграмотни хуманоиди. това е цялата работа. Свръхбогатата прослойка иска да направи разликата между тяхи останалите вечна. Е няма вечни неща. Прородата си знае работата и пази разнообразието. Единственият начин определен народ да бъде изтребен е само - той да се откаже да се възпроизвежда. Така че - няма да сме ние, някой ялови европейци е възможно да бъдат обаче.

Диваците точно никому не са нужни. Те не стават за потребители (няма да плащат кредити) не стават и за бачкатори. Стават само да предизвикат смут. Никакво друго приложение не може да имат. А, кому и защо е нужно това...... много хипотези има.

Времето на "студената война" беше много по-сигурно от времето на топлата "демокрация". ДА ВИ ПИКАМ НА ДЕМОКРАЦИЯТА!!!

А я ,че им го турим на ...демокрацеета!

Se taia

Ходи в КНДР тогава ;) Ако те пуснат де ...

Я че си карам БМВето , бате, и ша се тепам с него ! Влак - не ща.

не изровим тройката Хитлер-Сталин-Пиночет няма оправия.

А какво ще ви пречи да си карате само със Чичко Сталин...методиката. . ? АЗ НЯМА ДА ЗАВИЖДАМ ХИЧ !

всеки си имаше собствен метод на работа.

Не ви ли прилича на "партизанска война"? Тъпото е, че че изглежда религиозна, но всъшност е за петрол и власт над невежите...

Какви невежи, бе? Сега се раждат направо ..учени!..?

Божее, напишете всякакви идеи, за кой не се е сетил - да се сети.

Седим и мислим, защо Европа е мишената и вие ли се сещате за същото.

Когато задникът ти стане първа грижа - така е !

Ако се случи това в България е редно всички, ама всички да бъдат екстрадирани по родните си места! Само че този път ДПС и БСП трябва да бъдат премахнати от властта, за да не се окаче че малцинствените групи имат земи по центъра на града, които трябва да им бъдат върнати.

Защо бе изроди пак посягате на обикновените хора?????????Ако малко имате мозък посягайте на тези коитпо ви настроиват да убивате невинни хора. А има и друго по истинско обяснение,точно те ви плащат да настроивате европейци срещу вашите братя.И все пак имаите в предвид точно теьи хор които убивате,те работят денонощно да живеят вашите близки без да работят.Години наред арабите са пръснати по света ,прогонени от домовете им ,а вие посягате на най малко воновните хора по света.Ако дойде време да кажат,,всеки по домовете си,ако вашите хора се върнат,не ИД,а и Сибир ще ви бъде тесен.А спрете уроди.

Арабите са пръснати по света, но живеят на чужд гръб бе Мехмед. Кога си видял арабин да работи нещи различно от търговийка? За турците съм съгласен че блъскат яко, ама не за да живеем ние на ваш гръб, защото и българите работят яко(повечето). А се посяга на обикновените ви хора защото сте лесно манупулируеми, 90% одобрявате джихада, само че някой малко по-тайно

Тогава призоваваме изнасилване на джихадиски с изкуствени членове намазани със свинска мас.

И джихадисти!