Влак премаза край Москва внучка на Никита Хрушчов

Внучката на съветския лидер Никита Хрушчев (1894 - 1971) Юлия е загинала вчера предиобяд, блъсната от крайградски влак в района на Москва.

Обратно в новината

Коментари - Влак премаза край Москва внучка на Никита Хрушчов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не. Но в САЩ можеш да ги видиш на семейна снимка...Татко Президент, Аз президент, Батко за малко Президент и Аз Президент после жената за малко Президент. Дядо беше милярдер, Татко милярдер, после и Аз милярдер и Брат ми милярдер както и сестра ми. Всичко сами сме постигнали...с много труд постигнахме американската мечта. Никой нищо не ни е подавал ;-) Парадкоса че са избягали преди 200-300г все от държави където всичко се е предавало по наследство - титли и богатство - като са искали построят ново общоство. Но се оказва че копирали старото от което избягали.

loyola

ееее, тука се изказа неподготвен! Някое чисълце да посочиш ? Колко от колко са избягали ?

Да ти уе... сведенията. Значи тя няма родствена връзка с Хрушчов. Затова е и останала в Русия. Децата и внуците на евреина Хрушчов отдавна са в САЩ, еврейската цитадела.

Ти четеш новината, като дявола Евангелието. Синът му е загинал във войната и той е осиновил внучката си.

Ето от кого Тато почерпи идеята за осиновяването на внучко-щерката Жени!!!От съветските братя!!! Какво е търсила-намерила е!

Парадоксите не спират да ни заливат. Недомократична и комунистическа Русия никога не избираше лидери на семейна основа...напълно е възможна дядо ти да е бил Сталин или Горбачов а ти да си бездомен прошляк. В САЩ - мястото на демократите и държавата където всеки може да стане всичко - се управлява от роднини и потомци на бивши лидери. Невероятно но факт!

Напълно е нормално децата на един прошляк да са прошляци. Кое е парадоксалното в това?

И тая е алкохоличка като дедо си. Не е голяма загубата. Само потвърждава правилото, че на комунист потомството е същия боклук като него.

Баща й /дядото/ бояришник, внучката-дъщеря бояришничка... нищо странно и дори факта, че бояришник от такъв ранг е управлявал СССР и съвсем логично се срути тая империя от бояришници!

да се обръща внимание. Ти си срам за човечеството. Не ти пожелавам да ти се случи това което е станало с жената, но явно си много зле и психически и умствено. За това просто стой по- далече от спринцовката и крека. Много те връщат назад.

Що бе, ако бях написал такова нещо, ама за САЩ, щяхте да ми слагате плюсове и да викате - "Велик си"!

въпреки своите вини и някои изцепки, е светъл лъч в историята на угрюмия съветски съюз.

Странно е да четеш как хамерските тролове изпадат в бяс и си показват дребните душици, като плюят по повод смъртта на една възрастна жена. За вас явно няма нищо свято. Долно племе сте вие! Ще се задавите от собствената си злоба

Вижда си, как се грижат в СССР за пенсионерите!

Вижда се как в Русия пенсионерите доживяват 77, а не както тукашните.

Когато с действия през живота си си допринесъл за страданието на други хора, то се връща след това на поколенията след теб.

Имаш ли идея колко неща могат да се случат в един 77-годишен живот? Мир на праха и.

ЗАТОВА НИМА МЕДИЙНО ЗАТЪМНЕНИЕ КЪДЕ Е :))

Мир на душата на това човешко същество. Тя плати греховете на тоя украински дебил, който даде Крим на измислената държава Украйна. В Библията пише - до 4-то коляно са наказанията на Всевишния за греховете на предците им, а до 9-то коляно - е Божията благодат над добрите.

не искам да те разочаровам, но всички хора са смъртни и умират. Едни на 77, други на 83, и т.н. Така че по твоята логика - всички са наказани.

Паисий

..... и изкупват греха на Адам и Ева, после на Каин, и т.н. Поне според Библията!

Внучката на Хрушчов не водеше ли някакви съдебни дела срещу държавата?

Може да изкараш дивите укри Хрущови от село Калиновка, но да изкараш село Калиновка от дивите укри Хрущови - никога! Тръгнала да пресича гара по релсите, а не по преходите ... гаче е у поле

хрусчов е руснак баща му е отишал в украйна защото в русия е имало глад четете историята преди да плямпате

какво като е руснак, нали българите като стъпят на американска земя мигом стават американци и забравят половината българските думи, а след година и останалите плюс ги е срам от всичко българско

много ясно, че е бил руснак. Когато Хрущев се е родил още не е имало украинци, защото съветската власт е провела насилствена укранизация чак през 20-те години на ХХ в. Баща му е отищъл в Донбас (а не Украина) защото е бил бедняк и е търсил по-добре платена работа.

Прост народ, бе. Все се радва на чуждото нещастие. Никога няма да си надскочим манталитета и ще останем в блатото

родила се е 8 години след ссср. и го надживя с 26 години! ако беше докарала до 85, щеше да надживее и рф!

Юлия Леонидовна (1940-2017) НАУЧИ СЕ ДА СМЯТАШ! ОТ 1922 ДО 1940 СА 18 ГОДИНИ, НЕ 8

Респект към човека казал някога: "Мы вам еще кузькину мать покажем" - "Ще ви заровим така, че да видите ларвата на бръмбара". Този идиом е любим на Никита Хрушчов по адрес на американците. В дипломацията е възприето той да бъде превеждан като "Ние ще ви погребем".

За пръв път Хрушчов го използва през 1959 г. пред вицепрезидента на САЩ Ричард Никсън в Москва. Той му казва: "В нашем разпоряжении имеются средства, которые будут иметь тяжелые последствия для вас. Мы вам покажем кузькину мать."

и като типичен руснак позна! щатите загинаха, а ссср просперира!

Така ги закопа че СССР и до ден днешен е световен лидер , а сащ тънат в нищета и мизерия

Тази жена се е метнала под влака . Кажете го направо. Като е видяла на къде Путин води Русия ,е избрала по-добрия път.

Облъчват скудоумния народ непрекъснато с "братски" новини като тази. Да сте живи и здрави! :)

Странно как този дребен човечец с колхозно излъчване и маниери караше света да се съобразява с него. Как беше - с добра дума и патлак се постига повече отколкото само с добра дума. Явно тези, които са си присвоили ролята на господари на света не разбират от добра дума. Лека й пръст на жената.

Искаш да кажеш с добра дума и атомни бомби се псотига повече ! И до къде я докара Хрушчов?! До ритуално умъртвяване на СССР !

РАНО ИЛИ ПО КЪСНО, НО НАКАЗАНИЕТО ЗА ГЛАВОРЕЗИТЕ ВИНАГИ ИДВА, КОЛКОТО И ДА НЕ ИМ СЕ ВЯРВА !! ВЪЗМЕЗДИЕ ВИНАГИ ИДВА !!!

Рано или късно, всеки умира. Виждам че и на теб не ти е останало много. Що не си живееш старините на спокойствие?

Никита Кукурузина - ако беше останал на власт руснаците първи щяха да кацнат на луната. Кенеди напълни гащите от тоя! Най - великия съветски управник!

Защо? Защото избира първата жена в космоса да е Терешкова, само защото и тя била колхозничка като него? От три предложени кандидатури, той не гледа коя е най-подготвена за космонавт, а коя е селянка? С това мислене не само Луната, но и космически кораб нямаше да видят