Влак удари джип при Кърнаре

44-годишната шофьорка не е пострадала сериозно

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Намалете скоростта в цялата страна на 15 км/ч. Или на 10. И премахнете изпитите за книжка, те и без това са почти формални.

къф джип бе ? тва е бмв хаха неграмотници

Какво е виновна блондинката. Тоя тъп машинист що не гледа къде кара. Не вижда ли че идва джип. Видял я е, и нарочно я ударил. Тя всичко е записала и е направила видео даже.

Тъпа овца.

Да те удари влак или трамвай е върхът на кретенизма и ясно показва, че нямаш никакво място на пътя в качеството на водач на МПС. Без значение дали караш Х6 или Опел Корса, примерно.

тъпа руса кифла!

На машиниста на влака да бъде съставен акт за несъобразена скорост. И друго - тестван ли е той за алкохол и наркотици?

Защо на тва глупаво бмв му викате Jeep?

Да та блъсне товарен влак...... баси и парадокса

Имала е Ковид без симптоми, затова влакът не я е размазал.

Тоа па... льольото от влака... как мое да не спре Х6-ьорка. Тоа има ли си идея кво'ш му се случи сеа...

Щом в кръвта и нямало алкохол и наркотици, значи тогава в кратуната и също няма нищо, щом минава на червено пред влака.

Сигурно в брошурата на X6 е пишело: "Устойчив на влакове"

Виждам Жипът е в отлично състояние прилича на лада6 При бай Колю за три дни ще е като нов? Но товарният влак е пострадал много тежко спукани гуми счупени релси!

Обзалагам се че въпросната кифла от 'жипа няма мозъчно сътресение! Просто няма какво да се разттресе!

Тя е с вродено мозъчно сътресение.

Влакът ми, е много по-корав , от Жипката ти ;)

Защо слагат релси там където ходят джиповете? Няма такава държава!

Да но има такъв влак.

Approved !!

Малкят дявол. Щом колата е на изплащане/не харесвам думата "лизингова" /,ще има пълно автокаско и ще покрият щетите !

Малко ме съмнява да ги покрият, ако е виновна тя и е преминала на червено пак ли ще ги покрият???

Пълното автокаско не се интересува от виновен.

Поредната бизне дама

проститутка искаш да кажеш

Всеизвестно е,че черен джип винаги има предимство. Не и в този случай обаче. Разбрах, че с шофьорката всичко е наред. Само не разбрах дали е прегледана от психиатър. Според мен има нужда!

Най-вероятно е одраскала колата в някой храст и за да прикрие драскотината пред мъжа си е подложила джипа пред влака. И най-вероятно е руса.

" И най-вероятно е руса"" и чалгарка.Каква друга да бъде .Да не искате да е научна сътрудничка по генетика или астрофизика, правеща докторат в съответната област

Водачката ,нали няма сътресение на мозъка.Все пак единствената и мозъчна клетка може да е променила местоположението си

Тия машинисти не се научиха че черен джип е с предимство.

Няма такъв филм ! Щом си на релсите влака не прощава !

Да - ама НЕ. По-големият - печели! ;) Кифлата го разбра по трудния начин!

Водачката с изненада разбра, че влакът е по-здрав от нейния джип.

Влака добре ли е?

Малко му прилоша, но вече дойде на себе си.

Проста цървулана с бмв

Той влакът я е актувал вече.

Преди месец минах по "подбалканския" и през този прелез. Та се попитах. В кой век живеем, че първокласен път и основна ж.п. линия се пресичат физически.

Нищо му няма. (на влака)

И затвор. За влака.

Е, той толупа и на влак ли е станал вече? Досега сме го виждали в превъплащения като: 1. Вождът - Винету 2. Банкянска тиква - Толуп 3. Мутра - пищовлия с кюлчета и пачки 4. Оъден в европеиска държава лъжец Ама влак ...даже и на него ще му дойде повече! :D

А бе, какви ги взимате в БДЖ-то?

Ама какви са тези влакове, как може такова безобразие?!?! Кой си позволява да вземе предимството на черен жип?!?! Моля ви се, санкции за самозабравилите се!

0

Да се радва, че машинистът се е набрал на спирачките и олекотил удара значително, и че е ударена не от шофьорската страна, кифла малоумна..

На тез годинки вече си е баница. Кифла е била максимум до 35.

Полиционерите направиха ли и тест....дали още и вибрира вибратора в гащичките? Ако не е получила оргазъмът си....ще ви съдя!

Полиционерите направиха ли и тест....дали още и вибрира вибратора в гащичките? Ако не е получила оргазъмът си....ще ви съдя!

-- Скъпи, удариха ми Х-6 цата. Той: - Ще го убия, ще го убия, идвам с момчетата, от какво разстояние те удари? Тя: - Мии от 50 метра. Той: - Ще го убия, от такова разстояние да удари жена ми! Има ли свидетели, тоя къде е? Тя: - Ми няма свидетели. Всъщност той е до мен и е голямо и дебело дърво ...отстрани на пътя, скъпи.

Патка удари влак, влака е с малки наранявания въпреки напредналата си възраст...

0

Сега това Х6 ще си го изплаща цял живот, докато се вози на автобуса всякя сутрин.

Лизинговите имат задължителна застраховка. Не е пила, не е дрогирана, каското ще покрие щетата. И понеже е било на фирма, а не на ФЛ следващото каско няма е да е по-високо. Ще го поемеме всички ние. Фирмата е с 2лв уставен капитал. Утре си прави нова и е ок.

Аз си мислех че жипа е по як от влака

Ще го отнесе машиниста за сексуален тормоз.

Явно и тя така си е мислела.

ПКП

Мъжо ѝ ще я потроши от бой! Сега ще плащат три лизинга... А, и чукам бас че джипът е бил на фирма... Ей там заради едно ДДС ... Дейба тарикатите дейба...

Понеже влакът я е понатъртил тук -таме ,да фане сега и мъжО и да я донатърти! Къде е спяла? Къде е бляла!?! Ни чуе ,ни види!

Tu пък как разбра, че има мъж. В днешно време малко мъже могат да си позволят X6. Жалки форумни утрепки

Ходил съм на уроци при Ванга. Този отговор задоволява ли ти е?

Какъв акт. хаха да е жива и здрава и да си плаща лизинга на потрошения джип.

Има марки автомобили, които са диагноза! Водачите им спират пред вратите на асансьорите в МОЛ- а, на забранените или инвалидни места на огромните паркинги на суперите, минават на жълто или през тревните площи, " туй е мойту мйасту" и т. н. И защо " влак / трамвай/ удари...."? Та те се движат по релси! " Тъпегьоз беше ударен...". В страдателен залог.... Що ще тази кола пред влака?

Аман от фалшиви новини. Правилното е да се напише .... "COVID-19" удари джип при Кърнаре. .... Всичко е COVID-19, а не някави си влакове..... Анадъму?

Стигнах до ‘лизингов джип’ и се отказах.

"БМВ Х6 - лизингов джип, е преминал на червена звукова и светлинна сигнализация през релсите." А аз си помислих ,че тъпата крава го е карала....а той сам си е решил да си мине на челвено...лоши лизингови ДЖИПОВЕ такива....

Дарвин в действие

Не. Оживяла е. Да опита пак.

Що съм карал голяма кола. Нацелиха ме с 80 отзад, докато чаках за ляв завой с Гранд Витара, задницата реално я нямаше, за щастие се отървахме невредими. Предишната ми кола беше Рено Клио. Ако бях с него, сега щяха да ми правят помен.

да ти кажа честно, добре че влака вероятно е движел бавно няма особено значение тука дали си с клио или Х6 (ако и клиото е ново де)

Влак на скорост и кораб да удари- ще е голям таран! Откак има малоумници, които си мислят, че влака е правен в Китай от плажни топки, започнаха да минават през прелезите с по- малка скорост.